Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7743 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1874 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Plan Maker - Excel táblázatkezelő ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Plan Maker egy ingyenes Excel táblázatkezelő Androidos telefonokra. A Excel táblázatkészítő alkalmazás angol nyelven használható. Szerkessz Microsoft Excel dokumentumokat egyszerűen a mobilodon bárhol és bármikor! A

Excel Android

alkalmazás segítségével könnyen szerkeszthetsz táblázatokat, bele értve akár Excel függvényeket is. A Plan Maker egy teljes értékű Excel Androidos program a telefonodra. Megjeleníthetsz különböző statisztikákat , támogatja az időformátumokat is és még több más, hasznos funkciója is van. A Plan Maker Androidos Excel táblázatkezelő Android 2.2 és újabb verziójú telefonokon működik.
Google Assistant - személyi asszisztens ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A hangutasításokkal is kezelhető Google Assistant egy rendkívül kezes alkalmazás, amelyet ingyenes letöltéssel szerezhetsz be a Google Play Áruházból. A kis méretű és gyors működésű applikáció egy sokoldalú

személyi asszisztens

, amit használhatsz hívások, szöveges üzenetek gyors lebonyolítására, navigációra, médialejátszásra, eseménykezelőként vagy csak tedd fel neki a kérdéseidet amikre nem ismered a választ! A Google Assistant személyi asszisztense nem csak elfoglalt üzletembereknek könnyíti meg az életet.
Alza.hu - vásárlás olcsón ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Alza.hu-n minden nap olcsó vásárlás vár! Vásárolj online az Alza.hu hivatalos alkalmazásával. Vásárolj bárhonnan, egyszerűen a magyar alkalmazásban. Az Alza.hu webáruházában a

kedvezményes vásárlás

minden napos dolog! Rendelj egyszerre több terméket is az alkalmazásban és részesülj akár még több kedvezményben! Az online vásárlás az Alza.hu alkalmazásában a vásárlás könnyű és sorban állnod sem kell! Vásárolj most és legyen tiéd minél több kedvezmény! Válogass különböző elektronikai cikkek és háztartási gépek között! Az Alza.hu hivatalos alkalmazása Android 5.0 és újabb rendszereken biztosít kedvezményes vásárlást.
Karate Do -verekedős játék ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Epikus küzdelmeket tartogat számodra az ingyenes letöltéssel elérhető Karate Do iOS applikáció. Állj a kiválasztottak helyére hősöddel és vedd fel a harcállást, mert sok-sok ellenfelet kell egyesével leküzdened ebben a

verekedős játékban

. A különböző támadások egy mozdulattal aktiválhatók, de légy résen, ellenfeled támadásait is hárítanod kell ha győzni akarsz. Mivel a Karate Do egy karatés játék, győzelmeiddel öveket szerezhetsz, valamint hősödet is testre szabhatod, vagy új hőst oldhatsz fel.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.
Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Hamachi 2.2.0.627 - VPN kapcsolat ingyenes letöltése A Hamachi egy olyan segédprogram, amivel VPN kapcsolat létesítése otthoni számítógépeden is elérhető. A program telepítése és használata magyarul is elérhető.

A Hamachi programmal a

VPN használata

biztonságos és akár csak 10 perc is elég minden beállítás elvégzéséhez. A Hamachi piacvezető hálózati titkosítást biztosít mindenki számára, így minden kényes fájl biztonságosan hozzáférhetővé válik interneten keresztül. VPN használata router vagy tűzfal külön beállítása nélkül is használható. Fogj össze akár több gépet egy közös hálózatba, mintha közel lennének egymáshoz, így sokkal egyszerűbb a gépek közötti adat továbbítás.

A Hamachi programmal VPN kapcsolat használata Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken elérhető.
oCam 465 - képernyő felvevő ingyenes letöltése Az oCam egy egyszerű képernyő felvevő program, amivel rögzítheted a számítógéped képernyőjén zajló történéseket. A képernyő felvevő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az oCam segítségével

képernyő felvétel

készítése nagyon egyszerű folyamat és a felvétel közben, valamint azt követően is több hasznos funkció áll rendelkezésünkre. A képernyő felvétel készíthető a számítógép által megjelenített tartalom egy részéről vagy teljes egészéről is. A képernyő felvevő képes 4 GB-nál is nagyobb fájlokat is rögzíteni, a felvétel után kikapcsolni a gépet vagy akár újabb felvételt is indítani.

Az oCam képernyő felvevő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Google Chrome 71 - magyar böngésző ingyenes letöltése A Google Chrome egy nagy múlttal rendelkező, magyar böngésző. Felhasználók milliói használják nagy megelégedettséggel a Chrome böngészőt. A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A Google Chrome

ingyenes internet böngésző

program sokoldalú böngészést biztosít a neten. A Google fejlesztésének köszönhetően a legtöbb Google alkalmazást a programból egy gombnyomással elérheted. Az ingyenes böngészőt folyamatosan frissítik a fejlesztők. A legújabb verzió sokkal biztonságosabb böngészést biztosít a felhasználók számára, teljes ablakos figyelmeztetés jelenik meg, ha egy oldalon esetleg fizetős szolgáltatást próbálnak ránk erőltetni és még több más biztonsági frissítés is érkezett.

A Google Chrome ingyenes magyar webböngésző Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
CCleaner 5.51 - PC gyorsítás ingyenes letöltése A program a PC gyorsítás koronázatlan királya! Egyszerűen telepítsd fel a programot és pár gombnyomás után már meg is kezdődött a PC gyorsítása. A CClenaer használata magyarul is lehetséges.

A CClenaer

Windows gyorsító

nemcsak a rendszert gyorsítja fel, de feleslegesen használt helyet szabadít fel. A CClenaerrel olyan felesleges fájlokat törölhetsz, amiknek létezéséről esetleg nem is tudtál. A Windows gyorsító különböző rendszer bejegyzése és beállítások javítására is képes a maximális optimalizálás érdekében. A CClenaer Windows gyorsító legújabb verziójában a frissítés új menü fület kapott és ezen a menün belül több, frissítéssel kapcsolatos beállítást is megtalálhatsz, valamint javítottak a program használhatóságán

A CCleaner számítógép gyorsító Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 gyorsaságán tud javítani.
Media Player Classic Home Cinema 1.8.4 - médialejátszó ingyenes letöltése A Media Player Classic Home Cinema egy ingyenes médialejátszó program, amivel szinte bármilyen média fájlt megnyithatsz. A program telepítése és használata 64-bites rendszereken, magyar nyelven is lehetséges.

A Media Player Classic Home Cinema

videólejátszó program

több, gyakran használt kodeket ismer fel, így szinte bármilyen videó fájl megnyitására alkalmas a lejátszó. A könnyen kezelhető felületnek és a megfelelő erőforrás kihasználásnak köszönhetően, gyengébb teljesítményű számítógépeken is gördülékeny lejátszást biztosít a videólejátszó. A legújabb verzióban a videólejátszó összetevőit frissítették és lehetővé tették online adások mentését is.

A Media Player Classic Home Cinema lejátszó Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin fut el.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése