Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7214 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1147 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Egy kellemes napfelkeltés jelenetet varázsolhatsz háttérképnek androidos készülékedre a Sun Rise Free Live Wallpaper ingyenes letöltést kínáló háttérkép applikációjával. Az

élő háttérképen

a felkelő nap finom sugarai jelennek meg egy árnyas fánál, közben a madarak suhannak el, az egész hangulata kellemes és megnyugtató a nap bármely szakában. A Sun Rise Free Live Wallpaper legutóbbi frissítéseivel újabb tájképeket is kapott, így téli havazós és szélmalmos élő háttérképei is vannak már.
Keltsd életre a meséket gyermekeid számára a BOOKR Kids Mesetár ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával. Egy egész könyvesboltnyi

interaktív mese

jár a programhoz, amelyek nem csak egy-egy animált történetet tartalmaznak, de különböző fejlesztő játékokat és kisebb feladatokat is. Így nem csak egy kedves mesével lesz gazdagabb a gyerkőc, de a képességeit is fejlesztheti, miközben hasznosan fogalja el magát. A BOOKR Kids Mesetárban megadható a kor is, így a legmegfelelőbb tartalmakat fogyaszthatjátok.
A PDF to Word Converter egy első osztályú konverter alkalmazás, amelynek sokan nagy hasznát tudják venni. A programmal

pdf típusú fájlok konvertálhatók word dokumentummá

úgy, hogy a tartalom és a formázás is megmarad olyannak, mint az eredeti. A fájlok nem csak a saját eszközödről jöhetnek, a legnépszerűbb felhő tárhelyeket is támogatja az applikáció. Még a komplexebb pdf fájlokból is használható, szerkeszthető fájlokat készít az ingyenes letöltést kínáló PDF to Word Converter iOS app. IOS 9.0 vagy újabb verzió szükséges hozzá. Kompatibilis iPhone, iPad és iPod touch készülékekkel. Az apphoz vásárolható további szolgáltatások: - Lifetime of Immediate Conversions - 9.99$ - Linked Services Feature - 1.99$ - Business Extension - 49.99$ iPhone mobilod van? Szeretnél egy Lifetime of Immediate Conversions, vagy Business Extension lifetime promóciós kódot? Írj a szerkesztőségnek! (láblécben a link) Csak egy apróságot kérünk cserében...
Töltsd le ingyenesen a FaceApp-ot, hogy arcképeidet különleges speciális hatásokkal változtasd meg! A programba beadott portrékon

öregíthetsz, fiatalíthatsz, szépíthetsz, és még nemet is válthatsz.

Kíváncsi vagy hogyan fogsz kinézni öregkorodra, vagy milyen lennél csajként vagy pasiként? Tedd be barátaid fotóit és nevessetek együtt az eredményen. A letöltés gombra kattintva, vagy a QR kód beolvasásával azonnal elindíthatod az ingyenes FaceApp fotószerkesztő letöltését.

Hírek

Az első és igazi 1996-os Tomb Raider-t lelkes fejlesztő átültette a böngészők világába. A legegyszerűbb gépeken is stabil 60 FPS-en fut és ugrál Lara Croft.
Úgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.
Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Sandboxie nevű program egy operációs rendszertől különálló biztonságos futtatási környezetet kínál, melyben tudunk tesztelni és biztonságosabb internet kapcsolatot létesíteni. A program különösen akkor jön jól, ha kétes eredetű programot szeretnénk futtatni, kipróbálni.

A

Sandboxie biztonságos tesztelő program

ezen kívül biztonságos böngészést is támogat és minden egyéb más program futtatását ebben a környezetben. A biztonságos programtesztelés alatt a vírus fertőzéstől sem kell féltenünk a számítógépünket!

A Sandboxie tesztelő program frissítésében több futtatás közben előforduló hibát, stabilitást és új funkciókat javítottak az előző verzióhoz képest. Kompatibilis Windows 7-től Windows 10-ig valamennyi operációs rendszerrel.
A Microsoft saját fejlesztésű Autoruns egy nagyon hasznos, kis méretű rendszerprogram. Az Autoruns segítségével egyszerűen megtekinthetjük, hogy mely programok indulnak automatikusan a bekapcsoláskor vagy a bejelentkezéskor.

Ezen kívül az

Autoruns rendszereszköz

segítségével sok más információt is meg tudunk tekinteni a programokról, például Explorer shell kiterjesztések, toolbarok, böngészőkben található objektumok, Winlogon értesítések és még sok egyéb más.

Kis méretének köszönhetően nem foglal túl sok tárhelyet foglal és egyszerű működése miatt a processzort és a rendszermemóriát sem terheli számottevő mértékben.
Az Autoruns rendszereszköz letöltése ingyenes.
Többféle csevegő programot is használsz a telefonodon vagy a számítógépeden? Eleged van már abból, hogy mindig másik üzenetküldő programot kell használnod és ez leterheli a számítógép RAM-ját, processzorát és sok tárhelyet foglal? Akkor a

Franz Windows 10

kompatibilis csevegő programot neked találták ki!

A Franz program több csevegőbeli beszélgetés egyidejű lebonyolítását is támogatja! A csevegő program többek között támogatja a Messenger, WhatsApp, WeChat, Hangouts, Telegram, Skype, Slack és még sok más csevegő-beli beszélgetéseket (és a támogatott szoftverek listája idővel bővülni is fog).

Minden beszélgetést egy helyen láthatsz és a teljes fokú Windows 10 támogatásnak köszönhetően szép dizájn, könnyű áttekinthetőség és könnyű használat is társul!
A Google Play Áruház letöltése akkor szükséges, ha mobilodon újra kell telepítened a Google Play Store-t. Az ingyenes Play Áruház egy apk. kiterjesztésű fájl, mely az Android mobilok futtatható fájljai. (Olyan mint a PC-n az exe fájlkiterjesztés.)
A sikeres letöltés és telepítés érdekében a Google

Play Áruház letöltése

előtt az alábbi beállításokat kell Android mobilodon elvégezni.
Engedélyezd az ismeretlen forrásból származó alkalmazások telepítését.
Android Kitkat: Beállítások / Biztonság menü, engedélyezd az Ismeretlen forrásokat.
Android Lollipop: Beállítások / Védelem menüpont, aktiváld az Ismeretlen forrásokat.
A

legfrissebb Play Áruház

ingyenes letöltése után esetenként figyelmeztetést kaphatsz, hogy az apk fájlok kárt tehetnek mobilodban. Csak megbízható forrásból tölts le apk fájlt, illetve mobilodon legyen telepítve friss vírusirtó alkalmazás.
Sikeres telepítés után a Google Play Áruház automatikusan frissül.
A Google Play Store (v.7.7.31.) letöltés és telepítés rendszerigénye: Android 4+
Az Axcrypt ingyenes letöltésű program egy egyszerű, könnyen kezelhető és kis méretű fájltitkosító szoftver.

Szeretnél elrejteni valamit a gépeden vagy csak egyszerűen nem szeretnéd, ha illetéktelenek férnének hozzá féltve őrzött személyes fájljaidhoz? Akkor az

Axcrypt fájltitkosító

egy neked való program!

Az Axcrypt 2.0 segítségével AES-128 titkosítással védheted le a számítógépeden található fájlokat! Ezentúl csak saját jelszavaddal férhetsz hozzá az adatokhoz. Ezen felül másoknak is hozzáférést adhatsz a fájlokhoz- természetesen titkosított formában- , de továbbra sem kell kiadnod a saját jelszavadat, hiszen a többiek is a SAJÁT jelszavukkal fognak csak hozzáférni ahhoz, amiket megosztasz velük!
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése