Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7534 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1661 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Nagyszerű ritmusjátékot köszönthetünk a Dobfelszerelés nevű androidos alkalmazás képében. A játékhoz szükséged lesz a ritmusérzékedre, ugyanis te fogsz a dobok mögött ülni a különböző zeneszámok alatt. Válassz ki egy számot, és üss a megfelelő időben a megfelelő jelzésnek megfelelően a dobokra. Egyszerűnek hangzik, de a

ritmusjáték

nehézségi szintjétől függően egyre többféle dobod lesz és egyre bonyolultabban kell őket verni. A Dobfelszerelés ingyenes letöltésű ritmusjáték, a zenekedvelőknek ajánljuk!
A Helix Jump megfelelő társ egy unalmas napon! Ha unatkozol és csak elütnéd az idődet, a labdás ügyességi játék szinte felgyorsítja az eltelt 20-30 percet, amíg játszol! A Helix Jump egy kicsit összetettebb játék a megszokottnál, lévén 3 dimenziós térben kell játszanunk, így a térlátásunkat is igénybe veszi az ügyességi játék. A

labdás játék

a fő "karakter" egy labda, amit az ujjunk segítségével tudunk végigkísérni a toronyból lefele vezető útján. A torony színe időről időre változik és ha tiltott színhez ér a labda, véget ér a labdás játék. Tipp: a játékélmény fenntartása érdekében kapcsold ki a mobilnetet a játék számára a beállításokban, valamint csatlakozz le Wi-Fi hálózatról, így elkerülheted a sok reklámot! A Helix Jump labdás ügyességi játék Android 4.1 és újabb verziókon köti le unalmas óráidat.
A Calc EQ7A egy tudományos számológép alkalmazás iOS eszközökre, melyet most elérhetsz a Letöltőközpont oldaláról is! Matek óra közeleg és otthon hagytad a számológéped? Telepítsd fel a Calc EQ7A alkalmazást és ne maradj le semmiről! A tudományos számológép alkalmazásban minden alapvető és extra tudományos dolgot is megtalálhatsz, amiket csak egy tízezer Forintos számológép tud csak! Az

okos számológép

többsoros kijelzőt varázsol a telefonod képernyőjére és az alapműveletek mellett akár integrál számítás is rendelkezésedre áll, de számolhatsz komplex számokkal vagy akár 2-es, 8-as vagy 16-os számrendszerben is! Az okos számológép iOS 6 és újabb verziókkal kompatibilis.
Az Edenred kártya egy olyan bónuszokat biztosító utalvány, amellyel kedvező adózási adófeltételekkel intézheted majd pénzügyeidet. Az Edenred hivatalos Android alkalmazásában lehetőség van Edenred kártya egyenleg lekérdezésre és az elfogadóhelyek listázására is. Az Edenred Cafeteria kártya kényelmes, elektronikus szolgáltatásokat és előnyöket biztosít. Legyen szó bevásárlásról, kultúra vagy sport belépőjegyről vagy más költségekről. Az alkalmazásban az

Edenred kártya elfogadóhelyek

listája is könnyedén elérhető. De az Edenred kártya elfogadóhelyek mellett meg tudod tekinteni jelenlegi egyenlegedet, letilthatod a kártyát, tranzakciókat kérdezhetsz le és PIN kódot cserélhetsz, mindezt csupán pár mozdulattal! Az Edenred kártya hivatalos alkalmazása Android 4.4 és újabb rendszerekkel kompatibilis, letöltése ingyenes.

Hírek

Különleges kiegészítőt készítettek el a svájciak a drónreptetéshez. A szokásos két kézre markolható masszív irányítópanel helyett egy testre ölthető exoskeletont készítettek el, amelyben mozogva irányítható a drón repülése. Ezt megfejelve egy kamerával a drónon és egy headsettel a pilótán, szinte tökéletes a repülés illúziója
Az Apple App Store-ban eddig folyamatosan csak bővült a kínálat, ami elsőre jónak hangzik, de jobban utánagondolva már nem is annyira. Az alkalmazások sokasága között ugyanis egyre több olyan volt, ami már régóta nem frissült és igazából érdeklődést sem kapott. Azok az alkalmazások, amelyek kiöregedtek, kompatibilitási problémákkal rendelkeztek...
A nyelvek közti határt törheti át a Pilot nevű eszköz, amely valós időben fordít el és vissza. Így két, egymás nyelvén nem értő ember könnyedén kommunikálhat mindössze egy okostelefon és a Pilot fülbe helyezhető apró készüléke által. Vajon mennyire értékelődnek le ezáltal a nyelvvizsgák és mennyivel magabiztosabban utaznak külföldre a turisták?
A Huawei legújabb okostelefonja szinte teljes sötétségben is remek képeket képes fotózni, állványzat, vagy bármilyen vakuzás nélkül. A p20 hosszú záridős kamerája akár 6 másodperces záridővel is képes képet készíteni, hogy a kevés fényből eleget gyűjtsön a képhez. Ha ez még nem lenne elég érdekes, ezután mesterséges intelligenciáját használja fel..

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Adobe Acrobat Reader egy dokumentum olvasó és szerkesztő program, amivel a PDF és Word formátumok közötti konvertálás sem okoz akadályt. Az Adobe Acrobat Reader használata és telepítése magyar nyelven is elérhető.

Az Adobe Acrobat Reader program felhasználói kezelőfelülete egyértelmű és könnyen kezelhető, így használata nem igényel tanulást. Az Adobe Acrobat Reader

pdf konverter

programban könnyedén nézhetsz több dokumentumot egy ablakban, így gyorsabban tudod végezni a munkát. A pdf konverter segítségével kommentárt is fűzhetsz a dokumentumokhoz, de program teljes mértékben felkészült érintőképernyőn való használatra is.

Az Adobe Acrobat Reader pdf konverter Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken képes pdf word konvertálásra.
A Google Chrome 66-os legújabb verziója elérhető a Letöltőközpont oldaláról! A magyar böngésző legújabb verziója számos olyan változást hozott, ami mindenki előnyére fog válni. A Google Chrome böngésző telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A Google Chrome 66 verzióban 632 biztonsági frissítés érkezik, így mostantól még biztonságosabban szörfözhetsz a neten. A

ingyenes Chrome böngésző

ezen kívül több olyan javítást is hozott, amiknek leginkább a fejlesztők fognak örülni. A teljesebb élmény érdekében érdemes mobileszközökön is az ingyenes Chrome böngészőt használni.

A Google Chrome ingyenes magyar böngésző Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Az EaseUS TODO PCTrans Free program segítségével a teljes merevlemez mentése egy új számítógép vásárlása esetén mostantól egyszerűen és gyorsan elvégezhető Az EaseUS TODO PCTrans Free program telepítése és használata angolul és más idegen nyelveken elérhető.

Az EaseUS TODO PCTrans Free program új számítógépre történő költözés esetén nyújtja a legjobb megoldásokat. Az

adatok mentése számítógépről

mostantól nem igényel pendrive-ot, lemezeket vagy külső winchestert, csak egy LAN kábelre van szükséged! Az apró lépéseknek és az áttekinthető felületnek köszönhetően az adatok mentése a régi számítógépről kevés tudást igényel és csak pár kattintást!

Az EaseUS TODO PCTrans Free Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel működik együtt.
A Disk Drill egy professzionális adat mentő program, ami először Mac OSX, majd később Windows-eszközökre is megjelent. A Disk Drill alkalmazás telepítése és adatmentés funkciója angolul elérhető.

A Disk Drill alkalmazás csupán pár kattintással tud visszaállítani fájlokat a merevlemezről, mindaddig amíg eszköz fizikailag kifogástalan állapotnak örvend. A

törölt fájlok visszaállítása

akár NTFS, FAT, HFS/HFS+, EXT2/EXT3/EXT4 vagy már formattált lemezről is lehetséges, ha a törlés óta nem íródott túl sok adat a merevlemezre. A törölt fájlok visszaállítása egy végtelenül egyszerű folyamat, amely megállítható, leállítható és akár bármilyen külső eszközről is végrehajtható.

A Disk Drill adatmentő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut kifogástalanul.
A HDCleaner egy összetett, sokszínű eszközökből felépített szoftver, ami a számítógép gyorsítására lett létrehozva. A HDCleaner telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A HDCleaner program segítségével kitörli az eltávolított programok felesleges maradványait, valamint képes véglegesen töröli fájlokat és mappákat, helyet felszabadítva a merevlemezen. A

számítógép karbantartó program

képes tisztítani a regisztrit a felesleges és káros bejegyzésektől, de akár elmenteni és visszaállítani is tudja azt. A számítógép karbantartó program segítségével megtalálhatod azokat a fájlokat, amikből több példány is van a számítógépeden és törlésükkel helyet szabadíthatsz fel.

A HDCleaner program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése