Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7532 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1659 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Calc EQ7A egy tudományos számológép alkalmazás iOS eszközökre, melyet most elérhetsz a Letöltőközpont oldaláról is! Matek óra közeleg és otthon hagytad a számológéped? Telepítsd fel a Calc EQ7A alkalmazást és ne maradj le semmiről! A tudományos számológép alkalmazásban minden alapvető és extra tudományos dolgot is megtalálhatsz, amiket csak egy tízezer Forintos számológép tud csak! Az

okos számológép

többsoros kijelzőt varázsol a telefonod képernyőjére és az alapműveletek mellett akár integrál számítás is rendelkezésedre áll, de számolhatsz komplex számokkal vagy akár 2-es, 8-as vagy 16-os számrendszerben is! Az okos számológép iOS 6 és újabb verziókkal kompatibilis.
Az Edenred kártya egy olyan bónuszokat biztosító utalvány, amellyel kedvező adózási adófeltételekkel intézheted majd pénzügyeidet. Az Edenred hivatalos Android alkalmazásában lehetőség van Edenred kártya egyenleg lekérdezésre és az elfogadóhelyek listázására is. Az Edenred Cafeteria kártya kényelmes, elektronikus szolgáltatásokat és előnyöket biztosít. Legyen szó bevásárlásról, kultúra vagy sport belépőjegyről vagy más költségekről. Az alkalmazásban az

Edenred kártya elfogadóhelyek

listája is könnyedén elérhető. De az Edenred kártya elfogadóhelyek mellett meg tudod tekinteni jelenlegi egyenlegedet, letilthatod a kártyát, tranzakciókat kérdezhetsz le és PIN kódot cserélhetsz, mindezt csupán pár mozdulattal! Az Edenred kártya hivatalos alkalmazása Android 4.4 és újabb rendszerekkel kompatibilis, letöltése ingyenes.
A Rise up játékot sosem fogod megunni! Előfordult már veled, hogy elengedtél egy héliumos lufit és elrepült a végtelenbe? Ebben a játékban egy ilyen "elengedett" lufi életét kell megvédened majd! A Rise up játékban a lufinkat egy kis körrel kell megvédenünk mindenféle káros behatástól, ami a lufi kipukkanását okozná minden esetben. A

lufis játék

a kis körrel arrébb lökheted, szét ütheted vagy más egyéb dolgokat tehetsz a lefelé zúduló akadályokkal. Teljesítsd a kihívásokat és légy te a legjobb a lufis játékban! Csak az emberek egy százaléka képes elérni az 1000 pontot! Kerülj a kiváltságosak táborába! A Rise up lufis ügyességi játék iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Gyerekes anyukáknak, apukáknak hasznos applikáció a ManóMenü étel receptek, amely sokféleképpen segíti a kicsik etetését. Az androidos alkalmazásban a 200 recepten kívül találhatsz még bevásárlólista készítőt, hasznos cikkeket és gyakran frissülő híreket a gyerekek etetéséről, nyomon követheted gyermeked fejlődését is. Egy szó mint száz, a ManóMenü a család változatos étrendjéhez ad

népszerű recepteket

, mellyel nagy segítséget nyújt a felhasználóknak. A népszerű és egészséges recepteket és érdekességeket tartalmazó alkalmazást a letöltés linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával ingyenes letöltéssel telepítheted a mobilodra, hogy jóllakhasson a család.

Hírek

Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója
Az Apple App Store-ban eddig folyamatosan csak bővült a kínálat, ami elsőre jónak hangzik, de jobban utánagondolva már nem is annyira. Az alkalmazások sokasága között ugyanis egyre több olyan volt, ami már régóta nem frissült és igazából érdeklődést sem kapott. Azok az alkalmazások, amelyek kiöregedtek, kompatibilitási problémákkal rendelkeztek...
A nyelvek közti határt törheti át a Pilot nevű eszköz, amely valós időben fordít el és vissza. Így két, egymás nyelvén nem értő ember könnyedén kommunikálhat mindössze egy okostelefon és a Pilot fülbe helyezhető apró készüléke által. Vajon mennyire értékelődnek le ezáltal a nyelvvizsgák és mennyivel magabiztosabban utaznak külföldre a turisták?
A Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Folder Lock program a megfelelő választás,ha fájltitkosításról van szó! Ráadásul a nevéből adódóan bármilyen mappa titkosítása is megoldható! A Folder Lock program használata és telepítése és használata angolul és még más idegen nyelveken lehetséges.

A Folder Lock program fájlok és mappák titkosítására is képes. A legújabb verzióban fejlődött a védelem, így nagyobb biztonságban tudhatod titkosítás után a fájlokat. A Folder Lock

pendrive titkosító program

képes egy biztonságos felhőtárhelyre menteni a fájlokat, igény esetén. A pendrive titkosító program képes más hordozható eszközök titkosítására is. A Windows fájlkezelőjébe épített menüpontok segítségével könnyebben titkosíthatod a fájlokat, ráadásul AES-256 titkosítással!

A Folder Lock pendrive titkosító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Az AdwCleaner egy vírus eltávolító program, aminek a segítségével többféle, bosszúságot okozó vírusos programkódot eltávolíthatunk a számítógépünkről. Az AdwCleaner program telepítést nem igényel, használata magyarul is lehetséges.

Az AdwCleaner vírus eltávolító képes reklám vírusok, valószínűleg nemkívánatos szoftverek és még más kártékony programok eltávolítására is. A

toolbar eltávolító

egy igazán egyszerű kezelőfelülettel, így mindenki számára könnyedén átlátható lesz a program működése. A toolbarok és más vírusok eltávolítása által még jobb teljesítményt idéz elő számos esetben, ezért is érdemes folyamatosan karbantartani a számítógépünket.

Az AdwCleaner toolbar eltávolító Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is fut.
A GPU-Z egy videokártya teszt tuning program, amivel könnyedén bírhatod számítógéped grafikus gyorsítóját nagyobb teljesítmény, de még más funkciói is vannak. A GPU-Z program telepítést nem igényel, használata pedig angol nyelven lehetséges.

A GPU-Z program legújabb verziója már elérhető a Letöltőközpont oldalán! A GPU-Z több javítást is tartalmaz, amelyek a

videókártya információk

kijelzését befolyásolják. A javítások érintik az NVidia, az AMD kártyáit egyaránt, több esetben is instabil volt a program illetve a kijelzett érték nem volt pontos, valamint egy-egy funkció nem megfelelően működött a programban, ezek többé nem okoznak problémát.

A GPU-Z program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows rendszereken mutatja meg a videókártya információkat.
Az Easeus Data Recovery Wizard egy ingyenes program, amely könnyedén végezhetünk winchesterünkről adatmentést. Az Easeus Data Recovery Wizard program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az EaseUS Data Recovery Wizard ingyenes programban többféle fájl visszaállítására is lehetőségünk nyílik, legyen azok dokumentumok, videók, zenék, képek vagy más egyéb számunkra fontos dolgok. Az Easeus Data Recovery Wizard

adatmentés

funkciója nem csak merevlemez, hanem pendrive vagy más adathordozó esetében is lehetséges. Indítsd el a programot, vizsgáltasd meg a merevlemezedet és már kezdődhet is az adatmentés.

Az EaseUS Data Recovery Wizard Free Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszeren áll rendelkezésünkre, ha adatmentésre kerülne sor.
A BurnAware Free blu-ray író program segítségével különböző típusú lemezeket írhatsz meg számítógépeddel. A BurnAware Free program telepítésére és használatára többek között magyar nyelven is lehetőségünk nyílik.

A BurnAware Free program újraírható lemezeket is törölhetsz és újból írhatsz rájuk. A BurnAware Free író programmal akár adatmentésre is lehetőséged van! A BurnAware Free

dvd író program

magas minőségű zene -és videólemezek írására is képes, de akár boot lemezeket is készíthetsz. A dvd író programmal ráadásul lemezképeket is írhatsz lemezre, de másolhatsz is lemezeket.

A BurnAware Free blu ray író program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése