Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7339 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1378 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Jaumo ismerkedős app egy ingyenes alkalmazás, mellyel könnyedén ismerkedhetsz és tehetsz szert egy csodás párkapcsolatra. Több száz párnak vált már be ez az alkalmazás! Csatlakozz a többmilliós közösséghez és találd meg életed szerelmét a Jaumo

ingyenes társkereső

segítségével! Nem kell félned attól sem, hogy valaki más is elolvassa a beszélgetéseidet, hiszen a korszerű titkosítás minden ilyen lehetőséget kizár. A Jaumo célja minél több kapcsolat kiépítése. Csatlakozz te is és tapasztald meg a csodát! A Jaumo társkereső alkalmazás legfrissebb iOS 8 és újabb rendszereken fut el.
Izmos hasat szeretnél, amelyen csak úgy dudorodnak a kockák? Nem probléma, sőt még edzened sem kell hozzá. Egyszerűen csak telepítsd ingyenes letöltéssel a Six Pack Abs Photo Editor appot és

szerkessz kockás hasat a fotóidra egy érintéssel

! Csak lőj egy képet magadról, amin látszik a hasad is, és a Six Pack Abs Photo Editor-ral varázsolj rá egy dögös, izmos hasat. Küldd el a csajoknak és pasiknak, hadd ámuljanak.
A SPAR életmód alkalmazással a SPAR csapata segít mindenkit közelebb kerülni egy egészséges életmódhoz. A SPAR életmód appban több hasznos tanácsot találhatunk a legfrissebb áruk és egy egészségesebb életmód elérése tekintetében. Ezen kívül az áruházlánc csapata minden hétfőn

SPAR kuponok

letöltését teszi lehetővé az alkalmazáson keresztül, így kedvezményesen juthatunk kedvenc jó minőségű termékeinkhez! A SPAR életmód alkalmazás iOS 9 és újabb eszközökön kínál kedvezményes vásárlási lehetőséget a felhasználóknak.
Kifejezetten nőknek fejlesztették ki az NLCafé androidos alkalmazását. Az alkalmazásban minden együtt van, hogy egész nap legyen mit olvasgatnod. A

csajos appban találsz híreket

, horoszkópot, az adott napi érdekes infókat, névnapokat, események leírásait, sok-sok érdekes sztorit és cikket, amelyeket kedvencként későbbre is eltehetsz, sőt még szerencsesüti is és erénykerék is van benne. Az NLCafé egy igazán nőies app, a Nők Lapjától, ráadásul ingyenes letöltéssel telepítheted is mobilodra, tabletedre.

Hírek

Az új Huawei mobil, amelyet mi g10, a kínaiak pedig Maimang 6 néven fognak megismerni, nem áll meg az egy előlapi és egy, netán két hátlapi kamera koncepciónál, tovább számol és rögtön négy kamerával jön ki.
A belfasti Queens’s Egyetemen egy újfajta, rugalmas elemet fejlesztettek ki, ami forradalmasíthatja az orvosi implantátumokat és azok energiaellátását is egyben.
Amikor a Red Camera vállalat bejelentette a Hydrogen okostelefonját, amely holografikus kijelzőt kap, még sokan nem tudták volna elképzelni, hogy is fog ez működni. Most Jim Jannard, a cégvezető többet elárult a Leia céggel való együttműködéséről a cél ér
'Aranyáron' adják az új iPhone 8-at. Három év után az Apple tervezői végre úgy döntöttek, ideje felfrissíteni a szériát és újabb elemeket belevinni az iPhone dizájnjába. És ez a frissítés bizony sokba fog kerülni a vásárlóknak.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A NoMachine egy egyszerű és kis méretű távoli asztal alkalmazás, mellyel többet nem kell aggódnod, ha elutazol otthonról.

A NoMAchine program a stabil

távoli asztali kapcsolat

szakértője, így nem csak a fájljainkat tudjuk megnyitni más helyekről, hanem akár TV-t, DVD-t és más videókat is tudunk nézni a kapcsolaton keresztül. A távoli számítógépről ráadásul egy helyi nyomtatóra is tudunk nyomtatni a programon keresztül. Ráadásul a kapcsolat két különböző operációs rendszerű gépen is működik egyszerűen!

A NoMachine távoli asztal program jelen verziója Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókkal kompatibilis.
A Bandizip egy minden az egyben tömörítő program, mellyel többféle fájlt is tudunk tömöríteni játszi könnyedséggel.

A Bandizip tömörítő program egy rendkívül könnyű és gyors program, mely egy gyors tömörítési algoritmust és az úgynevezett "drag and drop" funkciót használva sokkal gyorsabbá teszi a munkát. A

zip kicsomagoló program

ezen kívül .rar fájlokkal is simán boldogul. A Bandizip tömörítő programmal könnyedén tudunk önkicsomagoló (.exe) fájlokat is készíteni, így később ezzel sem kell bajlódnunk. A program a klasszikus Windows formátum mellett .RAR, ALZ és EGG formátumokat is támogat.

A Bandizip zip kicsomagoló program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A ClamAV antivírus program a kevés Linux-ra készült vírus megtalálására szakosodott program, mellyel mától nem kell félnünk attól, hog vírus támadás éri gépünket.

Habár kevés vírus készül Linux alapú rendszerekre, a mai világban sosem árt óvatosnak lenni és beszerezni egy vírusirtót, akármilyen rendszert is használunk. A ClamAV

Linuxos vírusirtó

képes kiszűrni a weblapokról és e-mailekben érkező káros kódokat, ezáltal megvédve a falhasználókat és számítógépeiket a nemkívánatos következményektől.

A program sikerét bizonyítja, hogy nem csak Linux, hanem Mac OSX és Windows rendszerekre is elérhető. Jelen verzió csak Linux alapú rendszerekkel működik együtt.
​A Zortam MP3 studio egy univerzális MP3 kezelő eszköz, mellyel egyszerre többféle funkciót érhetünk el egyetlen programon belül.

A Zortam MP3 studio például könnyedén ír MP3 lemezeket, de nem riad vissza, ha az MP3 fájlokhoz különböző metaadatokat szeretnénk társítani, például album kép vagy felirat. Az

MP3 lejátszó program

automatikusan felismeri a zenéket és az azokhoz illő adatokat tölti le számunkra az internetről. Ezen kívül a programmal le ős tudjuk játszani MP3 zene számainkat, normalizálni tudjuk őket (hangerőt) s akár WAV fájlokká át is tudjuk őket konvertálni.

A Zortam MP3 studio átfogó zenei szolgáltatásokat nyújt Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken
Elvesztek a telefonodon levő képek, videók vagy más fontos fájlok? Ne keresgélj tovább, ez a program a megfelelő megoldás számodra iOS és Android eszközöd mellé.

A PhoneRescue program a világ egyik legbiztonságosabb és legpontosabb megoldását kínáló szoftver, mellyel bármilyen

adatmentés telefonról

szinte gyerekjáték lesz mindenki számára! A világon egyedülálló adatmentő program akár 31 féle fájlt is vissza tud szerezni a készülékünkről! Kiemelendő, hogy iOS eszközök számára ez a program egyedülálló megoldást kínál adatmentés terén, az operációs zártsága miatt.

A PhoneRescue adatmentő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken menti meg féltve őrzött adatainkat.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése