Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7154 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1057 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

WiFi sebességteszt! Érdekel, pontosan milyen erős a hálózati jeled? Talán a másik szolgáltatóé jobb volna? A 3G 4G WiFi Maps & Speed Test ingyenes letöltéssel elérhető appjával a

WiFi sebességteszt során számszerű adatokat kaphatsz 3G, 4G és WiFi jelerősségedről

. Az iránytű funkció megmutatja, merre található a legközelebbi adótorony, vagy WiFi pont. Ugyanezeket térképen is megtekintheted. Ellenőrizheted a le-, és feltöltési sebességedet. Megnézheted az adatforgalmad statisztikáit is és még widgeetként is használhatod a 3G 4G WiFi Maps & Speed Test-et.
A Signal ingyenes csevegőapp, mely rendkívüli biztonságot, titkosítást biztosít felhasználóinak. A Signal titkosított üzenetváltáson kívül ingyenes telefonálásra, csoportos csevegésre, képcserélésre, videóhívásra is használható. A csevegő appra telefonszámmal lehet regisztrálni, miután ez megtörtént kezdhetik is a felhasználók az egyébként rendszerint kiváló hangminőségű telefonálást vagy chatelést.

A Signal hasonlóan működik, mint a Messenger, néhány plusz biztonsági funkcióval.

Például az is beállítható, hogy zárolt képernyő esetén ne értesítse a felhasználót üzenetek érkezéséről - így még véltetlenül sem láthatja illetéktelen, hogy üzenetet kaptunk. Emellett az egyes üzeneteknél beállítható az is, hogy azok egy idő után maguktól eltűnjenek. A Signalon keresztül küldött üzenetek titkosítása a küldőnél történik, azok feloldása pedig csak a fogadó félnél, így ezen a két személyen kívül senki más nem férhet hozzá az üzenetekhez. A Signal üzenetküldő biztonságát viszonylag jól jelzi, hogy Edward Snowden is ezt a programot használja.
A legjobb alkalmazás, amelyet Gmail levelező fiókod kezeléséhez használhatsz, a Google Inbox by Gmail magyar nyelvű applikációja. Az e-mailes levelezésedet megkönnyítő

Gmail kliens alkalmazás

rengeteg kezes funkcióval bír. A jól rendszerezett leveleid között sokkal könnyebben találhatod meg ami fontos számodra, ha mégis elvesznél, jól jön a kereső funkció. Az Inbox by Gmail letöltés ingyenes, melyhez kattints a letöltés ikonra, vagy olvasd be a QR kódot iPhone mobiloddal. Rendszerigény: iOS 7.0 vag újabb. Kompatibilis: iPhone, iPad és iPod touch eszközökkel.
A PhotoScan by Google Photos segítségével könnyen archiválhatod régi, nyomtatott fotóidat, hogy többé egy se vesszen el, vagy sárguljon meg. Az ingyenes letöltésű Google Photos fotószerkesztővel

scannelt minőségben fotózhatod le a nyomtatott fényképeket

. Csillogásmentes felvételeket készíthetsz róluk, amelyeket aztán az automata élfelismerő rögtön méretre vág, hogy tényleg csak a képet mentsd el. Szintén hasznos az automata perspektíva korrekció, amellyel a PhotoScan by Google Photos fotószerkesztő program az egyenetlen felvételeket teszi tökéletessé. A fotók fotóit aztán nyugodtan feltöltheted a Google Photos felhőjébe. Az Android fotó archiváló alkalmazás letöltése ingyenes. Rendszerigény: Android 5.0 vagy újabb.

Hírek

A Microsoft bejelentette, hogy megvásárolta a torontói székhelyű Maluuba startup céget, amely egy mély tanulásos algoritmusú mesterséges intelligencia fejlesztésével foglalkozott. Ezzel az új technológiával komoly vetélytársa lehet a Google és Facebook ..
Esélyes, hogy a következő, Samsung által kiadott legkívánatosabb és legérdekesebb telefonok egyáltalán nem is az új Galaxy készülékek lesznek. Komoly pletykák terjengenek arról, hogy még idén hajlékony kijelzőjű mobilokkal rukkolhatnak elő.
Androidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.
Bemutatták a szupervékony képernyőjű LG televíziót. A technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az LG új nagy dobását, a szupervékony kijelzővel ellátott televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

FTP kliens, amelynek különlegessége, hogy egy beépített FTP szervert is tartalmaz, kezelői felülete pedig nem a hagyományokat követi.
Ahhoz, hogy a weboldalaink a leggyorsabban jöjjenek le optimalizálni kell a kódjukat. Ezt nem minden HTML szerkesztő teszi meg ezért kell ezt a feladatot ilyen programra biznunk.
ezzel a programmal HTML oldalakból, honlapokból készíthetünk önkicsomagoló tömörített titkosított fájlokat.
A program, melynek neve talán a Zulu-Traced névből származik egy fájlcserélő rendszert takar.
A keresés nagyon érdekes: nem egy időben, hanem folyamatosan zajlik. Ha valaki fellép az általunk keresett fájllal akkor találja meg.
Gyermekbiztos böngésző, látványos külsővel, számológéppel.
csak azt engedi megnézni amit beállítottunk.(pl.:egyszervolt.hu)
Ráadásul betüző és számösszeadó feladatokat is tartalmaz.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése