Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7442 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1558 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Hoop alkalmazás legfőbb szolgáltatása, hogy segítségével óriási kedvezmények hullanak az ölünkbe többféle áruházban vagy étteremben is, mindez persze természetesen teljesen ingyen! A Hoop alkalmazásra egyáltalán nem kell előfizetned, sem semmilyen más erőfeszítést tenned azért, hogy óriási kedvezményeket kapj! A Hoop alkalmazása Budapest, Berlin és Madrid városában ajánl neked

ingyen kupon

lehetőségeket, melyeket csak egy gombnyomással be kell váltanod. A Hoop alkalmazásban általad kiválasztott kuponok alapján az app megtanulja, hogy mik iránt érdeklődsz, így mindig megfelelő ajánlatokat kaphatsz! A Hoop alkalmazás iOS 8.2 és újabb rendszereken nyújt óriási kedvezményeket ingyen kuponokkal.
Élvezetes zongorázási élményt nyújt az ingyenesen letölthető Real Piano Free androidos alkalmazás. Az app egyszerre játék és hangszer. Jazzt, bluest és klasszikus zenét is játszhatsz vele. Ha nem tudsz zongorázni, egy rimusjáték keretei bekül tanulhatod meg a dallamokat. Ismert és szeretett dalokat játszhatsz le így. De a

zongora

app azoknak is jó, akik ismerik a hangszert, a zongorának ugyanis mind a 88 billentyűje rendelkezésre áll, így saját dallamokat is játszhatnak.
A Rocket Alarm ébresztőóra alkalmazás segítségével minden reggel űrhajósnak érezheted magad, amikor felkelsz! Legyen szó iskoláról vagy munkáról nehezen kelsz fel? Akkor ez az alkalmazás neked való! Az űrhajós ébresztőóra alkalmazásban egy modern kezelőfelülettel találhatod magad szembe, melyet feltűnően könnyű kezelni! Csak állíts be ébresztőt az igényeidre szabva és nem kell aggódnod a reggeli kelés miatt tovább. Az

ébresztőóra alkalmazás

ráadásul keléskor feladat elé is állítja az ébredőt, nehogy olyan egyszerű olyan legyen a kelés! A biztos időben kelést iOS 8 és újabb rendszereken teszi lehetővé az ébresztőóra alkalmazás.
Telepítsd fel adnroidos készülékedre a Google Arts & Culture alkalmazást és szívd magadba a művészet minden cseppjét! Az ingyenes letöltésű appal megismerheted mindazon személyeket, eseményeket és helyszíneket, amelyek a világunk kultúráját alakították ki. A különböző gyűjteményekben fotókat, videókat és leírásokat is találhatsz a

művészet

minden aspektusából. A Google Arts & Culture appal virtuális művészeti tárlatokon vehetsz részt, akár virtuális valóságként is, ha van hozzá szemüveged is.

Hírek

A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Wise Program Uninstaller egy hasznos eszköz, amely segít a felhasználóknak a programok vgéleges törlésében, azáltal, hogy a programok után fennmaradó, felesleges fájlokat kiiktatja. A program motorháztető alatti funkciókat is tartalmaz, melyektől sokkal többet tud a Windows-os alapfunkcióknál.

A Wise Program Uninstaller ingyenes program letölthető a Letöltőközpont oldaláról! Töltsd le most és spórolj helyet és gyorsítsd fel a gépedet egy egyszerű trükkel! A Wise Program Uninstaller programmal a

programok eltávolítása

rendkívül egyszerű. Két módban tud eltávolítást végrehajtani a Wise Program Uninstaller program eltávolító. Képes erőltetett és szokásos módban eltávolítani programjainkat. A program eltávolítása sima menetben a lehető legbiztonságosabb törlést végzi el, az erőltetet módban pedig minden. a programhoz kapcsolódó adat törlődik a számítógépről, függetlenül annak jellegétől.

A Wise Program Uninstaller végleges program eltávolító Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A Wise Disk Cleaner programmal a számítógép felgyorsítása pofon egyszerű műveletté válik! Csak indítsd el a programot, nyomj rá a megfelelő gombra, dőlj hátra és a Wise Disk Cleaner minden szükséges teendőt elvégez helyetted szinte pillanatok alatt.

A Wise Disk Cleaner programmal többféle felesleges adatot is törölhetsz a számítógépedről. Ilyenek lehetnek például a napófájlok, böngészési előzmények fájljai, de programok telepítéséből visszamaradt fájlok is. A Wise Disk Cleaner ezen felül

ingyenes töredezettségmentesítő

szolgáltatást is nyújt. Az idő előrehaladtával egyre több fájl kerül számítógépünk merevlemezére, melyeket nem mindig lehet rendszerben elhelyezni, ezért van szükségünk töredezettségmentesítő használatára folyamatosan.

A Wise Disk Cleaner ingyenes töredezettségmentesítő Windows 7, Windows 8,Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A Google Chrome nyílt forrású böngésző egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. A Google Chrome jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, a Google Translate közvetlen elérése, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.A

Google Chrome letöltés ingyen és magyarul

új funkciói:
A Google Chrome tehát a Firefox-szal szinte karöltve vezette be a FLAC és WebGL 2.0 támogatást. Ennek hála jobb hangminőségű audiofelvételek játszhatóak le a böngészőben, valamint a 3D renderelés hatékonysága is megnőtt.
Ezen felül a

Chrome 58-as frissítéstől már a HTML5 az alapértelmezés

- újabb lépés a borzasztó biztonságú Flash kiszorítására az internetről. Nagyobb biztonság mellett ez a böngésző teljesítményét is javítja, így aztán a HTML5 default duplán örömteli fejlesztés. 2017 októberére minden weblap, mely Flash-t használ külön engedélyt kell majd kérjen a felhasználóktól az Adobe tartalmak futtatására.
Fejlesztőknek lehet érdekes, hogy megjelent a Google Chrome ban a Web Bluetooth Api is.
A

Chrome letöltése

után a webböngésző azokat a lapokat, melyekhez 10 másodperce nem nyúlt a felhasználó inaktívnak nyilvánít, és lekorlátozza a lap erőforrásait. Ezzel a Google Chrome legfrissebb letöltése nem csak gyorsítja a böngészést azoknak, akik amúgy rengeteg lapot hagynak nyitva, hanem akár még a laptopok akkuját is kíméli.

A Google Chrome letöltés Windows 7, 8, 8.1 és Windows 10 32 és 64-bites operációs rendszereken is használható.
utorrent ingyenes letöltése! Itt a magyar nyelvű gyors U Torrent kliens 64 bites Windowsos 7-8 és 10 rendszerekre is. A torrentprogram indítása után beállítható a fel és letöltések sebességének korlátozása. Több torrent futtatásakor ütemezhető a torrent letöltési prioritás, az automatikus RSS is. Az μTorrent támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást. 64 bites operációs rendszerekre a qBittorrent programot is javasoljuk.
A legtöbb funkció, mely létezik más BitTorrent kliensekben, az tartalmazza a sávszélesség priorizációt is.
Továbbá az

uTorrent letöltése

támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást.
Más kliensekhez képest az uTorrent a letöltés során nem foglal le értékes rendszer erőforrásokat, általánosan 6MB memóriát használ fel.
Az utorent kliens támogat 32-bites rendszereket Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt.
A Mozilla Firefox böngésző generációk óta felhasználók millióit szolgálja ki, akik mindannyian teljes megelégedettséggel használják a Firefox böngészőt. A nagyar internetböngésző elgfrissebb verziója letölthető a Letöltés gombra kattintva ingyenesen.

A magyar internetböngésző legújabb verziója sok hasznos újítást hozott magával, melyek segíteni fognak felhasználóknak egy jobb böngészési élmény eléréseben. A Mozilla

Firefox böngésző

többek között egy új design-t hozott be, mellyel sokkal átláthatóbb lett a kezelőfelület. A Firefox böngésző megújult motorjának köszönhetően sokkal hatékonyabban használja ki a magasabb számítási teljesítménnyel rendelkező számítógépeket, így gördülékenyebb netezést kínál!

A Mozilla Firefox magyar internetböngésző legújabb verziója Windows 7 és újabb rendszereken kínál hasznos újdonságokat.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése