Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7759 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1893 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Fishinda - horgászat ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda a horgászat elengedhetetlen telefonos kelléke. Ha szeretsz horgászni, mindenképp szeretni fogod! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda peca alkalmazással láthatod mások fogásait és feltöltheted a sajátjaidat is könnyű szerrel! Az alkalmazásban található horgász térképpel könnyen megtalálható a potenciális horgász helyek a közeledben. Tájékozódj a legjobb csalikról és a horgász eseményekről a környéken! Minden horgász információ egy helyen a Fishinda alkalmazásban! A Fishinda horgász app iOS 9 és újabb verziókon működik.
FE File Explorer - fájlkezelő ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A FE File Explorer egy hatékonyan alkalmazható fájlkezelő iPhone és iPad készülékekhez. Nem csak lokálisan képes fájlokat kezelni, de számítógépen vagy NAS-on tárold adatokhoz is használható. A könnyed

fájlkezelő

az alap fájlműveletek elvégzése mellett keresésre, rendezésre, képnézegetésre és videólejátszásra is használható. A FE File Explorer fájlkezelő letöltése ingyenes.
Money Manager - költségvetés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha szeretnéd jobban átlátni a kiadásaidat és bevételeidet, próbáld ki az ingyenes letöltésű Money Manager androidos alkalmazást. A program intuitív és könnyen használható felületén vidd fel mindig az aktuális tételeidet, hogy a

költségvetési

adataid gyűljenek. Írd be hogy mire és mennyit költöttél, vagy szereztél. A Money Manager költségvetési kimutatásain aztán szépen látni fogod idővel, hogy esetleg hol folyik el a pénzed, min tudnál spórolni, vagy melyik területen engedhetsz meg egy kis lazítást és élvezetet.
Decathlon - vásárlás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Decathlonos vásárlás és keresés sose volt ennél egyszerűbb! Töltsd le a Decathlon alkalmazást és minden Decathlonos termék az ujjaidnál lesz! A

Decathlon app

segítségével keresd a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházat és már mehet is a vásárlás! Az alkalmazásban nyugta nélkül visszanézheted a vásárlásaidat, ha klub tag vagy és intézheted a jótállást is egy ott vásárolt terméken. A Decathlon appon keresztül láthatod a legfontosabb sporteseményeket, legyen szó sportoljma.hu kihívásokról vagy a Decathlon által szervezett rendezvényekről. A Decathlon app iOS 10 és újabb verziókkal kompatibilis.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak
A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Messenger Plus! v3.54 ingyenes letöltése Telepítése után számtalan extra szolgáltatáshoz és kiegészítéshez jutunk a MSN Messengerben. Ilyen plusz a formázható és színezhetővé szövegek, smile képek beszúrása az üzenetekbe, titkosítás, POP3 levélfiókok figyelése stb.
Google Earth ingyenes letöltése A Google háromdimenziós térképeket varázsol mindenki asztalára.
Google Earth három dimenzóba helyezi az eddig csupán kétdimenziós műholdképeket, teljes perspektívát nyújtva a kiszemelt célpontról.
A Google Earth szoftver a Keyhole saját fejlesztésű alkalmazásának hajszálnyit átdolgozott változata, melyből egy teljesen ingyenesen letölthető változat is elérhető.
Driver 3 - akció autóverseny játék ingyenes letöltése Akciójáték GTA stílusban. A két küldetést (Booby Trap és a Tanner Escapes), illetve a bevezető animációkat tartalmazza a Driver 3 demóváltozata. A háromdimenziós autóverseny játék jellemzője a szép grafika, a lendületes játékmenet és a városokban játszódó autós üldözések: rendőrautók és maffiózók ellen.
Ends of the Earth   2 ingyenes letöltése A hős Antoch bőrébe bújva kell magunk végigverekedni kalandjainkon a Föld vége előtt. Igényes grafikákkal, jól komponált zenével!
Amnézia v. 1.1 ingyenes letöltése A MoonDragon Entertainment magyar RPG-játéka. Grafikája szép, az elemek általában logikusan épülnek egymásra. A játék főhőse egy zsoldos, aki emlékezet-kiesésben szenved...
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése