Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7290 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1278 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Sonic Dash a Sega játéka Androidos mobilokra, melyben Sonic-kal kell játszanunk. A Sega applikációja a már több, mint tíz éve megjelent játék modernizált változata. A Sonic Dash Sega-s játék egy izgalmas játék, melyben a híres vakonddal kell mennünk különböző pályákon, akadályokat kikerülve és a cél az, hogy minél több érmét gyűjtsünk, valamint, hogy minél tovább eljussunk az adott pályán. A

Sega app

a régebben konzolokhoz pénzért elérhető játékkal szemben ingyen letölthető a Google Play áruházából. A Sonic Dash Sega-s alkalmazás Android 4.1 és újabb verziókon gond nélkül élvezhető lesz.
​A H&M áruház hivatalos alkalmazásának letöltése. A H&M divat áruház régóta az aktuális felkapott ruházati szolgáltató cég. A

H&M alkalmazás

segítségével sok-sok újdonságot találhatunk magunknak az aktuális divatból, legyen szó kiegészítőkről vagy főbb ruhadarabokról. Tájékozódhatunk az aktuális divatról, valamint az alkalmazás időről időre értesítést küld nekünk a jelenleg elérhető akciókról a közelükben levő bolt ajánlatai közül. Valamint ha ismeretlen környéken járunk a H&M alkalmazás és GPS segítségével könnyedén találhatunk egy közeli üzletet. A H&M hivatalos alkalmazása iOS 9 és régebbi verziókat támogat.
A Zombie Tsunami zombie-s videojáték a világ legjobb ingyenes zombi játéka telefonra. Az App Store-ból ingyen letölthető appot most már nálunk is megtalálhatod! A Zombie tsunami zombis app hamar lesz mindenki kedvence és pár menet után majd le se tudod tenni a telefonodat! A Zombie tsunami játékban

zombi invázió

van a földön és a feladatunk az, hogy minél több embert zombivá változtassunk. Mindezt különböző akadályok kikerülésével kell megtennünk, különben ha elfogy az összes zombi, vége a játéknak. A Zombie tsunami zombi inváziós játék iOS 7 és újabb verziókon elérhető.
A Timbre zene vágó alkalmazás egy új applikáció, melynek segítségével már a telefonunkon is tudunk zenét nem csak hallgatni, de mostantól akár vágni is! Mintha a zeneszerkesztő app-al a zsebünkben lenne egy mini számítógép az Audacity programmal előre telepítve. A Timbre zene szerkesztő alkalmazás segítségével könnyeden láthatunk el más feladatokat is, mint például a zene konvertálás

zene vágás

és több zene egymásba illesztése. Több kodeket is támogat a zene vágó app, így nem kell majd a számítógépen bajlódnunk a konvertálással minden egyes alkalommal. Ingyenes alkalmazások között is kitűnik a sorból ez a zene vágó és szerkesztő applikáció, hiszen nincsen alkalmazáson belüli vásárlás és egy teljesen reklámmentes felületet kapunk. A Timbre ingyenes hangszerkesztő program csak Android 4.1 és újabb rendszert futtató eszközökön működik.

Hírek

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az AdwCleaner reklámeltávolító program ingyenes letöltése Windows-ra. Megjelent a vírusirtó program legújabb, hetes verziója, melyet innen oldalról közvetlenül letölthetsz.

Az AdwCleaner vírusirtó program könnyűszerrel megkeresi és eltávolítja a nemkívánatos programokat, az ún. toolbarokat és a böngészőn keresztül beszivárgó vírusokat is. A

reklám törlő program

egyszerű felületének köszönhetően gyerekjáték lesz megkeresni és törölni a vírusokat számítógépünkről, szinte bárki a családból tudja majd kezelni.

Az AdwCleaner vírusirtó és reklám törlő program fut Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt.
A Notepad3 jegyzettömb program a Windows-ba épített szerkesztő ingyenes letöltésű változata, melyet most innen az oldalról le is tölthetsz.

A jegyzettömb program kis méretének ellenére többféle programozási munkát is el lehet vele végezni és az intelligens kiemelő funkciónak köszönhetően a megszokott formában kódolhatunk egyszerűen számítógépünkön. A notepad3 program univerzális

html szerkesztő

több szöveg formátumot is kezel, például UTF-8, ASCII, UTF-16 és ezek között képes konvertálni is. A html szerkesztő több programozási nyelvet is támogat, melyek között a C nyelv család több tagja is szerepel, ezen kívül pedig PHP és többféle HTML nyelv is, így alacsony költségvetésű számítógépen dolgozó programozók is könnyen végezhetnek munkát.

A Notepad3 html szerkesztő és jegyzettömb program Windows 7, Windows 8, és Windows 10 rendszerekre is ingyenesen letölthető.
A Filezilla egy rendkívül egyszerűen használható, fájlátvitelt segítő program Windows rendszerekre. A Filezilla nagyfokú kompatibilitásának és kis gépigényének köszönhetően szinte biztos, hogy gond nélkül futni fog a számítógépeden.

A FileZilla

ingyenes FTP-kliens

könnyen használható, gyors, több nyleven is elérhető, támogatja a drag & drop funkciót, a távoli fájlszerkesztést, valamint beállíthatjuk a sebességkorlátokat is. A könyvjelzőknek köszönhetően könnyebben navigálhatunk a programban, beállíthatunk fájlnév szűrőket és a program tartalmaz egy hálózati telepítő varázslót, mely végigvezet minket minden fontos beállítási folyamaton.

A program fut Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken.
A Soft4Boost Video Converter egy egyszerű ám annál hasznosabb program, melynek segítségével könnyedén tudunk egy videó hang és kép részét konvertálni.

A Soft4Boost Video Converter segítségével könnyedén tudunk konvertálni és DVD valamint blu-ray lemezeket írni. A program könnyű szerrel

konvertál AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SWF, 3GP, HD Video, Blu-ray, DVD, VOB

és még sok más formátumot. A program alap értelmezett beállításokat tartalmaz olyan esetekre, ha iOS eszközökre szeretnénk konvertálni A programot kedvedre testre szabhatod a rendelkezésre álló 1 kinézettel és 9 nyelven tudod használni, melyek között szerepel a magyar is.

A Soft4Boost Video Converter Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A CelanSpace egy számítógép takarító programok egyik tagja, mely segítségével könnyedén törölhetjük a számítógépünkből elektronikus szemétteleppé vált eszközről a sok felesleges adatot.

A CleanSpace

számítógép tisztító program

az átlagfelhasználó számára teljesen felesleges adatokat egy gombnyomásra törli. Ilyen adatok lehetnek a különböző műveletekről szóló naplófájlok vagy a cookie-k, esetleg a felhasználói műveletekről szóló log-ok. Ezek az idő előrehaladtával Windows-rendszer alatt egyre több helyet foglalnak, ezzel megkeserítve a felhasználók életét, mivel PC-jük a tisztító program nélkül egyre lassabb lesz. Akkor is hasznos ez a számítógép takarító program, ha nem szeretnénk, hogy a számítógépen végzett tevékenységek visszakövethetőek legyenek, így minden előzményt a számítógép takarítással törölhetünk.

A Clean Space takarító program kompatibilis Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése