Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7394 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1471 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Mozizom alkalmazás a mozizók barátja lesz, hiszen mindig könnyedén megnézheted rajta az aktuális moziműsort egy adott moziban a telefonodon. A Mozizom alkalmazással a

mozijegy foglalás

könnyebbé válik mostantól. Az mozi alkalmazásban megnézhetjük az éppen legfrissebb filmeket és a következő premiereket. Szűrhetünk a mozizom alkalmazásban mozik és filmek, vagy akár város és időpontok alapján is, így a jegy foglalás is egyszerűbb és a program megtervezése is sokkal gördülékenyebb lesz. A Mozizom alkalmazással iOS 10 és újabb verziókon láthatjuk a moziműsort és foglalhatunk jegyet.
4-7 éves gyerkőcöknek ajánljuk a LEGO® Juniors Create & Cruise androidos játékot, amelyben kedvükre kiélhetik az építős és a versenyzős vágyaikat is. Mivel LEGO-ról van szó, természetesen

a versenyautót és a pilótát is a játékos építheti össze

. Ehhez sok-sok építőelem áll rendelkezésre és a versenyzéssel újabbakat is lehet szerezni. A LEGO® Juniors Create & Cruise egy kellemes, kreatív és érdekes játék, ingyenes letöltéssel telepíthető mobilra és tabletre is.
Ha szereted a tavakat, akváriumokat, az Élénk Koi hal 3D téma alkalmazásra is vess egy pillantást! A mobilod kijelzőjéből egy gyönyörű japán koi hal tavat hoz létre

interaktív, élő háttérképként

. A tavad megérintve a víz fodrozódni kezd, a halak pedig elillannak vagy éppen kiugranak a vízből, hullámokat verve a nyugodt vízfelületen. A Élénk Koi hal 3D téma kellemes élő háttér app, letöltése ingyenes a Google Play áruházból.
A Google Play Újságos a keresőóriás saját fejlesztésű alkalmazása, mellyel friss cikkeket és magazinokat is elolvashatunk a telefonunkon. A Google Play Újságos

friss hírek

tömkelegével lát el minket percről percre, így mindig a lehető legfrissebb tartalmakat olvashatjuk el. Ha éppen nincs időd a legfrissebb hírekre, akár el is mentheted őket későbbre vagy internetkapcsolat nélkül is elolvashatod őket bármikor. A Google Play Újságos különböző cikkeket és magazinokat ajánl érdeklődési köreid alapján, olvasott cikkek alapján, így valószínűleg mindig olyat olvashatsz, ami érdekel! A Google Play Újságos iOS 9 és újabb rendszereken ajánl friss híreket és cikkeket.

Hírek

A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni
A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.
A Máv Vonatinfó alkalmazása a régóta várt vonatjegy vásárlás mobiltelefonról funkcióval bővül, aminek az utazó közönség igazán örülhet majd. Az Androis és iOS appban ezentúl vonatjegyet is lehet majd vásárolni.
A robotkutyákkal több mint tíz évvel ezelőtti szenzációját kívánja újra a köztudatba visszahozni a Sony, ami pedig nem más mint a szeretni való Aibo robotkutyus. A korábbi változatban és az újban is egy egészen biztos: magas áron lehet megkapni őket.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Ultra Virus Killer egy rendkívül egyszerű és kisméretű vírusirtó program, melyet már telepíteni sem szükséges ahhoz, hogy használni tudjuk és védelmet nyújtson Windows rendszereken.

Az Ultra Virus Killer

vírusirtó telepítés nélkül

is teljes mértékű védelmet nyújt a vírusok ellen, melyek az interneten leselkednek a felhasználókra. Az ingyenes vírusirtó emellett rendszer hibák javítására is alkalmas, így különböző problémákat küszöbölhetünk ki olyan eszközökkel, mint például a registry hibás bejegyzéseinek javítása. A telepítést nem igénylő vírusirtó emellett okos törlő szekciót is kapott, mely akár egyszerre több programot is képes törölni a számítógépről.

Az Ultra Virus Killer portable vírusirtó Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Az Ad-Aware Antivirus Free ingyenes antivírus átfogó megoldást nyújt azoknak, akik nem szeretnének méretes programokat a számítógépükre telepíteni, de szeretnének védelmet a sok károkozó programtól az interneten.

Az Ad-Aware Antivirus Free az

ingyenes számítógép védelem

biztosítása érdekében megvédi gépünket a hallgatózó, kémkedő és más veszélyes vírusoktól. A számítógép védelme azonban ennyivel nem ér véget! Csupán pár kattintás segítségével törölhetünk minden böngészési nyomot a gépről, ha Internet Explorer, Opera vagy Mozilla Firefox böngészőnk van. Az ingyenes antivírus valós időben figyeli a rendszert, figyelmeztet ha gond adódik és automatikusan frissül!

Az Ad-Aware Antivirus Free ingyenes vírusirtó Windows XP és újabb Windows rendszereken működik.
Az Opera webböngészővel biztonságosan szörfölhetsz az interneten, anélkül, hogy különböző vírusoktól kéne félned. Az Opera böngésző több éve szolgál ki különböző platformokon elégedett felhasználókat, akik biztonságosan böngésznek az interneten.

Az Opera fő funkciója az

ingyenes böngészés biztonságosan

. A böngésző kezelőfelülete könnyen átlátható , éppen ezért bárki könnyen megtanulhatja a biztonságos böngésző kezelését. Az ingyenes böngészőben van privát böngészési mód, többfajta téma, letöltésvezérlő beépítve és még sok más hasznos tulajdonság. A versenytársakhoz képest az Opera böngésző kitűnő teljesítményt és gyorsaságot nyújt, így a böngészési sebességre nem lesz panasz!

Az Opera ingyenes biztonságos böngésző Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A PartitionGuru Windows programmal a merevlemez kezelése egy pofonegyszerű műveletté válik, melyet szinte bárki véghez tud vinni, szakmai tudásától függetlenül.

A PartitionGuru

lemezkezelő, partícionáló

program segítségével különböző műveleteket hajthatunk végre a merevlemezen. Helyreállíthatunk a merevlemezen partíciókat vagy akár teljes lemezeket is. A lemezkezelő programmal kezelhetjük, bővíthetjük, csökkenthetjük partícióinkat vagy akár egybe is olvaszthatjuk őket. A partícionáló program ezen felül képes megjavítani a rossz rekordokat, fájlokat véglegesen törölni és támogatja a DOS rendszereket is.

A PartitionGuru merevlemez helyreállító program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken működik partícionálóként is.
Az Ultra Adware Killer programmal a vírusok eltávolítása gyerekjáték és ráadásul a vírus eltávolító program teljesen ingyenesen letölthető a Letöltőközpont oldaláról!

Az Ultra Adware Killer

adware eltávolító program

ingyenes elérhetősége és kis mérete miatt válik optimális megoldássá mindenki számára, aki egy ingyenes, mégis hatékony megoldást keres az adware típusú vírusok eltávolítására. Csak indítsd el a vírus eltávolító programot, nyomd meg a "Start" gombot és ha a keresés befejeződött, válaszd ki a nemkívánatos lokalizált fájlokat és a program eltávolítja a számítógép minden felhasználója számára.

Az Ultra Adware Killer ingyenes adware vírus eltávolító Windows 7 és újabb verziókon működik akadálymentesen.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése