Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7340 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1380 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Sing! alkalmazás a Smule csapat fejlesztése. Légy te is igazi sztár és próbáld ki magad karaoke-ban a telefonodon! Énekelj egyedül vagy párban valakivel! A Sing!

mobil karaoke

alkalmazásban olyan világhírű sztárokkal énekelhetsz duettet, mint például Ed Sheeran. Énekelj a barátaiddal is és akár szólóban! Az alkalmazás hang -és videófilterei segítségével hozd ki magadból minden alkalommal a legjobbat, legyen szó megjelenésről vagy hangzásról! Énekeld a legnagyobb slágereket és légy te is sztár ismerősid közében! A Sing! karaoke alkalmazással iOS 8 és újabb verziókon működik.
Ingyenes letöltéssel elérhető a Joom androidos alkalmazás, amellyel gyorsan vásárolhatsz, egyszerűen fizethetsz és széles választékból szemezgethetsz. A Joom app

áruházában főleg ruhaneműket, kiegészítőket vásárolhatsz

, ellenőrzött és megbízható eladók széles körétől. Az áruk sokszor olcsók és akciósak, sőt az első vásárlásod árából plusz 10%-ot is levonnak.
A Jaumo ismerkedős app egy ingyenes alkalmazás, mellyel könnyedén ismerkedhetsz és tehetsz szert egy csodás párkapcsolatra. Több száz párnak vált már be ez az alkalmazás! Csatlakozz a többmilliós közösséghez és találd meg életed szerelmét a Jaumo

ingyenes társkereső

segítségével! Nem kell félned attól sem, hogy valaki más is elolvassa a beszélgetéseidet, hiszen a korszerű titkosítás minden ilyen lehetőséget kizár. A Jaumo célja minél több kapcsolat kiépítése. Csatlakozz te is és tapasztald meg a csodát! A Jaumo társkereső alkalmazás legfrissebb iOS 8 és újabb rendszereken fut el.
Izmos hasat szeretnél, amelyen csak úgy dudorodnak a kockák? Nem probléma, sőt még edzened sem kell hozzá. Egyszerűen csak telepítsd ingyenes letöltéssel a Six Pack Abs Photo Editor appot és

szerkessz kockás hasat a fotóidra egy érintéssel

! Csak lőj egy képet magadról, amin látszik a hasad is, és a Six Pack Abs Photo Editor-ral varázsolj rá egy dögös, izmos hasat. Küldd el a csajoknak és pasiknak, hadd ámuljanak.

Hírek

Az új Huawei mobil, amelyet mi g10, a kínaiak pedig Maimang 6 néven fognak megismerni, nem áll meg az egy előlapi és egy, netán két hátlapi kamera koncepciónál, tovább számol és rögtön négy kamerával jön ki.
A belfasti Queens’s Egyetemen egy újfajta, rugalmas elemet fejlesztettek ki, ami forradalmasíthatja az orvosi implantátumokat és azok energiaellátását is egyben.
Amikor a Red Camera vállalat bejelentette a Hydrogen okostelefonját, amely holografikus kijelzőt kap, még sokan nem tudták volna elképzelni, hogy is fog ez működni. Most Jim Jannard, a cégvezető többet elárult a Leia céggel való együttműködéséről a cél ér
'Aranyáron' adják az új iPhone 8-at. Három év után az Apple tervezői végre úgy döntöttek, ideje felfrissíteni a szériát és újabb elemeket belevinni az iPhone dizájnjába. És ez a frissítés bizony sokba fog kerülni a vásárlóknak.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Elvesztek a telefonodon levő képek, videók vagy más fontos fájlok? Ne keresgélj tovább, ez a program a megfelelő megoldás számodra iOS és Android eszközöd mellé.

A PhoneRescue program a világ egyik legbiztonságosabb és legpontosabb megoldását kínáló szoftver, mellyel bármilyen

adatmentés telefonról

szinte gyerekjáték lesz mindenki számára! A világon egyedülálló adatmentő program akár 31 féle fájlt is vissza tud szerezni a készülékünkről! Kiemelendő, hogy iOS eszközök számára ez a program egyedülálló megoldást kínál adatmentés terén, az operációs zártsága miatt.

A PhoneRescue adatmentő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken menti meg féltve őrzött adatainkat.
​A Free HD video converter factory univerzális videó konvertáló programmal ingyenesen konvertálhatunk videókat.

A program képes MP4,MOV, AVI, XVID, MPG, AVCHD, iPhone, iPad és még több, mint 200 formátum valamint eszköz szerint konvertálni videókat! A

film konvertáló

program támogatja az Intel hyper threading és az AMD processzor technológiákat is, így a teljes CPU-t ki tudjuk használni konvertálás közben. Mivel egyszerre több magot használ a program, így biztosak lehetünk benne, hogy a konvertálás a lehető leggyorsabban megy végbe. A program teljesen ingyenes, illetve a program weboldaláról letölthető a fizetős változat is, amely több funkciót kínál, mint az ingyenes verzió.

A Free HD video converter factory kompatibilis Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
Az Immunet Protect Free ingyenes antivirus program egy szokatlanul kis méretű, ám annál gyorsabb szoftver, mellyel védelmet szolgáltathatunk számítógépünknek könnyedén.

Ingyenes vírusirtó letöltés

. A program teljesen ingyenes és ráadásul csekély mérete és alacsony erőforrás igénye miatt könnyen megszerethető ez a hasznos vírusirtó. A felhő-alapú számításoknak és tárolásnak köszönhetően nincs szükség különböző vírusdefiníciókat letölteni és a számítógépünk energiája helyett a felhőt használja a program. Az antivírus ideális második vírusirtónak is, mellyel nagyobb védelmet kívánunk nyújtani a gépünknek, hiszen könnyedén együttműködik más szoftverekkel is.

Az Immunet Protect Free ingyenes antivírus program kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is.
A KMPlayer ingyenes multimédialejátszó 4.2.2.1-es kiadása. Ezzel az egyszerű programmal több multimédiás fájlt is le tudunk játszani könnyedén a számítógépünkön, jó minőségben.

A KMPlayer segítségével többek között lehetséges feliratok betöltése a videó fájlok mellé, tudunk lejátszani CD vagy DVD tartalmat is és még további más szórakoztató funkcióval is rendelkezik a program. A multimédia lejátszóval többek között elérhető

mkv lejátszása

, valamint még AVI, MKV, MOV, MP4, 3GP, OGG THEORA, OGM, RMVB, MPEG1/2, VOB, WMV, MP3, AC3, AAC, OGG, APE, MPC, FLAC, MOD, S3M, MTM, UMX, XM, IT, AMR, ALAC, SHN és még más formátumok támogatása!

A KMPlayer videólejátszó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken nyújt szórakozást!

Telepítéskor a KMPlayer először a bepipálható elemeknél felajánlja egy partner program telepítését (a pipa kivehető, nincs rá szükség), majd a végén felkínálja a felhasználóknak a McAfee vírusirtót, aminél szintén nyomható elutasítás (Decline).
A Ramme program egy nemhivatalos Instagram kliens Linux operációs rendszerekre, mellyel már a Linux rendszerrel rendelkező számítógépünkön is elérhetjük az Instagramot egy natív alkalmazással.

A Ramme

Instagram Linux-ra

maximálisan kiélvezhetjük az Instagram közösségi hálózat által nyújtott szórakozást. Különböző gyorsbillentyűk segítségével pedig gyorsabban tudunk navigálni, mintha a kurzorral nyomnánk meg minden gombot. Az Instagramon képeket és videókat, valamint mozgóképeket oszthatunk meg ismerőseinkkel és követhetünk hírességeket vagy akár barátokat is, hogy láthassuk a bejegyzéseiket. Ne maradj le egyetlen mozzanatról sem már Linux gépeden sem!

A Ramme 3.2.3 Linux alapú operációs rendszereken működik kizárólag.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése