Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7442 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1558 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Hoop alkalmazás legfőbb szolgáltatása, hogy segítségével óriási kedvezmények hullanak az ölünkbe többféle áruházban vagy étteremben is, mindez persze természetesen teljesen ingyen! A Hoop alkalmazásra egyáltalán nem kell előfizetned, sem semmilyen más erőfeszítést tenned azért, hogy óriási kedvezményeket kapj! A Hoop alkalmazása Budapest, Berlin és Madrid városában ajánl neked

ingyen kupon

lehetőségeket, melyeket csak egy gombnyomással be kell váltanod. A Hoop alkalmazásban általad kiválasztott kuponok alapján az app megtanulja, hogy mik iránt érdeklődsz, így mindig megfelelő ajánlatokat kaphatsz! A Hoop alkalmazás iOS 8.2 és újabb rendszereken nyújt óriási kedvezményeket ingyen kuponokkal.
Élvezetes zongorázási élményt nyújt az ingyenesen letölthető Real Piano Free androidos alkalmazás. Az app egyszerre játék és hangszer. Jazzt, bluest és klasszikus zenét is játszhatsz vele. Ha nem tudsz zongorázni, egy rimusjáték keretei bekül tanulhatod meg a dallamokat. Ismert és szeretett dalokat játszhatsz le így. De a

zongora

app azoknak is jó, akik ismerik a hangszert, a zongorának ugyanis mind a 88 billentyűje rendelkezésre áll, így saját dallamokat is játszhatnak.
A Rocket Alarm ébresztőóra alkalmazás segítségével minden reggel űrhajósnak érezheted magad, amikor felkelsz! Legyen szó iskoláról vagy munkáról nehezen kelsz fel? Akkor ez az alkalmazás neked való! Az űrhajós ébresztőóra alkalmazásban egy modern kezelőfelülettel találhatod magad szembe, melyet feltűnően könnyű kezelni! Csak állíts be ébresztőt az igényeidre szabva és nem kell aggódnod a reggeli kelés miatt tovább. Az

ébresztőóra alkalmazás

ráadásul keléskor feladat elé is állítja az ébredőt, nehogy olyan egyszerű olyan legyen a kelés! A biztos időben kelést iOS 8 és újabb rendszereken teszi lehetővé az ébresztőóra alkalmazás.
Telepítsd fel adnroidos készülékedre a Google Arts & Culture alkalmazást és szívd magadba a művészet minden cseppjét! Az ingyenes letöltésű appal megismerheted mindazon személyeket, eseményeket és helyszíneket, amelyek a világunk kultúráját alakították ki. A különböző gyűjteményekben fotókat, videókat és leírásokat is találhatsz a

művészet

minden aspektusából. A Google Arts & Culture appal virtuális művészeti tárlatokon vehetsz részt, akár virtuális valóságként is, ha van hozzá szemüveged is.

Hírek

A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.
A Microsoft Office 365-ös szoftvercsomaghoz juthatnak hozzá teljesen ingyenesen a magyar közoktatásban résztvevő diákok. A Nemzeti Fejlesztés Minisztérium Tisztaszoftver programjának köszönhetően az általános- közép vagy felsőoktatásban résztvevők mind igénybe vehetik az Office-t, mindössze egy regisztráció és letöltés szükséges hozzá.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A közkedvelt HTML editor új verziója, sok újdonsággal:
40 új Java script, gépeléssel egyidejű frissítés ....
Outlook alá épülő program, mellyel a listában szereplő címzetteknek személyre szóló közös leveleket lehet küldeni.
Az EF programok sorába tartozó alkalmazás, amely értesít leveleink érkezéséről, megjeleníti, letölti a legújabb e-maileinket, miközben kiszüri a spameket.
A legjobb levelezőprogramok sorába törekvő szofter.
Sok funkcíóval rendelkezik.
Az FTP Voyager v11.2 kimagasló tudású FTP kliens a letöltőközpont oldaláról korlátlan ideig ingyenesen letölthető. Ha letöltötted és kipróbáltad az FTP Voyager kliens programot, kérlek értékeld és osszad meg barátaiddal is, had próbálják ki Ők is.
Kérjük mond el véleményedet Facebook oldalunkon is.
Köszönjük.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése