Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7154 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1053 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha szereted az gondolatébresztő történeteket, érdekes témákat boncolgató előadásokat, ingyenes letöltéssel elérheted a TED iOS alkalmazást. A program segítségével

bármely TED online Talks előadást megnézheted

. A különleges témákban, világszerte tartott beszédeket azonnal nézheted, könyvjelzőzheted és elmentheted későbbi megtekintésre is. Fedezd fel a TED online előadások vicces, megdöbbentő és érdekfeszítő előadásait iPhone-odon!
Pikachu és társai már Pokemonos kirakós játékban is! Az ingyenes letöltésű Pokemon Shuffle mobil verzióban a játékosok Pokémonokkal játszhatnak népszerű hármas-kirakós játékot. A játék lényege, a táblán lévő fejek közül 3 azonos Pokémon fej egymás mellé rakása, ezzel blokkok eltüntetése, kombók növelése és az ellenséges pokémonok legyőzése, illetve elkapása. A

Pokémon Shuffle Mobile puzzle játékban

megszerezhető az elsőtől a 675-ig minden Pokémon. A kirakós játék egyes körei 'szívekért' játszhatóak, melyet időnként automatikusan kapnak a játékosok, de mobilos puzzle játék lévén természetesen ezek valódi pénzért is vásárolhatóak / tölthetőek. Ennek ellenére (vagy éppen emiatt) a

Pokémon kirakós játék

kis adagokban is teljesen élvezhető. A Pokemon Shuffle Mobile kirakós játékban kezdők és más hasonló kirakós játékokon (Candy Crush) edződött profik is megtalálhatják a maguk ínyére valót. A puzzle játék letöltés ingyenes.
Több olyan fordító program is van már, amely a mobil kameráját használva felismeri és lefordítja a szöveget. A Menu Snap ennél specifikusabb. A Menu Snap

fordító program az idegen nyelvű étlap ételeit lefordítja és információkat szolgáltat róla

. Így ha nem tudod, eszik-e vagy isszák az adott ételt, az ingyenes letöltésű Menu Snap mutat róla neked képeket, megmondja milyen összetevőkből és hogyan készítik el. Így véletlenül sem fogsz olyat rendelni a külföldi kirándulásaid során, amit aztán megbánhatsz. A Menu Snap étlap fordító program letöltése ingyenes. Rendszerkövetelmény: Android 4.4 és újabb
Egy minden szempontból eredeti alkalmazás a Classic Mac, amely valójában egy Mac ikonokból álló matricakészlet, egyenesen az Apple fejlesztőitől. Ebben a különleges

Classic Mac matricakészletben az eredeti Mac ikonjai

kaptak helyet, amelyeket még Susan Kare készített az első Mac gépekhez. Ezeket a matricákat aztán bármelyik iPhonos beszélgetésedbe bedobhatod később. A Classic Mac ikonok és matricakészlet ingyen letöltéssel érhető a letöltőközpont oldaláról.

Hírek

Esélyes, hogy a következő, Samsung által kiadott legkívánatosabb és legérdekesebb telefonok egyáltalán nem is az új Galaxy készülékek lesznek. Komoly pletykák terjengenek arról, hogy még idén hajlékony kijelzőjű mobilokkal rukkolhatnak elő.
Androidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.
Bemutatták a szupervékony képernyőjű LG televíziót. A technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az LG új nagy dobását, a szupervékony kijelzővel ellátott televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.
Az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatóit már októberre ígérték, ám meg nem magyarázott okokból ez az időpont alaposan megcsúszott. De ami késett nem múlott, már rendelhetők az Aripods-ok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Androidon és iOS-en népszerű üzenetküldő alkalmazás frissített Windows-os kiadása.
A Telegram alkalmas ingyenes üzenetek küldésére, fájlcserélésre, valamint ingyenes hívások lebonyolítására, akár számítógépről mobiltelefonra, vagy mobiltelefonról számítógépre -akinek bármilyen eszközön fent van a Telegram, az más Telegram felhasználókkal kapcsolatba léphet attól függetlenül, hogy számítógépen, Android, iOS telefonon, tableten vagy Windows Phone-on található meg az alkalmazás.

A Telegram az ingyenes üzenetek és ingyenes telefonhívások mellett fotók és fájlok megosztására is használható

- akár egyszerre 200 emberrel is.

A Telegram a felhasználókról semmilyen adatot nem tárol. Beállítható rajta, hogy a csevegések eltárolásra kerüljenek-e a készüléken vagy csak felhőben, vagy akár sehol.
A program akár 'önmegsemmisítő', azaz automatikusan törlődő üzenetek küldésére is alkalmas.
A Notepad ++ ingyenes jegyzettömb alkalmazás és forráskód-szerkesztő 7.3.1-es kiadása.
Az alkalmazás teljes mértékben képes helyettesíteni a Windows Jegyzettömböt.
A jegyzettömb jobb funkciókkal való helyettesítése mellett a program főleg kódsorok írására, szerkesztésére használható.

A Notepad ++ az alábbi funkciókkal rendelkezik:

A programban különféle automatizáló és makro funckiók találhatóak meg, ezért alkalmas repetitív elemekkel rendelkező munkák gyors elvégzésére. Lehetséges vele kódkiemelések és kódblokkok egységbe zárása, rendelkezik WYSIWYG, valamint a Notepad ++ egyszerre több dokumentum kezelésére is alkalmas.

Az ingyenes Notepad ++ jegyzettömb az alábbi fájl és dokumentumtípusokkal használható:Text (txt), C C++ Java C# XML HTML, PHP CSS makefile ASCII art (.nfo) doxygen ini fájl, batch file Javascript ASP VB/VBS SQL Objective-C, RC forrásfájl Pascal Perl Python Lua TeX , TCL Assembler Ruby Lisp Scheme Properties, Diff Smalltalk Postscript VHDL Ada Caml, AutoIt KiXtart Matlab Verilog Haskell InnoSetup, CMake

A Notepad ++ jegyzettömb és forráskód szerkesztő legfrissebb verziójának letöltése ingyenes, mely szinte az összes Windows operációs rendszeren futtatható:
Windows XP / Vista / Windows 7 / XP 64-bit / Vista 64-bit / Windows 7 64-bit / Windows 8 / Windows 8 64-bit / Windows 10 / Windows 10 64-bit
A CCleaner karbantartó program 5.26-os ingyenes kiadása Windows rendszerekhez.
A CCleaner letöltés már világszerte meghaladta az 1 milliárd letöltést, ezért alighanem a CCleaner a legismertebb merevlemez-tisztító program.

A CCleaner karbantartó programmal a számítógép biztonságosabbá és gyorsabbá tehető.A program segítségével a felhasználók megszabadulhatnak a feleslegessé vált ideiglenes fájloktól (és maradékoktól), internetes cookie-któl, előzményektől és további szükségtelen adatoktól, melyek a számítógép lassításán kívül már semmire nem jók.

A CCleaner PC-s kiadása mellett Androidos verzióval is rendelkezik, amely ide kattintva letölthető.
A PDF Compressor PDF fájlok tömörítésére alkalmas program limitált ideig ingyenes Pro verziója.
A 29,95 dollár értékű szoftver 2017 február 1-ig teljesen ingyenesen letölthető. Aki ezen időszakban tölti le és telepíti a továbbiakban is természetesen teljesen ingyen használhatja.

A PDF Compressor a scannelt PDF fájlok tömörítésére használható. Minőségromlás nélkül képes akár 30 MB-os fájlokból 8 megabájtosakat készíteni.A fájlok nem csak a régiek felülírásával, hanem akár új fájlként is menthetőek - akár az eredeti mappába, akár máshova.
A PDF Compressor emellett automatikusan el tudja távolítani a védelmet a védett PDF fájlokról.

A PDF Compressor PDF Pro 2017 febuár 1-ig az alábbi kóddal aktiválható ingyenesen: L1JWI06SD952587
A Soft4Boost AMPlayer egy ingyenes film- és zenelejátszó alkalmazás.
A programban alapból megtalálható képlopó - vagy screenshot készítő - funkció, a lejátszáshoz szükséges kodekek.

A Soft4Boost AMPlayer filmek lejátszása mellett streamek megtekintésre is használható.A Soft4Boost AMPlayer akár képek megtekintésére is lehetőséget biztosít, támogatja a PNG, JPEG, TIFF és GIF formátumokat.
A programban összesen 9 nyelv található meg, köztük a magyar is.

Támogatott audió formátumok:

WAV, MP3, FLAC, M4A, OGG, AAC, AMR

Támogatott videóformátumok:

AVI, MPEG, WMV, MP4, DVR-MS, MKV, FLV, OGG
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése