Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7309 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1319 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

​Te is szereted nézni spongyabob kockanadrág kalandjait nap mint nap? Akkor ez a játék neked való! Ha úgy érzed mindent tudsz Kockanadrág életéről, ne várakozz többet és vesd bele magad ebbe a fergeteges kvízbe! Az

online spongyabobos játék

résztvevője bárki lehet, aki élőben nézi a Nickelodeon csatorna adását, a kérdések ugyanis adások belül hangzanak el, a játékon keresztül pedig válaszolni kell a kérdésekre! Minden helyesen megválaszolt kérdéssel ponthoz gyűjtesz! A pontok összeszámolása után a nyertes neve elhangzik a TV-ben a Spongyabob aznapi adása után. Ráadásul nem csak kérdésekre válaszolhatsz! Készíts selfie képet Spongyabobbal és Illeszd bele a szivacs lufijába, hogy megoszthasd barátaiddal is a nagyszerű élményt! Válaszolj meg minden kérdést helyesen és légy te az igazi Spongya tudor! Képeket készíteni és kérdésekre válaszolni a spongyabobos játékban iOS 6 és újabb verzióval rendelkező készülékeken tudsz.
A Silly Walks egy egyszerű kalandjáték, melyben a mindennapi háztartási eszközök keltek életre és próbálják megnehezíteni a különböző ételek életét, az ennivalók feladata pedig az eszközök csapdáin túljutni. A Silly Walks

kaja kaland

játékban több karakterrel is lehetsz, például ananász, hot dog vagy még több másik is! Kerüld el a húskloffolót, szaladj el a sajt reszelő elől és vigyázz, nehogy megvágjanak a konyhai kések! Győzd le a főgonoszokat, élvezd a játékot vég nélkül és az iCloud mentésnek köszönhetően, ha eszközt váltasz vagy vissza kell állítani mobilodat, ugyanonnan élvezheted a játékot tovább! A Silly Walks játékban iOS 8 és újabb verziókon tudunk ételekkel kalandozni.
A WalletPasses segítségével androidos telefodról használhatod a különféle belépőid, jegyeid és bérleteid. Akciók, jutalmak megszerzésére és vásárlásra, mozizásra és kuponozásra is alkalmas.

Az egy helyre gyűjtött fontos jegyek, kódok, képek, passzok

jól rendszerezhetők. Szórd egy fül alá a mozis qr kódokat, egy másik alá vonatjegyeket, bkk bérleteket, egy harmadik alá a bevásárlóközpont kuponokat és így tovább. A passzok tartalmazhatnak hasznos információkat, például a kártyán lévő egyenleget, a kupon lejárati dátumát, a helyek számát a koncerten stb. Töltsd le ingyenesen a WalletPasses alkalmazását a QR kód beolvasásával!
A Last Day on Earth zombi túlélős játék játék iOS-re készült változata, melyben egy zombi apokalipszis kellős közepében találod magad és a cél a túlélés! Az életben maradásan csupán néhány túlélőtársad lesz segítségedre. A Last Day on Earth zombis,

interaktív csapatépítő túlélős játék

fő célja, a csapatmunka és a közös erők egyesítése a legnagyobb cél, az élet fennmaradása érdekében. Keress eszközöket és élelmet, készülj fel az összecsapásokra és nyerd meg őket. A zombis játékban nem csak egyedül játszhatsz! Ha csatlakozol egy klánhoz, közös erővel fejleszthetitek fegyvereiteket és járműveiteket, majd pedig együttes erővel mutathatjátok meg a zombiknak a hatalmatokat. A túlélésre jelenleg iOS 7 és újabb eszközökön nyílik lehetőséged! Készülj fel és küzdj meg az élőhalottakkal!

Hírek

A Microsoft hivatalos bejelentése alapján egy újfajta típusú Windows 10-et adnak ki amely kifejezetten a magasabb szintű felhasználókat célozza meg. Habár a pletykák már júniusban megjósolták ezt, a megerősítést csak e héten kaphattuk meg.
Ahogy közelít a szeptemberi iPhone-os konferencia, úgy pezsdül fel a mobilosok világa is pár kérdés körül. Vajon 2 vagy 3 új iPhone lesz? Mennyibe fog kerülni a high-end OLE kijelzős modell? És vajon végre kapunk-e wireless töltőt?
A szerdai napon az HBO elismerte bejelentésében, hogy cybertámadás áldozatául estek, beigazolva azt a névtelen emailt, melyet az állítólagos elkövetők küldtek szét különböző médiacégeknek.
A Google Daydream virtuális valósága mostanában jelenik meg Samsung Galaxy S8 és S8 Plus okostelefonokra, beteljesítve a Google korábbi ígéreteit a határidővel kapcsolatban. Tegnap éjjel jelentették be a dolgot, habár a Twitteren még azt írták, némi várak

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Doom 3 frissítés.
Doom 3 játék v13-mas frissítése.
A népszerű reklám- és kémprogram-irtó alkalmazás legújabb változata. Az új verzió a korábbi kiadásoknál 30%-kal gyorsabb lemezvizsgálatot, valamint kevesebb memória- és processzorhasználatot ígér
Háromdimenziós gokart egyszerű grafikával.
Az egyszerű grafikával rendelkező játékban két gokart versenyében vehetünk részt. Jellemzők: beállítható versenykörök, kocsik
Háromdimenziós gokart játék egyszerű grafikával.
Az egyszerű grafikával rendelkező Linuxos gokart autóverseny játékban két gokart versenyében vehetünk részt.
Jellemzők: beállítható versenykörök, kocsik.
A SAS űrkomppal kell leszállunk a holdra. A játék valósághű fizikai modellezésen alapszik, amit eredeti digitalizált hangok színesítenek.
Kezelése a szimulátor programokhoz hasonlóan nehéz: tanulmányozzuk át a mellékelt Súgót.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése