Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7621 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1748 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Kis méretű, de annál kezesebb zenelejátszót ismerhetsz meg, ha ingyenesen letöltöd a Pulsar androidos alkalmazást. Az intuitív felületen jól áttekintheted zenéidet stílus, album, előadó vagy mappa alapján is. Az átláthatóságot segíti, hogy a

zenelejátszó

automatikusan letölti a lemezborítókat számaidhoz. A Pulsar zenelejátszóban a hangzást a beépített equalizerrel változtathatod, csatlakoztathatod Chromecast készülékedet vagy Last.fm fiókodat is hozzá.
A Betternet VPN egy ingyenes és korlátlan VPN (virtuális privát hálózat) proxy androidos eszközökre. Az alkalmazás IP cím maszkolást végez, titkosítja az internetes adatforgalmat, a publikus WiFi hálózatokat privát hálózattá alakítja és segít névtelenül és biztonságosan elérni azokat az oldalakat, amelyek bármilyen okból blokkolva vannak a lakóhelyeden vagy az eszközödön, hálózatodon. A Betternet

VPN alkalmazás

letöltése ingyenes, csak kattints a VPN alkalmazás letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobilod kamerájával és telepítheted is.
A Phoenix II egy űrhajós ügyességi játék, ahol a cél az, hogy minden szembejövő ellenséget le kell győznünk a hajó orránál levő ágyukból távozó lövedékekkel. A játék használata angolul lehetséges, de nem igényel különösebb nyelvtudást. A Phoenix II

ügyességi játék

során a hódító ellenségek jönnek leigázni a bolygót, de neked kell védekezned ellenük. A feladatod, hogy minden ellenséges hajót kiiktass az ügyességi játékban. A győzelemért plusz pontokat kapsz, amiből újabb hajókat vásárolhatsz, valamint a meglévőket fejlesztheted. Légy te a hős és ne engedd az ellenséges hajóknak, hogy elérjék a céljukat! A Phoenix II ügyességi űrhajós játék iOS 10 és újabb, valamint iPhone 5S és újabb eszközökön elérhető.
Telefontolvajok kézre kerítésében nagyon hasznos a Lockwatch ingyenesen letölthető androidos alkalmazás. A telepítés után amint valaki megpróbálja hibás kóddal feloldani a mobilt, egy fényképet készít az előlapi kamerával és a GPS koordinátákkal együtt elküldi a

telefontolvaj fotóját

egy előre beállított email címre. A kifejezetten kis méretű Lockwatch mindezt feltűnésmentesen teszi, így a tolvaj nem is sejti, hogy már le is buktatta magát és a fényképével feljelentést is tehetsz rögtön.

Hírek

Minden mobiltulajdonos rémálma ha mobiltelefonja eltűnik. Akár csak észrevétlenül kicsúszott a zsebünkből, ott fejeltettük egy szórakozóhely asztalán, netán cseles zsebtolvajok emelték el észrevétlenül, a baj már megtörtént és ha nem tettünk előre kellő óvintézkedéseket rögtön nagy bajban vagyunk. Hogyan lehet egy ilyen helyzetre felkészülni...
A Microsoft két éve már titkon egy különleges új eszközön dolgozik, amely a Andromeda név alatt fut jelenleg. Most megtudhatunk róla pár izgalmas részletet. Eddig csak szabadalmakban, jelentésekben és az operációs rendszer rejtett zugainak kódjában volt megtalálható róla pár utalás. Annyi mindenesetre valószínű, hogy egy összehajtható, dupla...
A Google Duplex asszisztens-et az idei Google expón mutatták be hivatalosan. Az új szolgáltatás egy olyan mesterséges intelligencia, amelynek lepasszolhatjuk ügyes-bajos telefonhívásainkat. Egyelőre főleg időpont foglalásokról van szó, tehát az éttermi, fogorvosi és hasonló jellegű foglalásainkat végeztethetjük el vele.
Hamarosan talán nekünk is fizetnünk kell azért a Facebookon, hogy bizonyos videókat vagy más tartalmakat megtekinthessünk. A közösségi oldal szerdán jelentette be a tesztüzem elindulását, aminek keretein belül az adminisztrátorok által kezelt csoportok igénybe vehetik a fizetős szolgáltatást, ezzel különböző felhasználói szinteket létrehozva.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Winrar ingyenes tömörítő program legújabb verziójának 32-bites verziója elérhető a Letöltőközpont oldalán! A Winrar program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Winrar

kicsomagoló program

különböző archívumok megnyitására és a tartalmuk megtekintésére, változtatására vagy másolására specializálódott. A kicsomagoló programmal megnyitható formátumok közé tartozik a .rar, .iso, .zip, .tar és sok más formátum is. Az előző verziókban egy rossz .rar fájl kibontásakor súlyos sebezhetőség volt jelen, ezt elhárították, ráadásul mostantól nem csak kikapcsolni, hanem hibernálni és alvó állapotba helyezni is van lehetőségünk.

A Winrar kicsomagoló program a Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket támogatja.
A Winrar ingyen tömörítő program 64-bites változatának legújabb verziója már elérhető a Letöltőközpont oldalán. A legújabb verzióban nemcsak hibajavítások, de új funkciók is helyet kaptak. A program használata magyarul is elérhető.

A Winrar

tömörítő program

segítségével többek között .rar, .iso, .zip, de akár más formátumú archívumokat nyithatunk meg és csomagolhatunk ki. A tömörítő program legújabb verziójában megújult a grafikus kezelőfelület és mostantól a tömörítés befejeztével akár hibernálhatjuk vagy altathatjuk is számítógépünket, csak ki kell választani a listából a megfelelő funkciót. A tömörítő program 64-bites verziójában javítottak egy fontos sérülékenységet, ami rossz .rar fájlok kibontása során jelentkezett.

A Winrar ingyenes tömörítő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Az Audacity egy sokak által kedvelt ingyenes zene vágó program, amellyel professzionális szintű feladatok ellátására is képessé válik számítógépünk. A zene vágó program használata és telepítése magyarul is lehetséges.

Az Audacity

ingyenes zene szerkesztő

segítségével finomhangolást végezhetünk a kívánt hang fájlokon, kiszűrhetjük a zajokat, változtathatjuk a jelszinteket, de a hangszínt is kedvünkre átállíthatjuk másmilyenre. Ezen kívül az ingyenes zene szerkesztőben ezred másodperc pontossággal kereshetünk egy-egy hangfájlban, így a lehető legpontosabb vágást hajthatjuk végre ezzel az ingyenes eszközzel. Az Audacity program legújabb verziója a zoomolás javítását és pár apróbb hiba javítását tartalmazza.

Az Audacity 32-bites verziója Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
A Qbittorrent egy ingyenes torrent kliens, amely többet között Windows számítógépekre is elérhető. Az ingyenes torrent program használata magyar nyelven is lehetséges.

A Qbittorrent

torrent letöltő

program legfrissebb verziója kompatibilis 32 és 64 bites Windows rendszerekkel is. Egy torrent program segítségével egyfajta közösségi letöltési felület jön létre, ahol többen töltenek fel egy-egy fájlt, amit mások éppen tőlük töltenek le egy központi szerver közbe avatkozásával. A Qbittorent torrent letöltő program legújabb verziójában nem csak hiba javítások történtek, hanem pár új funkció is érkezett, például torrent át helyezése közben ez lehető a torrent fájl állapot mezejében. A stabilitási javítások és az új funkciók miatt mindenképp megéri frissíteni a programot.

A Qbittorent Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut gond nélkül.
A Soft4Boost Video Converter elsődleges funkcióját tekintve egy videó konvertáló program, de a fejlesztők úgy döntöttek, hogy Blu-ray író funkciót is adnak a programba, így még több ember számára lesz használható. A Soft4Boost Video Converter telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A Soft4Boost Video Converter

videó konvertáló program

AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SWF, 3GP, HD Video, Blu-ray, DVD, VOB, H.263/H.264 formátumokat ismer fel gond nélkül! A videó konvertáló programon belül tudunk videókat szerkeszteni, ha erre szükség lenne. Ha nem kompatibilis a telefonod egy videóval, csak konvertáld a Soft4Boost Video Converter programmal és már is élvezheted a lehető legjobb minőségben!

A Soft4Boost Video Converter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken használható.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése