Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7398 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1479 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ha szeretsz odafigyelni a stílusra, töltsd le ingyenesen a Fashion Days androidos alkalmazást és szemezz a kíváló minőségű s világmárkák különféle termékei közül! A

divatportál és webshop

rengeteg női, férfi, gyermek ruházati, lábbeli, kiegészítő, ékszer és lakberendezési terméket tesz elérhetővé számodra mobil készülékedről. A Fashion Days-en könnyen kereshetsz és vásárolhatsz, akár 70%-os leárazásokkal is. A fizetés is gyorsan és egyszerűen megejthető az appon keresztül.
A Mozizom Android alkalmazással a mozijegy vásárlás is sokkal egyszerűbb lett, így gyorsabban mienk lehet egy hely a hőn áhított vetítésen. A Mozizom alkalmazásban könnyedén vásárolhatunk jegyet vagy foglalhatunk magunknak helyet egy vetítésre telefonon, de a

moziműsor

megtekintése sem okozhat gondot az alkalmazás használóinak. A Mozizom alkalmazáson filmeket kereshetünk és vetítéseket is, akár városra, időpontra vagy mindkettőre szűrve, de mozik alapján is kereshetünk az alkalmazás segítségével. A mozizom alkalmazással Android 4.1 és újabb verziókon tekinthetjük meg a moziműsort és foglalhatunk jegyet.
A McDonald's hivatalos alkalmazásában sok, az étteremmel kapcsolatos információt tudhatsz meg, és még kedvezményke is várnak rád! A McDonald's alkalmazása egy

McDonald's étterem keresése

elképesztően könnyű dolog. Ám ezzel az alkalmazással meg tudjuk nézni, hogy milyen kuponok van jelenleg számunkra és le is tudjuk azokat vásárolni. Láthatjuk, hogy egy-egy itt forgalmazott étel milyen tápértékkel rendelkezik és még más információkat is. A McDonald's alkalmazás iOS 8 és újabb verziókon tud éttermeket keresni és kuponokat nyújtani.
A Vivino bor címke felismerő alkalmazás a telefon kameráját használva ismeri fel az éppen kezünkbe fogott bort, melyről több információt el is olvashatunk az alkalmazáson belül. A Vivino bor felismerő alkalmazás segítségével be olvashatunk borcímkéket és megkeresheted, hogy hol árulnak olyan

bort a közelben

. Ezen felül megnézheted mások véleményét az adott léről és még azt is, hogy ki, mihez ajánlja leginkább a kezedben lévő bort. Kövess más bor barátokat is és tudd meg, hogy ki szerint mi a legfinomabb, illetve mihez érdemes fogyasztani! A Vivino bor címke felismerő app Android 4.0.3 és újabb rendszereken működik.

Hírek

Manapság már nehéz olyan online, többszereplős játékot találni, ahol ne jelenne meg valamilyen formában a loot box rendszer, amely véletlenszerű jutalmakat dob a játékosoknak. Ez többek szerint már szerencsejátéknak minősül.
Egyre többször fordul elő, hogy angol nyelvű weboldalra tévedünk. Gyakran előfordul, hogy egy terméket az E-bay-ről, vagy valamelyik nagy kínai webáruházból lényegesen olcsóbban tudjuk megrendelni, mint itthonról.
Egy igazán különleges művészeti elgondolást valósított meg Steven Soderbergh legújabb művével, a Mosaic-kal. A sorozat csakis mobilon nézhető, de nem filmként, hanem valami egészen más formában.
A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Háromdimenziós modellező és animátor.
Professzionális modellező- és animátorprogram, melynek segítségével poligon, curves, NURBS, text és metaballs típusú objektumokat készíthetünk. A Blender animációs része a hagyományos ún. keyfram megoldása mellett motion curves, morph és cinematics lehetőségekkel rendelkezik. A szerkesztővel beolvashatjuk és elmenthetjük a tga, jpeg, Iris, sgi movie, és az Amiga iff képeket, valamint animációkat. Extra: a programhoz számtalan kiegészítést, leírást és animációt tölthetünk le a fejlesztők weboldaláról.
Vezessük ki a buszt a kijáraton.

Ebben a különleges logikai játékban az a célunk, hogy a kijelölt buszt kivezessük a parkoló kijáratán. A cél érdekében a táblán (parkolóban) található buszokat egér segítségével kell a megfelelő sorrendben elmozdítani.

Digitális képek javítása és módosítása egyszerűen.

Az ingyenes programmal digitális képeket módosíthatunk egyszerűen. Alkalmas zajszűrésre, színek és világosság megváltoztatására, illetve automatikus javításra. A régi, valamint a módosított képet egyszerre láthatjuk a szoftver két ablakában. Számtalan képformátumot támogat.
Ingyenes rajzprogram magyar menükkel.

Elsősorban SVG (Scalable Vector Graphics) vektorgrafikák készítésére ajánlható képszerkesztő legvonzóbb tulajdonsága az ingyenesség és a magyar menük. A szoftver számtalan képformátum betöltésére alkalmas, eszközkészlete bőséges, alkalmas a rétegek kezelésére.
Különleges dominó.

A hagyományos dominójátékot ötvözték a szerzők a tetrisznél jellemző sorfelépítéssel. A játékban választhatunk az egy-, illetve kétjátékos lehetőség közt.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése