Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7493 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1624 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Brain Trek logikai játék egy garantáltan megunhatatlan játék! Töltsd le most és figyeld a napi kihívásokat és játssz! Fejleszt magad a Brain Trek logikai játék segítségével nap, mint nap. A Brain Trek egy olyan kirakós játék, amelyben komoly, agyat próbáló feladatok és angol szó kitalálós feladatok is találhatóak. A Brain Trek

kirakós játék

minden alkalommal személyre szabott feladatokkal vár. Teljesítsd a napi kihívásokat és garantáltan megfelelő szórakozásra lelsz a kirakós játék segítségével gyerekként és felnőttként egyaránt! Készen állsz a matematikai, logikai és asszociációs képességeid fejlesztésére? Kezdődjék a játék! A Brain Trek logikai kirakós játék iOS 9 és újabb verziókon működik.
Ha szereted feldobni a szelfijeidet és szereted különféle módokon megváltoztatni az arcodat, próbáld ki a Face Camera androidos alkalmazást. Az ingyenes letöltést kínáló appban végrehajthatsz arccserét, sokféle matricát használhatsz fel, művészi effekteket és szűrőket alkalmazhatsz és mindezt akár élőben, videón is megteheted. A Face Camera

kamera alkalmazás

segítségével egészen új módját találhatod meg az önkifejezésnek, hiszen szelfijeidet tökéletesen egyedivé teheted. A kamera applikáció letöltéséhez olvasd be a QR kódot!
A Quik a híres, akciókamerákról ismeretes GoPro cég fejlesztette ki iOS készülékekre. A videószerkesztő alkalmazás segítségével fejlett szerkesztési lehetőségeket érhetünk el telefonunkon. A Quik videószerkesztő alkalmazás használata rendkívül egyszerű, elég csupán a számodra kedves képeket és videókat kiválasztanod és alkalmazás automatikusan összeállít ezekből egy videót. A

videókészítő alkalmazás

alapját egy kifinomult program képezi, amely megtalálja a legjobb átmeneteket és váltásokat képek és videók között. Adj hozzá akár 200 képet vagy videót egyetlen klipphez a videókészítő alkalmazásban! Találd meg a legjobb aláfestő zenét és oszd meg könnyedén ismerőseiddel az elkészült videót! A Quik videókészítő és szerkesztő alkalmazás kizárólag iOS 10 és újabb verziókat támogat.
A Tinycards androidos alkalmazással egy új és rendkívül szórakoztató módját ismerheted meg a tanulásnak. Legyen szó idegen nyelvi szavakról, évszámokról, definíciókról, vagy fővárosokról a Tinycards memóriajátékkal észrevétlenül, szórakozás közben memorizálhatod a fontos információkat. Készíthetsz magadnak teljesen saját pakli

memóriakártyákat

, amelyeket megoszthatsz a barátaiddal, diáktársaiddal, vagy a mások által publikussá tett Tinycards memóriakártya paklikat is használhatod, hogy az azokból összerakott kvízekkel bővítsd a tudásodat.

Hírek

Hatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevű számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetően hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják...
A gépi tanulás módszere ismét új és meglepő alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelőre kísérleti fázisban van és valós idejű kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az első retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix című filmből ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..
Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A CCleaner program segítségével a számítógép gyorsítása egy rendkívül egyszerű folyamattá válik. Csupán néhány rutin feladatot kell végrehajtanunk a programon belül és a kívánt hatás nem marad el.

A CCleaner program segítségével olyan hibákat hozhatsz rendbe, melyek a rendszer működését komoly mértékben meg tudják akadályozni, ezzel sokat rontva a számítógép teljesítményén. A

rendszer tisztító program

törli a felesleges fájlokat, beleértve a lomtárba helyezett fájlokat és a gyorsítótár felesleges elemeit is. A rendszer tisztító program segítségével lehetőség van a programok biztonságos törlésére is. Az új verzió kevesebb hibával rendelkezik és Microsoft Edge programra jobban optimalizálva van a törlés, valamint a Windows takarítás is javításokon estek át.

Figyelem! A telepítés elején a program felkínálja az Avast! Antivírus telepítését, igény esetén a pipát szedjük ki!

A CCleaner program Windows 2000 és újabb verziókkal is kompatibilis.
Az F-Secure Key jelszó generáló program segítségével könnyedén találhatsz új jelszavakat, legyen szó közösségi oldalról, e-mail fiókról vagy bármilyen más személyes információ védelméről.

Az F-Secure Key jelszó generáló program segítségével jelszavak, bejelentkezési adatok, e-mailek, PIN kódok és egyéb hozzáférések biztonságos tárolása is lehetséges a számítógépeden. A

jelszó tároló program

automatikusan kitölti az elmentett jelszavak alapján a megfelelő adatokat a megfelelő oldalakon. A jelszó tároló program segítségével ezen kívül erős, nehezen visszafejthető jelszavakat tudsz generálni egy gombnyomással akár.

Az F-Secure Key jelszó tároló és generáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Az AVG Antivirus Free olyan vírusirtó megoldást kínál ingyen, amivel te és a családod is élvezhetitek az igazi védelmet napjaink vírusos támadásai ellen a számítógépeteken.

Az AVG Antivirus Free átfogó ingyenes vírusirtó megoldást kínál most! Legyen szó számítógép védelemről vagy esetleg e-mail védelemről, mindez lehetséges az ingyenes vírusirtóval. Az AVG Antivirus Free fő területe az

ingyenes vírusvédelem

, amely valós időben történik és megvédi a számítógépet akár trójai, zsaroló vagy más vírusoktól. Az ingyenes vírusvédelem vonatkozik az e-mail csatolmányokra, letöltése linkekre, így teljes biztonságban érezheted magad böngészés közben is.

Az AVG Antivirus Free Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is ingyenes vírusvédelmet nyújt.
A Google Play Áruház apk letöltése akkor szükséges, ha mobilodon újra kell telepítened a Google Play Store-t. Az ingyenes Google Play Aruhaz egy apk. kiterjesztésű fájl. A Google Play-szolgáltatások a Google-alkalmazások és a Google Playről származó alkalmazások frissítésére szolgál. Ez az összetevő olyan alapvető funkciókat biztosít, mint például: a Google-szolgáltatásokkal kapcsolatos hitelesítés, szinkronizált névjegyek, stb...
A sikeres letöltés és telepítés érdekében a Google

Play Áruház letöltése

előtt az alábbi beállításokat kell Android mobilodon elvégezni.
Engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.
Android Kitkat: Beállítások / Biztonság menü, engedélyezd az Ismeretlen forrásokat.
Android Lollipop: Beállítások / Védelem menüpont, aktiváld az Ismeretlen forrásokat.
A legfrissebb

Play Aruhaz apk

ingyenes letöltése után esetenként figyelmeztetést kaphatsz, hogy az apk fájlok kárt tehetnek mobilodban. Csak megbízható forrásból tölts le apk fájlt, illetve mobilodon legyen telepítve friss vírusirtó alkalmazás.
Sikeres telepítés után a Google Play Áruház apk automatikusan frissül.
A Google Play Store apk (v.9.2.11.) frissítés, letöltés és telepítés rendszerigénye: Android 4+
Az Aiseesoft Total Media Converter egy 4K videó szerkesztő, konvertáló és videó vágó program, amely rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amiket nagyon hasznosnak fogsz találni a videóvágás során!

A konvertáló és szerkesztő program segítségével egyszerre több videót is megadhatsz a konvertálás során. A kimenet formátumát mindegyik videó számára külön beállíthatod és külön-külön kimenetekként a konvertáló program el is végzi a rá bízott feladatot.
A

videó szerkesztő és konvertáló program

többek között MPEG-4, MOV, M4V, H.264/MPEG-4 AVC, AVI, DivX, XviD, ASF, WMV, MPEG-1, MPEG-2, DV, 3GP, 3GPP, MKV, FLV, SWF, VOB, VCD videó formátumokat támogat.

A video konvertáló programban könnyedén illeszthetsz össze videó fájlokat, vághatsz le a videó fájlokból vagy akár vízjellel is elláthatod a videóidat. A videó szerkesztő és konvertáló támogatja az 5.1 hangsávot és az AMP APP és NVIDIA CUDA technológiáknak köszönhetően gyors videó konvertálást is lehetővé tesz!

Az Aiseesoft Total Media Converter videó konvertál program Windows 7 és újabb, ill. Windows 10 számítógépes rendszereket is támogat.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése