Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8047 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2357 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Étel rendelés – Bolt Food (IOS APP.) ingyenes letöltése A mai világban rengetegen rendelnek ételfutárral otthonra, akár baráti estékre, vagy akár egy randi alkalmából, így a futárszolgálatok egyre elterjedtebbek. A Bolt Food egy olyan ingyenes letöltésű magyar nyelvű iPhone-os

étel rendelő alkalmazás

, mellyel már számos budapesti étteremtől rendelhető kiszállítás. Ilyen például a Bamba Marha, Dobrumba vagy Donna Mama pizzázója. A szerződött éttermek hálózata folyamatosan nő! Válogass kedvedre többféle étterem kínálatából és rendelj még ma a Bolt-on keresztül. Elérhető minden olyan iPhone-os eszközön, amin az iOS 10.0-ás, vagy annál újabb verziója fut.
Ügyességi játék - Water the tree! (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Water the tree! egy bárki számára ingyen letölthető ügyességi játék Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokon használható. Az alkalmazás angol nyelven használható. A Water the tree! ingyenes letöltéssel android mobil eszközökre elérhető

ügyességi játék

ában a logikán és a puzzle-elemeken a hangsúly. A különböző pályákon egy vízágyú segítségével kell eloltanunk a legváratlanabb helyeken felbukkanó tüzeket. A remek fizika által a víz valósághűen csorog le a tereptárgyakról. A meseszerű grafika és kellemes aláfestő zene kellemes kikapcsolódássá teszi a Water the tree! játékát. A letötőközpont.hu oldalán a játék letöltés Qr kód beolvasásával is lehetséges. A Water the tree! Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.
Bevásárlólista és recept alkalmazás – Bring! (IOS APP.) ingyenes letöltése Te is mindig otthon hagyod a gondosan összeírt bevásárlási listádat és ezért elfelejted, hogy mit kell venned? Használd a Bring! alkalmazást, és többet nem kell ilyen problémával küzdened. Az applikáció letölthető és használható ingyenesen, valamint elérhető magyar nyelven is. A Bring! egy olyan iPhone-os

bevásárlólista és receptes alkalmazás

, amiben Te magad adhatod meg a termékcsoportok közül, hogy mit kell vásárolnod, így listád mindig nálad lesz, ráadásul hűségkártyáidat is tárolhatod benne. Amennyiben nincs ötleted, hogy mit főzz az applikáció erre is gondol, ugyanis több lehetőséget ajánl neked listád alapján. A bevásárlás még nem volt ilyen egyszerű, mint a Bring! segítségével. Elérhető minden olyan iOS-t futtató eszközön, amin iOS 12.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Jégkorongos játék - Hockey All Stars (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Egy egyszerű ám nagyon izgalmas Android mobilra fejlesztett jégkorongos játék a Hockey All Stars. Az alkalmazásban a legnagyobb jégkorong játékosokból is összeállíthatod a csapatod. A gyors tempójú, teljes funkcionalítású

jégkorong játékban

csapatodat játékosaidat remekül fejlesztheted, ráadásul a játékhoz WiFi sem szükséges. A jégkorong játék ingyenes letöltéssel megszerezhető, azonban a játékon belül további vásárlások lehetnek.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A legjobb TV okosító eszközök 2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
A Google Workspace, azaz a Gmail és a Meet magasabb szintre lép Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?
2021 legjobban várt elektromos autói (II. rész) Ahogyan azt az első részben olvashattuk, idén nagyon sok elektromos autót várhatunk a piacra. Néhány modellt már bemutattunk az első részben. Ezek nem mások voltak, mint az új Mercedes, Audi, illetve Ford modellek. Ezeket tekintve jó évnek nézünk elébe, de ez még nem minden...
Yodot Videó Javító Software Manapság már nincs egy fotónak akkora értéke, mint jó pár évvel ezelőtt, hiszen ahogyan modernebbé válik világunk, egyre több alternatív megoldás születik arra, hogy megörökítsünk pillanatokat, élményeket és ezáltal úgymond kézzel fogható emlékeket csináljunk. Az egyik legnépszerűbb módja ennek a videó....

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Malware védelem - Malwarebytes Free ingyenes letöltése A Malwarebytes Free egy bárki számára ingyen letölthető anti-malware program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes malware eltávolító

segítségével percek alatt ellenőrizheted számítógépedet, és el is távolíthatod a rosszindulatú programokat. Valós időben figyeli a számítógépedet, hogy még véletlenül se kerülhessen olyan szoftver rá, ami káros lehet. Védelmet nyújt az online adathalászokkal szemben is, hiszen letiltja az erre gyanús oldalakat. A program még víruskeresés közben sem használ többet a processzorod 50 százalékánál, tehát még véletlenül sem lassítja a számítógépedet. A teljes mértékben átdolgozott kezelőfelületén könnyedén elnavigálhatsz, nem kell feleslegesen össze-vissza kattintgatnod.

A Malwarebytes Free Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.3.0
Tömörítő program - WinRAR ingyenes letöltése A WinRAR fájltömörítő és kicsomagoló program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes tömörítő

segítségével könnyedén és egyszerűen lecsökkentheted mappáid, fájljaid méretét. A program az összes népszerű tömörítési formátumot ismeri, mint például .rar, .zip, .ace, .tar, .lzh, .cab, .arj, .gzip, .iso, .uue, .bzip2, .z, .7z és még sok mást. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nincs szükség hosszú ideig tartó tanulásra, pár perc alatt kiismerhető a program működése. A WinRAR az átlagos tömörítőkhöz képest sokkal gyorsabban dolgozik, ráadásul kisebb archívumokat is hoz létre, ezzel is több helyet hagyva a merevlemezen. Ezek mellett a szoftver le tudja védeni az archívumokat jelszavakkal, így még véletlenül sem kerülhetnek rossz szemek elé a fájljaid, hiszen AES 256 bites titkosítást használ.

A WinRAR Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.00
Videószerkesztő program – Kdenlive ingyenes letöltése Ez az ingyenes videószerkesztő eredetileg Linux-os rendszerekre készült, de mára már elérhető Windows-os és MacOS-es felületeken is. Ez az egyszerű program nagyszerűsége miatt olyan kedvelt, hiszen olyan fejlett eszközök mellett, mint például a több-sávú idővonal sem nehéz a használata. Lehetsz kezdő, de akár profi is, a Kdenlive

videószerkesztő program

nem fog csalódást okozni.

Legjobb tulajdonsága nem más, mint az, hogy ha esetleg összeomlana számítógép, automatikusan elvégez egy biztonsági mentést az aktuális munkáról, így az nem vész kárba. A leggyakoribb videóformátumokkal kompatibilis, mint az AVI, az WMV, vagy éppen az MPEG. Amennyiben egy igazán egyszerű, de nagyszerű szerkesztő programra vágysz, a Kdenlive megadja neked azt, amire szükséged van.
Képernyőfelvevő - Fraps ingyenes letöltése A Fraps egy bárki számára ingyen letölthető képernyőrögzítő program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

A

játékrögzítő program

segítségével egyszerűen felveheted azt, amit éppen a számítógépeden játszol vagy, tevékenykedsz, hiszen nem csak játékok felvételére képes, hanem bármilyen szoftvert képi világát meg tudja örökíteni. Lehetőséged van bekapcsolni, hogy mutassa az éppen aktuális FPS-ed (másodpercenkénti képkockaszámod), így tulajdonképpen egy teljesítménymérő programként is használható. Képernyőképek készítése sem akadály számára, egyszerűen, egy, általad beállított gomb vagy gombkombináció lenyomásával megörökítheted a kívánt pillanatot, így nem kell folyamatosan megállnod a játékkal. A videókat a program akár 7680x4800 pixeles felbontásban tudja felvenni, ráadásul ezt akár 120 FPS-ben.

A Fraps Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v3.5.99
Weboldal készítő – Mobirise ingyenes letöltése A Mobirise segítségével elkészíthetjük, és publikálhatjuk megtervezett weboldalunkat. Elérhető Windows, valamint MacOS operációs rendszerű eszközökön. Letöltése ingyenes, de használata csak az alapokig díjmentes. A teljeskörű használathoz meg kell vásárolni a teljes programot, mely elérhető magyar nyelvű felülettel is.

Ez a

weboldal készítő program

tökéletes lehet bárkinek, aki nem szeretne, vagy nem tud kódolva weboldalt létrehozni. A program teljes mértékben felhasználóbarát, hiszen minden adott ahhoz, hogy munkánkat gördülékenyen tudjuk végezni. Beilleszthetünk hivatkozásokat, beszúrhatunk ikonokat, szimbólumokat és fényképeket is.

Amint elkészültünk, megtekinthetjük a munkák előnézetét, majd ezek után publikálhatjuk is azt. Legyen szó akár hirdetésről, portfólióról, önéletrajzról, vagy bármi másról, a Mobirisie segítségével egyszerűen és gyorsan létrehozhatjuk azokat. Publikálás után nincs más hátra, mint élvezni munkánk gyümölcsét.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése