Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7493 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1624 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Brain Trek logikai játék egy garantáltan megunhatatlan játék! Töltsd le most és figyeld a napi kihívásokat és játssz! Fejleszt magad a Brain Trek logikai játék segítségével nap, mint nap. A Brain Trek egy olyan kirakós játék, amelyben komoly, agyat próbáló feladatok és angol szó kitalálós feladatok is találhatóak. A Brain Trek

kirakós játék

minden alkalommal személyre szabott feladatokkal vár. Teljesítsd a napi kihívásokat és garantáltan megfelelő szórakozásra lelsz a kirakós játék segítségével gyerekként és felnőttként egyaránt! Készen állsz a matematikai, logikai és asszociációs képességeid fejlesztésére? Kezdődjék a játék! A Brain Trek logikai kirakós játék iOS 9 és újabb verziókon működik.
Ha szereted feldobni a szelfijeidet és szereted különféle módokon megváltoztatni az arcodat, próbáld ki a Face Camera androidos alkalmazást. Az ingyenes letöltést kínáló appban végrehajthatsz arccserét, sokféle matricát használhatsz fel, művészi effekteket és szűrőket alkalmazhatsz és mindezt akár élőben, videón is megteheted. A Face Camera

kamera alkalmazás

segítségével egészen új módját találhatod meg az önkifejezésnek, hiszen szelfijeidet tökéletesen egyedivé teheted. A kamera applikáció letöltéséhez olvasd be a QR kódot!
A Quik a híres, akciókamerákról ismeretes GoPro cég fejlesztette ki iOS készülékekre. A videószerkesztő alkalmazás segítségével fejlett szerkesztési lehetőségeket érhetünk el telefonunkon. A Quik videószerkesztő alkalmazás használata rendkívül egyszerű, elég csupán a számodra kedves képeket és videókat kiválasztanod és alkalmazás automatikusan összeállít ezekből egy videót. A

videókészítő alkalmazás

alapját egy kifinomult program képezi, amely megtalálja a legjobb átmeneteket és váltásokat képek és videók között. Adj hozzá akár 200 képet vagy videót egyetlen klipphez a videókészítő alkalmazásban! Találd meg a legjobb aláfestő zenét és oszd meg könnyedén ismerőseiddel az elkészült videót! A Quik videókészítő és szerkesztő alkalmazás kizárólag iOS 10 és újabb verziókat támogat.
A Tinycards androidos alkalmazással egy új és rendkívül szórakoztató módját ismerheted meg a tanulásnak. Legyen szó idegen nyelvi szavakról, évszámokról, definíciókról, vagy fővárosokról a Tinycards memóriajátékkal észrevétlenül, szórakozás közben memorizálhatod a fontos információkat. Készíthetsz magadnak teljesen saját pakli

memóriakártyákat

, amelyeket megoszthatsz a barátaiddal, diáktársaiddal, vagy a mások által publikussá tett Tinycards memóriakártya paklikat is használhatod, hogy az azokból összerakott kvízekkel bővítsd a tudásodat.

Hírek

Hatalmas durranás lett a botladozó Fortnite nevű számítógépes játék, amely a Battle Royale módjával és Free to Play árszabásának köszönhetően hamar megfordította a hajóját. Ma már milliók játszanak vele és élvezik minden egyes akciódús percét. Ez az izgalmas játék hamarosan a mobilosokat is elérheti, hiszen androidra és IOS-re is kiadják...
A gépi tanulás módszere ismét új és meglepő alkalmazását szállítja nekünk az internet. A YouTube legújabb húzásával a felvétel közben is cserélgethetjük akár magunk mögött a háttereket. A funkció egyelőre kísérleti fázisban van és valós idejű kísérleti szegmentáció név alatt fut. Azért ezen a néven még dolgozhatnak a YouTube marketingesei.
Nem az első retró hullámot meglovagolni kívánó modellje lett a Nokiának a 8810-es. Korábban a 3310-zel próbálkoztak és moderált sikereket értek el vele. Most pedig a bánánmobilként is ismert modell ráncfellvarrt változatát dobták a piacra. A legtöbben ezt a készüléket még a Mátrix című filmből ismerhetik, a mozi megjelenése után hullámként söpört..
Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Opera ingyenes magyar internetböngésző generációk óta elégedett felhasználók millióit szolgálja ki hiánytalanul. Az Opera böngésző legújabb verziójának letöltése mindig ajánlott, hogy a legjobb felhasználói élményben részesülj

Az Opera böngésző nagyszerű felhasználói felülete és a hasznos funkciói miatt hiánytalanul kiszolgálja minden igényedet, amelyek csak felmerülhetnek böngészés közben. Az Opera

ingyenes webböngésző

legújabb verziója sokkal stabilabb és gyorsabb működést kínál, így a továbbiakban ezekre sem lehet majd panaszod. Az Opera ingyenes webböngésző egy átlátható kezelőfelületet biztosít, letöltés vezérlővel, témákkal és privát böngészéssel is.

Az Opera ingyenes magyar webböngésző Windows 2000.Windows XP, Windows Vista, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Panda Free Antivirus egy ingyenes vírusirtó program, amely már több éve nyújt megbízható védelmet felhasználók milliói számára.

A Panda Free Antivirus segítségével átfogó vírusvédelmet telepíthetsz számítógépedre most! Az ingyenes vírusirtó megfelelő védelmet nyújt többek között kémprogramok és trójai vírusok ellen. A Panda Free Antivirus legfőbb feladata a

valós idejű vírusvédelem

nyújtása minden fenyegetés ellen, amely a számítógépet veszélyezteti. A valós idejű vírusvédelem a programok viselkedését elemzi és az URL, valamint web szűrésre is alkalmas. A legújabb verziónak köszönhetően a Panda Free Antivirus gyorsabb stabilabb és még teljesebb védelmet nyújt, mint azelőtt.

A Panda Free Antivirus Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Daemon Tools Lite lemezképfájl készítő program elengedhetetlen és népszerű program, melynek segítségével könnyedén készíthetsz CD-ról vagy DVD-ről, esetleg Blu Ray lemezről készíthetsz virtuális lemezképet. A virtuális lemezkép elkészítése után könnyedén emulálhatunk lemezeket a számítógépen, anélkül, hogy egy igazi DVD-t vagy CD-t Blu-ray-t be kellene helyeznünk.
A

Daemon Tools Lite Windows programmal

lemezképfájl megnyitása csak egy kattintás és már kész is! A lemezképfájlok megnyitása cue, bin, iso, ccd, bwt, mds, cdi és nrg fájlok esetén lehetséges. Így bármilyen DVD-filmet vagy játékot futtathatunk, a hozzátartozó lemez behelyezése nélkül.

A Daemon Tools Lite 10.7 ingyenes letöltésű lemezképfájl készítő program Windows XP és újabb, akár Windows 10 verziókkal is kompatibilis.
Ingyen telefonálás? A Viber letöltése után az androidos okostelefon és a PC tulajdonosok a világ bármely tájáról ingyen telefonálhatnak, sms-ezhetnek barátaikkal Wi-Fi és 3G internet segítségével. A beépített Viber Out funkció segítségével a program lehetőséget ad normál telefonok hívására is, viszonylag alacsony percdíjjal.

A

Viber letöltése

után telefonszámod megegyezik az ID-vel. A mobiltelefonban tárolt számokat a Viber program automatikusan átveszi a könnyű kezelés érdekében.
A Viber magyar nyelvű program, mely segítségével olcsón telefonálhatsz android mobilos barátaiddal.
A legtöbb androidos telefonnal és tablettel kompatibilis a Viber letoltes.

Itt a

Viber Windows számítógépen

is használható PC-s programja!
A Viber ingyenes hívások Windows rendszerű számítógépen a PC-s verziót a linkre kattintva töltheted le.
A Skype program egy ingyenes szoftver, amely a Microsoft fejlesztése alatt áll folyamatosan. A programmal az ingyenes videóhívás és üzenetküldés többé nem álom, hanem valóság!

A Skype fejlesztői folyamatosan a jobb felhasználói élményért dolgoznak a javításokon. A Skype egyik nagy jelentőségű funkciója a

hang -és videóhívások fordítása

, mely online, valós idejű beszélgetés esetén 8 nyelven képes fordítani, szöveges üzenetek esetén pedig 50 nyelven is fordít. A Skype hang -és videóhívások fordítása gépi tanulással működik, így minél többen használják, annál jobb lesz! Az ingyenes csevegéseket feldobhatod Emojikkal és más hangulatjelekkel.

A Skype ingyenes hang -és videóhívások fordítás Windows 7 és újabb verziókon elérhető.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése