Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7691 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1809 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Google Classroom alkalmazása tanároknak és diákoknak nyújt nagyszerű lehetőséget az együtt tanuláshoz, legyen szó a tananyagok egy helyen való összegyűjtéséről, vagy a csoportosan elkészítendő házi feladatról. Az

iskolai alkalmazást

ha egy tanár indítja, könnyen tehet fel tananyagot, feladatsorokat, melyet a diákok elérnek, akár a házi feladatukat is beadhatják a Google Classroom-mal, így modern, papírmentes oktatási felületet létrehozva. Az iskolai alkalmazásban minden egy helyen, jól átláthatóan érhető el, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető.
Hajítsd a csatatérre a klónjaidat, készíts stratégiát és használd ügyesen a taktikai lehetõségeidet ellenfeled tornáynak romba döntéséhez a Badland Brawl androidos alkalmazásban. Az alapvetõen pvp-re kihegyezett

taktikai játék

során saját tornyodból kell egységeket küldened és képességeket használnod, hogy míg az ellenfeled ugyanezt teszi, legyûrd a katonáit és megsemmisítsd a tornyát. A kis harctér, de sok lehetõség izgalmas csatákat szül, melyek után további fejlesztések kaphatók. A Badland Brawl taktikai játékban fontos az idõzítés és a kombók összehozása, ha valaki gyõzni szeretne.
Miért fizetnél teljes árat számítógépes játékaidért, ha egy appal könnyen lecsaphatsz az akciókra?! A Bargain Bytes app összegyûjti neked az éppen leárazott számítógépes játékokat, amelyet szûrhetsz és játékra is kereshetsz. Az

akciós számítógépes játékok

leárazásáról értesítést is kérhetsz, így nem kell se a különféle eladó oldalakat, de még csak a Bargain Bytes appot sem nézegetned. Az appal a következõ játékoldalak akcióit éred el: • Steam • GoG • Amazon • Humble Store • Gamer's Gate • GreenManGaming • Games Republic • GameStop • Desura • Uplay • Origin • Direct2Drive • Get Games • GamesRocket • Shiny Loot • IndieGameStand • Bundle Stars • SilaGames • Playfield
Téged is érdekelnek a legújabb és legnagyobb kedvezmények országszerte? A Grande iOS alkalmazás segítségével mindig naprakész lehetsz kedvezményeket illetõen. Az alkalmazás magyarul is használható. A Grande alkalmazásban nem csak az érvényben levõ kedvezményekrõl értesülhetsz, hanem

kedvezményes kuponok

is várnak majd az alkalmazásban. Értesülj a nagyobb boltok legújabb akcióiról mindig elsõ kézbõl és csapj le a kedvezményes árakra azonnal! Válaszd ki azokat a témákat, amik érdekelnek és az alkalmazás ehhez mérten fogja megjeleníteni az akciókat és kedvezményes kuponokat. Az alkalmazásban kérhetsz tartózkodási hely alapú értesítéseket a közeledben levõ boltok legjobb ajánlatairól és akár e-mail hírlevelet is. A Grande iOS 8 és újabb eszközökön mutatja meg a kedvezményeket.

Hírek

Csütörtöki napon közölték a nagyérdemûvel a Facebook munkatársai, hogy ezentúl speciális térhatású fényképeket is meg lehet osztani a hírfolyamban. Egyelõre még csak az iPhone-osok villoghatnak az új képeikkel, de hamarosan mindenki máshoz el fog jutni a lehetõség (addig meg irigykedve nézhetik a többiek látványos képeit).
A streaming szolgáltatások aranykorukat élik. A zenék és filmek streamelése ma már teljesen megszokott és bevett szokás. A játékokat eddig még senkinek sem sikerült igazán behoznia ebbe a fajta szolgáltatási rendszerbe. Ha valakinek erre mégis van esélye, akkor az minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google.
A Facebook bejelentése alapján csaknem 50 millió felhasználói fiók eshetett áldozatául a héten kiderülõ biztonsági résnek köszönhetõen. A vállalat elmondása alapján a támadók a 'Megtekintés mint...' profil nézeti funkcióban találtak támadási lehetõséget, amit ki is használtak. A betörést kedden vették észre és azonnal értesítették a hatóságokat.
Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, ûrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtõl sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretû robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A WinRAR legújabb verziója a Letöltõközpont oldalán! A kicsomagoló program legfrissebb verziója újításokat, hibajavításokat hozott és - elõzõ verzióival megegyezõen - magyarul is tudjuk használni.

A WinRAR

tömörítõ program

különbözõ archívumok megnyitására és a tartalmuk megtekintésére, változtatására vagy másolására specializálódott, az általa kezelhetõ formátumok közé tartozik a .rar, .iso, .zip, .tar és még sok más formátum. A legújabb verzióban a titkosított fájlnévvel rendelkezõ archívumok tömörítési aránya nem látszik már, mivel az hibásan került kijelzésre, de számost biztonsági rés foltozásra került és mostantól más programok mûködésében nem okoz változást a WinRAR indítása.

A WinRAR Windows tömörítõ program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verziójával kompatibilis.
Az UltraDefrag a töredezettségmentesítés alternatívája, amivel a számítógéped közel a regéi sebességét nyerheti vissza rövid idõn belül. A töredezettségmentesítõ telepítése és használata angolul lehetséges.

Az UltraDefrag

Windows töredezettségmentesítõ

különösen akkor jöhet jól, ha már egy ideje használjuk a számítógépet és a különbözõ fájlok elhelyezkedése miatt a lemez elérési ideje - és ezzel együtt a számítógép gyorsasága - romlik. A Windows töredezettségmentesítõ gyors töredezettségmentesítõ algoritmust használ, illetve az NTFS típusú fájlrendszereket is kivételesen gyorsan képes elemezni. Ha dolgod akadna és a számítógépet magára kell hagynod, amíg zajlik a fájlok rendezése, a töredezettségmentesítõ képes alvó állapotba tenni vagy kikapcsolni a gépet.

Az UltraDefrag Windows töredezettségmentesítõ Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites rendszerein mûködik.
A CrystalDiskInfo egy merevlemez ellenõrzõ program, amivel könnyedén kideríthetsz diagnosztikai adatokat a számítógép háttértárolójával kapcsolatban. A CrystalDiskInfo telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhetõ.

A CrystalDiskInfo

hdd hibakeresõ

programban megnézhetjük a merevlemeze jelenlegi hõmérsékletét, az alkatrészek vélhetõ állapotát és az elhasználódás tényének elsõ jeleit is akár. A hdd hibakeresõ program a hiba beálltakor képes akár e-mailt is küldeni a fellépõ hibával szemben. A merevlemez ellenõrzõ programban több olyan információt találhatunk a HDD-vel kapcsolatban, amik sokat segíthetnek minket abban, hogy késõbb könnyen észrevegyük ha meghibásodás várható.

A CrystalDiskInfo hdd hibakeresõ és ellenõrzõ Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is mûködik.
Az AdwCleaner egy hasznos vírusirtó, amit most ingyen letölthetsz a Leöltõközpont oldaláról. A vírusirtó program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

Az AdwCleaner

magyar vírusirtó

képes toolbarok, reklámvírusok és más nemkívánatos szoftverek megkeresésére és eltávolítására. A vírusirtó program kifejezetten azokat a káros kódokat veszi célba, amiket egy ingyenes programmal tudunk letölteni, majd pedig szinte észrevétlenül települ a számítógépre. A legújabb verzióban a Malwarebytes 3 szoftver letöltésére nyílik lehetõség csupán egyetlen kattintással, de a magyar vírusirtó használata közben mostantól könnyebben tudhatunk meg többet a számítógépen talált vírusokról.

Az AdwCleaner magyar. ingyen vírusirtó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken mûködik.
Az Opera internet böngészõ milliók kedvence lett az alacsony erõforrás-igénye miatt. A magyar internet böngészõ használata rendkívül egyszerû, anyanyelveden is használhatod!

Az Opera

magyar böngészõ

különleges tulajdonsága az energiatakarékos mód, amivel akár kétszeresére is növelheted az akkumulátor üzemidejét. A magyar böngészõ oldalsávjában különbözõ oldalak rögzítésére adódik lehetõséged, így egy elkülönített ablakban nyithatod meg mondjuk a Facebook Messenger-t vagy a WhatsApp online felületét. A böngészõ 64-bites verziójának használata ajánlott minden 64-bites rendszeren a megfelelõ erõforrás-kihasználás érdekében.

Az Opera internet böngészõ Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin mûködik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!