Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7759 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1893 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Fishinda - horgászat ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda a horgászat elengedhetetlen telefonos kelléke. Ha szeretsz horgászni, mindenképp szeretni fogod! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda peca alkalmazással láthatod mások fogásait és feltöltheted a sajátjaidat is könnyű szerrel! Az alkalmazásban található horgász térképpel könnyen megtalálható a potenciális horgász helyek a közeledben. Tájékozódj a legjobb csalikról és a horgász eseményekről a környéken! Minden horgász információ egy helyen a Fishinda alkalmazásban! A Fishinda horgász app iOS 9 és újabb verziókon működik.
FE File Explorer - fájlkezelő ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A FE File Explorer egy hatékonyan alkalmazható fájlkezelő iPhone és iPad készülékekhez. Nem csak lokálisan képes fájlokat kezelni, de számítógépen vagy NAS-on tárold adatokhoz is használható. A könnyed

fájlkezelő

az alap fájlműveletek elvégzése mellett keresésre, rendezésre, képnézegetésre és videólejátszásra is használható. A FE File Explorer fájlkezelő letöltése ingyenes.
Money Manager - költségvetés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha szeretnéd jobban átlátni a kiadásaidat és bevételeidet, próbáld ki az ingyenes letöltésű Money Manager androidos alkalmazást. A program intuitív és könnyen használható felületén vidd fel mindig az aktuális tételeidet, hogy a

költségvetési

adataid gyűljenek. Írd be hogy mire és mennyit költöttél, vagy szereztél. A Money Manager költségvetési kimutatásain aztán szépen látni fogod idővel, hogy esetleg hol folyik el a pénzed, min tudnál spórolni, vagy melyik területen engedhetsz meg egy kis lazítást és élvezetet.
Decathlon - vásárlás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Decathlonos vásárlás és keresés sose volt ennél egyszerűbb! Töltsd le a Decathlon alkalmazást és minden Decathlonos termék az ujjaidnál lesz! A

Decathlon app

segítségével keresd a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházat és már mehet is a vásárlás! Az alkalmazásban nyugta nélkül visszanézheted a vásárlásaidat, ha klub tag vagy és intézheted a jótállást is egy ott vásárolt terméken. A Decathlon appon keresztül láthatod a legfontosabb sporteseményeket, legyen szó sportoljma.hu kihívásokról vagy a Decathlon által szervezett rendezvényekről. A Decathlon app iOS 10 és újabb verziókkal kompatibilis.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak
A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

DivX Helium Codec b1612 ingyenes letöltése DivX 6 kodek-csomag.
Gyors DivX kodek: optimalizált DivX6 algoritmus, paraméterezhető beállítások, Windows XP változat.
DivX Play 6 ingyenes letöltése DivX 6 lejátszó, kodek csomaggal.

Mpeg 4 bázisú kodek csomag lejátszóval. Újdonságok: interaktív videó menük, XSUB feliratok kezelése, multiple audio track stb
PCMark05 ingyenes letöltése Tesztprogram.

A népszerű tesztprogram új változata tölthető le az oldalról. A program 11 látványos teszt segítségével ellenörzi a számítógép sebességét, és grafikai teljesítményét. Támogatja a legujabb videókártyákat és garfikai effektusok. Magas gépigénnyel rendelkezik.
RivaTuner v2.0 156 ingyenes letöltése Videókártyák gyorsítása, beállítása.
NVIDIA GeForce és ATI Radeon videókártyákhoz használható szoftver, mely alkalmas a grafikuskártyák beállítására és gyorsítására. A szoftver menüiben nem csak a kártya sebességét, de a színeket, az OpenGL, és a directX tulajdonságait, jellemzőit is módosíthatjuk.
WinDVD Platinum 7.0 B27.066 ingyenes letöltése Professzionális DVD-lejátszó, mely kiváló kép- és hangminőséggel játsza le betöltött filmeket. A letöltendő változat magyar nyelű telepítési lehetőséget tartalmaz.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése