Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7213 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1146 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Keltsd életre a meséket gyermekeid számára a BOOKR Kids Mesetár ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával. Egy egész könyvesboltnyi

interaktív mese

jár a programhoz, amelyek nem csak egy-egy animált történetet tartalmaznak, de különböző fejlesztő játékokat és kisebb feladatokat is. Így nem csak egy kedves mesével lesz gazdagabb a gyerkőc, de a képességeit is fejlesztheti, miközben hasznosan fogalja el magát. A BOOKR Kids Mesetárban megadható a kor is, így a legmegfelelőbb tartalmakat fogyaszthatjátok.
A PDF to Word Converter egy első osztályú konverter alkalmazás, amelynek sokan nagy hasznát tudják venni. A programmal

pdf típusú fájlok konvertálhatók word dokumentummá

úgy, hogy a tartalom és a formázás is megmarad olyannak, mint az eredeti. A fájlok nem csak a saját eszközödről jöhetnek, a legnépszerűbb felhő tárhelyeket is támogatja az applikáció. Még a komplexebb pdf fájlokból is használható, szerkeszthető fájlokat készít az ingyenes letöltést kínáló PDF to Word Converter iOS app. IOS 9.0 vagy újabb verzió szükséges hozzá. Kompatibilis iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. Az apphoz vásárolható további szolgáltatások: - Lifetime of Immediate Conversions - 9.99$ - Linked Services Feature - 1.99$ - Business Extension - 49.99$
Töltsd le ingyenesen a FaceApp-ot, hogy arcképeidet különleges speciális hatásokkal változtasd meg! A programba beadott portrékon

öregíthetsz, fiatalíthatsz, szépíthetsz, és még nemet is válthatsz.

Kíváncsi vagy hogyan fogsz kinézni öregkorodra, vagy milyen lennél csajként vagy pasiként? Tedd be barátaid fotóit és nevessetek együtt az eredményen. A letöltés gombra kattintva, vagy a QR kód beolvasásával azonnal elindíthatod az ingyenes FaceApp fotószerkesztő letöltését.
Használd az ingyenes letöltésű FaceApp fotószerkesztő alkalmazást, hogy különféle speciális effektekkel módosítsd a képeidet. A képszerkesztő programmal az arcképeken

öregíthetsz, fiatalíthatsz, szépíthetsz, de még nemet is válthatsz

. Nézd meg milyen lesz az arcod öregkorodra, vagy hogyan festenél az ellenkező nem tagjaként. Barátaidat is meglepheted a vicces képekkel. A letöltés gombra kattintva, vagy a QR kód beolvasásával azonnal elindíthatod az ingyenes FaceApp fotószerkesztő letöltését.

Hírek

Úgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.
Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.
Az Xbox One-t kenterbe verő új, Scorpio névre hallgató változattal rukkolt elő a Microsoft, melynek specifikációit is kiadta már. Erőből nem lesz hiány, a PlayStation-t is meg fogja szorongatni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Hihetetlenül kicsiny méretű videolejátszó, mely kinézetét tekintve ugyan fapados, de ettől még tökéletesen használható. Érdemes megnézni!
A file-csere programok korábbi változataihoz képest a Bittorrent kliens sokkal nagyobb letöltési sebességet ígér - ugyanakkora internet-kapcsolati sávszélesség mellett. Ennek az az oka, hogy a rendelkezésre álló adattovábbítási kapacitást igyekszik maximálisan kihasználni; így a technika erőssége elsősorban nagyméretű állományok esetén érezhető igazán.

Ezt oly módon éri el, hogy a felhasználó által letölteni kívánt file-ok kicsiny darabokra tördelve érhetők el a hálózaton, amiket egyszerre több szálon, több internetezőtől lehet tölteni. Ráadásul, azt a csomagot, amit az ember már leszedett, a kliens azonnal vissza is osztja. Többek között ez is az oka annak, hogy ahol „felüti a fejét” a Bittorrent, általában drasztikusan megnő a sávszélesség foglaltsága. Egyes felmérések szerint az internetes adatforgalomnak már körülbelül a harmadát adja ki a bittorrent file-ok mozgása.
Az internetes videó megalkotójától származó legujjabb lejátszóprogram alapváltozata is nagyon kedvelt annak ellenére, hogy sokfelé elhelyezi ikonjait.
Az 5.0-s teljes DivX csomag, amely tartalmazza a codecet ("kódkészletet"), a lejátszót, segédprogramokat és dokumentációt, hogy lejátszhassuk a DivX videókat. A DivX codec az MPEG-4 szabványon alapul, így a DVD videók MPEG-2 formátumához képest tized akkora fájlokat képes készíteni. Az 5.x gyorsabban és jobban kódol, kihasználja az AMD CPU-k előnyeit és új lejátszóval érkezik.
Bart Simpson megint rossz fát tesz a tűzre ha ezt a képernyővédőt telepítjük.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése