Főoldal > Hirek > Előfizetéses játékszolgáltatást indít az Apple

t: 315

Előfizetéses játékszolgáltatást indít az AppleHabár az Apple-re gondolván elsősorban nem a játékipar ugrik be az embereknek, mobilos téren a cég igencsak nagy szeletet hasít ki a tortából. Csak az Apple Store-ban helyet kapó több mint 300.000 játék és az azt használó közel 1 milliárd játékos is jól mutatja, hogy az Apple-nek érdemes a játékosokkal foglalkoznia.

Apple Arcade játékszolgáltatás

Nem is hagyja cserben őket, hamarosan ugyanis Apple Arcade néven előfizetős szolgáltatást indít a gamereknek. Ez elsőre hasonlónak hangzik, mint a nemrég bemutatott Google Stadia játék streaming szolgáltatása, viszont itt némileg másról van szó.

Az ősszel indított szolgáltatást először 150 országban teszik elérhetővé a felhasználóknak, akik fiókjukhoz csatolhatják családtagjaikat is, így egy fiókot többen is használhatnak majd. Ebben a felállásban a szülők korlátozhatják a gyermekek hozzáférését majd.

A kezdetben több mint 100 játékot felvonultató szolgáltatást fix havidíjért lehet majd használni, és a játékokat nem csak online, de offline is játszhatjuk majd. A kínálatról egy látványos YouTube videót is nézhetünk kedvcsináló gyanánt.
Az Arcade játékai iPhone-on, iPaden, Mac-en valamint Apple TV-n is játszhatók, ráadásul a mentéseket átvihetjük a platformok között.

Ingyenes játékok iOS-re

Ha türelmetlen vagy, vagy csak szívesebben játszanál ingyenes játékokat az előfizetéses modell helyett, vess egy pillantást a Letöltőközpont által ajánlott iOS játékokra!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Úgy tűnik lassan, de biztosan révbe ér a Google által fejlesztett játék streaming szolgáltatása. A héten újra jelet adott magáról a projekt a San Francisco-ban tartott Game Developers konferencián.
A Microsot azt tervezi, hogy a csoportos beszélgetések maximális létszámát a jelenlegi 25-ről 50-re tornázza fel. A Skype-os csoportos videóhívások 2014-től váltak ingyenessé a desktop alkalmazásban, mielőtt a webes appot, majd az Android, IOS és Windows 10 Mobile rendszereket is elérte volna. Nem sokkal később bejelentették a 25 fős felső határt..
Az USB csatlakozótípus hosszú utat járt be az elmúlt években. Kezdetben egyszerűen egy jobb alternatívaként került bevezetésre a billentyűzetek és egerek csatlakoztatásához, az elavuló ps/2-es port helyett. Azóta már rengeteg mindenre használjuk az USB-t és annak alfajait, jövő évben pedig már érkezik a legújabb típus...
Az SpaceX Dragon névre keresztelt asztronauta kapszulája sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) egy demonstrációs küldetés keretein belül. A Dragon-t a kaliforniai SpaceX vállalat szombaton lőtte az űrbe és a kapszula külső beavatkozás nélkül végezte el a bonyolult manővert.