Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7567 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1692 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Pulzus alkalmazás egy magyar kezdeményezés, amelynek keretein belül egy nyereményjáték és több felmérés részesévé is válhatsz. Az alkalmazás használata természetesen magyar nyelven is lehetséges. A Pulzus alkalmazásban minden nap 9 kérdésről kérik ki véleményünket, melyek az éppen aktuális témák mellett más érdekes kérdéseket is magukban foglalhatnak. A

kérdőív kitöltés

során csupán 3 kérdésre kell válaszolnunk egyszerre. Minden kérdés egy pulzuspontot ér, amelyet a kérdőív kitöltés után jóvá is ír az alkalmazás a profilunkban. A pontokon értékes nyereményeket nyerhetünk és kuponokat is kaphatunk! A pulzus nyereményjáték iOS 10 és újabb eszközökön futtatható.
A Live Portrait Maker androidos alkalmazásban egy lány portréját kell megalkotnod. Adott egy alapkinézet, amelyhez különféle stílusú ruhákat, hajviseleteket, kiegészítőket és kinézeti elemeket tehetsz hozzá. Így végeredményben rengeteg kombinációt kapsz. Így egyszerűen leírva nem olyan érdekes talán, de a Live Portrait Maker

portré készítője

olyan gyönyörű művészi stílusban teszi meg, hogy az elkészült portré szinte megszólal. Ez ugyan így nem igaz, de pár pöccintésre az elkészült portré tényleg életre kel és nézelődni kezd. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el a Google Play Áruházból, az app angol nyelvű.
A Spritmonitor egy fogyasztás kalkulátor telefonra, amiben csak néhány adat feljegyzésére van szükség rendszeresen és a program automatikusan kiszámol minden lényeges adatot. A Spritmonitor alkalmazás angol, francia, német és spanyol nyelven használható. A Spritmonitor alkalmazás használata előtt fel kell vennünk autókat az alkalmazásba, megadva a típusát, teljesítményét és akár el is nevezhetjük. Az

üzemanyag kalkulátor

a feljegyzett tankolások és kilóméteróra állások segítségével kiszámítja az átlag fogyasztásunkat egy adott idő intervallumra, vagy az utolsó tankolás óta. A Spritmonitor üzemanyag kalkulátor iOS 9 és újabb verziókkal kompatibilis.
A Star Trek Timelines a mobilpiacon elérhető egyik legjobb Sci-fi játék Star Trek témával. Csak vedd elő a telefonod és már kezdődhet is a küldetés. A játék angol és más idegen nyelveken elérhető. A Star Trek Timelines játékban felfedezheted a Star Trek világát. Ebben az RPG típusú játékban küldetésekre kell menned, hogy megmentsd a galaxist a temporális anomáliáktól. A

Star Trek játék

során legénységet kell toboroznod, a sorozatban szereplő hajókat kell irányítanod és harcolni az ellenséges hajókkal. A Star Trek játékkal kapcsolatban sok játékos nyilatkozott dicsérő szavakkal. Töltsd le te is és próbáld ki most! A Star Trek Timelines scifi játék iOS 8 és újabb verziókon működik.

Hírek

Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.
Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Első publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelyből a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Először is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió előfizetővel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Wise Memory Optimizer egy remek eszköz, ha számítógép gyorsításáról van szó. A Wise Memory Optimizer telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Ha lassúnak érzed a gépedet, de nem szeretnéd állandóan a Ctrl+Alt+del gombokkal befejezni a nem válaszoló alkalmazásokat, akkor itt az idő, hogy letöltsd ezt a programot! A

PC gyorsítás

a Wise Memory Optimizer egyszerű felületének köszönhetően szinte gyerekjáték lesz! A nyitó oldalon látható a felhasznált és szabad memória. A PC gyorsítás a nagy, zöld gombra kattintva veszi kezdetét, de egy küszöbértéket is beállíthatunk az automatikus optimalizálás érdekében.

A Wise Memory Optimizer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is egyaránt működik.
A Wise Auto Shutdown egy számítógép kikapcsoló program, amivel automatikusan kikapcsolhatod számítógépedet. A Wise Auto Shutdown program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Wise Auto Shutdown számítógép kikapcsoló program nem csak kikapcsolni képes a számítógépet automatikusan, hanem akár hibernálni, újraindítani, alvó állapotba helyezni és kijelentkezni is. A Wise Auto Shutdown

kikapcsolás időzítő

nem csak egy bizonyos időtartam leteltével, hanem akár egy adott időpontban vagy egy adott napon egy adott időpontban is végre tudja hajtani a kijelölt feladatot.

A Wise Auto Shutdown kikapcsolás időzítő Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
A Speccy egy kis program, amivel számítógép rendszerinformációk láthatóak, minden hardverrel együtt. A Speccy program telepítése és használata magyar nyelven is elérhető.

A Speccy program kilistázza a számítógép konfigurációját, kivétel nélkül. A hardverinformációkra több esetben is szükség lehet, például ha segítséget szeretnénk kérni. A speccy

számítógép hardver felismerő program

kilistázza a legtöbb lényeges információt számítógépünk felépítésével kapcsolatban. A hardver felismerő program kilistázza a számítógépünk processzor, videókártya adatait, a RAM méretét és még több más lényeges dolgot.

A Speccy számítógép hardver felismerő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is elfut.
A Wise Data Recovery egy ingyenes szoftver, amit adatmentés céljából tökéletesen tudunk használni számítógépünkön. A Wise Data Recovery program teelpítése és használata angol nyelven elérhető.

A Wise Data Recovery program segítségével szinte bármilyen fájltípust lehetésges visszállítani, legyen szó egy egyszerű szöveges tartolomról vagy képről, esetleg zenéről. Az

adatmentő program

használható adatmentésre pendrive-okról vagy MP3 lejátszókról való visszaállításra is. Az adatmentő program fejlett algoritmusának köszönhetően puillanatok alatt megtalálja a törölt fájlok maradékait és megmutatja, hogy milyen valószínűséggel lehet ezeket a fájlokat teljes mértékben visszaállítani.

A Wise Data Recovery adatmentő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Viber egy világhírű ingyenes chat program, amivel könnyedén tarthatod a kapcsolatod szeretteiddel, ismerőseiddel. A Viber ingyenes csevegő telepítése és használata többek között magyar nyelven is lehetséges.

A Viber egy alapvetően mobil platformon működő üzenetküldő szolgáltatásként indult, majd később egyre több platformra elérhetővé vált. Az

ingyenes csevegő

segítségével ingyenes hívások és videóhívások is könnyen lebonyolíthatóak. A legújabb verzióban az ingyenes csevegő hiba -és teljesítményjavításokon esett át. A csevegő új verziói is megjelentek, például egy beszélgetésben bármikor meg tudsz valakit szólítani egy "@" szimbólummal és a nevével.

A Viber ingyen chat program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése