Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7394 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1471 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Mozizom alkalmazás a mozizók barátja lesz, hiszen mindig könnyedén megnézheted rajta az aktuális moziműsort egy adott moziban a telefonodon. A Mozizom alkalmazással a

mozijegy foglalás

könnyebbé válik mostantól. Az mozi alkalmazásban megnézhetjük az éppen legfrissebb filmeket és a következő premiereket. Szűrhetünk a mozizom alkalmazásban mozik és filmek, vagy akár város és időpontok alapján is, így a jegy foglalás is egyszerűbb és a program megtervezése is sokkal gördülékenyebb lesz. A Mozizom alkalmazással iOS 10 és újabb verziókon láthatjuk a moziműsort és foglalhatunk jegyet.
4-7 éves gyerkőcöknek ajánljuk a LEGO® Juniors Create & Cruise androidos játékot, amelyben kedvükre kiélhetik az építős és a versenyzős vágyaikat is. Mivel LEGO-ról van szó, természetesen

a versenyautót és a pilótát is a játékos építheti össze

. Ehhez sok-sok építőelem áll rendelkezésre és a versenyzéssel újabbakat is lehet szerezni. A LEGO® Juniors Create & Cruise egy kellemes, kreatív és érdekes játék, ingyenes letöltéssel telepíthető mobilra és tabletre is.
Ha szereted a tavakat, akváriumokat, az Élénk Koi hal 3D téma alkalmazásra is vess egy pillantást! A mobilod kijelzőjéből egy gyönyörű japán koi hal tavat hoz létre

interaktív, élő háttérképként

. A tavad megérintve a víz fodrozódni kezd, a halak pedig elillannak vagy éppen kiugranak a vízből, hullámokat verve a nyugodt vízfelületen. A Élénk Koi hal 3D téma kellemes élő háttér app, letöltése ingyenes a Google Play áruházból.
A Google Play Újságos a keresőóriás saját fejlesztésű alkalmazása, mellyel friss cikkeket és magazinokat is elolvashatunk a telefonunkon. A Google Play Újságos

friss hírek

tömkelegével lát el minket percről percre, így mindig a lehető legfrissebb tartalmakat olvashatjuk el. Ha éppen nincs időd a legfrissebb hírekre, akár el is mentheted őket későbbre vagy internetkapcsolat nélkül is elolvashatod őket bármikor. A Google Play Újságos különböző cikkeket és magazinokat ajánl érdeklődési köreid alapján, olvasott cikkek alapján, így valószínűleg mindig olyat olvashatsz, ami érdekel! A Google Play Újságos iOS 9 és újabb rendszereken ajánl friss híreket és cikkeket.

Hírek

A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni
A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.
A Máv Vonatinfó alkalmazása a régóta várt vonatjegy vásárlás mobiltelefonról funkcióval bővül, aminek az utazó közönség igazán örülhet majd. Az Androis és iOS appban ezentúl vonatjegyet is lehet majd vásárolni.
A robotkutyákkal több mint tíz évvel ezelőtti szenzációját kívánja újra a köztudatba visszahozni a Sony, ami pedig nem más mint a szeretni való Aibo robotkutyus. A korábbi változatban és az újban is egy egészen biztos: magas áron lehet megkapni őket.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Ezzel a programmal a windows kinézetét szabhatjuk át izlésünknek megfelelően.
Az internetről kiegészítők tölthetők le hozzá.
Winnie The Pooh Screeansaver Micimackó és Malcka képernyővédő számítógépedre. A képernyővédők és háttérképek között az egyik legjobban sikerült és legaranyosabb szoftver.
A Legyünk Mi Is Milliomosok címû programot az emeli ki a többi hasonló közül, hogy egyedi játékmenettel rendelkezik, miközben nagyon szórakoztatóan sokat tanulhatsz belõle. Bátran kijelenthetõ, hogy a program Magyarországon a legnagyobb reklám nélkül, ingyenesen hozzáférhetõ adatbázissal rendelkezik. Kezdésnek 1500 darabos választásos és 1000 darabos villámkérdéses-sorbarendezõs kérdéscsomagot kapsz!
Gyorsan induló, teljes mértékben személyre szabható videólejátszó program.
A kiváló rajzprogramban tucatnyi szűrőt, számtalan effektust és egyéb képmanipulációs eszközt találunk. A személyes használatra ingyenesen telepíthető PhotoFiltre lehetőségeit pluginnek segítségével bővíthetjük, támogatja a legfontosabb képformátumokat. Eszköztárában minden fontosabb rajzeszköz megtaláló, mérete csekély.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése