Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7650 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1775 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A jóga egyszerre edzés és meditáció. Egyszerre lazítja el és edzi meg a tested. A Daily Yoga androidos alkalmazás pedig kiváló társ a napi jóga gyakorlatok elvégzéséhez. Több mint 50-féle edzésterv, több mint 500

jóga

póz és több mint 200 bemutatóvideó érhető el az app segítségével. A Daily Yoga a jógázás mellé meditatív zenét is szolgáltat, támogatja a Google Fit-et és ha kedved van, követheted vele a híres jóga tanárok nap mint nap frissülő gyakorlatait is.
Kezdőknek és profiknak is kellemes agytornát kínál a Sudoku androidos alkalmazás. A logikai játékot nem ismerőknek a szabályok: egy 9*9-es táblába kell elhelyezni a számokat úgy, hogy minden sorban és minden oszlopban egy szám csak egy alkalommal szerepelhet. Néhány szám előre meg van adva, minél kevesebb, annál nehezebb a

Sudoku

. Az app letöltése ingyenes, sok feladvány van benne, amelyek egyre nehezednek. Kínál napi kihívást is, ráadásul egy virtuális ceruzát is ad a számok feljegyzeteléséhez.
Telepítsd fel androidos mobil eszközödre a magyar nyelvű Álmoskönyv alkalmazást, hogy közelebb kerülj álmaid rejtelmes üzeneteinek megfejtéséhez! Az applikációval útmutatást kaphatsz a különféle éjszakai

álmaid megfejtéséhez

, legyen szó szimbólumokról, helyszínekről vagy eseményekről, mindegyik lehetséges jelentését megtalálhatod. Fontos megjegyezni, hogy az Álmoskönyv csak irányt tud adni, hiszen mindenki álmai egyediek, de ha megpróbálod felfedni a valós, mögöttes tartalmukat és megfejteni álmaidat, az ingyenes letöltésű alkalmazás nagy segítség lesz.
Lélegzet elállító grafikával csap arcon a Asphalt 9: Legends autós játék mikor elindítjuk androidos készülékünkön. A sorozat legújabb részében nincs hiány a jó kocsikból és az adrenalint pumpáló fékevesztett

autóversenyekből

sem. A hosszabb és rövidebb versenyek között az győzelmekből vásárolt kocsikat szépítgethetjük kedvünkre. Az Asphalt 9: Legends autóversenyzős játék igazi telitalálat, a pazar grafika mellé remek hangokat és jól összerakott pályákat is kapunk, akár egyedül a gép ellen, akár online a többi játékos ellen játszunk.

Hírek

Nehéz kiválasztani a legjobb vírusirtót manapság, hiszen olyan nagy a választék. Ráadásul mindegyiknek vannak saját különleges funkcióik, amelyek vagy éppen nagyon jól jönnek, vagy teljesen feleslegesek, mert úgysem használjuk. A biztonság érdekében viszont erősen javasolt legalább egyet választani közülük.
Két hónapja jelentették be az F8 fejlesztői konferencián, hogy a Facebook a Tinder babérjaira törve egy újfajta szolgáltatást vezet be a már meglévő applikációiba. Ezentúl már társkeresésre is használható lesz a mobil app. A funkció jelenleg már tesztelés alatt áll, így hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik
A hologram kivetítés való világbeli megvalósítása talán minden scifi rajongó egyik álma (persze a fénykardok mellett). Annyi regényben, filmben és más médiában bukkant már fel a technológia, de ezidáig nem sikerült igazán reprodukálni azt a fajta megjelenítést, amelyet a scifi írók elénk tártak. Legújabb próbálkozás a témában az ígéretes...
Egy különleges jetpack-et dobnak piacra a Selfridges brit luxusáruház eladói hamarosan. Egy különleges felölthető jetpack ruhát, amellyel a viselője a Vasemberhez hasonlóan a teste mozgatásával repülhet és irányíthatja magát a levegőben. Természetesen a speciális felszerelés speciális árat is kapott, közel 125 millió forintnyi angol fontért lesz.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az XnView egy évek óta létező ingyenes képszerkesztő szoftver, amivel egyszerűen nézhetünk, szerkeszthetünk és készíthetünk képeket grafikai elemek felhasználásával. Az XnView képszerkesztő telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

Az XnView

fotószerkesztő program

telepítése után lehetséges a képek finomhangolására, kontraszt, fényerő és más tulajdonságok módosítására. A képek puszta megnyitására is lehetőséget kínál a képszerkesztő program, amit több módban is, kép összehasonlító, diavetítés, teljes képernyős módban vagy még más módokban. Az elkészül képeket 70 formátumban mentheted el, így mindig a projekthez leginkább megfelelő formátummal dolgozhatsz. A legújabb verzióban leginkább stabilitási problémákra találunk megoldásokat.

Az XnView ingyenes fotószerkesztő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken működik.
A Comodo Cloud Antivirus egy ingyenes vírusirtó program, amivel könnyedén megkeresheted a vírusokat és törölheted is. A vírusirtó program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A Comodo Cloud Antivirus

vírusirtó ingyen

, ami kis mérete és alacsony erőforrás igénye miatt lehet többek között azoknak is vonzó választás, akik esetleg serényebb tulajdonságokkal felruházott PC-vel rendelkeznek. A vírusirtó ingyen opció, ami ráadásul a felhő alapú védelme miatt tud ilyen kicsi méretet fenntartani, a gyanús kódokat automatikusan elszigetelt környezetben futtatja a program, így a fertőzés veszély szinte nulla. A legújabb verzióban a felhasználói élmény javítására szolgáló frissítések és hibajavítások érkeznek.

A Comodo Cloud Antivirus ingyenes vírusirtó szoftver Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Az iFinD Data Recovery program segítségével a törölt adatok visszaállítása pofon egyszerű! Töltsd le és telepítsd most! A program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az iFinD Data Recovery programmal a

törölt fájlok visszaállítása

nem csak a számítógép merevlemezéről lehetséges, hanem akár egy pendrive-ról vagy memóriakártyáról is. A programmal a törölt fájlok visszaállítása több formátumú fájl esetén is lehetséges, legyen az zene, videó, kép, e-mail, szövegfájl. A program három lépést használ, először ki kell választani, hogy fájlt vagy partíciót szeretnénk visszaállítani, vagy keresést indítani, majd kiválasztani, hogy mely eszközről szeretnénk adatok visszaállítani és végül elérhetővé válik a fájlok előnézete és el is menthetjük azokat egy másik eszközre.

Az iFinD Data Recovery programmal Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken elérhető a törölt adatok visszaállítása.
A DriverHub egy ingyenes illesztőprogram kereső szoftver, amivel a hibás és hiányzó eszköz illesztőprogramokat tudjuk orvosolni, többek között. Az illesztőprogram kereső telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A DriverHub

driver kereső

egy ingyenes szoftver, amivel könnyedén megkeresheted az összes hiányzó drivert és egyből telepítheted, valamint a hibás illesztőprogramokat akár újra is telepítheted vagy frissítheted. A driver kereső ezen kívül képes még régebbi illesztőprogram verziók visszaállítására, így ha egy frissítés komoly problémákat okozna, könnyedén visszatérhetsz az előző verzióra, hogy ismét teljes mértékben működőképes legyen a rendszer.

A DriverHub illesztőprogram kereső szoftver Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Google Chrome ingyenes böngésző legújabb, 68-as verziója elérhető a Letöltőközpont oldalán. Ahogy már megszokhattuk, a program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Google

Chrome böngésző

a Google saját fejlesztésű böngészője, amibe a lehető legtöbb Google szolgáltatást integrálta a keresőóriás. Az e-mail, naptár, Google Fordító és más Google alkalmazások integrációja hatékony társ lehet a mindennapokban a Chrome böngésző keretein belül. A Google Chrome legújabb verziójában több stabilitási és működési hiba található, íy a böngészés még gördülékenyebb és zavartalanabb lehet majd.

A Google Chrome ingyenes böngésző Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése