A letöltéshez kattints ide.

Legfrissebb PROGRAMOK

Asztali PC zenelejátszó - Jaangle ingyenes letöltése A Jaangle egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható. A zenelejátszó segítségével könnyedén témák, előadók vagy albumok szerint rendszerezheted a zenéidet, ráadásul egyszerre akár több mappából is lehet zenéket lejátszani vele, nem úgy mint más, kisebb tudású szoftverekkel.

Az

asztali zenelejátszó

az összes zeneformátumot ismeri, mint például .mp3, .avi, .wma. A program ráadásul képes a zene ikonjának, leírásának vagy akár a szövegének a kijelzésére is. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Lehetőség van zenecímek, előadók vagy albumok alapján is keresni a zenéid között. Összeköt az ismerőseiddel, barátaiddal, így tudhatod, éppen ki, mit hallgat, vagy akár egyszerűen meg is oszthatod, hogy te éppen mit szeretsz.

A Jaangle Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v0.98i.977
Számítógépleíró - Speccy ingyenes letöltése A Speccy egy bárki számára elérhető ingyenes számítógépalkatrész kereső program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes rendszerleíró

segítségével könnyedén kiderítheted, hogy milyen alkatrészekből is áll össze a te számítógéped. Minden egy alkatrészről pontos információkat kapsz, a hőmérsékletüket, vagy akár az állapotukat is megtudhatod. A program képes jelezni, ha valamelyik komponens esetleges meghibásodása várható, így nem fog váratlanul érni a hiba. Egyszerűen elmentheted, hogy milyen számítógéped van, és ezt akár meg is oszthatod barátaiddal, vagy egy szerelőnek is megmutathatod, hogy mi lehet a gond a gépeddel.

A Speccy Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.32.740
Lemezre író - DAEMON Tools Lite ingyenes letöltése A DAEMON Tools Lite egy bárki számára letölthető ingyenes virtuális meghajtó létrehozó program. A program magyar nyelven is használható.

A

virtuális meghajtó program

segítségével egyszerűen hozhatsz létre virtuális meghajtókat az összes közismert képből, hogy utána a rajtuk lévő adatokat kezelhesd. Akár létre is hozhatsz .mdx, .mds vagy .iso formátumú fájlokat. Meg is tarthatod, hogy ha esetleg később lenne szükséged rájuk, akkor is tudd használni azokat. Akár új képeket is hozhatsz létre, szerkeszthetsz vagy törölhetsz. CD-re vagy DVD-re is írhatsz adatokat vagy olvashatsz is belőlük, így akár a zenéket is a saját gépedre másolhatod. Lehetőséged van akár a mobiltelefonodról is adatokat vagy biztonsági mentést átmásolni a gépedre, vezetékmentesen.

A DAEMON Tools Lite Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.14
Szövegszerkesztő - Sublime Text 3 ingyenes letöltése A Sublime Text egy bárki számára ingyenes letöltéssel elérhető szövegszerkesztő program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program használatával egyszerűen jegyzetelhetsz, vagy akár még programokat is írhatsz.

Az

ingyenes kódszerkesztő

szoftver nagyban megkönnyíti a programozók munkáját, hiszen rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amellyel sokkal produktívak lehetnek. A kódszerkesztő kezelőfelületét teljes mértékben testre szabhatod, saját gyors gombokat írhatsz, vagy akár makrókat is beállíthatsz. A program lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 módosítást is tégy, így nem kell ugyanazt átírnod többször, elég csak egyszer. A szövegszerkesztő - kódszerkesztő szoftver gyorsasága sem utolsó, bármilyen módosítást végrehajthatsz akár azonnal, ráadásul nem kell hosszú perceket várni a betöltésére sem.

A Sublime Text elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerekre. v3.2.2
Vírusirtó - Avast Free Antivirus ingyenes letöltése Az Avast Free Antivirus egy bárki számára ingyen letölthető vírusirtó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A vírusirtó program magyar nyelven is használható.

A program bizonyítottan megvéd a legújabb vírusoktól is, melyet az egyik legnagyobb cég vizsgált meg. Az

ingyenes antivírus

használatával szinte kizárt, hogy számítógéped megfertőződjön. Az antivírus program könnyen telepíthető és használható, ráadásul a számítógépedet sem lassítja. A szoftver automatikusan vizsgálja az otthoni Wi-Fi-t, és ha problémát észlel, azonnal megpróbálja kijavítani. Az úgynevezett 'Okos vizsgálat' funkció segítésével biztonsági réseket kereshetsz a számítógépeden, ahol a kártevő programok beszivároghatnak. Amennyiben egy kártékony szoftvert talál, feltölti a felhőbe, így az összes többi felhasználó is láthatja, hogy amit letöltött, az valószínűleg kártékony.

Az Avast Free Antivirus elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v21.2

Legújabb Mobil alkalmazások

Okostelefon tesztprogram - 3DMark (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A 3DMark egy bárki számára ingyen letölthető mobiltelefon tesztprogram Android (5.0+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az alkalmazás angol nyelven használható. Az egyik legnépszerűbb androidos

telefon tesztelő program

az 3DMark (az AnTuTu-hoz hasonló), amellyel felmérheted mobilod teljesítményét. A tesztprogram segítségével sokféle és mélyreható tesztet készíthetsz mobil vagy táblagépedről. Vizsgáld a CPU-t, RAM-ot, GPU-t, I/O próbákat is végeztethetsz. Az 3DMark ráadásul ingyenes letöltést kínál minden androidosnak. A 3DMark Android 5.0 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.
Cipő rendelés online – ecipo.hu (IOS APP.) ingyenes letöltése Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy új cipőt beszerezni, de nem tudod honnan? Az ecipo.hu iPhone-os alkalmazásában ezt bármikor megteheted. Letöltése és használata teljesen ingyenes, ráadásul magyar nyelven is elérhető. Az ecipo.hu egy olyan

online cipő rendelő

alkalmazás, amelyben több, mint 450 divatos márka és közel 80.000 termék között válogathatsz. Rendeléseidet bármikor nyomon követheted az applikációban, amiket online már ki is fizethetsz előre. Töltsd le még ma és rendeld meg álmaid cipőjét az ecipo.hu-n. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 13.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
EFOTT Fesztivál 2021 Velence (Android - iPhone app.) ingyenes letöltése 2021. augusztus 11-15 között újra megrendezésre kerül az EFOTT Fesztivál Velencén, amelyen az egyetemista fiatalok a covid zárások után végre kibulizhatják magukat. Szárvendégekről, fellépőkről hamarosan... A korábbi években számos hazai együttes és előadó vett rész a bulin. Remélhetőleg hamarosan megjelenik az

EFOTT 2021. hivatalos mobil alkalmazása

mely jól jöhet minden fesztiválozónak, hiszen nem csak a tájékozódásban segíti a térképével, de a részletes program is elérhető lesz vele, így nem maradsz le egy EFOTT kedvencedről sem.

EFOTT fellépők 2021. évben

: Hamarosan... Kedvcsinálónak a 2019. évi fellépők névsorát itt olvashatod. Fish(!), Road'15, Kowalsky Meg a Vega, Punnany Massif, Duma Színház -Aranyosi Péter, KosziJanka, Lóci Játszik, Ire Maffia, Esti Kornél, Cloud 9+, Tesco Disco, Ludmilla, Basics LMEN Prala, Basics Dj Free, Jack Well, Purebeat, Dj Szecsei, Yamina Szabó Balázs Bandája, Wellhello, Rita Ora, Brains, Dumaszínház - Bellus István, Konyha, Kelemen Kabátban. Péterfy Bori & The Love Band, Caramel, Horváth Tamás, UVCT pres. JumoDaddy W. Wonda, Borgore, Rusty, Rico x Mis Mood, Peter Jabin, Pixa, Tujamo, Katapult Dj, Tőtöttcigi. Dumaszínház - Lakatos László, The Biebers, BSW, Belga, Ivan & the Paradoll, 30Y, NECC PARTY, Endy, Nemazalány X Lill G, Drop The Chese, Metzker Viktória, Gianluca Vacchi, Andro, CaShtag. Bagossy Brothers Company, Hamarosan, Halott Pénz, Follow the Flow, Dumaszínház - Beliczai Balázs, CsakNekedkislány, Blahalouisiana, ByeAlex és a Slepp, Anna & the Barbies, Intim Torna Illegal, Lithium Night, Jam-i, AK26, Spigiboy, Dj Náksi, Brooklyn Bounce, Peat Jr., Sterbinszky. Az EFOTT Fesztivál 2021. Android és iPhone alkalmazás remélhetőleg hamarosan ingyenesen letölthető lesz. Jó bulizást kívánunk!
Film és sorozat nézés – HBO GO (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretnél egy olyan alkalmazást, amivel jó minőségben nézhetsz filmeket, vagy sorozatokat és azokat le is tudod tölteni? A HBO GO-val ezt megteheted. Töltsd le ingyenesen, majd egy gyors regisztráció után már használatba is veheted. Az alkalmazás letöltése ingyenes és elérhető magyar nyelven is. Az HBO GO egy olyan iPhone-os

film és sorozat néző

applikáció, amelyben legyen szó horrorról, vígjátékról, vagy bármi másról, biztosan találni fogsz számodra megfelelőt. Az alkalmazás használata havonta 1890 forintba kerül, de lehetőséged van 7 napig ingyen kipróbálni. Töltsd le még ma, és merülj el a film, vagy sorozat nézésbe még ma. Elérhető minden olyan iOS-es eszközön, amin iOS 10.3, vagy annál újabb operációs rendszer fut.

Legfrissebb Híreink

Milyen okostelefont vegyek 2021-ben? A mai világban szinte minden ember rendelkezik okostelefonnal. Naponta több órán keresztül használatban vannak, így elengedhetetlen az, hogy olyan típust válasszunk, ami nem fog rövid időn belül cserben hagyni bennünket. Megjelenésük óta számtalan féle került piacra, és népszerűségükkel együtt áruk is rohamosan növekedni kezdett...
Milyen Bluetooth hangszórót érdemes venni? Vannak emberek, akiknek a Bluetooth hangszóró kifejezés nem mond semmit, pedig sokunknak igazán különlegesek. Bár ezek az eszközök nem olyan okosak, mint mobiltelefonjaink, mégis számos háztartásban találkozhatunk velük. Ezeknek többsége szinte minden okostelefonnal képes együttműködni. Elhoztuk a szerintünk legjobb hangszórókat..
Nintendo, avagy nulláról a csúcsra A mai világban szinte mindenki látott, vagy próbált már ki videójátékot. Sokaknak jelentős részét képezik ezek a munkájuknak, így vannak ezzel a nagyobb vállalatok is, mint például a PlayStation, Xbox, vagy cikkünk fő témája, a Nintendo. A XXI. század talán legnagyobb cégei ezek, de vágjunk is bele a lényegbe.
A leghasznosabb programok számítógépre A programok fontos szerepet játszanak az informatika világában. Minden egyes program más és más feladatot végez, és ez az egész egy nagy rendszert foglal magába. Számos különböző fajtájukat ismerjük, mint például vírusírtók, számítógép gyorsítók, és még sok más. Ahhoz, hogy eszközeinket biztonságban tartsuk, nekünk kell elvégezni az alap lépéseket.