Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7759 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1893 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Fishinda - horgászat ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Fishinda a horgászat elengedhetetlen telefonos kelléke. Ha szeretsz horgászni, mindenképp szeretni fogod! Az alkalmazás magyarul is használható. A Fishinda peca alkalmazással láthatod mások fogásait és feltöltheted a sajátjaidat is könnyű szerrel! Az alkalmazásban található horgász térképpel könnyen megtalálható a potenciális horgász helyek a közeledben. Tájékozódj a legjobb csalikról és a horgász eseményekről a környéken! Minden horgász információ egy helyen a Fishinda alkalmazásban! A Fishinda horgász app iOS 9 és újabb verziókon működik.
FE File Explorer - fájlkezelő ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A FE File Explorer egy hatékonyan alkalmazható fájlkezelő iPhone és iPad készülékekhez. Nem csak lokálisan képes fájlokat kezelni, de számítógépen vagy NAS-on tárold adatokhoz is használható. A könnyed

fájlkezelő

az alap fájlműveletek elvégzése mellett keresésre, rendezésre, képnézegetésre és videólejátszásra is használható. A FE File Explorer fájlkezelő letöltése ingyenes.
Money Manager - költségvetés ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha szeretnéd jobban átlátni a kiadásaidat és bevételeidet, próbáld ki az ingyenes letöltésű Money Manager androidos alkalmazást. A program intuitív és könnyen használható felületén vidd fel mindig az aktuális tételeidet, hogy a

költségvetési

adataid gyűljenek. Írd be hogy mire és mennyit költöttél, vagy szereztél. A Money Manager költségvetési kimutatásain aztán szépen látni fogod idővel, hogy esetleg hol folyik el a pénzed, min tudnál spórolni, vagy melyik területen engedhetsz meg egy kis lazítást és élvezetet.
Decathlon - vásárlás ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Decathlonos vásárlás és keresés sose volt ennél egyszerűbb! Töltsd le a Decathlon alkalmazást és minden Decathlonos termék az ujjaidnál lesz! A

Decathlon app

segítségével keresd a hozzád legközelebb eső Decathlon áruházat és már mehet is a vásárlás! Az alkalmazásban nyugta nélkül visszanézheted a vásárlásaidat, ha klub tag vagy és intézheted a jótállást is egy ott vásárolt terméken. A Decathlon appon keresztül láthatod a legfontosabb sporteseményeket, legyen szó sportoljma.hu kihívásokról vagy a Decathlon által szervezett rendezvényekről. A Decathlon app iOS 10 és újabb verziókkal kompatibilis.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak
A 2018 év legjobb mobiltelefon alkalmazásai A 2018-as év bőven hozott új lehetőségeket a mobilosok világába. Jó pár új és használatra érdemes alkalmazás landolt a Google Play Áruházban és az iTunes-ban is. Összeszedtük egy listába a tavalyi év legjobb 10 mobilos alkalmazását.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Games For Windows Live 3.5 - Windows játékok ingyenes letöltése A Games For Windows Live a Micrososft játékok világába kapcsolódhatsz be PC-den. A játékos program használata magyar nyelven lehetséges Windows rendszereken.

A Games For Windows Live program segítségével az

Xbox Live

szolgáltatáshoz kapcsolódhatsz számítógépeden. Az Xbox Live-val többjátékos vagy akár egyjátékos játékokat játszhatsz másokkal a világ minden tájáról. Ráadásul a Games For Windows Live programmal akár néhány Xbox játékkal is játszhatsz Windows PC-den. Az Xbox Live-on belül akár csetelhetsz is másokkal játék közben, így a szükséges kommunikáció sem maradhat le.

A Games For Windows Live Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 rendszereken működik, Windows 10-re alapértelmezetten telepítve van a program.
Shazam (Android apk) - zenefelismerő ingyenes letöltése Volt már, hogy hallottál egy zenerészletet, de nem tudtad mi az? A Shazam zenefelismerő program segítségével zenerészletekből tudhatják meg a felhasználók, hogy honnan származnak. A program segítségével a megtalált zenéket meg is lehet vásárolni az Amazon vagy Google Play store-ból.

A

zenefelismerő

program filmeket is felismer, de akár karaokézni is lehet vele.
Mozilla Firefox 65 64-bit - ingyenes magyar böngésző ingyenes letöltése A Mozilla Firefox egy ingyenes böngésző, amely már hosszú múltra tekint vissza. A 65-ös verzió letöltése ingyen elérhető a Letöltőközpont oldalán. A böngésző magyarul is használható.

A Mozilla Firefox

internet böngésző

rengeteg kényelmi funkciót kínál, ami magában foglalja a témák testreszabhatóságát, A Firefox böngésző tökéletesen ellátja az összes böngészési elvárást, akár alacsonyabb erőforrással rendelkező számítógépeken is. Az internet böngésző legújabb verziója nagyobb biztonságot kínál böngészés közben és a nyelvváltást is megkönnyíti, amellett, hogy több javítás érkezik benne.

A Mozilla Firefox 65 verziója Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin működik.
qBittorrent 4.1.5 Mac OS X - torrent program ingyenes letöltése A qBittorrent egy ingyenes torrent program Mac OS rendszerekre. A programmal Peer-to-Peer kapcsolaton keresztül tölthetünk le fájlokat, telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A qBittorrent programban több

torrent letöltése

is lehetséges egy időben, mivel a program a megfelelő prioritások szerint vezérli a fájlok letöltését. Beállíthatod a programon belüli torrent letöltési sebességet, de akár torrentenként is megadhatsz egyedi le -és feltöltési korlátokat. A program legújabb verziójában elmentheted a torrentjeid sorba állított verzióját és a rengeteg hibajavítás mellett még több optimalizálást tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsabb és stabilabb lett a torrent program használata.

A qBittorrent torrent letöltő program Mac OS Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra és Mojave rendszereken fut.
Ashampoo Burning Studio 2019 - DVD író program ingyenes letöltése Az Ashampoo Burning Studio 2019-es verziója már elérhető! A DVD író program idei változata is ingyenes letölthető, telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az Ashampoo Burning Studio

Blu-Ray író

segítségével CD, DVD és Blu-Ray lemezek írására van lehetőséged Windows PC-den. Az újra írható lemezeken sávokat nevezhetsz és megváltoztathatod a tartalmukat, eddig nem lezárt lemezeket pedig utólag is lezárhatsz. Tudsz a programmal biztonságos lemezekre írni és a legújabb verzióban a megújított felhasználói felület mellett akár jelszóval is elláthatsz egy megírt lemezt.

Az Ashampoo Burning Studio CD DVD és Blu-Ray író program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése