Főoldal > Hirek > A TOP 10 legnépszerűbb Android zeneletöltés és stream alkalmazás 2016-ban

t: 2594

A TOP 10 legnépszerűbb Android zeneletöltés és stream alkalmazás 2016-ban2016-ban is nagy verseny volt a legjobb zenelejátszó és streamer alkalmazások között. A mezőnyben feltűnnek a kötelező szereplők, de pár érdekes külföldi app is előkelő helyet szerzett idén. Lássuk a toplistát!

Kugou Music

A kínai fejlesztésű Kugou Music ingyenes zenelejátszó alkalmazása landolt az első helyen. A rendkívül nagyméretű zenei adatbázisával, zenefelismerési funkciójával, a színes, és sokféle toplistáival így a lista egyértelmű legjobbja.

QQMUsic

Szintén kínai applikáció landolt a második helyen is. A QQMusic zenelejátszót a Tencent Holding fejleszti és azt kínálja, amit egy online streamer appnak kell. Rengeteg és sokszínű zenei kínlatát a Spotify-hoz hasonló ingyenes vagy prémium fiókunkkal hallgathatjuk.

Google Play Music

Nagy szégyen volna, ha a dobogós helyekre nem férne el a platform atyjának lejátszó appja. Nincs is ilyenről szó, harmadik helyre érkezett be a Google Play Music, amellyel a sok-sok zene mellett rádiókat is hallgathatunk. Zenetárunkat pedig a a Google Play-ben bővíthetjük kedvenceink megvásárlásával.

MP3 video converter

A negyedik helyet a MP3 video converter nyerte el, amely egy videó fájlokat mp3 fájlokká átalakító applikáció. Rendkívül kezes ésjól használató, többféle bemeneti fájlformátummal is elboldogul.

Shazam

Ötödik lett a Shazam, melynek különlegessége, hogy képes felismerni a rádióban, reklámban, utcán hallott zenét és megmondani neked, kit és milyen számot hall éppen. Ezeket aztán le is töltheted, akár karaoke számként is.

Spotify

Habár Európában és az USA-ban a Spotify az egyik legnépszerűbb online zene hallgatási lehetőség, nemzetközi listánkon csak a hatodik helyet sikerült megszereznie. Hatalmas zenetára is inkább a nyugati ízlésnek megfelelő számokból áll.

Saavn Music

Az indiai élvonalból a lista hetedig helyére került a Saavn Music amely hollywoodi, angol, hindi, és az indiai regionális dalokat teszi elérhetővé a hallgató füleknek.

Gaana Music

Szintén indiai dallamokkal hódít a nyolcadik helyezett Ganna Music, mely több mint 10 millió dalos gyűjteménye tekintélyt parancsoló.

Kuwo music player

A kilencedik helyet a Kuwo music player szerezte meg, amely egy kínai, zene kereső alkalmazás. A keresési feltételek szerint kikutatja az internetről a találatnak megfelelő zenefájlokat.

Soundcloud

A tizedik legjobb androidos zenés alkalmazás a SoundCloud melynek különlegessége, hogy sok olyan zenei tartalommal bír a szolgáltatás, ami sehol máshol nem elérhető, így igazán különleges zenei csemegékkel is összefuthatunk szemezgetés közben.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Kíváncsi vagy a milyen zenéket hallgatnak más országokban: Belehallgatnál az ottani online rádióadásokba? A Radio Garden oldalán megteheted. Vajon mi megy a slágerlistákon éppen Párizsban, Londonban, Madridban, akár Hong Kongban? Hallgasd meg!
Egy millió dollárt költött az online Game of War játékra egy amerikai férfi, aki öt milliót sikkasztott saját cégétől. Csúnyán lebukott.
Az Uber cég rátette a kezét egy mesterséges intelligenciával foglalkozó start-up-ra, melynek segítségével később saját szolgáltatásaikat is jelentős átalakításnak vetnék alá. Valószínűleg nem kell sokat várnunk az önvezető Uber kocsikra.
Mai fejlődő világunk egyre meghatározóbb vívmányai a drónok. Használjuk őket légi felvételek készítésére, csomagszállításra, katonai felderítésre, és csak úgy szórakozásból is. Viszont a drónok terroristák kezében veszélyesek lehetnek...