Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7759 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1893 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Fishinda - horgászat ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda a horgászat elengedhetetlen telefonos kelléke. Ha szeretsz horgászni, mindenképp szeretni fogod! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda peca alkalmazással láthatod mások fogásait és feltöltheted a sajátjaidat is könnyű szerrel! Az alkalmazásban található horgász térképpel könnyen megtalálható a potenciális horgász helyek a közeledben. Tájékozódj a legjobb csalikról és a horgász eseményekről a környéken! Minden horgász információ egy helyen a Fishinda alkalmazásban! A Fishinda horgász app iOS 9 és újabb verziókon működik.
FE File Explorer - fájlkezelő ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A FE File Explorer egy hatékonyan alkalmazható fájlkezelő iPhone és iPad készülékekhez. Nem csak lokálisan képes fájlokat kezelni, de számítógépen vagy NAS-on tárold adatokhoz is használható. A könnyed

fájlkezelő

az alap fájlműveletek elvégzése mellett keresésre, rendezésre, képnézegetésre és videólejátszásra is használható. A FE File Explorer fájlkezelő letöltése ingyenes.
Money Manager - költségvetés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha szeretnéd jobban átlátni a kiadásaidat és bevételeidet, próbáld ki az ingyenes letöltésű Money Manager androidos alkalmazást. A program intuitív és könnyen használható felületén vidd fel mindig az aktuális tételeidet, hogy a

költségvetési

adataid gyűljenek. Írd be hogy mire és mennyit költöttél, vagy szereztél. A Money Manager költségvetési kimutatásain aztán szépen látni fogod idővel, hogy esetleg hol folyik el a pénzed, min tudnál spórolni, vagy melyik területen engedhetsz meg egy kis lazítást és élvezetet.
Decathlon - vásárlás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Decathlonos vásárlás és keresés sose volt ennél egyszerűbb! Töltsd le a Decathlon alkalmazást és minden Decathlonos termék az ujjaidnál lesz! A

Decathlon app

segítségével keresd a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházat és már mehet is a vásárlás! Az alkalmazásban nyugta nélkül visszanézheted a vásárlásaidat, ha klub tag vagy és intézheted a jótállást is egy ott vásárolt terméken. A Decathlon appon keresztül láthatod a legfontosabb sporteseményeket, legyen szó sportoljma.hu kihívásokról vagy a Decathlon által szervezett rendezvényekről. A Decathlon app iOS 10 és újabb verziókkal kompatibilis.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak
A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

HandBrake 1.2.0 - videó konvertáló ingyenes letöltése A HandBrake egy videó konvertáló program, amivel videó fájlokat konvertálhatsz át tetszőleges formátumra. A videó konvertáló telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A HandBrake

konvertáló program

ingyenesen letölthető. A HandBrake programban konvertálhatsz kedvedre, akár DVD filmjeidből is készíthetsz a számítógépen tárolható videó fájlt. A konvertáló program a H.265 (x265 és QuickSync), H.264(x264 és QuickSync), H.265 MPEG-4 és MPEG-2, VP8 és Theora az audió konvertáló része pedig az AAC / HE-AAC, MP3, Flac, AC3, vagy Vorbis formátumokat képes kezelni. A legújabb verzióban a videó és audió konvertálás több hibája is javításra került, illetve a konvertáló régebben nehezebben kezelte a felirat fájlokat - ezt is javították a fejlesztők.

A HandBrake videó konvertáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul.
Notepad++ 7.6.3 64-bit - szövegszerkesztő ingyenes letöltése A Notepad++ egy szöveges állományok készítésére és módosítására szolgáló szövegszerkesztő program. A Notepad++ program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Notepad++ programmal akár a

html szerkesztés

is megoldható. A programban többféle programozási nyelv közül választhatsz, amiknek alapvető fájlformátumát ismeri a Notepad++, a mentés után pedig már a nyelvnek megfelelő szintaxis kiemelés lesz látható. A html programozás mellett akár C++, C#, Java, Javascript és még más nyelveket is használhatunk a programon belül. A legújabb verzióban hozzáadásra került a Markdown nyelv, a program gördülékenyebben kezeli a fájlokat és kevesebb helyzetben fagy ki.

A Notepad++ szövegszerkesztő Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin képes html programozásra.
K-Lite Codec Pack 14.7.1 - multimédia lejátszó ingyenes letöltése A K-Lite Codec Pack egy modern multimédiás lejátszó segédeszköz. A program telepítése angolul lehetséges, ezek után bármelyik lejátszó tudja használni.

A K-Lite Codec Pack segítségével több formátumú

multimédia

fájl lejátszható. Ezek között vannak például az avi, xvid, mkv, aac, flac és még több más formátum is. A K-lite Codec Pack folyamatos javításon és bővítésen megy keresztül, így mindig a legjobb minőségben élvezhetjük a film -és zenelejátszást. A multimédia lejátszó kodek pakk legújabb verziójában frissített komponensek és stabilabb működés várható.

A K-Lite Codec Pack Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre telepíthető.
Zortam MP3 Medi Studio 24.55 - MP3 konvertáló ingyenes letöltése Zortam Mp3 Media Studio egy olyan MP3 konvertáló program, amivel sokféle zene fájl kiterjesztését módosíthatod. Az MP3 konvertáló telepítése és használata angol és más idegen nyelveken működik.

A Zortam Mp3 Media Studio

zene konvertáló

segítségével konvertáláson kívül akár a különböző audió fájlok részletes adatait automatikusan társíthatjuk a program saját adatbázisából. Ez lehet akár az előadó neve, a szám teljes címe és még más hasonló adatok. A zene konvertáló mp3 fájlokat .wav fájlokká alakíthatunk, illetve zenei lemezt is készíthetünk. A Zortam Mp3 Media Studio legújabb verziójában minden funkción javítottak, így sokkal gördülékenyebb működést kaphatunk majd.

A Zortam Mp3 Media Studio mp3 konvertáló program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Mouse Pointer 2 - pointer program ingyenes letöltése A Mouse Pointer egy prezentációs segédeszköz, melynek letöltése ingyenes. A pointer prezentációt segítő program telepítése és használata angol nyelven lehetséges, de a funkciók elérése teljesen egyértelmű.

A Mouse Pointer program

prezentáció

közben válik majd nagy segítségedre. A programmal mutathatod, hogy hol van az egér, a képernyő többi részét elsötétítve, de akár a kattintások helyét is megjelenítheted a képernyőn. Ha kivetítőt használsz vagy képernyő rögzítéssel veszel fel videót a számítógéped képernyőjét, akkor a Mouse Pointer mindenképp nagy hasznodra lesz. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet és erőforrás igénye sem számottevő.

A Mouse Pointer program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése