Főoldal > Hirek > Bemutatták az új iPhone X-eket

t: 1300

Bemutatták az új iPhone X-eketSok-sok iPhone rajongó várva várt álmát teljesítették be az idei Apple Keynote rendezvényen, amikor lerántották a leplet az új iPhone X-ről. A cupertinói Steve Jobs arénában (hol máshol?!) tartott eseményen több új részlet is napvilágot látott a készülékről.

Új iPhone modellek

Minden évben erre a napra gyűjtik össze a legnagyobb bejelentéseket az Apple háza táján, hogy igazán nagyot robbanjon a médiában. Habár természetesen a fő hír az iPhone X volt, azért volt szó még az egyre népszerűbb Apple Watch-ról, az Airpods-ról és még sok egyéb telefonos iPhone kiegészítőről, tartozékokról, ahogyan azt a Phonebox-tól megtudtuk.

Nem is egy, de mindjárt három új iPhone modellt mutattak be a nagyérdeműnek, a tavalyi év csúcsmodelljének felújított változatát, az iPhone XS-t, az ő nagyobb kijelzőjű nagytestvérét az iPhone XS Max-ot és a gazdaságosabb iPhone XR-t.

Iphone XS mobiltelefon

Külsőben az iPhone-oknak nem igazán van okuk a módosításra, szépek, stílusosak, kár volna hozzájuk nyúlni. Nem is tették, az XS mobiltelefon nagyon hasonló a korábbi modellekhez. Ezzel együtt jár az is, hogy jók rá a korábbi mobiltokok, ami egy plusz lehet páraknál.
Az iPhone XS mobil hardverét azonban naprakésszé tették természetesen. Kapott egy 8 magos A12-es Bionic chipet, 512 GB belső tárhelyet, és egy 4 magos grafikus egységet is. A 12 Megapixeles kamera elsőre nem hangzik valami nagy dolognak, azonban a Smart HDR technológiával olyan képeket készíthetünk, amelyen az elkészülésük után is változtathatjuk a kép fókuszát, ami első látásra szinte varázslatnak hat.
Nagy újdonság még, hogy az iPhone XS DualSim telefonként is funkcionálhat, egy fizikai és egy eSim kártyát tud kezelni.

Árban a 64 GB-os változat 400.000 Ft, a 256 GB-os 460.000 Ft, az 512 GB-os 540.000 Ft körül van.

iPhone XS MAX mobiltelefon

Az XS bátyja. Nagyobb, 6,5 colos kijelzővel és nagyobb fizikai mérettel rendelkezik, egyben a legnagyobb iPhone a családban. Hatalmas kijelzője szinte a keretig ér, ezzel impozáns 95%-os kijelző/előlap arányt felállítva. A 2688x1242 pixel felbontású 458 ppi-s kijelzőn kívül az iPhone XS MAX mobiltelefont a kistestvérhez hasonló hardverekkel látták el.

Árban a 64 GB-os változat 440.000 Ft, a 256 GB-os 500.000 Ft, az 512 GB-os 580.000 Ft körül van.

iPhone XR mobil

A bemutatott legújabb iPhone hármas legolcsóbb darabja, így is 210.000 forint körüli árról indul majd. 64-256 GB-os belső tárhellyel, 6,1 colos kijelzővel rendelkezik. Az iPhone XR kamerája a másik kettőével megegyező, azonban csak egy optikás. Az XR gyengébb hardvere egy előnyt is nyújt neki, körülbelül másfél órával tovább bírja az akkumulátora.

Hasznos iPhone appok

Ha szeretnéd megnézni, a te iPhone-od megérett-e a cserére, vagy csak jó volna többet tudni a készüléked állapotáról és adatairól, a System Status Lite rendszerfigyelő applikációtól minden fontosat megtudhatsz.
Ellenben ha nagyon is szívedhez nőtt a jelenlegi mobilod és fontosnak tartod a biztonságát, az Anti Thief lopásgátló appal jó esetben megelőzheted a készüléked ellopását, rosszabb esetben megtalálhatod az eltűnt iPhone-t és a tettest is.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Teljes kört ír le a Final Fantasy XV játékok története. Az eredetileg számítógépre és konzolokra kiadott játék hatalmas sikerein felbuzdulva a fejlesztői elkészítették a Pocket Editiont, amely a játék egyszerűsített, mobilokon is élvezhető változata lett. Mivel utóbbi is igencsak szépen teljesített, most úgy döntöttek, a PC-sek és konzolosok is...
Sokaknak felkeltette a fantáziáját a tavaly tavasszal történt esemény, amelynek során Harry herceg és Meghan Markle egy teljesen elektromos Jaguar E-Type-pal hagyta egy az esküvőjük helyszínét. Most úgy tűnink a Jaguar nekiáll sorozatban gyártani a különleges darabot, amely egyszerre klasszikus és modern.
Los Angelesben speciális scannereket telepítenek a metrókba, amelyekkel az utasokat vizsgálhatják meg alaposabban. A scanner kijelez mindenféle fegyvert, vagy robbanóanyagot, taglalta a helyi biztonsági szóvivő. Ez lesz az első tömegközlekedési rendszer az Egyesült Államokban, amely alkalmazni fogja ezt a biztonsági intézkedést.
Nehéz kiválasztani a legjobb vírusirtót manapság, hiszen olyan nagy a választék. Ráadásul mindegyiknek vannak saját különleges funkcióik, amelyek vagy éppen nagyon jól jönnek, vagy teljesen feleslegesek, mert úgysem használjuk. A biztonság érdekében viszont erősen javasolt legalább egyet választani közülük.