Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7650 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1775 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A jóga egyszerre edzés és meditáció. Egyszerre lazítja el és edzi meg a tested. A Daily Yoga androidos alkalmazás pedig kiváló társ a napi jóga gyakorlatok elvégzéséhez. Több mint 50-féle edzésterv, több mint 500

jóga

póz és több mint 200 bemutatóvideó érhető el az app segítségével. A Daily Yoga a jógázás mellé meditatív zenét is szolgáltat, támogatja a Google Fit-et és ha kedved van, követheted vele a híres jóga tanárok nap mint nap frissülő gyakorlatait is.
Kezdőknek és profiknak is kellemes agytornát kínál a Sudoku androidos alkalmazás. A logikai játékot nem ismerőknek a szabályok: egy 9*9-es táblába kell elhelyezni a számokat úgy, hogy minden sorban és minden oszlopban egy szám csak egy alkalommal szerepelhet. Néhány szám előre meg van adva, minél kevesebb, annál nehezebb a

Sudoku

. Az app letöltése ingyenes, sok feladvány van benne, amelyek egyre nehezednek. Kínál napi kihívást is, ráadásul egy virtuális ceruzát is ad a számok feljegyzeteléséhez.
Telepítsd fel androidos mobil eszközödre a magyar nyelvű Álmoskönyv alkalmazást, hogy közelebb kerülj álmaid rejtelmes üzeneteinek megfejtéséhez! Az applikációval útmutatást kaphatsz a különféle éjszakai

álmaid megfejtéséhez

, legyen szó szimbólumokról, helyszínekről vagy eseményekről, mindegyik lehetséges jelentését megtalálhatod. Fontos megjegyezni, hogy az Álmoskönyv csak irányt tud adni, hiszen mindenki álmai egyediek, de ha megpróbálod felfedni a valós, mögöttes tartalmukat és megfejteni álmaidat, az ingyenes letöltésű alkalmazás nagy segítség lesz.
Lélegzet elállító grafikával csap arcon a Asphalt 9: Legends autós játék mikor elindítjuk androidos készülékünkön. A sorozat legújabb részében nincs hiány a jó kocsikból és az adrenalint pumpáló fékevesztett

autóversenyekből

sem. A hosszabb és rövidebb versenyek között az győzelmekből vásárolt kocsikat szépítgethetjük kedvünkre. Az Asphalt 9: Legends autóversenyzős játék igazi telitalálat, a pazar grafika mellé remek hangokat és jól összerakott pályákat is kapunk, akár egyedül a gép ellen, akár online a többi játékos ellen játszunk.

Hírek

Nehéz kiválasztani a legjobb vírusirtót manapság, hiszen olyan nagy a választék. Ráadásul mindegyiknek vannak saját különleges funkcióik, amelyek vagy éppen nagyon jól jönnek, vagy teljesen feleslegesek, mert úgysem használjuk. A biztonság érdekében viszont erősen javasolt legalább egyet választani közülük.
Két hónapja jelentették be az F8 fejlesztői konferencián, hogy a Facebook a Tinder babérjaira törve egy újfajta szolgáltatást vezet be a már meglévő applikációiba. Ezentúl már társkeresésre is használható lesz a mobil app. A funkció jelenleg már tesztelés alatt áll, így hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik
A hologram kivetítés való világbeli megvalósítása talán minden scifi rajongó egyik álma (persze a fénykardok mellett). Annyi regényben, filmben és más médiában bukkant már fel a technológia, de ezidáig nem sikerült igazán reprodukálni azt a fajta megjelenítést, amelyet a scifi írók elénk tártak. Legújabb próbálkozás a témában az ígéretes...
Egy különleges jetpack-et dobnak piacra a Selfridges brit luxusáruház eladói hamarosan. Egy különleges felölthető jetpack ruhát, amellyel a viselője a Vasemberhez hasonlóan a teste mozgatásával repülhet és irányíthatja magát a levegőben. Természetesen a speciális felszerelés speciális árat is kapott, közel 125 millió forintnyi angol fontért lesz.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A MailWasher egy olyan spamszűrő program, amivel a kéretlen levelek tiltása megoldható könnyedén, így nem kapunk majd nemkívánatos leveleket a fiókunkban. A MailWasher program telepítése és futtatása angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A spam a kéretlen leveleket jelenti, amelyek tartalma nem érdekel minket, illetve az esetleges csatolt fájlok vírusokat tartalmaznak. A MailWasher

spamszűrő program telepítése

után csinálhatunk külön listát ismerőseinkből, akiknek a leveleit mindig átengedi majd a program. A spam levelek szűrésére és a kéretlen levelek automatikus, a levél letöltése előtti törlésére is van lehetőség. A spamszűrő képes másodpercenként 25 email letöltésére és átvizsgálásra, így átlagos esetben nem kell olyan sokat várnod, hogy a program el tudja végezni a dolgát.

A MailWasher spamszűrő Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé kéretlen levelek tiltását.
A Wise JetSearch a kép keresés egyik mestere. A program a számítógéped megfelelő helyeit átfésülve megtalálja a hőn áhított kép vagy akár más típusú fájlokat is. A Wise JetSearch program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A Wise JetSearch

zenekereső

funkciót is kapott, így ha nem találod meg kedvenc zenédet a számítógép merevlemezén, csak segítségül kell hívnod a Wise JetSearch programot és már is meglesz, amit kerestél! A zenekereső ráadásul nem igényli, hogy pontosan leírd a keresett fájl vagy mappa nevét, hanem használhatsz * vagy más speciális karaktereket is, ilyen esetben esetleg bővülhet a keresés eredményeinek száma is. A Wise JetSearch program Windows indításánál is indulhat és rendkívül gyorsan képes ellátni a feladatát.

A Wise JetSearch zenekereső Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segíti akár a kép keresést is.
Az Apowersoft HEIC Photo Viewer szoftver egy nem mindennapi képnézegető program. A különleges kiterjesztésű sokszor nehézséget okozhat, de ezzel a programmal ez is lehetséges. A képnézegető telepítése és használata angolul lehetséges.

Az Apowersoft HEIC Photo Viewer

képkezelő és képnéző program

segítségével HEIC formátumú képeket nyithatunk meg és kezelhetünk Windows számítógépen. A HEIC egy JPG-nél is fejlettebb kép tömörítési eljárás, amelyet az Apple fejlesztett ki és mobileszközeiben már aktívan alkalmaz. Természetesen a képkezelővel nem csak HEIC és HEIF formátumokat lehet megnyitni, hanem JPG, PNG és más elterjedtebb formátumokat is.

Az Apowersoft HEIC Photo Viewer képnézegető Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Zortam Mp3 Media Studio egy ingyenes zene konvertáló program, amivel könnyedén konvertálhatsz audió fájlokat. A program ezen kívül más, sok oldalú funkcióval is rendelkezik, telepítése és használata angol és más idegen nyelveken működik.

A Zortam Mp3 Media Studio

mp3 konvertáló

segítségével nem csak konvertálásra van lehetőségünk, hanem akár a különböző audió fájlok részletes adatait automatikusan társíthatjuk a program saját adatbázisából. Ilyen adatok lehetnek az előadó neve, a szám teljes címe és még más hasonló adatok. Az mp3 konvertáló mp3 fájlokat .wav fájlokká alakíthatunk, illetve zene CD-t is készíthetünk. A Zortam Mp3 Media Studio legújabb verziójában stabilabb szolgáltatást eredményező javítások és új felhasználói felület elemek is vannak.

A Zortam Mp3 Media Studio zene konvertáló program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Glary Utilities a pc gyorsítás szakértője! Egyszerű karbantartó és gyorsító eszköz, amivel könnyedén olyan gyors lehet számítógéped, mint új korában. A Glary Utilities telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A Glary Utilities programmal a

windows 10 gyorsítása

is lehetséges, ha esetleg a legfrissebb operációs rendszer lassúnak bizonyulna. A Glary Utilities megfigyeli a rendszer felállási idejét, majd a lassulást előidéző tényezőket megkereshetjük és kiküszöbölhetjük. Elemezhetjük a regisztrit, megjavíthatjuk a rendszerben a hivatkozásokat és még több más hasznos funkció vár minket a Windows 10 gyorsítása érdekében. A program újabb verziója főleg optimalizációs javításokat tartalmaz.

A Glary Utilities pc gyorsítása Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken elérhető.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése