Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7398 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1477 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A McDonald's hivatalos alkalmazásában sok, az étteremmel kapcsolatos információt tudhatsz meg, és még kedvezményke is várnak rád! A McDonald's alkalmazása egy

McDonald's étterem keresése

elképesztően könnyű dolog. Ám ezzel az alkalmazással meg tudjuk nézni, hogy milyen kuponok van jelenleg számunkra és le is tudjuk azokat vásárolni. Láthatjuk, hogy egy-egy itt forgalmazott étel milyen tápértékkel rendelkezik és még más információkat is. A McDonald's alkalmazás iOS 8 és újabb verziókon tud éttermeket keresni és kuponokat nyújtani.
A Vivino bor címke felismerő alkalmazás a telefon kameráját használva ismeri fel az éppen kezünkbe fogott bort, melyről több információt el is olvashatunk az alkalmazáson belül. A Vivino bor felismerő alkalmazás segítségével be olvashatunk borcímkéket és megkeresheted, hogy hol árulnak olyan

bort a közelben

. Ezen felül megnézheted mások véleményét az adott léről és még azt is, hogy ki, mihez ajánlja leginkább a kezedben lévő bort. Kövess más bor barátokat is és tudd meg, hogy ki szerint mi a legfinomabb, illetve mihez érdemes fogyasztani! A Vivino bor címke felismerő app Android 4.0.3 és újabb rendszereken működik.
A Vivino bor kereső alkalmazás a világ első helyezett alkalmazása, ahol kereshetünk borokra és mások kritikáit tekinthetjük meg. A Vivino alkalmazásban megtekinthetjük egy adott bor pincészetének weboldalát is, ha van, és beszerezhetjük az adott bort. Az alkalmazás ajánl nekünk különböző italokat, melyek egy jó

borkóstolás

alapjai lehetnek. De a boltban keresgélve ízlésünknek megfelelő bor után is bevethetjük az appot. A borkeresőnek csak meg kell mutatnunk a bor címkéjét és már láthatjuk is, hogy mit kell tudni az adott borról. A Vivino borkereső iOS 9 és újabb rendszereken kínál jó alapanyagot borkóstoláshoz.
Különleges élményt kínál a Mosaic from Steven Soderbergh IOS alkalmazása. Egy olyan kísérleti médiumot fogyaszthatunk vele, amire még nem volt példa a történelemben. Az appal egy több szálon futó,

interaktív sorozatot

nézhetünk meg. A három főszereplő körül keveredő bonyodalmakat nem a szokott módon egymás utáni részekben nézhetjük meg, hanem szálak, történetek, szereplők mentén a saját elgondolásunk alapján. A Mosaic from Steven Soderbergh ingyenes letöltésű iOS app. egészen új élményt nyújt a sorozatnézésben, ezért is érdemes kipróbálni.

Hírek

Egyre többször fordul elő, hogy angol nyelvű weboldalra tévedünk. Gyakran előfordul, hogy egy terméket az E-bay-ről, vagy valamelyik nagy kínai webáruházból lényegesen olcsóbban tudjuk megrendelni, mint itthonról.
Egy igazán különleges művészeti elgondolást valósított meg Steven Soderbergh legújabb művével, a Mosaic-kal. A sorozat csakis mobilon nézhető, de nem filmként, hanem valami egészen más formában.
A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni
A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Ses9x PC program olyan emulátor, mely segítségével a régi Nintendo konzolra tervezett játékokat tudjuk futtatni számítógépünkön, mint a régi szép időkben.

Habár a Snes9x program alapból nem kínál telepítés során

ingyenes Nintendo játékokat

, a hiányt könnyedén pótolhatjuk, ha ROM képeket töltünk le az internetről és azokat töltjük be a programba. A SNES egy régebbi konzol, melyből világszerte 50 millió példány kelt el. Légy te is részese a nosztalgiának és töltsd le a programot most! Játssz a régi idők nagy játékaival és idézd fel a letűnt korokat ezzel az egyszerű alkalmazással.

A Snes9x program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál ingyen Nintendo játékokat.
Az Aomei Partition Assistant Standard egy Windows rendszerekre tervezett lemezkezelő szoftver, mely több fontos funkciót is tartalmaz merevlemezekhez kapcsolódóan.

Az Aomei Partition Assistant Standard lemezkezelő programmal emellett lehetséges

Winodws To Go készítése

, mellyel egy Windows rendszert, annak teljes funkcionalitásával együtt, egy adathordozóra telepítünk, melyet majd minden számítógép tud majd futtatni. A lemezkezelő szoftver ezen felül képes új partíciókat létrehozni, meglévőket törölni, áttelepíteni az operációs rendszert egy másik merevlemezre és még sok más funkciója van.

Az Aomei Partition Assistant Standard Windows lemezkezelő Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes Windows To Go adathordózókat készíteni.
A WinSnap programmal a képernyőkészítés Windows rendszereken most sokkal okosabb és jobb módon történhet meg, mint valaha! A program több módon is hozzájárul a produktivitáshoz és gyorsabb munkához.

A WinSnap fő tulajdonsága a

képernyő mentés ingyen

, melyet többféle méretű, alakú és színű ablakról tud megtenni. A képernyő készítő programban olyan további beállítások találhatók, mellyel egyedi háttereket, átlátszóságot és más képi tulajdonságokat állíthatunk be a képeken. A képernyő mentő ezen felül fejlett automatikus mentés funkcióval is rendelkezik és több fájl formátumot is támogat.

A WinSnap ingyenes Windows képernyő kép készítő program Windows Vista, Windows 7,Windows 8,Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Az IObit Malware Fighter vírus eltávolító program egy kis méretű vírusirtó, mellyel a malware típusú vírusokat tudjuk eltávolítani a számítógépünkről, ezáltal biztonságba helyezve adatainkat.

Az IObit Malware Fighter

trójai vírus eltávolítása

mellett reklámvírusok, robot vírusok, zsaroló vírusok, billentyűzet figyelő vírusok eltávolítására is alkalmas. A vírus eltávolító program a vírusirtók között is a gyorsabb kategóriába tartozik, így nem kell aggódnunk, hogy fél napig tart majd megtalálni egy vírust a számítógépünkön. A program kezelése könnyen tanulható, így mindenki hamar hasznát veheti.

Az IObit Malware Fighter trójai vírus eltávolító program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken biztosít teljes körű vírus elleni védelmet.
A qBittorrent egy ingyenes torrent kliens, melynek segítségével fájlokat, illetve mappákat tölthetünk le számítógépünkre peer-to-peer kapcsolódás segítségével.

A qBittorrent

torrent program

Windows rendszereken akár egyszerre több torrent fájl letöltését is lehetővé teszi. A qBittorrent torrent kliens beépített torrent keresővel rendelkezik, így könnyebben megtalálhatjuk a keresett torrent fájlt. A qBittorrent torrent programmal nem csak letölteni, hanem készíteni is tudunk torrenteket, prioritásokat állíthatunk fel a letöltésekben és még sok más funkció könnyíti meg a letöltést.

A qBittorrent 4.0.0 inygenes torrent program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken tesz lehetővé torrent letöltést.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése