Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7444 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1563 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Felkapott lett a Google Arts & Culture IOS app, mely ablakot nyit a művészetekre iPhone-odon keresztül. Fényképed alapján azt is megmutatja melyik művészeti alkotás hasonlít rád! Amellett, hogy a világtörténelem összes ismert művészeti alkotásáról (képek, építmények, helyszínek) részletes leírásokat és képeket találhatsz benne, izgalmas új funkciókat is tartogat. Feltöltött szelfid alapján a

Google Arts & Culture iOS app

megmutatja, hogy mely híres alkotáson szerepel rád hasonlító szereplő (egyelőre csak az USA-ban érhető el). Másik érdekessége, hogy szemüveggel virtuális valóság technikával sétákat is tehetsz a virtuális Google Arts & Culture tárlatokon is. Az Arts & Culture app. letöltés ingyenes, mely iOS 10 vagy újabb operációs rendszerrel kompatibilis.
A Green go alkalmazással az autóbérlés mostantól gyerekjáték! Csak regisztrálj az alkalmazásba, keresd meg a térképen a megfelelő autót, menj oda és már kezdődhet is az utazás! A Green go alkalmazással mostantól nemcsak olcsóbban, de zöldebben is utazhatsz a fővárosban! Bérelj ki egy elektromos autót és juss el úticélodig jutányos áron! A

bérelhető elektromos autók

sokkal olcsóbbak és kevesebb káros anyagot juttatnak az atmoszférába. A 150 autót a fővároson belül különböző helyeken találod, ahol az előző felhasználó hagyta őket és fél órával az utad előtt ingyenesen le is foglalhatod bármelyiket! A Green go alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon kínál bérelhető elektromos autókat.
Hogy ne feledkezhess el a fontos dátumokról, eseményekről, telepítsd fel mobilodra az ingyenes letöltésű Days Left (countdown timer) androidos naptár és emlékeztető alkalmazást! A naptár applikációban állítsd be azt a napot, amit semmiképp sem akarsz elszalasztani, vagy éppen nagyon vársz. A kezdőlapra kihelyezett widget mutatni fogja, hány napod van még hátra. A

naptári emlékeztető

amilyen egyszerű, olyan hasznos is. A Days Left (countdown timer) widgetjei sokféleképpen testre szabhatók és több naptári emlékeztetőt is beállíthatsz egyszerre.
Az Injustice 2 androidos játékban a DC képregényhősökkel és gonoszokkal bunyózhatunk egy igazán kiadósat. A gyönyörű 3D-s grafikájú játékban Superman, Batman, a Csodanő, Joker, a Macskanő és még sok más ismert karakter lép a küzdőtérre. Az egy-egy elleni harcokban hatalmas pofonokat oszthatunk a másiknak, ráadásul sokféle kombinált ütéssorozatot is bevethetünk. A

verekedős játékban

két meccs között fejleszthetjük is a karaktereket. Az Injustice 2 verekedős játékban sztori módban, online játékosok ellen, vagy offline gép ellen is harcolhatunk.

Hírek

A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy saját fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A legjobb levelezőprogramok sorába törekvő szofter.
Sok funkcíóval rendelkezik.
Az FTP Voyager v11.2 kimagasló tudású FTP kliens a letöltőközpont oldaláról korlátlan ideig ingyenesen letölthető. Ha letöltötted és kipróbáltad az FTP Voyager kliens programot, kérlek értékeld és osszad meg barátaiddal is, had próbálják ki Ők is.
Kérjük mond el véleményedet Facebook oldalunkon is.
Köszönjük.
A program segítségével HTML kódókat, teljes honlapokat lehet ugy összetömöríteni, hogy a megjelenés változatlan marad, a letöltés sebessége viszont jelentősen megnő.
Kémprogram, amellyel a számítógépünkön megjelent /akár jelszóval védett/ honlapok tartalmát tudjuk lementeni.
A program automatikusan müködik és jelszavak tárolására is használható.
Könnyen kezelhető csevegőprogram az iSpQ VideoChat v7.1-es verziója. A praktikus és egyszerű használaton túl a fejlesztők arra is ügyeltek, hogy letöltés után a számítógéped képernyőjén kifejezetten szép grafikával megtervezett program táruljon eléd.
Osszad meg barátoddal az iSpQ VideoChat v7.1 programot és csevegjetek közösen.
Jó szórakozást, sikeres programletöltést.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése