Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7442 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1558 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Hoop alkalmazás legfőbb szolgáltatása, hogy segítségével óriási kedvezmények hullanak az ölünkbe többféle áruházban vagy étteremben is, mindez persze természetesen teljesen ingyen! A Hoop alkalmazásra egyáltalán nem kell előfizetned, sem semmilyen más erőfeszítést tenned azért, hogy óriási kedvezményeket kapj! A Hoop alkalmazása Budapest, Berlin és Madrid városában ajánl neked

ingyen kupon

lehetőségeket, melyeket csak egy gombnyomással be kell váltanod. A Hoop alkalmazásban általad kiválasztott kuponok alapján az app megtanulja, hogy mik iránt érdeklődsz, így mindig megfelelő ajánlatokat kaphatsz! A Hoop alkalmazás iOS 8.2 és újabb rendszereken nyújt óriási kedvezményeket ingyen kuponokkal.
Élvezetes zongorázási élményt nyújt az ingyenesen letölthető Real Piano Free androidos alkalmazás. Az app egyszerre játék és hangszer. Jazzt, bluest és klasszikus zenét is játszhatsz vele. Ha nem tudsz zongorázni, egy rimusjáték keretei bekül tanulhatod meg a dallamokat. Ismert és szeretett dalokat játszhatsz le így. De a

zongora

app azoknak is jó, akik ismerik a hangszert, a zongorának ugyanis mind a 88 billentyűje rendelkezésre áll, így saját dallamokat is játszhatnak.
A Rocket Alarm ébresztőóra alkalmazás segítségével minden reggel űrhajósnak érezheted magad, amikor felkelsz! Legyen szó iskoláról vagy munkáról nehezen kelsz fel? Akkor ez az alkalmazás neked való! Az űrhajós ébresztőóra alkalmazásban egy modern kezelőfelülettel találhatod magad szembe, melyet feltűnően könnyű kezelni! Csak állíts be ébresztőt az igényeidre szabva és nem kell aggódnod a reggeli kelés miatt tovább. Az

ébresztőóra alkalmazás

ráadásul keléskor feladat elé is állítja az ébredőt, nehogy olyan egyszerű olyan legyen a kelés! A biztos időben kelést iOS 8 és újabb rendszereken teszi lehetővé az ébresztőóra alkalmazás.
Telepítsd fel adnroidos készülékedre a Google Arts & Culture alkalmazást és szívd magadba a művészet minden cseppjét! Az ingyenes letöltésű appal megismerheted mindazon személyeket, eseményeket és helyszíneket, amelyek a világunk kultúráját alakították ki. A különböző gyűjteményekben fotókat, videókat és leírásokat is találhatsz a

művészet

minden aspektusából. A Google Arts & Culture appal virtuális művészeti tárlatokon vehetsz részt, akár virtuális valóságként is, ha van hozzá szemüveged is.

Hírek

A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A NIUBI Partition Editor ingyenes particionáló program nagyszerű eszköz lehet azoknak, akik szeretnének különböző partíciókat létrehozni mervlemezükön, esetleg más, merevlemezhez kapcsolódó eszközöket szeretnének használni.

A partícionáló program a merevlemez felosztásán kívül képes olyan funkciókat is ellátni, mint a

külső merevlemez formázása

. Ám a NIUBI Partition Editor program a merevlemeze formázása mellett használható partíciók törlésére, adatok migrálására és akár a külső merevlemezek töredezettségmentesítésére is.

A NIUBI Partition Editor Windows XP. Windows Vista, Windows 7,Windows 8 és Windows 10 rendszereken tud külső merevlemezeket is formázni.
A RogueKiller egy olyan ingyenes vírusirtó, amelyet a C++ programozási nyelven írtak, azon a nyelven, amelyen a Microsoft operációs rendszereinek nagy része is íródott.

Az ingyenes vírusirtó könnyedén megtalálja a fenyegetést jelentő programkódokat és automatikusan elhárítja a problémát, bármilyen felhasználói beavatkozás nélkül! A RogueKiller

vírus eltávolító

nem csak a szokásos entitásokat képes eltávolítani, hanem dll fájlokat, registry bejegyzéseket is. A vírus eltávolító program ezen felül a rejtett folyamatokat is eltávolítja, ha kártékony behatolást észlel a számítógépen.

A RogueKiller ingyenes vírus eltávolító Windows XP és újabb rendszereken működik vírusirtóként.
A SoftPerfect NetWorx program segítségével az adatforgalom mérése Windows számítógépeken roppant egyszerű folyamat! A program több időintervallumra többféle adatot is meg tud jeleníteni különböző formátumokban a leforgalmazott adatmennyiséggel kapcsolatban.

A SoftPerfect NetWorx adatofrgalom mérő program például havi, heti vagy napi bontásban is megmutatja mennyi adatot használtunk el számítógépünkkel! A

adatforgalom számláló

képes megjeleníteni a leforgalmazott adatmennyiséget Gb, Mb vagy kb formátumban is. Az adatforgalom számláló különböző diagramokkal is ábrázolja az internetes tevékenységeinket.

A SoftPerfect NetWorx adatforgalom számláló Windows XP és újabb rendszereket támogat.
A Bitcoin miner Bitcoin bányász program, mely Windows ás Windows Mobile rendszerekkel is kompatibilis.

A Bitcoin bányászat tulajdonképpen nem más, mint a számítógépek által elvégzett bonyolult matematikai műveletek sorozata, melyeket hash-nek hívunk. Bitcoin bányászattal lényegében ingyen juthatsz pár dollárhoz csupán azzal, hogy a számítógéped működik. A

Bitcoin szerzés ingyenesen

sosem volt egyszerűbb, mint egy ilyen könnyed Windows programmal. Az ingyenes Bitcoin szerzés csupán ezt a programot és egy számítógépet igényel! Minél jobb a számítógéped annál több Bitcoint találhatsz!

A Bitcoin miner Windows 8.1, Windows 10 és Windows 10 Mobile rendszerekkel is kompatibilis.
A SafeNotes program segítségével szöveges formátumú fájlokat tudunk csúcs minőségű titkosítási módszerrel eltárolni számítógépünkön. A titkosított jegyzetek ezután egy jelszó segítségével megtekinthetőek.

A SafeNotes programban a világ egyik legjobb titkosítását használja, amely 4096-bites kódolással rendelkezik, így szinte lehetetlen feltörni a program jelszavát! A Safenotes programban akár

titkosított fényképek

is tárolhatók! A titkosított fényképek mellett akár bankkártya adatok,de akár az e-mail váltás is könnyedén megvédhető!

A SafeNotes titkosító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése