Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7174 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1094 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Talán többen még emlékezhetnek a nagy sikerű számítógépes autós játékok klasszikusára, a Crazy Taxi-ra. Habár folytatása nem jött, most androidos

Crazy Taxi autós játék

ként nyomulhatunk vele. Sárga, kabrió Crazy taxinkba bevágódva az akadályoktól hemzsegő városban kell kuncsaftjainkat időre leszállítani. Ha sikerül, mienk a fizetség, amiből őröltebbnél őrültebb kiegészítőket vehetünk az autós játékban kocsinkra. A Crazy Taxi autós játék könnyed kikapcsolódást ígérő remek játék ingyenes letöltéssel, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
A LibriVox hangoskönyv és e book egy önkéntes projekt, amely a közösség számára ingyenesen elérhető könyvek hangoskönyvvé alakítását tűzte ki céljául. A program letöltésével az e book könyvek

hangoskönyv

változatához juthatunk, melyeket letölthetünk, vagy streamelhetünk. Beállítható időzített kikapcsolás is, így nyugodtan el is aludhatunk hallgatás közben. A LibriVox e book - hangoskönyv átalakító ingyenes letöltéssel érhető el, melyet a letöltés ikonra kattintva telepíthetsz is.
Népszerű szókirakós játék megfejtéseit a PixWords megoldások magyarul android app. letöltése tartalmazza. A Pixwords magyar megoldás gyűjtemény segítséget nyújt, ha megakadsz a szókirakós játékban. A Pixword játékban képekben elrejtett szavakat kell kitalálnod úgy, hogy közben a táblán is egyre több szó sorakozik. A

Pixwords megoldások magyarul

egy remek súgó és segítség, ha végképp megakadsz a Pixwords játék megoldásában. A PixWords magyar megoldások letöltése ingyenes android okostelefonokra és tabletekre.
A Crunchyroll több mint 25.000 résznyi, összesen 15.000 órányi animét kínál a műfaj szerelmeseinek androidos készülékeken. A legnépszerűbb sorozatok mindegyike elérhető ezzel az

anime streamer alkalmazás

sal, így kedvenceidet bárhol, bármikor nézheted, csak internetelérésre lesz szükséged. Az ingyenes letöltéssel és ingyenes fiókkal némi reklám mellett használhatjuk az appot, prémium felhasználóként viszont reklámmentesen és HD minőségben is élvezhetjük az animéket a Crunchyroll által.

Hírek

Egy speciális kutatócsoport kifejlesztett egy olyan arcfelismerő rendszert, amely lehetővé teszi az egyes vadonban élő makik nagy pontossággal történő arcfelismerését. Mire lehet ezt a rendszert felhasználni?
A kifejezetten okosszemüvegekkel foglalkozó eSight vállalat nemrég rántotta le a leglet legújabb termékéről, az eSight 3-ról, amely egy olyan látásjavító eszköz, amellyel a gyengénlátók újra tökéletes látást nyerhetnek.
A napokban látott napvilágot az a felfedezés, amely több iTunes-ból beszerezhető alkalmazásról is megmutatta, bizony komoly sebezhetőségeket rejtenek magukban, amennyiben Wifi-s kapcsolattal használják őket.
Egy új kampányba kezdett a Google a H&M-mel karöltve, mellyel a szeméylre szabott ruhák mellett az adatokat és azoknak intelligens, korszerű összegyűjtését is népszerűbbé és divatosabbát teszik.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Csodás grafika, nehéz pálya, vagány autó!
Egy szuper, vérbeli rally játék demója.
Izléses számtalan kártyajátékot tartalmazó összeállítás demó verziója.
A linux felhasználok által kedvelt játék windows-os változat demója.
Közkedvelt CD/DVD-író alkalmazás, mely egyben képes az optikai meghajtók emulációjára is (néhány támogatott image-formátum: MDS, CCD, BIN, CUE, ISO, CDI, BWT, BWI, BWS, BWA stb.)
A 1.9.5.2722-es verzió néhány újdonsága
dupla rétegű DVD+R, DVD-R támogatása
- DVD-gyártójának megjelenítése
- DVD+R/RW bootolási beállítása DVD-ROM-ként (nem minden meghajtó támogatja)
- újabb drive-ok támogatása
- 16X-os DVD-írók támogatása
- kisebb hibák javítása
A SolSuite 2004 kistestvére, 10 kártyajátékot tartalmaz korlátozás nélkül, ingyenes letöltéssel elérhető remek kártyajáték. A főoldal keresőjében további remek játékokat kereshetsz!
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése