Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7993 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2288 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Hamis GPS pozíció – GPS App! (iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A GPS App! hamis tartózkodási hely alkalmazás segítségével a Föld bármely pontjára pillanatok alatt eljuthatunk, virtuálisan! A GPS térkép segítségével kiválaszthatjuk kívánt tartózkodási helyünket, amelyet a készülék ezt követően valós pozíciónak fog tekinteni. A GPS hely átállításával megviccelhetjük ismerőseinket, kellemetlen helyzeteket kerülhetünk el, valamint hamis tartózkodási helyet nyújthatunk más alkalmazásoknak, így kikerülve esetleges regionális korlátozásokat. A GPS App!

hamis GPS alkalmazás

ingyenesen letölthető bármely iOS 10.0 vagy annál újabb operációs rendszerű iPhone, iPad és iPod Touch készülékekre. Kattints a letöltés linkre és tréfáld meg barátaidat, ismerőseidet!
Windows 10 kapcsolat mobillal (Android app.) ingyenes letöltése A Microsoft Your Phone Companion – Link to Windows alkalmazása lehetővé teszi Android telefon és a Windows 10 PC-ről származó szövegek összekapcsolását. Bónuszként gyorsan hozzáférhetünk a fényképezőgépről származó fényképeinkhez, valamint kezelhetjük az eszköz értesítéseit. A

telefon és Windows 10 összekapcsoló

alkalmazás beállítása könnyű, és minden bizonnyal kényelmesebb gépelési élményt ad, ha hosszabb válaszokat írunk be a fizikai billentyűzeten, mint a telefon képernyő-billentyűzetén bepötyögni. A beüzemelés után a telefon értesítései is megjelennek PC-nken. Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Guitar Simulator (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Legjobb elektromos gitár névre hallgató android alkalmazás egy gitár szimulátor, mely segítségével a húrokba csaphatsz androidos okostelefonod, vagy tableted segítségével. A képernyőn megjelenő gitár húrjain pengetve te is könnyen előcsalhatsz dallamokat. Sőt, az ingyenes android mobil letöltést kínáló

gitár szimulátorban

válogathatsz a klasszikus, elektromos vagy basszus gitár között is. Mutasd meg barátaidnak a benned élő gitár virtuózt!
Origami: hogyan készítsünk papír repülőgépeket (Android app.) ingyenes letöltése Remek kikapcsolódás és játék kicsiknek és nagyoknak az origamizás. Az ingyenes letöltésű Origami repülő papír repülőgépek: lépésről lépésre mobil alkalmazás megmutatja, hogyan készítsünk papír repülőgépeket. Egyszerű, jól érthető, grafikus instrukciókat találhatsz ahhoz, hogy többféle

papír repülő hajtogatással

elkészítsd akár első papírrepülődet.. A papír repülők között vannak egyszerűbben és bonyolultabbak is, érdemes viszont mindet kipróbálni, mert a repülésükben is eltérnek. A Origami: hogyan készítsünk papír repülőgépeket androidos applikáció letöltéséhez kattints az ingyenes letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobiloddal!

Hírek

A Samsung és a Microsoft szövetkezik Szorosabbra fűzi egymással az együttműködést a Samsung és a Microsoft. A két cégre egyszerre nehezedik nyomás az Apple integrált rendszere miatt, ezért összekapcsolhatóvá teszik a rendszereiket, így például a Samsung telefonunkkal több programot is irányíthatunk távolról a Windows 10-t futtató számítógépünkön
Facebookon már zenét is hallgathatsz Mostantól Facebookon is megtalálhatjuk a kedvelt zenéinket és a hozzájuk tartozó videóklipet, amivel Facebook ezzel egyértelműen a Youtube babérjaira tör. A szolgáltatás először csak az Amerikai Egyesült Államokban lesz elérhető, azonban mindenhol tervezik bevezetni.
High-tech fülhallgatóval és órával érkezik a Samsung A Samsung Galaxy Buds elnevezésű új bluetooth-os fülhallgatójáról és a Galaxy Watch 3 okosórájáról is kerültek ki információk még a megjelenés előtt. Ezt természetesen köszönhetjük különböző nem hivatalos szivárogtatásoknak is, de a koreai cég sem titkolózik, ugyanis még a piacra dobás előtt megjelent mindkét hordható okoskiegészítő hivatalos ...
Betiltják a TikTokot? TikTok már 900 millió felhasználó felett jár, ez a számadat azt jelenti, hogy minden idők második legtöbbször letöltött mobiltelefon alkalmazása a WhatsApp után. A kínai TikTok már 900 millió felhasználó felett jár (és ebből „csak” 150 millió jön Kínából), a felhasználóinak pedig több mint harmada tinédzser.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Naja v1.11 ingyenes letöltése Összetett program: letöltéskezelő, web-grabber, newsreader, FTP kliens, és WebDAW kliens. Akinek több programja volt eddig érdemes ezt is megnéznie.
NucleoTime ingyenes letöltése Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Outlook Attachment Sniffer v.4.101 ingyenes letöltése Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Online Tv v.4.02 ingyenes letöltése A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
Opera v.7.54 with Java ingyenes letöltése A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése