Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7446 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1565 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha depressziós gondolatok törnek rád időről időre, mint az önbántalmazás, vagy akár az öngyilkosság gondolata, töltsd le és telepítsd az ingyenes Calm Harm applikációt iPhone-odra! Az app segít elterelni a káros gondolatokat és visszaterelni az elmédet az egészséges állapotba. Többféle feladattípus segíthet, légzéstechnika, figyelemelterelő feladványok, felszabadító és önkifejező feladatok, amelyek a

depresszió leküzdését

segítik kis lépésekben. A Calm Harm applikáció ugyan önmagában nem helyettesíti az orvosi segítséget, de mindig kéznél van és már sokaknak segített a depressziójuk leküzdésében.
A Calm Harm androidos alkalmazás segít a depressziótól és önbántalmazó gondolatoktól szenvedőknek, hogy eltereljék a figyelmüket és pozitív irányba vezessék a gondolataikat. Az appban többféle feladattípus áll rendelkezésre. Légzéstechnika, figyelemelterelő feladványok, felszabadító és önkifejező feladatok. Minden, ami ahhoz kell, hogy

leküzdd a depressziód

és a káros gondolatokat, amikor rád törnek. A Calm Harm ingyenes alkalmazás már sokaknak segített a depresszió hullámokban rájuk törő leküzdésében.
Felkapott lett a Google Arts & Culture IOS app, mely ablakot nyit a művészetekre iPhone-odon keresztül. Fényképed alapján azt is megmutatja melyik művészeti alkotás hasonlít rád! Amellett, hogy a világtörténelem összes ismert művészeti alkotásáról (képek, építmények, helyszínek) részletes leírásokat és képeket találhatsz benne, izgalmas új funkciókat is tartogat. Feltöltött szelfid alapján a

Google Arts & Culture iOS app

megmutatja, hogy mely híres alkotáson szerepel rád hasonlító szereplő (egyelőre csak az USA-ban érhető el). Másik érdekessége, hogy szemüveggel virtuális valóság technikával sétákat is tehetsz a virtuális Google Arts & Culture tárlatokon is. Az Arts & Culture app. letöltés ingyenes, mely iOS 10 vagy újabb operációs rendszerrel kompatibilis.
A Green go alkalmazással az autóbérlés mostantól gyerekjáték! Csak regisztrálj az alkalmazásba, keresd meg a térképen a megfelelő autót, menj oda és már kezdődhet is az utazás! A Green go alkalmazással mostantól nemcsak olcsóbban, de zöldebben is utazhatsz a fővárosban! Bérelj ki egy elektromos autót és juss el úticélodig jutányos áron! A

bérelhető elektromos autók

sokkal olcsóbbak és kevesebb káros anyagot juttatnak az atmoszférába. A 150 autót a fővároson belül különböző helyeken találod, ahol az előző felhasználó hagyta őket és fél órával az utad előtt ingyenesen le is foglalhatod bármelyiket! A Green go alkalmazás iOS 9 és újabb verziókon kínál bérelhető elektromos autókat.

Hírek

Az icantaffordadiary nevű tumblr felhasználó egy nehéz időszakon ment keresztül. Az oregoni tinédzser komoly depresszióval küzdött és öngyilkos gondolatai is voltak már egészen általános iskolás kora óta. Azonban most igyekszik nyugalmat és megoldást találni a Calm Harm app és így próbálja leküzdeni ezt a komoly betegségét
A Google egy korábbi alkalmazásához, az Arts & Culture-höz hozott ki egy frissítést, ami egy nagyon izgalmas új fícsört is tartalmaz. Egy saját fotónk alapján képes kikeresni olyan híres festményeket és portrékat, amelyeken a mi arcunkhoz hasonló arc szerepel. Lehet hogy hasonlítasz a Mona Lisára? A Google megmondja!
Már készlethiány állt elő az iPhone akkumulátorokból az USA-ban, mert olyan sokan cseréltetnék ki az elhasznált akksikat. Ennek következményeként valakinek akár hónapokat is kell várnia, mire elvégzik a cserét a készülékén. Ennek legfőbb okai, hogy a csere ára jelentősen csökkent, a másik pedig, hogy az Apple iPhone mobillassítós botránya...
Akár hiszünk benne, hogy a repülő autók átveszik a közlekedésben a főszerepet, akár nem, kétkedést nem tűr a tény, hogy a világon mindenki szeret eljátszani a gondolattal. Valahogy mindig is volt valami megfogalmazhatatlanul szuper érzés abban, hogy csak beugrunk a saját repülő járművünkbe és átröppenünk az úticélunkhoz.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Gator eltávolítása.

Gator Adware kémprogram eltávolítása használható ingyenes szoftver.
Hatékony vírusvédelem és személyes tűzfal, tartalom- és levélszemétszűréssel.

A T-Online Internet Biztonság hatékony védelmet nyújt a számítógépét érő különféle külső támadásokkal és vírusokkal szemben. A program automatikusan frissül a háttérben, így nem zavarja a mindennapos számítógépes munkafolyamatokat. A szolgáltatás elemei: Vírusvédelem: megakadályozza a vírusok és kártékony kódok futtatását, amelyek e-mailben, az interneten vagy adathordozón keresztül érkeznek számítógépére. A levélellenőrzés gondoskodik arról, hogy ne küldjön és ne fogadjon vírusos levelet. Internetpajzs: figyeli és szűri a hálózati forgalmat, megakadályozva, hogy illetéktelenek az interneten keresztül hozzáférjenek számítógépéhez, mely így rejtve marad a hackerek és hálózati férgek elől. Újdonságok: Tartalomszűrés: segítségével szűrheti és blokkolhatja a nem kívánatos weblapokat és webhelyeket, illetve korlátozhatja a termék beállításaihoz való hozzáférést. csázásszabályozás: védi a számítógépet a rosszindulatú tárcsázókkal, azaz azokkal a programokkal szemben, amelyek emeltdíjas telefonszámokat próbálnak tárcsázni, vagy megkísérlik a nyitott kapcsolat bezárását. Levélszemétszűrés (SPAM-szűrés): figyeli a bejövő e-maileket, és törli a kéretlen leveleket a postafiókból. A program teszteket végez az e-maileken, hogy kiszűrje a levélszemetet, majd az így azonosított leveleket külön mappába helyezi.
A Wizard of Avencast után készített háromdimenziós rpgben egy demopályát próbálhatunk ki. Játékot a számtalan varázslat, párbeszéd, tárgyak és harc mellett a szép grafika színesíti.
Coolwebsearch, spyware eltávolítása.
A kisméretű ingyenes programmal ellenőrizhetjük, illetve eltávolíthatjuk a CoolWebSearch (aka CoolWwwSearch, YouFindAll, White-Pages.ws) kémmodulokat. A programban választhatunk az ellenőrzés, illetve a javítás mellett a CWShredder online frissíthető.
Magánfelhasználásra ingyenesen telepíthető tűzfal: hálózati és internet lehetőséggel. Találhatunk a programban szűrést, tág állítási lehetőségeket, riasztást, engedélyezést és azonnali letiltást valamint egy tanuló módot.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése