Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7532 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1659 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Calc EQ7A egy tudományos számológép alkalmazás iOS eszközökre, melyet most elérhetsz a Letöltőközpont oldaláról is! Matek óra közeleg és otthon hagytad a számológéped? Telepítsd fel a Calc EQ7A alkalmazást és ne maradj le semmiről! A tudományos számológép alkalmazásban minden alapvető és extra tudományos dolgot is megtalálhatsz, amiket csak egy tízezer Forintos számológép tud csak! Az

okos számológép

többsoros kijelzőt varázsol a telefonod képernyőjére és az alapműveletek mellett akár integrál számítás is rendelkezésedre áll, de számolhatsz komplex számokkal vagy akár 2-es, 8-as vagy 16-os számrendszerben is! Az okos számológép iOS 6 és újabb verziókkal kompatibilis.
Az Edenred kártya egy olyan bónuszokat biztosító utalvány, amellyel kedvező adózási adófeltételekkel intézheted majd pénzügyeidet. Az Edenred hivatalos Android alkalmazásában lehetőség van Edenred kártya egyenleg lekérdezésre és az elfogadóhelyek listázására is. Az Edenred Cafeteria kártya kényelmes, elektronikus szolgáltatásokat és előnyöket biztosít. Legyen szó bevásárlásról, kultúra vagy sport belépőjegyről vagy más költségekről. Az alkalmazásban az

Edenred kártya elfogadóhelyek

listája is könnyedén elérhető. De az Edenred kártya elfogadóhelyek mellett meg tudod tekinteni jelenlegi egyenlegedet, letilthatod a kártyát, tranzakciókat kérdezhetsz le és PIN kódot cserélhetsz, mindezt csupán pár mozdulattal! Az Edenred kártya hivatalos alkalmazása Android 4.4 és újabb rendszerekkel kompatibilis, letöltése ingyenes.
A Rise up játékot sosem fogod megunni! Előfordult már veled, hogy elengedtél egy héliumos lufit és elrepült a végtelenbe? Ebben a játékban egy ilyen "elengedett" lufi életét kell megvédened majd! A Rise up játékban a lufinkat egy kis körrel kell megvédenünk mindenféle káros behatástól, ami a lufi kipukkanását okozná minden esetben. A

lufis játék

a kis körrel arrébb lökheted, szét ütheted vagy más egyéb dolgokat tehetsz a lefelé zúduló akadályokkal. Teljesítsd a kihívásokat és légy te a legjobb a lufis játékban! Csak az emberek egy százaléka képes elérni az 1000 pontot! Kerülj a kiváltságosak táborába! A Rise up lufis ügyességi játék iOS 8 és újabb verziókkal kompatibilis.
Gyerekes anyukáknak, apukáknak hasznos applikáció a ManóMenü étel receptek, amely sokféleképpen segíti a kicsik etetését. Az androidos alkalmazásban a 200 recepten kívül találhatsz még bevásárlólista készítőt, hasznos cikkeket és gyakran frissülő híreket a gyerekek etetéséről, nyomon követheted gyermeked fejlődését is. Egy szó mint száz, a ManóMenü a család változatos étrendjéhez ad

népszerű recepteket

, mellyel nagy segítséget nyújt a felhasználóknak. A népszerű és egészséges recepteket és érdekességeket tartalmazó alkalmazást a letöltés linkre kattintva vagy a QR kód beolvasásával ingyenes letöltéssel telepítheted a mobilodra, hogy jóllakhasson a család.

Hírek

Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója
Az Apple App Store-ban eddig folyamatosan csak bővült a kínálat, ami elsőre jónak hangzik, de jobban utánagondolva már nem is annyira. Az alkalmazások sokasága között ugyanis egyre több olyan volt, ami már régóta nem frissült és igazából érdeklődést sem kapott. Azok az alkalmazások, amelyek kiöregedtek, kompatibilitási problémákkal rendelkeztek...
A nyelvek közti határt törheti át a Pilot nevű eszköz, amely valós időben fordít el és vissza. Így két, egymás nyelvén nem értő ember könnyedén kommunikálhat mindössze egy okostelefon és a Pilot fülbe helyezhető apró készüléke által. Vajon mennyire értékelődnek le ezáltal a nyelvvizsgák és mennyivel magabiztosabban utaznak külföldre a turisták?
A Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Panoráma képek előállítása.

Ingyenes szoftverrel 360 fokban elforgatható panoráma képet hozhatunk létre a digitális kamerával készített sorozatfelvételekből. Az egyszerű kezelését a csomagban található mintaképet betöltésével tanulhatjuk meg. A kész munkát felhasználhatjuk képernyőkímélőnek, illetve elmenthetjük avi filmként.
A népszerű firefox böngészőprogramjának frissített, 1.0.5-ös angol nyelvű verziója Linux op. rendszerekhez.
Fájljainkat titkosíthatjuk, így jelszó nélkül hozzáférhetetlenné válnak. Képes továbbá fájlnevek összezavarására is, így például a "picture.jpg" neve "ADADA376B0DCE7DCAD2382.pijp_20011020093818.bn2" lesz!
Autós ügyességi játék gyerekeknek.

Az ingyenes játékban egy autót kell irányítani az egyre nehezedő pályákon. A játék célja: kikerülni az akadályokat, átugrani a szakadékokat (space), valamint eljutni a célba. Egyszerű háromdimenziós grafika és könnyű irányítás jellemzi a programot.
A program segítségével titkosíthatjuk fájljainkat, és hozzácsatolhatjuk egy másik fájlhoz, amin nem látszik meg a változás. Ha például egy képhez csatoljuk a titkosított fájlt, a kép továbbra is megnézhető. A titkosított fájl biztonságosan visszanyerhető.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése