Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7693 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1810 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Google Classroom iskolai alkalmazás nagyszerű segítség lesz a mindennapokban, ha még iskolás vagy, vagy tanár. A Google Classroom alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. A Google Classroom

oktató alkalmazás

segítségével egy tanár könnyedén indíthat egy tantárgyat, a diákok pedig csatlakozhatnak a tantárgyakhoz és a házi feladatokat is le tudják adni. A modern, papírmentes oktatási rendszernek köszönhetően egy újabb lépést tehetsz a zöldebb jövőért a Google Classroom-mal. A Google Classroom alkalmazással Android rendszeren is részt vehetsz és indíthatsz online.
A Google Classroom alkalmazása tanároknak és diákoknak nyújt nagyszerű lehetőséget az együtt tanuláshoz, legyen szó a tananyagok egy helyen való összegyűjtéséről, vagy a csoportosan elkészítendő házi feladatról. Az

iskolai alkalmazást

ha egy tanár indítja, könnyen tehet fel tananyagot, feladatsorokat, melyet a diákok elérnek, akár a házi feladatukat is beadhatják a Google Classroom-mal, így modern, papírmentes oktatási felületet létrehozva. Az iskolai alkalmazásban minden egy helyen, jól átláthatóan érhető el, ráadásul teljesen ingyenesen letölthető.
Hajítsd a csatatérre a klónjaidat, készíts stratégiát és használd ügyesen a taktikai lehetõségeidet ellenfeled tornáynak romba döntéséhez a Badland Brawl androidos alkalmazásban. Az alapvetõen pvp-re kihegyezett

taktikai játék

során saját tornyodból kell egységeket küldened és képességeket használnod, hogy míg az ellenfeled ugyanezt teszi, legyûrd a katonáit és megsemmisítsd a tornyát. A kis harctér, de sok lehetõség izgalmas csatákat szül, melyek után további fejlesztések kaphatók. A Badland Brawl taktikai játékban fontos az idõzítés és a kombók összehozása, ha valaki gyõzni szeretne.
Miért fizetnél teljes árat számítógépes játékaidért, ha egy appal könnyen lecsaphatsz az akciókra?! A Bargain Bytes app összegyûjti neked az éppen leárazott számítógépes játékokat, amelyet szûrhetsz és játékra is kereshetsz. Az

akciós számítógépes játékok

leárazásáról értesítést is kérhetsz, így nem kell se a különféle eladó oldalakat, de még csak a Bargain Bytes appot sem nézegetned. Az appal a következõ játékoldalak akcióit éred el: • Steam • GoG • Amazon • Humble Store • Gamer's Gate • GreenManGaming • Games Republic • GameStop • Desura • Uplay • Origin • Direct2Drive • Get Games • GamesRocket • Shiny Loot • IndieGameStand • Bundle Stars • SilaGames • Playfield

Hírek

Csütörtöki napon közölték a nagyérdemûvel a Facebook munkatársai, hogy ezentúl speciális térhatású fényképeket is meg lehet osztani a hírfolyamban. Egyelõre még csak az iPhone-osok villoghatnak az új képeikkel, de hamarosan mindenki máshoz el fog jutni a lehetõség (addig meg irigykedve nézhetik a többiek látványos képeit).
A streaming szolgáltatások aranykorukat élik. A zenék és filmek streamelése ma már teljesen megszokott és bevett szokás. A játékokat eddig még senkinek sem sikerült igazán behoznia ebbe a fajta szolgáltatási rendszerbe. Ha valakinek erre mégis van esélye, akkor az minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google.
A Facebook bejelentése alapján csaknem 50 millió felhasználói fiók eshetett áldozatául a héten kiderülõ biztonsági résnek köszönhetõen. A vállalat elmondása alapján a támadók a 'Megtekintés mint...' profil nézeti funkcióban találtak támadási lehetõséget, amit ki is használtak. A betörést kedden vették észre és azonnal értesítették a hatóságokat.
Történelmi eseményt hajtottak végre a tudósok, amikor egy körülbelül 1 kilométeres nagyságú, ûrben száguldó aszteroidán, 300 millió kilométeres távolságban a Földtõl sikeresen hajtottak végre landolást a Hayabusa-2 kisméretû robotjaival. Külön örömhír, hogy a roverek nem csak mérési adatokat tudnak készíteni, de képeket is készítettek a...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A HDCleaner egy ingyenes alkalmazás, amivel a duplikált fájlok keresése egy igazán egyszerû feladatnak bizonyul majd. A program telepítése és használata anyanyelvünkön, magyarul is elérhetõ.

A HDCleaner takarító funkcióinak köszönhetõen a

számítógép gyorsítása

sem egy bonyolult és nehéz feladat, a mûveletek nagy részét a program megoldja. Ha a regisztriben adódtak problémák, az sem okozhat gondot, hiszen a HDCleaner könnyedén kijavítja a hibákat. A számítógép gyorsítása a digitális szemét eltávolításával érhetõ el, mely magában foglalhatja különbözõ programok maradékait és a számítógép használatával keletkezett felesleges adatokat is. A legújabb verzióban javítottak a magyar fordításon, stabilabbá tették a programot és még sok más pozitív újítást vittek véghez.

A HDCleaner program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken képes duplikált fájlok megkeresésére.
Az Immunet Protect Free egy ingyenes vírusirtó, ami kis mérete ellenére is robusztus védelmet tud kölcsönözni számítógépünknek. Az Immunet Protect Free program telepítése és használata angolul lehetséges.

Az Immunet Protect Free

vírusirtó program

felhõben végzi el a szükséges számításokat, mûveleteket, így a számítógép komolyabb terhelése nélkül képes ellátni feladatait. A vírusirtó program 35-ször kisebb, mint társai, ezzel ténylegesen kiérdemelve a legkisebb méretû vírusirtó címet. Ha esetleg úgy gondolnád, hogy az Immunet Protect Free önmagában nem elég, nyugodtan használhatsz más vírusirtó terméket, nem fog semmilyen komplikációt okozni.

Az Immunet Protect Free ingyenes vírusirtó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A WinRAR legújabb verziója a Letöltõközpont oldalán! A kicsomagoló program legfrissebb verziója újításokat, hibajavításokat hozott és - elõzõ verzióival megegyezõen - magyarul is tudjuk használni.

A WinRAR

tömörítõ program

különbözõ archívumok megnyitására és a tartalmuk megtekintésére, változtatására vagy másolására specializálódott, az általa kezelhetõ formátumok közé tartozik a .rar, .iso, .zip, .tar és még sok más formátum. A legújabb verzióban a titkosított fájlnévvel rendelkezõ archívumok tömörítési aránya nem látszik már, mivel az hibásan került kijelzésre, de számost biztonsági rés foltozásra került és mostantól más programok mûködésében nem okoz változást a WinRAR indítása.

A WinRAR Windows tömörítõ program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verziójával kompatibilis.
Az UltraDefrag a töredezettségmentesítés alternatívája, amivel a számítógéped közel a regéi sebességét nyerheti vissza rövid idõn belül. A töredezettségmentesítõ telepítése és használata angolul lehetséges.

Az UltraDefrag

Windows töredezettségmentesítõ

különösen akkor jöhet jól, ha már egy ideje használjuk a számítógépet és a különbözõ fájlok elhelyezkedése miatt a lemez elérési ideje - és ezzel együtt a számítógép gyorsasága - romlik. A Windows töredezettségmentesítõ gyors töredezettségmentesítõ algoritmust használ, illetve az NTFS típusú fájlrendszereket is kivételesen gyorsan képes elemezni. Ha dolgod akadna és a számítógépet magára kell hagynod, amíg zajlik a fájlok rendezése, a töredezettségmentesítõ képes alvó állapotba tenni vagy kikapcsolni a gépet.

Az UltraDefrag Windows töredezettségmentesítõ Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites rendszerein mûködik.
A CrystalDiskInfo egy merevlemez ellenõrzõ program, amivel könnyedén kideríthetsz diagnosztikai adatokat a számítógép háttértárolójával kapcsolatban. A CrystalDiskInfo telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhetõ.

A CrystalDiskInfo

hdd hibakeresõ

programban megnézhetjük a merevlemeze jelenlegi hõmérsékletét, az alkatrészek vélhetõ állapotát és az elhasználódás tényének elsõ jeleit is akár. A hdd hibakeresõ program a hiba beálltakor képes akár e-mailt is küldeni a fellépõ hibával szemben. A merevlemez ellenõrzõ programban több olyan információt találhatunk a HDD-vel kapcsolatban, amik sokat segíthetnek minket abban, hogy késõbb könnyen észrevegyük ha meghibásodás várható.

A CrystalDiskInfo hdd hibakeresõ és ellenõrzõ Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is mûködik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!