Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7444 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1563 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Felkapott lett a Google Arts & Culture IOS app, mely ablakot nyit a művészetekre iPhone-odon keresztül. Fényképed alapján azt is megmutatja melyik művészeti alkotás hasonlít rád! Amellett, hogy a világtörténelem összes ismert művészeti alkotásáról (képek, építmények, helyszínek) részletes leírásokat és képeket találhatsz benne, izgalmas új funkciókat is tartogat. Feltöltött szelfid alapján a

Google Arts & Culture iOS app

megmutatja, hogy mely híres alkotáson szerepel rád hasonlító szereplő (egyelőre csak az USA-ban érhető el). Másik érdekessége, hogy szemüveggel virtuális valóság technikával sétákat is tehetsz a virtuális Google Arts & Culture tárlatokon is. Az Arts & Culture app. letöltés ingyenes, mely iOS 10 vagy újabb operációs rendszerrel kompatibilis.
A Green go alkalmazással az autóbérlés mostantól gyerekjáték! Csak regisztrálj az alkalmazásba, keresd meg a térképen a megfelelő autót, menj oda és már kezdődhet is az utazás! A Green go alkalmazással mostantól nemcsak olcsóbban, de zöldebben is utazhatsz a fővárosban! Bérelj ki egy elektromos autót és juss el úticélodig jutányos áron! A

bérelhető elektromos autók

sokkal olcsóbbak és kevesebb káros anyagot juttatnak az atmoszférába. A 150 autót a fővároson belül különböző helyeken találod, ahol az előző felhasználó hagyta őket és fél órával az utad előtt ingyenesen le is foglalhatod bármelyiket! A Green go alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon kínál bérelhető elektromos autókat.
Hogy ne feledkezhess el a fontos dátumokról, eseményekről, telepítsd fel mobilodra az ingyenes letöltésű Days Left (countdown timer) androidos naptár és emlékeztető alkalmazást! A naptár applikációban állítsd be azt a napot, amit semmiképp sem akarsz elszalasztani, vagy éppen nagyon vársz. A kezdőlapra kihelyezett widget mutatni fogja, hány napod van még hátra. A

naptári emlékeztető

amilyen egyszerű, olyan hasznos is. A Days Left (countdown timer) widgetjei sokféleképpen testre szabhatók és több naptári emlékeztetőt is beállíthatsz egyszerre.
Az Injustice 2 androidos játékban a DC képregényhősökkel és gonoszokkal bunyózhatunk egy igazán kiadósat. A gyönyörű 3D-s grafikájú játékban Superman, Batman, a Csodanő, Joker, a Macskanő és még sok más ismert karakter lép a küzdőtérre. Az egy-egy elleni harcokban hatalmas pofonokat oszthatunk a másiknak, ráadásul sokféle kombinált ütéssorozatot is bevethetünk. A

verekedős játékban

két meccs között fejleszthetjük is a karaktereket. Az Injustice 2 verekedős játékban sztori módban, online játékosok ellen, vagy offline gép ellen is harcolhatunk.

Hírek

A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy saját fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Bitcoin miner Bitcoin bányász program, mely Windows ás Windows Mobile rendszerekkel is kompatibilis.

A Bitcoin bányászat tulajdonképpen nem más, mint a számítógépek által elvégzett bonyolult matematikai műveletek sorozata, melyeket hash-nek hívunk. Bitcoin bányászattal lényegében ingyen juthatsz pár dollárhoz csupán azzal, hogy a számítógéped működik. A

Bitcoin szerzés ingyenesen

sosem volt egyszerűbb, mint egy ilyen könnyed Windows programmal. Az ingyenes Bitcoin szerzés csupán ezt a programot és egy számítógépet igényel! Minél jobb a számítógéped annál több Bitcoint találhatsz!

A Bitcoin miner Windows 8.1, Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszerekkel is kompatibilis.
A SafeNotes program segítségével szöveges formátumú fájlokat tudunk csúcs minőségű titkosítási módszerrel eltárolni számítógépünkön. A titkosított jegyzetek ezután egy jelszó segítségével megtekinthetőek.

A SafeNotes programban a világ egyik legjobb titkosítását használja, amely 4096-bites kódolással rendelkezik, így szinte lehetetlen feltörni a program jelszavát! A Safenotes programban akár

titkosított fényképek

is tárolhatók! A titkosított fényképek mellett akár bankkártya adatok,de akár az e-mail váltás is könnyedén megvédhető!

A SafeNotes titkosító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A Comodo Antivirus ingyenes vírusvédelem, mely gyorsan és hatékonyan végzi a rábízott munkát. A kis mérete pedig főleg a program mellett szól, hiszen így spórolhatunk a tárhellyel.

A Comodo Antivirus manuális szkennelés módban át tudja kutatni az egész számítógépünket a vírusok után és a káros programokat eltávolítja. A Comodo Antivirus

Melt down mentes vírusirtó

a legutóbb fellelt hiba foltozására szolgáló frissítéssel is kompatibilis. A Melt down a processzor sebezhetősége, mellyel akár komoly károkat is okozhat a számítógépekben. A Melt down mentes vírusirtó új verziója több stabilitási frissítést hozott!

A Comodo Antivirus ingyenes Melt down mentes vírusirtó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókkal is kompatibilis.
A SpyShelter Free Anti-Keylogger program nagyszerű kémprogram védelmet nyújt olyan, utánunk kémkedő, programok ellen, amik a számítógépen történt billentyűleütéseket figyelik és küldik el a kémprogram készítőjének.

A leütött billentyűk figyelésével a támadó fél könnyedén szerezheti meg bankkártyánk adatait is! A SpyShelter Free Anti-Keylogger

kémkedés elleni szoftver

nem csak a billentyű leütéseket védi, hanem a képernyő tartalmát is! A kémkedés elleni szoftver ezen felül a vágólap tartalmát is hozzáférhetetlenné teszi ártalmas eredetű szoftverek számára. Mivel ez a fajta kémprogram védelem nem igényel vírusdefiníciós adatbázist, így egy roppant kis méretű programot kapunk!

A SpyShelter Free Anti-Keylogger Windows XP és újabb rendszerekkel kompatibilis.
A Google Chrome 63 Chrome webböngésző 64-bites verziójának leöltése elérhető! A legújabb több fontos újítást is tartalmaz az előző verziókhoz képest! Töltsd le most és ne maradj le semmiről! Használd ki maximálisan a számítógéped rejtette böngészési lehetőséget!

A Google Chrome 63 egyik legnagyobb újdonsága leginkább fejlesztők lesz érdekes, ugyanis ez a változás lehetővé tezis , hogy JavaScript fájlokat dinamikusan tudjunk importálni a programba. A

Chrome 64-bit böngésző

többet javít a stabilitáson is, így zavartalanul böngészhetünk a neten. A Chrome böngésző 64-bites változata olyan számítógépeken ajánlott, melyeken 64-bites rendszer fut.

A Google Chrome 64-bites böngésző Windows 7 és újabb rendszerek 64-bites változatait támogatja kizárólag.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése