Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7472 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1601 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Speak and translate fordító egy ritka fordító, amely különösen akkor fog jól jönni, ha külföldre megyünk vagy pedig egy más nyelvet beszélő ismerősünkkel szeretnénk csevegni. A Speak and Translate angol maygar fordító több más nyelven is beszél. Az alkalmazásban automatikusan kaphatsz nyelv ajánlatot a helyzeted alapján. A

beszélő fordító

program képes az elmondott szöveget más nyelven elmondani várakozási idő nélkül, így a szóbeli kommunikáció egyszerű! A beszélő fordító angol, francia, német, görög, olasz és még sok más nyelvet is képes lefordítani. A Speak and translate angol magyar fordító iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
Szerezz 50 gigabájtnyi tárhelyet a MEGA felhő tárhely szolgáltatásával. Az applikációval biztonságosan tárolhatsz bármilyen adatot, hiszen a felhőben speciális algoritmussal kerül titkosításra minden adatod. Így csak te láthatod pontosan milyen képek, dokumentumok és egyéb fájlok vannak ott. A MEGA chatelésre is használható. A

felhő tárhely szolgáltatás

fájljait meg is oszthatod, ha akarod, vagy több gép között is szinkronban tartathatod, csak fel kell telepítened minden eszközre a MEGA felhő tárhely szolgáltatás applikációját.
A Tellonym alkalmazás segítségével adj lehetőséget barátaidnak, hogy őszinték legyenek veled, anélkül, hogy következményektől tartaniuk kéne. A névtelen üzenetek ismerőseid nevük felfedése nélkül küldhet neked üzeneteket. A Tellonym app mára már több millió aktív felhasználóval rendelkezik. Csatlakozz te is sokak kedvenc alkalmazásához és kezdd el a mókázást! A Tellonym alkalmazásban

titkos üzenetek

hadára válaszolhatsz, melyeket ismerőseid névtelenül küldenek. A titkos üzeneteket csak te láthatod a profilodon, így válik még inkább személyessé a dolog. A Tellonym app iOS 9 és újabb verziókon működik.
Érdekel a földrajz? Szeretnéd próbára tenni tudásod? Vagy csak szívesen tanulnál játék közben? A Világ Földrajza nevű ingyenes letöltéssel telepíthető androidos alkalmazással egy kvízjáték keretein belül mélyítheted el tudásodat a bolygónk országairól, térképeiről, zászlókról, fővárosairól, népességi adatairól, vallásairól, nyelveiről, valutáiról és sok minden másról is. A

földrajzi kvízjáték

több mint 6000 kérdést, 2000 ábrát és 4 különböző nehézségi fokozatot is tartogat számodra. A 26 féle kvízopcióval egészen biztosan sokáig nem fogod megunni a A Világ Földrajza kvízjátékot.

Hírek

Az Aspark Owl-ra csak rá kell nézni, hogy arra gondoljon az ember: ez aztán igazán gyors kocsi lehet. De nem is sejti, hogy az áramvonalas karosszéria alatt egy olyan elektromos motor van, amely kevesebb mint kettő másodperc alatt 100 km/h-ra gyorsítja fel a járművet, ezzel a sportülésekbe préselve a benne utazó személyeket.
Új, 10 gigabit per másodperc (Gbps) sávszélességű hálózatot tesztelnek Nagy Britanniában, a korábbi olimpiai faluban, London keleti részén. A Hyperoptic szolgáltató indította a tesztelést, ezzel elhozva az első ilyen nagy sebességű internetelérést, ISP hálózatot használva a dedikált vonalak helyett. A cégek most arra törekednek, hogy az...
Nap mint nap több mint 30.000 évnek megfelelő idejű videót játszanak le összesen a Google Chrome felhasználói. Ez felfoghatatlanul sok videó. Az utóbbi évben rengeteget növekedett a videómegtekintések száma. Nem csak a YouTube-os hatásvadász videóknak hála, de a minőségi videós tartalmak egyre nagyobb térhódításának is.
Új Amazon vásárlási lehetőség! Az Amazon Go egy nagyszabású kísérlet, melyben egy olyan vegyeskereskedést hoztak létre, ahol nincsenek eladók és a fizetés teljesen automatizáltan működik. Bemegy a vásárló, összeszedi a szükséges termékeket és kisétál a boltból, miközben számlájáról levonódik a vásárolt javak ellenértéke. Na de mi van akkor, ha...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A 7-zip ingyenes tömörítő program minden Windows-rendszert futtató számítógépen elengedhetetlen eszköz a mindennapokban. Az ingyenes tömörítő program kis mérete és gyorsasága miatt is ajánlott!

A 7-zip tömörítő program erős titkosítással rendelkezik, így tömörített fájljainkat jelszóval ellátva illetéktelenek nem férhetnek ahhoz hozzá. A 7-zip

ingyenes ISO, ZIP, TAR, RAR tömörítő

más kiterjesztésű fájlokat is könnyedén kezel. Többek között a TAR, ZIP és 7z típusú fájlokat ki - és betömörítésre is használhatjuk. Ám a RAR, ISO, MSI és még más típusokat kizárólag kitömöríteni képes az ingyenes tömörítő program.

A 7-zip ingyenes tömörítő program Windows XP és újabb verziójú rendszereken működik.
Az Everything program a Windows fájlkeresés funkcióhoz szinte teljesen hasonló képességeket hordoz magában, ám mégis több előnnyel rendelkezik, mint a Microsoft operációs rendszerének beépített keresője.

Az Everything programban könnyedén kereshetsz akár fájlokat, akár mappákat a számítógépeden, többféle szempont alapján is. Az Everything

fájl kereső program

segítségével pillanatok alatt megtalálhatod amit keresel. A fájl kereső programban olyan technológiát használnak, mellyel egy szempillantás alatt láthatod a keresett fájlokat vagy mappákat! Sajnos a technológia egyetlen hátulütője, hogy csak NTFS fájlrendszereken képes ilyen sebességgel keresni.

Az Everything Windows fájl kereső program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
A GIMP Windows képszerkesztő megfelelő választás azoknak, akik egy ingyenes, mégis egy hasznos funkciókkal teli képszerkesztő programot keresnek számítógépükre. Kis mérete is sokak számára megnyerő lehet!

A GIMP képszerkesztő segítségével festő eszközök teljes tárházát használhatjuk fel a képszerkesztés folyamán. A GIMP sokszínű funkcióinak köszönhetően egyszerűen használható

képkonvertáló program

helyettesítésére. A Windows képszerkesztő képes kezelni a különálló rétegeket, és lehet vele a képeket elforgatni, tükrözni, méretezni. Könnyedén megnyithatunk többek között GIF, JPEG, PNG, XPM, TIFF, TGA, MPEG, PS, PDF, PCX és BMP fájlokat is a képkonvertáló programmal.

A GIMP Windows képkonvertáló program Windows 7 és újabb verziókon működik gördülékenyen.
A Secure File Deleter program a megfelelő választás azoknak, akik az adataikat végleges törlés által szeretnék megvédeni az illetéktelen, kíváncsi szemek elől. A program hatékony és egyszerű mivoltának sok elégedett felhasználó választotta már.

A Secure File Deleter olyan fejlett algoritmusokat használ, melyek minden nyomot eltüntetnek, amelyeket általában a törölt fájlok hagynak maguk után. A Secure File Deleter

adatvédelmi program

akár 50-szer felülírja a törölt adatot a maximális biztonság érdekében. Ám a program ennél többre is képes. Az adatvédelmi program ki tudja törölni a törölt fájlok létrehozásának, módosításának és utolsó hozzáférésének dátumát is.

A Secure File Deleter adatvédelmi program Windows XP és újabb verziókon nyújt végleges törlést.
A Spider Oak programban a biztonsági mentés fogalma új értelmet nyer. Gondoltál már arra, hogy a biztonsági mentést számítógépedről az interneten, egy felhő alapú tárolón mentsd el? Most elérkezett az alkalom, hogy ezt megtehesd.

A Spider Oak program segítségével egy több gigabájt nagyságú tárterülethez férünk hozzá, melyet havi vagy évi díj segítségével könnyedén bővíthetjük akár több száz gigabájtra is. A

titkosított biztonsági mentés

kizárólag a hitelesített eszközökön elérhető. Ráadásul ezt a titkosított biztonsági mentést helyi vagy hálózati merevlemezekről, CD-ről, DVD-ről és USB eszközökről is elkészíthetjük a tárhelyünkre.

A Spider Oak program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken is képes biztonsági mentést készíteni.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése