Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7650 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1775 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A jóga egyszerre edzés és meditáció. Egyszerre lazítja el és edzi meg a tested. A Daily Yoga androidos alkalmazás pedig kiváló társ a napi jóga gyakorlatok elvégzéséhez. Több mint 50-féle edzésterv, több mint 500

jóga

póz és több mint 200 bemutatóvideó érhető el az app segítségével. A Daily Yoga a jógázás mellé meditatív zenét is szolgáltat, támogatja a Google Fit-et és ha kedved van, követheted vele a híres jóga tanárok nap mint nap frissülő gyakorlatait is.
Kezdőknek és profiknak is kellemes agytornát kínál a Sudoku androidos alkalmazás. A logikai játékot nem ismerőknek a szabályok: egy 9*9-es táblába kell elhelyezni a számokat úgy, hogy minden sorban és minden oszlopban egy szám csak egy alkalommal szerepelhet. Néhány szám előre meg van adva, minél kevesebb, annál nehezebb a

Sudoku

. Az app letöltése ingyenes, sok feladvány van benne, amelyek egyre nehezednek. Kínál napi kihívást is, ráadásul egy virtuális ceruzát is ad a számok feljegyzeteléséhez.
Telepítsd fel androidos mobil eszközödre a magyar nyelvű Álmoskönyv alkalmazást, hogy közelebb kerülj álmaid rejtelmes üzeneteinek megfejtéséhez! Az applikációval útmutatást kaphatsz a különféle éjszakai

álmaid megfejtéséhez

, legyen szó szimbólumokról, helyszínekről vagy eseményekről, mindegyik lehetséges jelentését megtalálhatod. Fontos megjegyezni, hogy az Álmoskönyv csak irányt tud adni, hiszen mindenki álmai egyediek, de ha megpróbálod felfedni a valós, mögöttes tartalmukat és megfejteni álmaidat, az ingyenes letöltésű alkalmazás nagy segítség lesz.
Lélegzet elállító grafikával csap arcon a Asphalt 9: Legends autós játék mikor elindítjuk androidos készülékünkön. A sorozat legújabb részében nincs hiány a jó kocsikból és az adrenalint pumpáló fékevesztett

autóversenyekből

sem. A hosszabb és rövidebb versenyek között az győzelmekből vásárolt kocsikat szépítgethetjük kedvünkre. Az Asphalt 9: Legends autóversenyzős játék igazi telitalálat, a pazar grafika mellé remek hangokat és jól összerakott pályákat is kapunk, akár egyedül a gép ellen, akár online a többi játékos ellen játszunk.

Hírek

Nehéz kiválasztani a legjobb vírusirtót manapság, hiszen olyan nagy a választék. Ráadásul mindegyiknek vannak saját különleges funkcióik, amelyek vagy éppen nagyon jól jönnek, vagy teljesen feleslegesek, mert úgysem használjuk. A biztonság érdekében viszont erősen javasolt legalább egyet választani közülük.
Két hónapja jelentették be az F8 fejlesztői konferencián, hogy a Facebook a Tinder babérjaira törve egy újfajta szolgáltatást vezet be a már meglévő applikációiba. Ezentúl már társkeresésre is használható lesz a mobil app. A funkció jelenleg már tesztelés alatt áll, így hamarosan a nagyközönség számára is elérhetővé válik
A hologram kivetítés való világbeli megvalósítása talán minden scifi rajongó egyik álma (persze a fénykardok mellett). Annyi regényben, filmben és más médiában bukkant már fel a technológia, de ezidáig nem sikerült igazán reprodukálni azt a fajta megjelenítést, amelyet a scifi írók elénk tártak. Legújabb próbálkozás a témában az ígéretes...
Egy különleges jetpack-et dobnak piacra a Selfridges brit luxusáruház eladói hamarosan. Egy különleges felölthető jetpack ruhát, amellyel a viselője a Vasemberhez hasonlóan a teste mozgatásával repülhet és irányíthatja magát a levegőben. Természetesen a speciális felszerelés speciális árat is kapott, közel 125 millió forintnyi angol fontért lesz.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A ProgDVB az online tv nézés univerzális eszköze. Töltsd le, telepítsd a programot, végezd el a megfelelő beállításokat és szimplán válaszd ki a megfelelő csatornát! A ProgDVB program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A ProgDVB programban az tv mellett a

rádió online

elérhető, a számítógépeden hallgathatod kedvenc rádiócsatornádat és nézheted kedvenc műsoraidat online. A ProgDVB magas minőségű videókat fogad, a képpel sose lesz gond! A program online tv nézés mellett képes a merevlemezről is lejátszani tartalmakat, de ha online nézzük a műsort, akár felvételre is lehetőség nyílik, akár a rádió online adásából is.

A ProgDVB online tv és rádió szolgáltatást nyújtó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A MiniTool Power Data Recovery az otthoni, ingyenes adatmentés megfelelő eszköze. Könnyen előfordulhat, hogy egy nem várt hiba miatt törlünk ki fontos adatokat vagy szoftver hiba miatt vesznek el adataink. A program használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A MiniTool Power Data Recovery programmal a

fájlok visszaállítása

egyszerű, mint az egyszeregy. A program által megjelölt lépéseket követve könnyedén lehetséges a törölt fájlok visszaállítása. A MiniTool Power Data Recovery program merevlemezről, CD -vagy DVD-lemezről és akár flash tárolóról is képes adatmentésre. A törölt partíciók is különösebb erőfeszítés nélkül visszaállíthatók. A MiniTool Power Data Recovery program különböző moduljainak köszönhetően szinte minden problémára megvan a megfelelő megoldás!

A MiniTool Power Data Recovery program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken végez adatmentést.
A Vipre Advanced Security egy fejlett, maximális biztonságot garantáló víruskereső program, amivel szinte bármilyen káros kódot tartalmazó támadás kivédhető. A Vipre Advanced Security program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A Vipre Advanced Security

vírusirtó letöltés

után a telepítővel szinte egy gombnyomással telepíthető, így az alapértelmezett helyre települ a víruskereső, de a jobb alsó sarokban lehetőségünk van ezt módosítani. A Vipre Advanced Security vírusirtó letöltése nem igényel nagy tárhelyet és telepítés után sem foglal el nagy tárterületet a program, de a kezelésére sem kell figyelnünk, automatikusan védve vagyunk minden online fenyegetéssel szemben.

A Vipre Advanced Security víruskereső és vírusirtó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Norton Security Deluxe egy átfogó vírusvédelmet nyújtó vírusirtó, amelyet akár több eszközön is használhatsz. A program telepítése és használata magyar nyelven lehetséges.

A Norton Security Deluxe az egyik

legjobb vírusirtó

, amelyet az egyik legnevesebb biztonsági cég, a Symantec üzemeltet. A programot egyszerre akár 5 eszközön is használhatjuk, a különböző eszközökön működő vírusirtók által pedig akár a másik eszközről is láthatunk a biztonságra vonatkozó információkat. A valós idejű védelem segítségével a számítógépen tárolt adatokat, fontos fájlokat és akár pénzügyi információkat is biztonságban, ezt garantálja az egyik legjobb vírusirtó.

A Norton Security Deluxe vírusirtó Windows 7,Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
McAfee Total Security egy fejlett, komplex vírusvédelem a számítógépedre, amivel szinte bármilyen támadást kivédhetsz. A vírusvédelem telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A McAfee Total Security

vírusirtó

az egyik legjobb a piacon. Olyan összetett védelmet nyújt a PC-d számára, amivel megvédi a zsarolóvírusoktól, alattomos programkódoktól, de a biztonságos böngészéshez is nagy mértékben hozzájárul. A vírusirtó szoftver további változatai elérhetőek különböző platformokra, például Androidra, iOS-re vagy akár Mac-re is. A McAfee Total Security rendelkezik jelszókezelő funkcióval is, ahol minden jelszavadat biztonságban tudhatod, de fájlokat is titkosíthatsz!

A McAfee Total Security Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken nyújt teljes körű vírusvédelmet.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése