Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7154 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1053 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha szereted az gondolatébresztő történeteket, érdekes témákat boncolgató előadásokat, ingyenes letöltéssel elérheted a TED iOS alkalmazást. A program segítségével

bármely TED online Talks előadást megnézheted

. A különleges témákban, világszerte tartott beszédeket azonnal nézheted, könyvjelzőzheted és elmentheted későbbi megtekintésre is. Fedezd fel a TED online előadások vicces, megdöbbentő és érdekfeszítő előadásait iPhone-odon!
Pikachu és társai már Pokemonos kirakós játékban is! Az ingyenes letöltésű Pokemon Shuffle mobil verzióban a játékosok Pokémonokkal játszhatnak népszerű hármas-kirakós játékot. A játék lényege, a táblán lévő fejek közül 3 azonos Pokémon fej egymás mellé rakása, ezzel blokkok eltüntetése, kombók növelése és az ellenséges pokémonok legyőzése, illetve elkapása. A

Pokémon Shuffle Mobile puzzle játékban

megszerezhető az elsőtől a 675-ig minden Pokémon. A kirakós játék egyes körei 'szívekért' játszhatóak, melyet időnként automatikusan kapnak a játékosok, de mobilos puzzle játék lévén természetesen ezek valódi pénzért is vásárolhatóak / tölthetőek. Ennek ellenére (vagy éppen emiatt) a

Pokémon kirakós játék

kis adagokban is teljesen élvezhető. A Pokemon Shuffle Mobile kirakós játékban kezdők és más hasonló kirakós játékokon (Candy Crush) edződött profik is megtalálhatják a maguk ínyére valót. A puzzle játék letöltés ingyenes.
Több olyan fordító program is van már, amely a mobil kameráját használva felismeri és lefordítja a szöveget. A Menu Snap ennél specifikusabb. A Menu Snap

fordító program az idegen nyelvű étlap ételeit lefordítja és információkat szolgáltat róla

. Így ha nem tudod, eszik-e vagy isszák az adott ételt, az ingyenes letöltésű Menu Snap mutat róla neked képeket, megmondja milyen összetevőkből és hogyan készítik el. Így véletlenül sem fogsz olyat rendelni a külföldi kirándulásaid során, amit aztán megbánhatsz. A Menu Snap étlap fordító program letöltése ingyenes. Rendszerkövetelmény: Android 4.4 és újabb
Egy minden szempontból eredeti alkalmazás a Classic Mac, amely valójában egy Mac ikonokból álló matricakészlet, egyenesen az Apple fejlesztőitől. Ebben a különleges

Classic Mac matricakészletben az eredeti Mac ikonjai

kaptak helyet, amelyeket még Susan Kare készített az első Mac gépekhez. Ezeket a matricákat aztán bármelyik iPhonos beszélgetésedbe bedobhatod később. A Classic Mac ikonok és matricakészlet ingyen letöltéssel érhető a letöltőközpont oldaláról.

Hírek

Esélyes, hogy a következő, Samsung által kiadott legkívánatosabb és legérdekesebb telefonok egyáltalán nem is az új Galaxy készülékek lesznek. Komoly pletykák terjengenek arról, hogy még idén hajlékony kijelzőjű mobilokkal rukkolhatnak elő.
Androidos Nokia telefon? Bejelentették a legújabb Nokia mobiltelefont, melynek érdekessége, hogy a korábbi Nokiákkal ellentétben Android operációs rendszerrel fog üzemelni. A neve nemes egyszerűséggel csak Nokia 6 lett.
Bemutatták a szupervékony képernyőjű LG televíziót. A technológiai újdonságokat felvonultató Consumer Technology Association (CES) expón bemutatták az LG új nagy dobását, a szupervékony kijelzővel ellátott televíziót, amitől garantáltan leesik az állunk.
Az Apple új, vezeték nélküli fülhallgatóit már októberre ígérték, ám meg nem magyarázott okokból ez az időpont alaposan megcsúszott. De ami késett nem múlott, már rendelhetők az Aripods-ok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A progra a Looking Any Network névre hallgat és a feladata a lokális hállozatok felhassználóinak figyelése, a biztonsági rések keresése.
Összetett program: letöltéskezelő, web-grabber, newsreader, FTP kliens, és WebDAW kliens. Akinek több programja volt eddig érdemes ezt is megnéznie.
Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése