Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7993 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2288 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Hamis GPS pozíció – GPS App! (iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A GPS App! hamis tartózkodási hely alkalmazás segítségével a Föld bármely pontjára pillanatok alatt eljuthatunk, virtuálisan! A GPS térkép segítségével kiválaszthatjuk kívánt tartózkodási helyünket, amelyet a készülék ezt követően valós pozíciónak fog tekinteni. A GPS hely átállításával megviccelhetjük ismerőseinket, kellemetlen helyzeteket kerülhetünk el, valamint hamis tartózkodási helyet nyújthatunk más alkalmazásoknak, így kikerülve esetleges regionális korlátozásokat. A GPS App!

hamis GPS alkalmazás

ingyenesen letölthető bármely iOS 10.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre. Kattints a letöltés linkre és tréfáld meg barátaidat, ismerőseidet!
Windows 10 kapcsolat mobillal (Android app.) ingyenes letöltése A Microsoft Your Phone Companion – Link to Windows alkalmazása lehetővé teszi Android telefon és a Windows 10 PC-ről származó szövegek összekapcsolását. Bónuszként gyorsan hozzáférhetünk a fényképezőgépről származó fényképeinkhez, valamint kezelhetjük az eszköz értesítéseit. A

telefon és Windows 10 összekapcsoló

alkalmazás beállítása könnyű, és minden bizonnyal kényelmesebb gépelési élményt ad, ha hosszabb válaszokat írunk be a fizikai billentyűzeten, mint a telefon képernyő-billentyűzetén bepötyögni. A beüzemelés után a telefon értesítései is megjelennek PC-nken. Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Guitar Simulator (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Legjobb elektromos gitár névre hallgató android alkalmazás egy gitár szimulátor, mely segítségével a húrokba csaphatsz androidos okostelefonod, vagy tableted segítségével. A képernyőn megjelenő gitár húrjain pengetve te is könnyen előcsalhatsz dallamokat. Sőt, az ingyenes android mobil letöltést kínáló

gitár szimulátorban

válogathatsz a klasszikus, elektromos vagy basszus gitár között is. Mutasd meg barátaidnak a benned élő gitár virtuózt!
Origami: hogyan készítsünk papír repülőgépeket (Android app.) ingyenes letöltése Remek kikapcsolódás és játék kicsiknek és nagyoknak az origamizás. Az ingyenes letöltésű Origami repülő papír repülőgépek: lépésről lépésre mobil alkalmazás megmutatja, hogyan készítsünk papír repülőgépeket. Egyszerű, jól érthető, grafikus instrukciókat találhatsz ahhoz, hogy többféle

papír repülő hajtogatással

elkészítsd akár első papírrepülődet.. A papír repülők között vannak egyszerűbben és bonyolultabbak is, érdemes viszont mindet kipróbálni, mert a repülésükben is eltérnek. A Origami: hogyan készítsünk papír repülőgépeket androidos applikáció letöltéséhez kattints az ingyenes letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobiloddal!

Hírek

A Samsung és a Microsoft szövetkezik Szorosabbra fűzi egymással az együttműködést a Samsung és a Microsoft. A két cégre egyszerre nehezedik nyomás az Apple integrált rendszere miatt, ezért összekapcsolhatóvá teszik a rendszereiket, így például a Samsung telefonunkkal több programot is irányíthatunk távolról a Windows 10-t futtató számítógépünkön
Facebookon már zenét is hallgathatsz Mostantól Facebookon is megtalálhatjuk a kedvelt zenéinket és a hozzájuk tartozó videóklipet, amivel Facebook ezzel egyértelműen a Youtube babérjaira tör. A szolgáltatás először csak az Amerikai Egyesült Államokban lesz elérhető, azonban mindenhol tervezik bevezetni.
High-tech fülhallgatóval és órával érkezik a Samsung A Samsung Galaxy Buds elnevezésű új bluetooth-os fülhallgatójáról és a Galaxy Watch 3 okosórájáról is kerültek ki információk még a megjelenés előtt. Ezt természetesen köszönhetjük különböző nem hivatalos szivárogtatásoknak is, de a koreai cég sem titkolózik, ugyanis még a piacra dobás előtt megjelent mindkét hordható okoskiegészítő hivatalos ...
Betiltják a TikTokot? TikTok már 900 millió felhasználó felett jár, ez a számadat azt jelenti, hogy minden idők második legtöbbször letöltött mobiltelefon alkalmazása a WhatsApp után. A kínai TikTok már 900 millió felhasználó felett jár (és ebből „csak” 150 millió jön Kínából), a felhasználóinak pedig több mint harmada tinédzser.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Microsoft Excel Viewer 12 ingyenes letöltése A Microsoft által készített program, mely Excel fájlok megtekintésére alkalmas.
Hasznos abban az esetben, ha a felhasználó nem rendelkezik Microsoft Office-szal (vagy legalábbis az Excellel), de meg kell nyitnia egy xls fájlt.
Szerkeszteni nem, de megnyitni és az Excel fájlból másolni lehetséges vele.

A ingyenes, hivatalos Microsoft Excel Viewer 2018 áprilisban került kivonásra. A továbbiakban nem tölthető le és nem fogad biztonsági frissítéseket. Az Excel fájlok ingyenes megtekintéséhez javasoljuk az Excel mobilalkalmazás telepítését.

Excel alkalmazás letöltés Android mobilokra

Excel alkalmazás letöltés iPhone mobilokra
Flipper - Pinball Space Cadet ingyenes letöltése A Pinball Space Cadet egy bárki számára ingyen letölthető pinball játék Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes flipper

játékban bárki könnyen elmerülhet, mivel egy rendkívül szórakoztató elfoglaltságot nyújt használója számára. Az eredeti Windows 95-re megjelent játék, ugyanazokkal az elemekkel, teljesen változatlanul, csak most már mai rendszerekkel is működik. A játékon ténylegesen semmit sem változtattak, így azt az eredeti, 1995-ben megjelent formájában élvezheted, ugyanazokkal a zenékkel, ugyanazzal a grafikával, ugyanazzal az élménnyel.

A Pinball Space Cadet Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható.
Lemezre író - Ashampoo Burning Studio FREE ingyenes letöltése Az Ashampoo Burning Studio FREE egy bárki számára ingyen letölthető CD író és DVD író program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes lemezíró

segítségével egyszerűen másolhatsz adatokat DVD-re, zenét CD-re, biztonsági mentést készíthetsz, filmet másolhatsz Blu-ray lemezekre. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nem igényel különösebb ismereteket, bárki tudja kezelni a programot. Akár CD-ről is másolhatsz zenéket a számítógépedre, ráadásul a program felismeri a sávneveket, így azokat sem neked kell megírnod. Biztonsági mentés készítése is gyerekjáték a programmal, könnyen meghatározhatod, hogy mit és honnan szeretnél menteni, és hogy hová. Lemezképek írására is alkalmas a program, mint például a .iso fájlok.

Az Ashampoo Burning Studio FREE Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.21.3
Zeneprogram - Ashampoo Music Studio 2019 ingyenes letöltése Az Ashampoo Music Studio 2019 egy bárki számára ingyen letölthető zeneszerkesztő és zenevágó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes zenekészítő

segítségével könnyedén készíthetsz saját zenét, vagy akár csak hallgathatod mások műveit is. A programmal egyszerűen hozhatsz létre lejátszási listákat, hogy az azonos típusú zenéket sorba rakhasd. Pár kattintással akár mixeket is létrehozhatsz meglévő zenékből, így nem kell külön-külön összevágni azokat. Akár egy CD tartalmát is digitalizálhatod helytakarékos formában, hogy biztosan ne veszítsed el. De nem csak zenéket, hanem hangfájlokat is készíthetsz, vagy akár vághatsz is vele. A konvertálás is gyerekjáték számára, könnyedén konvertálhatsz .mp3, .flac, .ogg vagy .waw formátumokba is.

Az Ashampoo Music Studio 2019 Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.7.0
Internetböngésző - CCleaner Browser ingyenes letöltése A CCleaner Browser egy bárki számára ingyen letölthető böngésző program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

ingyenes webböngésző

segítségével könnyen, gyorsan és egyszerűen böngészheted a honlapok tartalmát teljes biztonságban. A program a memóriádból biztos, hogy nem fog 50 százaléknál többet használni, ráadásul a helyigénye sem nagy. A szoftver használatával akár 20 százalékkal hosszabb akkumulátor üzemidőt érhetsz el, hiszen egyáltalán nem fogyaszt sokat. Minden adatodat biztonságban tartja, és nem engedi azokat látni a kíváncsi szemeknek, hiszen a programba beépítettek egy ún. 'Anti-Fingerprinting' funkciót, mely mindezt megteszi neked. A böngésző egy előre telepített reklámblokkolót is tartalmaz, így azzal sem lesz gondod, egyből tudod használni telepítés után. Megvéd az adathalászattól, nem engedi más számítógépeknek látni a webkamerád képét, a bővítményeket ellenőrzi, hogy véletlenül se telepíts semmi rosszindulatú fájlt, ezek mellett még - mivel a programot a CCleaner alkotói készítették - egy beépített CCleaner eszközt is tartalmaz, hogy ne teljen be olyan gyorsan a tárhelyed, és a sebességgel se legyen gondod.

A CCleaner Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v80.0
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése