Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7743 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1874 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Plan Maker - Excel táblázatkezelő ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Plan Maker egy ingyenes Excel táblázatkezelő Androidos telefonokra. A Excel táblázatkészítő alkalmazás angol nyelven használható. Szerkessz Microsoft Excel dokumentumokat egyszerűen a mobilodon bárhol és bármikor! A

Excel Android

alkalmazás segítségével könnyen szerkeszthetsz táblázatokat, bele értve akár Excel függvényeket is. A Plan Maker egy teljes értékű Excel Androidos program a telefonodra. Megjeleníthetsz különböző statisztikákat , támogatja az időformátumokat is és még több más, hasznos funkciója is van. A Plan Maker Androidos Excel táblázatkezelő Android 2.2 és újabb verziójú telefonokon működik.
Google Assistant - személyi asszisztens ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A hangutasításokkal is kezelhető Google Assistant egy rendkívül kezes alkalmazás, amelyet ingyenes letöltéssel szerezhetsz be a Google Play Áruházból. A kis méretű és gyors működésű applikáció egy sokoldalú

személyi asszisztens

, amit használhatsz hívások, szöveges üzenetek gyors lebonyolítására, navigációra, médialejátszásra, eseménykezelőként vagy csak tedd fel neki a kérdéseidet amikre nem ismered a választ! A Google Assistant személyi asszisztense nem csak elfoglalt üzletembereknek könnyíti meg az életet.
Alza.hu - vásárlás olcsón ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az Alza.hu-n minden nap olcsó vásárlás vár! Vásárolj online az Alza.hu hivatalos alkalmazásával. Vásárolj bárhonnan, egyszerűen a magyar alkalmazásban. Az Alza.hu webáruházában a

kedvezményes vásárlás

minden napos dolog! Rendelj egyszerre több terméket is az alkalmazásban és részesülj akár még több kedvezményben! Az online vásárlás az Alza.hu alkalmazásában a vásárlás könnyű és sorban állnod sem kell! Vásárolj most és legyen tiéd minél több kedvezmény! Válogass különböző elektronikai cikkek és háztartási gépek között! Az Alza.hu hivatalos alkalmazása Android 5.0 és újabb rendszereken biztosít kedvezményes vásárlást.
Karate Do -verekedős játék ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Epikus küzdelmeket tartogat számodra az ingyenes letöltéssel elérhető Karate Do iOS applikáció. Állj a kiválasztottak helyére hősöddel és vedd fel a harcállást, mert sok-sok ellenfelet kell egyesével leküzdened ebben a

verekedős játékban

. A különböző támadások egy mozdulattal aktiválhatók, de légy résen, ellenfeled támadásait is hárítanod kell ha győzni akarsz. Mivel a Karate Do egy karatés játék, győzelmeiddel öveket szerezhetsz, valamint hősödet is testre szabhatod, vagy új hőst oldhatsz fel.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.
Netflix Magyarországon A Netflix kifejezetten sokra vitte a streaming szolgáltatások világában. Ma már az egyik legnépszerűbb és legismertebb film és sorozat streamere lett, amelyet egyaránt érhetnek el a nézők okostévével, számítógéppel, tablettel és okostelefonnal is.
Tripla kijelzős hajlítható mobil jöhet? Nemrég még azon csodákozhattunk, hogy a Samsung hamarosan szállíthatja nekünk a legújabb mobilos csodát, a hajlítható kijelzős mobilt. Most viszont erre rátettek egy lapáttal a gyártók, a Xiaomitól egy hajlítható, tripla kijelzős mobil videója szivárgott ki.
Újabb külsőt kap Duo a Duolingo nyelvtanulás baglya Azoknak listája, akiket a legkevésbé szeretnénk kiábrándítani a szüleinkkel kezdődik, majd rögtön őket követi a Duolingo baglya. A kis állat neve Duo és amint kihagyunk egy pár napot a nyelvtanulásból, máris megjelenik egy e-mailben, ahogyan könnyesre sírja a szemeit, amiért nem törődtünk az oldalon a tanulással és könyörög hogy térjünk vissza...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Calibre 3.38 - könyv olvasó ingyenes letöltése A Calibre egy ingyenes könyv olvasó Windows rendszerű számítógépekre. Ha elektronikus könyvet szeretnél olvasni, a legjobb választás az angolul használható Calibre program.

A Calibre

e-book olvasó program

képes többféle e-könyv formátum kezelésére képes. A könyv olvasó szervezetten tartja az összes könyvedet, így mindegyiket könnyedén megtalálhatód. Szinkronizálj össze több eszközt az e-book olvasó programmal és bármikor folytathatod az olvasást máshol, onnan ahol abbahagytad. A Calibre letöltése és használata teljesen. Olvasásra fel!

A Calibre e-book olvasó program Windows , Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Mozilla Firefox Portable 64.0.2 - ingyenes böngésző ingyenes letöltése A Mozilla Firefox ingyenes böngészővel akár kisebb teljesítményű Windows számítógépen is megfelelően lehet az interneten keresni. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Mozilla Firefox

magyar web böngésző

legújabb verziójának Portable változata egy kisebb telepítés nélkül futtatható lesz bármilyen PC-n. A telepített Firefox így kevesebb, mint 300Mb tárhelyet foglal és ezek után a pendrive-odon bárhova magaddal viheted a saját böngésződet. A magyar webböngésző eredetileg a kis teljesítményű számítógépek optimálisabb kihasználásáról volt ismert, de a legújabb verzióban most még jobb teljesítményt tapasztalhatunk, ráadásul a fejlesztők a böngészés biztonságát is növelni tudták a programban.

A Mozilla Firefox ingyenes magyar webböngésző Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
Ashampoo Win Optimizer 2019 15.0 - PC gyorsítás ingyenes letöltése Az Ashampoo Win Optimizer a PC gyorsítás legendás mestere. A programmal olyan hibákat javíthatsz ki számítógépeden, amivel új életre kelhet a PC.

Az Ashampoo Win Optimizer programmal új értelmet nyer a

Windows gyorsítása

. Az Ashampoo Win Optimizer programban nemcsak a Windows gyorsítása megoldható, hanem akár a számítógépben levő SSD meghajtó élettartamának növelése is. Törölj fájlokat véglegesen, teszteld merevlemezed teljesítményét és rejtsd el személyes tevékenységeidet Windows rendszereken! Az Ashampoo Win Optimizer programmal akár olyan rejt3ett funkciókat is megváltoztathatsz, amikről nem is tudtál Windows 10 rendszereken.

Az Ashampoo Win Optimizer Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken biztosít gyors Windows működést.
FreeOffice 2018 - szövegszerkesztő ingyenes letöltése A FreeOffice ingyenes szövegszerkesztő program teljes körű irodai szolgáltatásokat nyújt Windows rendszereken. A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A FreeOffice

dokumentum szerkesztő

a Microsoft Office minden szolgáltatását tudja, de teljesen ingyenes. A dokumentum szerkesztővel készíthetsz szöveged dokumentumokat, nagy táblázatokat, de akár prezentációkat is könnyű szerrel. A kezelőfelület nagyon hasonlít a Microsoft termékcsaládjához, így aki ahhoz van szokva, könnyen megtalálja majd, amit keres. Figyelem! A FreeOffice program letöltési linkjén megnyíló oldalon a program letöltése e-mailes regisztrációhoz kötött.

A FreeOffice szövegszerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
QBittorrent 4.1.5 - ingyenes torrent kliens ingyenes letöltése A QBittorrent egy ingyenes torrent kliens számítógépekre. Segítségével fájlokat töltetsz le könnyen a világhálóról. A torrent kliens telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A QBittorrent

torrent program

segítségével közösségi megosztásban elérhető fájlokat tölthetünk le úgy, hogy mások szolgáltatják nekünk a tartalmat a saját számítógépükről. A QBittorrent torrent program kis méretű és biztonságos letöltést nyújt. A program legújabb verziójában elmentheted a torrenteid sorba állított verzióját és a rengeteg hibajavítás mellett még több optimalizálást tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsabb és stabilabb lett a torrent program használata.

A QBittorrent ingyenes torrent program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése