Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7724 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1848 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Különleges és gyönyörű hajfonatok elkészítését tanulhatod meg a Hairstyles step by step ingyenes letöltést kínáló alkalmazással. Az androidos appal lépésről lépésre lebontott, fényképes útmutató alapján készítheted el a

hajfonatokat

magadnak, vagy ismerősödnek. A Hairstyles step by step appban több mint 60 hajfonatot találhatsz, amelyek kiválóak lehetnek különleges eseményekre, randikra, vacsorákra.
Az abszurd alapötlettel rendelkező Bacon - The Game androidos játékban egy serpenyőből kell a szalonnaszeletet különféle objektumokra feldobnunk. Maga a koncepció is mosolyt csal az arcunkra, de az biztos hogy az

ügyességi játék

képtelen pályái során párszor elnevetjük magunkat. Legyen szó akár arról, hogy a bacont egy halra, kisbolygóra, hajszárítóra vagy a Mona Lisára kell feldobni, szükség lesz a precíz időzítésre és ügyességre, hogy a serpenyőről a megfelelő mozdulattal indítsuk meg a szalonnát a Bacon - The Game-ben.
Az Érettségi+ alkalmazással bárhol könnyű az érettségire készülni. Az érettségi felkészítő használata magyarul lehetséges. Az Érettségi+ alkalmazáson belül akár

emelt szintű érettségi

felkészítő tananyagok is találhatóak. A különböző tantárgyak mindegyikéhez több gyakorló feladat áll rendelkezésre. Készülj nyugodt szívvel az emelet szintű érettségire a felkészítő tananyagok és a gyakorló feladatok segítségével bárhol és bármikor, hatékonyan! Az alkalmazásban megvásárolhatsz érettségi felkészítő könyveket, így még biztosabb lehet a várt eredmény. Az Érettségi+ érettségi felkészítő alkalmazás iOS 9 és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A VideoShow a legjobb videoszerkesztők egyike Android mobilra, melynek már több mint 190 millió felhasználója van. A videó szerkesztőben szöveg, zene, szűrők, hangulatjelek, különböző effektek teszik változatossá a szerkesztői eszköztárat. A

videó szerkesztőben

minden rendelkezésedre áll amire csak szükséged lehet egy remek videó elkészítéséhez. A videó feliratozáshoz változatos betűkészlet áll rendelkezésesedre, sőt még egyedi betűtípusokat is készíthetsz. Saját hangodat is felveheted, vagy kedvenc zenédet egyedi aláfestésként is használhatod. Több mint 50 féle matrica! A videószerkesztő program letöltése android mobilokra ingyenes. Rendszerigény: Android 4.0.3 vagy újabb.

Hírek

Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...
Újabb mérföldkőhöz érkezett a televíziózás. Egy hét múlva a japán NHK csatorna megkezdi adását Stanley Kubrick Űrodüsszeia című klasszikusával, amelyet 8K (super-high definition) felbontásban adnak le, illetve onnantól kezdve a csatorna ebben a felbontásban sugározza adását.
A szemfülesek, vagy szerencsések már észrevehették, hogy a YouTube csendben elkezdett híres hollywoodi filmeket is közvetíteni. Bár egyelőre nem a legfrissebb címekkel futhattunk össze, inkább olyan ismerősökkel, mint a Terminátor, a Doktor Szöszi vagy a Rocky
Az okostelefonok megjelenésétől izgatta mindenki fantáziáját az összehajtható okostelefonok fogalma. Ugyan az elképzelés elég homályos volt és többen többféleképpen értelmezték, úgy tűnik végre valósággá válik a képzelet, a Samsung ugyanis bemutatta a legújabb készülékét, amellyel akár megváltoztathatja a jövő telefonjait.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Listázó program legújabb verziója megjelent. A Listázó programban bármiről készíthetsz készletnyilvántartást. A készletnyilvántartó program telepítése és használata magyar és angol nyelven lehetséges.

A Listázó működhet úgy is, mint egy

raktár program

. A Listázó program új verziója, több és bővített kategóriákkal, beállításokkal és frissítési lehetőséggel készült el. A raktár program az alábbi kategóriákat kezeli: zenei albumok, zenei válogatások, filmek, felnőtt filmek és sorozatok (DivX, DVD, HD és UHD), játékok, programok, VHS kazetták, könyvek, és elektronikus könyvek, valamint bakelit és egyénileg készített kategóriákat tartalmaz.

A Listázó raktárkészlet-nyilvántartó program Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Process Explorer egy Windows feladatkezelő. Habár ilyen programmal már minden Windows verzión elérhető, érdemes telepíteni a Process Explorer programot. A feladatkezelő telepítése és használata a rendszer nyelvén elérhető.

A Process Explorer

folyamatellenőrző

program az aktuális folyamat sebességét és aktuális állapotát, csakúgy, mint a prioritási beállításokat. A Process Explorer folyamatellenőrző program tetszés szerint leállítható. A kisméretű program természetesen nem igényel nagy teljesítményt, így szinte bármilyen futtatható a futtatható a Process Explorer. A legújabb verzióval több hibajavítás került kijavításra, köztük egy olyan hiba. amivel elkerülhető a kékhalál.

A Process Explorer Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A PotPlayer egy ingyenes videólejátszó program, amivel más multimédia fájlokat is meg tudunk nyitni. A program telepítés és használata angol és más idegen nyelveken megoldható.

A PotPlayer

multimédiás lejátszó

program, a beépített kodekeknek köszönhetően nagyon sok formátumot támogat, így bármilyen filmet vagy zenét szeretnél lejátszani, az biztos, hogy menni fog! A multimédiás lejátszó feliratokat is képes kezelni, ha esetleg idegen nyelvű filmeket szeretnél megtekinteni. Az optimalizáció miatt a PotPlayer kisebb teljesítményű gépeken is jó multimédiás élményt nyújt majd. A legújabb verzióban új funkciók és hibajavítások várnak.

A PotPlayer multimédiás videólejátszó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A Mozilla Firefox 64 a magyar böngésző legújabb verziója. A legfrissebb Mozilla böngésző letöltése az újítások és a javítások miatt is megéri. A telepítés és használat magyarul is lehetséges, 64-bites rendszereken.

A Mozilla Firefox

ingyenes böngésző

évek óta az egyik piacvezető böngésző szoftverek terén. Sokoldalúsága, stabilitása és gyorsasága hamar a felhasználók kedvencévé tette az ingyenes böngészőt. A Mozilla Firefox magas fokú testreszabhatósága és az elérhető bővítmények száma mind a felhasználók kényelmét szolgálják. A Mozilla Firefox legújabb verziójában jobb teljesítményt érhetünk el, nagyobb biztonságban böngészhetünk.

A Mozilla Firefox 64 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin fut.
A GeekUninstaller programmal a programok törlése egy új szintre emelkedik. A program telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

A legkorszerűbb technológiáknak köszönhetően a

programok végleges törlése

után sem marad felesleges digitális szemét a rendszerben. A GeekUninstaller egy hordozható program, ebből adódik a kis mérete és az, hogy nem igényel telepítést. A programok végleges törlése mellett tisztítja a registry-t is minden eltávolított program után, így a számítógéped sem fog belassulni.

A GeekUninstaller Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes a programok végleges törlésére.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése