Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7340 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1380 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Sing! alkalmazás a Smule csapat fejlesztése. Légy te is igazi sztár és próbáld ki magad karaoke-ban a telefonodon! Énekelj egyedül vagy párban valakivel! A Sing!

mobil karaoke

alkalmazásban olyan világhírű sztárokkal énekelhetsz duettet, mint például Ed Sheeran. Énekelj a barátaiddal is és akár szólóban! Az alkalmazás hang -és videófilterei segítségével hozd ki magadból minden alkalommal a legjobbat, legyen szó megjelenésről vagy hangzásról! Énekeld a legnagyobb slágereket és légy te is sztár ismerősid közében! A Sing! karaoke alkalmazással iOS 8 és újabb verziókon működik.
Ingyenes letöltéssel elérhető a Joom androidos alkalmazás, amellyel gyorsan vásárolhatsz, egyszerűen fizethetsz és széles választékból szemezgethetsz. A Joom app

áruházában főleg ruhaneműket, kiegészítőket vásárolhatsz

, ellenőrzött és megbízható eladók széles körétől. Az áruk sokszor olcsók és akciósak, sőt az első vásárlásod árából plusz 10%-ot is levonnak.
A Jaumo ismerkedős app egy ingyenes alkalmazás, mellyel könnyedén ismerkedhetsz és tehetsz szert egy csodás párkapcsolatra. Több száz párnak vált már be ez az alkalmazás! Csatlakozz a többmilliós közösséghez és találd meg életed szerelmét a Jaumo

ingyenes társkereső

segítségével! Nem kell félned attól sem, hogy valaki más is elolvassa a beszélgetéseidet, hiszen a korszerű titkosítás minden ilyen lehetőséget kizár. A Jaumo célja minél több kapcsolat kiépítése. Csatlakozz te is és tapasztald meg a csodát! A Jaumo társkereső alkalmazás legfrissebb iOS 8 és újabb rendszereken fut el.
Izmos hasat szeretnél, amelyen csak úgy dudorodnak a kockák? Nem probléma, sőt még edzened sem kell hozzá. Egyszerűen csak telepítsd ingyenes letöltéssel a Six Pack Abs Photo Editor appot és

szerkessz kockás hasat a fotóidra egy érintéssel

! Csak lőj egy képet magadról, amin látszik a hasad is, és a Six Pack Abs Photo Editor-ral varázsolj rá egy dögös, izmos hasat. Küldd el a csajoknak és pasiknak, hadd ámuljanak.

Hírek

Az új Huawei mobil, amelyet mi g10, a kínaiak pedig Maimang 6 néven fognak megismerni, nem áll meg az egy előlapi és egy, netán két hátlapi kamera koncepciónál, tovább számol és rögtön négy kamerával jön ki.
A belfasti Queens’s Egyetemen egy újfajta, rugalmas elemet fejlesztettek ki, ami forradalmasíthatja az orvosi implantátumokat és azok energiaellátását is egyben.
Amikor a Red Camera vállalat bejelentette a Hydrogen okostelefonját, amely holografikus kijelzőt kap, még sokan nem tudták volna elképzelni, hogy is fog ez működni. Most Jim Jannard, a cégvezető többet elárult a Leia céggel való együttműködéséről a cél ér
'Aranyáron' adják az új iPhone 8-at. Három év után az Apple tervezői végre úgy döntöttek, ideje felfrissíteni a szériát és újabb elemeket belevinni az iPhone dizájnjába. És ez a frissítés bizony sokba fog kerülni a vásárlóknak.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Gyermekbiztos böngésző, látványos külsővel, számológéppel.
csak azt engedi megnézni amit beállítottunk.(pl.:egyszervolt.hu)
Ráadásul betüző és számösszeadó feladatokat is tartalmaz.
A progra a Looking Any Network névre hallgat és a feladata a lokális hállozatok felhassználóinak figyelése, a biztonsági rések keresése.
Összetett program: letöltéskezelő, web-grabber, newsreader, FTP kliens, és WebDAW kliens. Akinek több programja volt eddig érdemes ezt is megnéznie.
Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése