Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7742 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1868 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Tag Team Karate Fighting Tiger - verekedős játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Válj a legerősebb karatéssé az akció dús Tag Team Karate Fighting Tiger-rel! A 3 dimenziós grafikájú appban egy-egy elleni küzdelmekben kell jeleskedned. Az ellenfelek többféle harcművészeti stílust képviselnek a

verekedős játékban

, így mindig résen kell lenned, hogy jó taktikát alkalmazz a legyőzésükre. Többféle védekezési és támadási mozdulat is a rendelkezésedre áll a Tag Team Karate Fighting Tiger-ben, melyeknek pontos és hatékony kombinációival végül padlóra küldheted az opponenst. A győzelmekért pontokat szerzel, melyek a verekedős játékban a rangodat emelik.
Ingatlan.com - eladó ingatlanok ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ingatlant keresel? Az ingatlan.com hivatalos Android alkalmazásában mindent megtalálhatsz egy helyen! Az alkalmazást magyarul is használhatod. Az ingatlan.com

ingatlan kereső

alkalmazásban Magyarország legnagyobb ingatlan adatbázisában kereshetsz kedvedre eladó tételeket! A keresőben egyedi feltételeknek megfelelő ingatlanokat listázhatsz ki, majd pedig ezekből válogathatsz. Mivel minden hirdetés csak egyszer jelenik meg, nem kell az idegesítő dupla hirdetésekkel is foglalkoznod! A hirdetésfigyelő funkciónak köszönhetően minden fontos, a hirdetést érintő változásról azonnal értesülhetsz. Ha pedig felkeresnéd az eladót, et megteheted egyből az alkalmazásból is! Az ingatlan.com ingatlan keresője Android 5.0 és újabb verziókon listázza ki az eladó ingatlanokat.
Zedge Ringtones - csengőhang ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Töltsd le ingyenesen a Zedge Ringtones applikációt iOS mobileszközödre és válogass a rengeteg különbözős csengőhang közül! Az applikációban több ezer kategóriákra osztott és kereshető dallam és hang közül válogathatsz magadnak, amelyeket aztán

csengőhangnak

, értesítési, vagy riasztás hangnak is beállíthatsz. A Zedge Ringtones alkalmazás csak csengőhangokat tartalmaz, ha a Zedge háttérképek külön appal érhetőek el.
Drive and park - autós játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Drive and Park egy remek kikapcsolódást nyújtó, egyszerű és kifejezetten esztétikus grafikával bíró androidos játék. Az ingyenes letöltés és telepítés után rögtön a város utcáján kezdhetünk egy autóval. Az

autós játékban

célunk hogy a lehető legtökéletesebben kocsikázzunk el a kiszemelt parkolóhelyig és oda koccanásmentesen, szépen parkoljuk le az autót. A játékban ahogyan haladunk előre, egyre többféle autót szerezhetünk és egyre trükkösebb manővereket kell végrehajtanunk, hogy sértetlenül állhassunk be a megfelelő helyekre. A Drive and Park autós játék letöltéséhez olvasd be a QR kódot mobiloddal!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...
A Microsoft riadót fúj az arcfelismerő technológia ügyében Kínában kifinomult arcfelismerő kamerarendszer van használatban amely egy meglehetősen disztópikus jövő felé tereli az emberiséget. A több mint 200 millió kamerából álló láncolat nem csak megfigyel, de szemmel tartja a gyanús Uighur Muslim kisebbség tagjait, lezárja bizonyos házak kapujait és megszégyeníti az adósságban lévőket azzal...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

oCam 465 - képernyő felvevő ingyenes letöltése Az oCam egy egyszerű képernyő felvevő program, amivel rögzítheted a számítógéped képernyőjén zajló történéseket. A képernyő felvevő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az oCam segítségével

képernyő felvétel

készítése nagyon egyszerű folyamat és a felvétel közben, valamint azt követően is több hasznos funkció áll rendelkezésünkre. A képernyő felvétel készíthető a számítógép által megjelenített tartalom egy részéről vagy teljes egészéről is. A képernyő felvevő képes 4 GB-nál is nagyobb fájlokat is rögzíteni, a felvétel után kikapcsolni a gépet vagy akár újabb felvételt is indítani.

Az oCam képernyő felvevő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Google Chrome 71 - magyar böngésző ingyenes letöltése A Google Chrome egy nagy múlttal rendelkező, magyar böngésző. Felhasználók milliói használják nagy megelégedettséggel a Chrome böngészőt. A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A Google Chrome

ingyenes internet böngésző

program sokoldalú böngészést biztosít a neten. A Google fejlesztésének köszönhetően a legtöbb Google alkalmazást a programból egy gombnyomással elérheted. Az ingyenes böngészőt folyamatosan frissítik a fejlesztők. A legújabb verzió sokkal biztonságosabb böngészést biztosít a felhasználók számára, teljes ablakos figyelmeztetés jelenik meg, ha egy oldalon esetleg fizetős szolgáltatást próbálnak ránk erőltetni és még több más biztonsági frissítés is érkezett.

A Google Chrome ingyenes magyar webböngésző Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
CCleaner 5.51 - PC gyorsítás ingyenes letöltése A program a PC gyorsítás koronázatlan királya! Egyszerűen telepítsd fel a programot és pár gombnyomás után már meg is kezdődött a PC gyorsítása. A CClenaer használata magyarul is lehetséges.

A CClenaer

Windows gyorsító

nemcsak a rendszert gyorsítja fel, de feleslegesen használt helyet szabadít fel. A CClenaerrel olyan felesleges fájlokat törölhetsz, amiknek létezéséről esetleg nem is tudtál. A Windows gyorsító különböző rendszer bejegyzése és beállítások javítására is képes a maximális optimalizálás érdekében. A CClenaer Windows gyorsító legújabb verziójában a frissítés új menü fület kapott és ezen a menün belül több, frissítéssel kapcsolatos beállítást is megtalálhatsz, valamint javítottak a program használhatóságán

A CCleaner számítógép gyorsító Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 gyorsaságán tud javítani.
Media Player Classic Home Cinema 1.8.4 - médialejátszó ingyenes letöltése A Media Player Classic Home Cinema egy ingyenes médialejátszó program, amivel szinte bármilyen média fájlt megnyithatsz. A program telepítése és használata 64-bites rendszereken, magyar nyelven is lehetséges.

A Media Player Classic Home Cinema

videólejátszó program

több, gyakran használt kodeket ismer fel, így szinte bármilyen videó fájl megnyitására alkalmas a lejátszó. A könnyen kezelhető felületnek és a megfelelő erőforrás kihasználásnak köszönhetően, gyengébb teljesítményű számítógépeken is gördülékeny lejátszást biztosít a videólejátszó. A legújabb verzióban a videólejátszó összetevőit frissítették és lehetővé tették online adások mentését is.

A Media Player Classic Home Cinema lejátszó Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin fut el.
IOBit Advanced SystemCae Ultimate 12 - Windows tűzfal ingyenes letöltése Az IOBit Advanced SystemCae Ultimate egy Windows-os tűzfal és vírusvédelmi szoftver, amivel megvédheted magad az illetéktelen behatolástól neten szörfözés közben. A program telepítése és használata magyarul is elérhető.

Az IOBit Advanced SystemCae Ultimate egy sokoldalú program. Windows tűzfal funkciója mellett

Windows gyorsítás

szempontjából is jó szolgálatot tesz majd. Az egyre bővülő vírus adatábizsnak köszönhetően minden verzióval jobb védelmet kapunk. A tűzfal képes megakadályozni gyanús folyamatokat és illetéktelen felhasználókat az érzékeny adatokhoz való hozzáférésben. A felújított programmal, a fejlesztett keresőnek köszönhetően, akár tíz százalékkal több felesleges fájlt tudsz törölni a rendszerről és az induláskor lassító tényezőként ható folyamatok akár harmadát tudod optimalizálni. Az igazi Windows gyorsítás az IOBit Advanced SystemCae Ultimate programmal lehetséges!

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszer szükséges az IOBit Advanced SystemCae Ultimate futtatásához.
A fizetős, megvásárolt teljes verziót 3 különböző PC-re legálisan telepítheted.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése