Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7290 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1278 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Sonic Dash a Sega játéka Androidos mobilokra, melyben Sonic-kal kell játszanunk. A Sega applikációja a már több, mint tíz éve megjelent játék modernizált változata. A Sonic Dash Sega-s játék egy izgalmas játék, melyben a híres vakonddal kell mennünk különböző pályákon, akadályokat kikerülve és a cél az, hogy minél több érmét gyűjtsünk, valamint, hogy minél tovább eljussunk az adott pályán. A

Sega app

a régebben konzolokhoz pénzért elérhető játékkal szemben ingyen letölthető a Google Play áruházából. A Sonic Dash Sega-s alkalmazás Android 4.1 és újabb verziókon gond nélkül élvezhető lesz.
​A H&M áruház hivatalos alkalmazásának letöltése. A H&M divat áruház régóta az aktuális felkapott ruházati szolgáltató cég. A

H&M alkalmazás

segítségével sok-sok újdonságot találhatunk magunknak az aktuális divatból, legyen szó kiegészítőkről vagy főbb ruhadarabokról. Tájékozódhatunk az aktuális divatról, valamint az alkalmazás időről időre értesítést küld nekünk a jelenleg elérhető akciókról a közelükben levő bolt ajánlatai közül. Valamint ha ismeretlen környéken járunk a H&M alkalmazás és GPS segítségével könnyedén találhatunk egy közeli üzletet. A H&M hivatalos alkalmazása iOS 9 és régebbi verziókat támogat.
A Zombie Tsunami zombie-s videojáték a világ legjobb ingyenes zombi játéka telefonra. Az App Store-ból ingyen letölthető appot most már nálunk is megtalálhatod! A Zombie tsunami zombis app hamar lesz mindenki kedvence és pár menet után majd le se tudod tenni a telefonodat! A Zombie tsunami játékban

zombi invázió

van a földön és a feladatunk az, hogy minél több embert zombivá változtassunk. Mindezt különböző akadályok kikerülésével kell megtennünk, különben ha elfogy az összes zombi, vége a játéknak. A Zombie tsunami zombi inváziós játék iOS 7 és újabb verziókon elérhető.
A Timbre zene vágó alkalmazás egy új applikáció, melynek segítségével már a telefonunkon is tudunk zenét nem csak hallgatni, de mostantól akár vágni is! Mintha a zeneszerkesztő app-al a zsebünkben lenne egy mini számítógép az Audacity programmal előre telepítve. A Timbre zene szerkesztő alkalmazás segítségével könnyeden láthatunk el más feladatokat is, mint például a zene konvertálás

zene vágás

és több zene egymásba illesztése. Több kodeket is támogat a zene vágó app, így nem kell majd a számítógépen bajlódnunk a konvertálással minden egyes alkalommal. Ingyenes alkalmazások között is kitűnik a sorból ez a zene vágó és szerkesztő applikáció, hiszen nincsen alkalmazáson belüli vásárlás és egy teljesen reklámmentes felületet kapunk. A Timbre ingyenes hangszerkesztő program csak Android 4.1 és újabb rendszert futtató eszközökön működik.

Hírek

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A fejlesztők közleménye szerint az új verzió gyorsabb és biztonságosabb elődeinél, hatékonyabb keresőt foglal magában, és egy, a számítógép által generált hang révén képes "felolvasni" a kijelölt szövegrészeket, nagy segítséget nyújtva a látáskárosult internetezőknek.
Mac OS verzió.
A korábbi Firebird böngésző továbbfejlesztett változata, mely mögött a Mozilla Project áll. Újragondolt kezelői felület, kisebb méret, nagyobb tudás - ezt hordozza magában a tűzróka. Különösen jó alternatívája a funkcionalitás szempontjából igencsak elmaradott Internet Explorernek
Linuxos verzió
A korábbi Firebird böngésző továbbfejlesztett változata, mely mögött a Mozilla Project áll. Újragondolt kezelői felület, kisebb méret, nagyobb tudás - ezt hordozza magában a tűzróka. Különösen jó alternatívája a funkcionalitás szempontjából igencsak elmaradott Internet Explorernek.
Mindenre kiterjedő rendszeroptimalizáló program.
Használaa elött ajánlott a rendszerfájlokról biztonsági mentést készíteni!
Windows help fájlt PDF formátummá konvertál.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése