Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8047 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2357 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Étel rendelés – Bolt Food (IOS APP.) ingyenes letöltése A mai világban rengetegen rendelnek ételfutárral otthonra, akár baráti estékre, vagy akár egy randi alkalmából, így a futárszolgálatok egyre elterjedtebbek. A Bolt Food egy olyan ingyenes letöltésű magyar nyelvű iPhone-os

étel rendelő alkalmazás

, mellyel már számos budapesti étteremtől rendelhető kiszállítás. Ilyen például a Bamba Marha, Dobrumba vagy Donna Mama pizzázója. A szerződött éttermek hálózata folyamatosan nő! Válogass kedvedre többféle étterem kínálatából és rendelj még ma a Bolt-on keresztül. Elérhető minden olyan iPhone-os eszközön, amin az iOS 10.0-ás, vagy annál újabb verziója fut.
Ügyességi játék - Water the tree! (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Water the tree! egy bárki számára ingyen letölthető ügyességi játék Android (4.1+) operációs rendszerű okostelefonokon használható. Az alkalmazás angol nyelven használható. A Water the tree! ingyenes letöltéssel android mobil eszközökre elérhető

ügyességi játék

ában a logikán és a puzzle-elemeken a hangsúly. A különböző pályákon egy vízágyú segítségével kell eloltanunk a legváratlanabb helyeken felbukkanó tüzeket. A remek fizika által a víz valósághűen csorog le a tereptárgyakról. A meseszerű grafika és kellemes aláfestő zene kellemes kikapcsolódássá teszi a Water the tree! játékát. A letötőközpont.hu oldalán a játék letöltés Qr kód beolvasásával is lehetséges. A Water the tree! Android 4.1 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonon használható.
Bevásárlólista és recept alkalmazás – Bring! (IOS APP.) ingyenes letöltése Te is mindig otthon hagyod a gondosan összeírt bevásárlási listádat és ezért elfelejted, hogy mit kell venned? Használd a Bring! alkalmazást, és többet nem kell ilyen problémával küzdened. Az applikáció letölthető és használható ingyenesen, valamint elérhető magyar nyelven is. A Bring! egy olyan iPhone-os

bevásárlólista és receptes alkalmazás

, amiben Te magad adhatod meg a termékcsoportok közül, hogy mit kell vásárolnod, így listád mindig nálad lesz, ráadásul hűségkártyáidat is tárolhatod benne. Amennyiben nincs ötleted, hogy mit főzz az applikáció erre is gondol, ugyanis több lehetőséget ajánl neked listád alapján. A bevásárlás még nem volt ilyen egyszerű, mint a Bring! segítségével. Elérhető minden olyan iOS-t futtató eszközön, amin iOS 12.0, vagy annál újabb operációs rendszer fut.
Jégkorongos játék - Hockey All Stars (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Egy egyszerű ám nagyon izgalmas Android mobilra fejlesztett jégkorongos játék a Hockey All Stars. Az alkalmazásban a legnagyobb jégkorong játékosokból is összeállíthatod a csapatod. A gyors tempójú, teljes funkcionalítású

jégkorong játékban

csapatodat játékosaidat remekül fejlesztheted, ráadásul a játékhoz WiFi sem szükséges. A jégkorong játék ingyenes letöltéssel megszerezhető, azonban a játékon belül további vásárlások lehetnek.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A legjobb TV okosító eszközök 2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
A Google Workspace, azaz a Gmail és a Meet magasabb szintre lép Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?
2021 legjobban várt elektromos autói (II. rész) Ahogyan azt az első részben olvashattuk, idén nagyon sok elektromos autót várhatunk a piacra. Néhány modellt már bemutattunk az első részben. Ezek nem mások voltak, mint az új Mercedes, Audi, illetve Ford modellek. Ezeket tekintve jó évnek nézünk elébe, de ez még nem minden...
Yodot Videó Javító Software Manapság már nincs egy fotónak akkora értéke, mint jó pár évvel ezelőtt, hiszen ahogyan modernebbé válik világunk, egyre több alternatív megoldás születik arra, hogy megörökítsünk pillanatokat, élményeket és ezáltal úgymond kézzel fogható emlékeket csináljunk. Az egyik legnépszerűbb módja ennek a videó....

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

NucleoTime ingyenes letöltése Számítógépünk óráját az internetes időszerverekkel szinkronizálhatjuk.
Outlook Attachment Sniffer v.4.101 ingyenes letöltése Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Online Tv v.4.02 ingyenes letöltése A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
Opera v.7.54 with Java ingyenes letöltése A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
ReegFeeze v3.0 ingyenes letöltése Ha internetezés közben 1-2 spyware program a regiszteribe akarja írni magát, akkor ez a program megakadályozza. A spyware megelőző program letöltése megszűnt, további vírusvédelmi program letöltésére használd a főoldali keresőt!
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése