Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7671 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1791 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Radarbot ingyen: Traffipax-érzékelő & sebességmérő alkalmazás vegyíti a mobil állomások aktuális adatait és az állandó mérők helyzeteit, hogy a lehető legpontosabb és legteljesebb képet nyújthassa a söfőröknek. A Radarbot ingyen:

Traffipax-érzékelő & sebességmérő

használatához GPS-es mobilra van csak szükség, így vezetés közben minden közelben lévő traffipaxról időben értesülhet a használója. 4 féle témával és akku kímélő móddal is bír, kiírja az aktuális sebességet, motorosok számára pedig rezgő jelzésre is beállítható.
Fortnite játékosoknak jöhet jól a hasznos kiegészítő mobilalkalmazás a játékhoz, amely a Companion for Fortnite névet tölthető le ingyenesen a Google Play Áruházból. Az appal meccs közben figyelemmel követheted a statisztikáidat, vagy meccsek között vesd össze a többi játékoséval! Megnézheted a

Fortnite

fegyvereinek adatait, kapsz egy térképet az összes láda pontos helyével, kiválaszthatod a landolási helyedet, vagy vásárolhatsz a játék in-game boltjában. A Commpanion for Fortnite hasznos kiegészítő lehet minden játékosnak, aki szeretne kicsit felkészültebb lenni a többieknél.
A Printapic Design Magyarország első alkalmazása, amivel faliképek készíthetők telefonnal vagy más eszközzel készített fényképekből. Csak tallózd be a megfelelő képet és készítsd el a rendelésed! A Printapic Design üzemeltetői számára egyetlen általad készített fotó sem okoz gondot a

vászonfotó nyomtatás

folyamatában. A kép rendelés folyamata rendkívül egyszerű! Ki kell választanod a kívánt fényképet, behelyezni a megfelelő pozícióba, nagyítani, ha szükséges és már küldheted is a rendelésed! A vászonfotó nyomtatás a legjobb eszközökkel és a legjobb minőségű alapanyagokkal történik, garantált minőséget kaphatsz kézhez! Egy forradalmian új eljárásnak köszönhetően két napon belül kezedben foghatod a kinyomtatott vászonfotót, amire ráadásul a készítők 120 év színgaranciát is vállalnak! A Printapic Design alkalmazás iOS 9 és újabb rendszereken teszi lehetővé faliképek rendelését.
A Telenor Wallet nem csak a Telenor ügyfeleinek kínál kényelmesebb megoldást a webes vásárlások lebonyolítására. Az alkalmazás segítségével a vásárlások során a bankkártya adatok helyett csak a telefonszámot kell megadni az

online vásárlás

fizetésekor. Számlabefizetések, parkolás, autópálya matrica, lottó, utasbiztosítás, online vásárlások. Ezek mind-mind könnyen és gyorsan intézhető a Telenor Wallet ingyenes letöltésű alkalmazással.

Hírek

Sok-sok iPhone rajongó várva várt álmát teljesítették be az idei Apple Keynote rendezvényen, amikor lerántották a leplet az új iPhone X-ről. A cupertinói Steve Jobs arénában (hol máshol?!) tartott eseményen több új részlet is napvilágot látott a készülékről.
Teljes kört ír le a Final Fantasy XV játékok története. Az eredetileg számítógépre és konzolokra kiadott játék hatalmas sikerein felbuzdulva a fejlesztői elkészítették a Pocket Editiont, amely a játék egyszerűsített, mobilokon is élvezhető változata lett. Mivel utóbbi is igencsak szépen teljesített, most úgy döntöttek, a PC-sek és konzolosok is...
Sokaknak felkeltette a fantáziáját a tavaly tavasszal történt esemény, amelynek során Harry herceg és Meghan Markle egy teljesen elektromos Jaguar E-Type-pal hagyta egy az esküvőjük helyszínét. Most úgy tűnink a Jaguar nekiáll sorozatban gyártani a különleges darabot, amely egyszerre klasszikus és modern.
Los Angelesben speciális scannereket telepítenek a metrókba, amelyekkel az utasokat vizsgálhatják meg alaposabban. A scanner kijelez mindenféle fegyvert, vagy robbanóanyagot, taglalta a helyi biztonsági szóvivő. Ez lesz az első tömegközlekedési rendszer az Egyesült Államokban, amely alkalmazni fogja ezt a biztonsági intézkedést.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A KCleaner a Windows gyorsítás egy eszköze, amivel szinte a frissen installált operációs rendszer gyorsaságára turbózhatod fel PC-det, szinte pillanatok alatt. A KCleaner program telepítése angolul, használata magyarul is elérhető.

A KCleaner

tisztító program

automatikusan megtalálja a felesleges, nemhasználatos fájlokat és törli is azokat könnyűszerrel. A tisztító program minden műveletet képes "csendes" módban is, teljes mértékig a háttérben elvégezni, így nem befolyásolja a PC használatát. A program haladó módjában pedig a felhasználóknak lehetőséges nyílik a fájl kereséseket beállítani. A legújabb verzióban jobb logolás, így tevékenység követés elérhető.

A KCleaner Windows gyorsító és tisztító program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken egyaránt működik.
A Mozilla Firefox egy internet böngésző program, amivel internetkapcsolaton keresztül szörfölhetsz a neten. A Mozilla Firefox telepítése és használata egyaránt lehetséges magyarul.

A Mozilla Firefox

böngésző letöltés

a Letöltőközpont oldalán a legújabb verziót biztosítja garantáltan! A Mozilla Firefox internet böngésző sokoldalú szolgáltatásai és a folyamatos újítások és javítások miatt vált sokak kedvencévé. A jelenlegi verzióban gyorsabb működés, a követhetőségünk szabályozása, előnézeti oldalkép a könyvjelzőkben és még sok más újítás is helyet kapott. A böngésző letöltés után csak a telepítőre kell kattintanunk és végighaladni a megfelelő lépéseken.

A Mozilla Firefox internet böngésző letöltése Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre elérhető.
A Paint.NET képszerkesztő program, ami könnyű kezelőfelületével és professzionális szerkesztési lehetőségeivel sokak kedvencévé vált az évek alatt. A képszerkesztő program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A Paint.NET

ingyenes képszerkesztő

programmal könnyedén tudsz 3 dimenzióban is képeket kezelni, valamint egy rosszul sikerült fénykép esetén nagyon egyszerű a vörösszem mellékhatást eltávolítani, de akár az élességen is javíthatsz. Ezen kívül felturbózhatod a már elkészült képeket , fényerősség, csúcsfények és egyéb más tulajdonságok javításával, személyreszabásával. Az ingyenes képszerkesztő legújabb verziójában a fejlesztők a hardverigényes műveleteket a videókártyára bízták, ezért jelentős teljesítmény-javulást is tapasztalhatsz majd.

A Paint.NET ingyenes képszerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Az AS SSD Benchmark egy SSD tesztelő program, amivel könnyedén kiderítheted, hogy mit is tud valójában a számítógépedben levő Solid State Drive. A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges, de nem igényel különös nyelvtudást.

Az AS SSD Benchmark egy többfázisú

merevlemez teszt

futtatásával deríti ki, hogy milyen sebességet tud produkálni az SSD meghajtód. A program többféle tesztet is végre tud hajtani, például, hogy hogyan viselkedik a merevlemez, amikor nagyobb fájlokat másolunk vagy amikor sok kisméretű fájl másolását kell végrehajtani, esetleg amikor többféle méret is előfordul a mozgatni kívánt fájlok között. A merevlemez teszt futtatásához minimum 3 Gigabájt helyre lesz szükség a vizsgált lemezen.

Az AS SSD Benchmark SSD merevlemez teszt Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Firefox internetböngésző évek óta hatalmas felhasználói táborral rendelkező program, amit a fejlesztők folyamatosan frissítenek és javítanak, így mindig a legjobb használatot biztosítva. Ez a verzió is magyar nyelvre beállítható.

A legújabb mozilla letöltés már elérhető a Letöltőközpont oldalán! A

Firefox magyar

integrációjának köszönhetően, ha magyarul használod a Windows-t, a program is automatikusan magyarul fog indulni, de ezt persze a beállításokban meg lehet változtatni. A legújabb Firefox böngészőben a könyvjelzőknél ezentúl majd láthatunk egy előnézeti képet az oldalról, illetve annak ikonját is láthatjuk majd, valamint a főmenüből könnyedén szabályozhatjuk, hogy a weboldalak láthassák a tartózkodási helyünket vagy ne. Ezen kívül több más új funkció is érkezett, valamint teljesítménybeli javítások is.

A magyar Firefox Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin működik.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése