Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7759 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1893 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Fishinda - horgászat ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda a horgászat elengedhetetlen telefonos kelléke. Ha szeretsz horgászni, mindenképp szeretni fogod! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda peca alkalmazással láthatod mások fogásait és feltöltheted a sajátjaidat is könnyű szerrel! Az alkalmazásban található horgász térképpel könnyen megtalálható a potenciális horgász helyek a közeledben. Tájékozódj a legjobb csalikról és a horgász eseményekről a környéken! Minden horgász információ egy helyen a Fishinda alkalmazásban! A Fishinda horgász app iOS 9 és újabb verziókon működik.
FE File Explorer - fájlkezelő ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A FE File Explorer egy hatékonyan alkalmazható fájlkezelő iPhone és iPad készülékekhez. Nem csak lokálisan képes fájlokat kezelni, de számítógépen vagy NAS-on tárold adatokhoz is használható. A könnyed

fájlkezelő

az alap fájlműveletek elvégzése mellett keresésre, rendezésre, képnézegetésre és videólejátszásra is használható. A FE File Explorer fájlkezelő letöltése ingyenes.
Money Manager - költségvetés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha szeretnéd jobban átlátni a kiadásaidat és bevételeidet, próbáld ki az ingyenes letöltésű Money Manager androidos alkalmazást. A program intuitív és könnyen használható felületén vidd fel mindig az aktuális tételeidet, hogy a

költségvetési

adataid gyűljenek. Írd be hogy mire és mennyit költöttél, vagy szereztél. A Money Manager költségvetési kimutatásain aztán szépen látni fogod idővel, hogy esetleg hol folyik el a pénzed, min tudnál spórolni, vagy melyik területen engedhetsz meg egy kis lazítást és élvezetet.
Decathlon - vásárlás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Decathlonos vásárlás és keresés sose volt ennél egyszerűbb! Töltsd le a Decathlon alkalmazást és minden Decathlonos termék az ujjaidnál lesz! A

Decathlon app

segítségével keresd a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházat és már mehet is a vásárlás! Az alkalmazásban nyugta nélkül visszanézheted a vásárlásaidat, ha klub tag vagy és intézheted a jótállást is egy ott vásárolt terméken. A Decathlon appon keresztül láthatod a legfontosabb sporteseményeket, legyen szó sportoljma.hu kihívásokról vagy a Decathlon által szervezett rendezvényekről. A Decathlon app iOS 10 és újabb verziókkal kompatibilis.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak
A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

HDCleaner 1.242 - számítógép gyorsítás ingyenes letöltése A HDCleaner a számítógép gyorsítás mestere! Töltsd le most és gyorsítsd fel PC-det! A HDCleaner program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A HDCleaner segítségével

duplikált fájlok keresése

is megoldható, így a felesleges, többször jelen levő fájlok törölhetőek és helyet szabadíthatsz fel merevlemezeden vagy USB eszközödön. Ha a rendszer fájljai között találhatóak problémák, a HDCleaner ki tudja ezeket javítani és a rendszer drasztikus gyorsulását érheted el. A HDCleaner legújabb verziójában hatékonyabb algoritmusok vannak, így sokkal jobb javulást érhetsz majd el a számítógépeden.

A HDCleaner Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken képes duplikált fájlok megkeresésére.
SuperAntiSpyware 8 - vírus eltávolító ingyenes letöltése A SuperAntiSpyware egy ingyenes vírus eltávolító program Windows rendszerekre. A program telepítése és használata rendkívül egyszerű, kizárólag angol nyelven elérhető.

A SuperAntiSpyware programmal mindenféle

kémprogram törlése

megoldható a PC-den. A kémprogram törlése minden esetben egy átfogó víruskereséssel kezdődik, amit szintén elindíthatunk a programból. Ha a vírusokat letörölted, akkor lehetőség van az operációs rendszer hibáinak javítására is, ami magába foglalja a regisztri bejegyzések hibáinak javítását is. A SuperAntiSpyware program legújabb verziójában új kezelőfelületet kapunk és a funkciók megújítását.

A SuperAntiSpyware kémvírus törlő Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken működik.
Subtitle Edit 3.5.9 - film feliratok ingyenes letöltése A Subtitle Edit programmal a film feliratok készítése otthon is egyszerű! Töltsd le a programot és készítsd el az első feliratosat most! A program telepítés és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Subtitle Edit programban a

felirat készítés

egy igazán egyszerű folyamat. Létrehozhatsz új feliratot, de akár módosíthatsz egy meglevőt. A felirat készítése mellett képes a program különböző felirat formátumokat kezelni és ezek között konvertálást is biztosít. Ráadásul már azonnal a Subtitle Edit programban tesztelheted, hogy milyen munkát végeztél, meghallgathatod a hangot, illetve megtekintheted a film videó részét is.

A Subtitle Edit program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul és segít feliratok készítésében.
Google Chrome 72 - internetböngésző ingyenes letöltése A Google Chrome egy évek óta elérhető internetböngésző program Windows rendszerekre. A program használata és telepítése magyar nyelven is elérhető minden felhasználó számára.

A Google Chrome

böngésző leöltés

ingyenes a Letöltőközpont oldalán. A böngésző olyan hasznos funkciókkal bír, mint a beépített Google szolgáltatások a böngészőn belül vagy a garantált biztonság internetezés közben. Emellett beállíthatunk egyedi témákat a programban, teljesen személyre szabva kinézetet. A Google Chrome internet böngésző legújabb verziójában további biztonsági javításokat és újabb kényelmet szolgáló beállításokat találhatunk.

A Google Chrome internet böngésző letöltése Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre lehetséges.
Ashampoo AntiSpy 1.0.6 - biztonság ingyenes letöltése Az Ashampoo AntiSpy egy kifejezetten Windows 10 operációs rendszerre készült program, amivel a személyes biztonság növelhető a digitális világban. A program telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

Az Ashampoo AntiSpy egy Windows 10-re készült,

adatvédelem

biztosítását szolgáló szoftver. Mivel a Windows legújabb verziója a reklámokhoz és más kényelmi szolgáltatásokhoz folyamatosan adatokat gyűjt a felhasználókról, ezért sokan nem érezhetik magukat biztonságba. Mivel az adatvédelem napjaink szerves részévé vált, a fejlesztők meg alkották az Ashampoo AntiSpy programot. A programon belül olyan Windows funkciókat kapcsolhatunk ki, amelyek adatot gyűjtenek rólunk.

Az Ashampoo AntiSpy adatvédelmet és biztonságot garantáló szoftver kizárólag Windows 10 rendszeren használható.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése