Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7788 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1950 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Sweatcoin - lépésszámláló ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Sweatcoin egy új fajta lépésszámláló alkalmazás, amivel most akár ingyen is vásárolhatsz online. Az alkalmazás használata egyelőre angolul elérhető. A Sweatcoin segítségével az

ingyenes vásárlás sem csak álom! Gyalogolj minél többet és gyűjts egyre több pontot a Sweatcoin-ban. A virtuális pénzként használható pontokból még többet gyűjthetünk, amivel ingyenesen vásárolhatunk is. Gyűjts minél több pontot azzal, hogy meghívod ismerőseidet is! Az alkalmazás folyamatosan GPS-jelet igényel a pontos lépésszámért. A Sweatcoin lépésszámláló iOS 10 és újabb rendszereken használható.

Sweatcoin - ingyen vásárlás ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése A Sweatcoin alkalmazással ingyenes vásárlást kaphatsz most online. Töltsd és most és vásárolj ingyen. A Sweatcoin alkalmazás egyelőre kizárólag angolul elérhető. A Sweatcoin

lépésszámláló

alkalmazással úgy gyűjthetsz pontokat, ha minél többet gyalogolsz úgy, hogy közben nálad van a telefonod.a lépésszámlálóban minden lépés pontot ér, amit később virtuális pénzként használhatsz boltokban. Hívj meg másokat is és szerezz még több pontot! Ha használni szeretnéd az alkalmazást, a pontos lépésszámlálás érdekében be kell kapcsolnod a GPS-t. A Sweatcoin lépésszámláló Android 4.4 és újabb verziókon segíti az ingyenes vásárlást.
FIFA 19 Companion - focis játék (IOS alkalmazás) ingyenes letöltése Telepítsd fel iPhone-odra az EA SPORTS™ FIFA 19 Companion ingyenes letöltésű focis játékalkalmazást, hogy akár menet közben is foglalkozhass a FIFA FUT 19 virtuális világában létrehozott focicsapatoddal. A

focis játékok közül

a FiFA 19 Companion alkalmazásában iPhone mobilodon keresztül menedzselheted a csapatodat, vásárolhatsz új játékosokat valamint felszereléseket és összeállíthatod a legütősebb csapatodat a következő bajnoki mérkőzésre. Azért is érdemes az EA SPORTS™ FIFA 19 Companion focis játékot feltelepítened, mert napi és heti feladatokat is ad, amelyek elvégzéséért különféle jutalmakat kaphatsz. A FIFA segédalkalmazás ingyenes letöltéséhez csak kattints a letöltés linkre, vagy olvasd be mobiloddal a QR kódot! Jó szórakozást!
FIFA 19 Companion - focis játék (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Az EA SPORTS™ FIFA 19 Companion focis játék alkalmazásával bármikor csatlakozhatsz a FIFA 19 világához, csak egy androidos mobileszközre és internetelérésre van szükséged. Menedzseld focicsapatodat, állítsd össze őket a következő meccsre, vegyél a TOP-ban lévő football játékosokat és felszerelést pénzért, vagy akár az összegyűjtött pontokért. A FIFA

focis játék letöltése

Az ingyenes letöltésű EA SPORTS™ FIFA 19 Companion focis játék apk-ban napi és heti feladatok is várnak, amelyek elvégzéséért különféle jutalmakat kaphatsz. Szóval ne hagyd ki az ingyenes letöltésű football játékot, mert remek szórakozást nyújt!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Az első 50 retweet ereje Egy pekingi kutatás alapján egy tweet első 50 retweet-jének elemzéséből már megmondható, hogy az adott üzenet mekkorát fog robbanni. Ahogyan a közösségi alkalmazások egyre nagyobb teret hódítanak az interneten és egyre komolyabb szereplőként jelennek meg, mint információs médium, így a működésének megértése is egyre fontosabbá válik...
A sosem létezett emberek arcai Napról napra újabb érdekes technológiai vívmányok kerülnek napvilágra, melyeknél a mesterséges intelligencia, az AI kulcsfontosságú alkotóelem. Az egyik legmegdöbbentőbb, nemrég nyilvánosságra hozott ilyen technológia emberi arcokat képes generálni, szinte tökéletes élethűséggel.
Japán szonda 'bombázza' az aszteroidát A japán Hayabusa-2 nevű űrszonda sikeresen detonált egy robbanó töltetet egy aszteroidán a küldetése során. A Ryugu nevű aszteroida felületén történő robbantás a kutatás fontos része volt, így a keletkezett kráterből értékes információkat adó leletek gyűjthetők...
Előfizetéses játékszolgáltatást indít az Apple Habár az Apple-re gondolván elsősorban nem a játékipar ugrik be az embereknek, mobilos téren a cég igencsak nagy szeletet hasít ki a tortából. Csak az Apple Store-ban helyet kapó több mint 300.000 játék és az azt használó közel 1 milliárd játékos is jól mutatja, hogy az Apple-nek érdemes a játékosokkal foglalkoznia.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

DrawPad 5.10 - logó tervezés ingyenes letöltése A DrawPad ingyenes grafikai programmal a logó tervezés egy igazán egyszerű feladattá válik. Álmodd meg a logód és tervezd meg! A DrawPad program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A DrawPad

grafikai program

egy professzionális eszköz a kezedben. A szerkesztést segítő funkcióknak és a program sokszínűségének köszönhetően hamar szabaddá válik majd a fantáziád! A grafikai program rasztergrafikus és vektoros képeket is tud kezelni. Kivághatsz a képekből, körülvághatsz egy kijelölt területet, de akár javíthatsz a képeken akár effektekkel vagy finomhangolással. A DrawPad grafikai program PNG,BMP, JPG, GIF, PDF és SVG fájlokat kezel.

A DrawPad program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken biztosít professzionális logó tervezést.
NoMachine 6.6.8 - távoli asztal ingyenes letöltése A NoMachine program egy Windows távoli asztal program, amivel akár más MacOS rendszerrel rendelkező gépeden is tudsz műveleteket végrehajtani. A távoli asztal program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken elérhető.

A NoMachine programmal a

távoli asztali kapcsolat

létrejöhet akár windows és MacOS rendszert futtató számítógépek között is. A program ráadásul támogatja magas minőségű videó és audió átvitelét a kapcsolat folyamán, így akár filmet is tudsz nézni egy távoli számítógépről. A távoli asztali kapcsolat folyamán ráadásul megoszthatod másokkal is a képernyődet, így láthatják azt, amit csinálsz, mindezt ráadásul titkosított csatornán, teljesen biztonságosan.

A NoMachine távoli asztal program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
AdwCleaner 7.3.0 - ingyenes vírusirtó ingyenes letöltése Az AdwCleaner egy ingyenes vírusirtó program Windows PC-re, amit most letölthetsz a Letöltőközpont oldaláról. Az AdwCleaner használata magyar nyelven is elérhető.

Az AdwCleaner

magyar víruskereső

főképp az alttomosan települő programok megkeresésére és törlésére fókuszál, így nemcsak tárterületet szabadíthatsz fel számítógépeden, de a teljesítményét is jelentősen növelheted bizonyos esetekben. A magyar víruskereső ezen kívül képes az idegesítő reklámvírusok (angolul: AdWare) és böngészőbe települő toolbarok felkutatására és végleges törlésére. A legújabb verzióban pár funkció új dizájnt kapott a nagyobb felhasználói szabadság érdekében, de jelentős hibákat is kijavítottak a fejlesztők.

Az AdwCleaner ingyenes magyar vírusirtó Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken használható.
Media Player Classic Home Cinema 1.8.6 64-bit - magyar videólejátszó ingyenes letöltése A Media Player Classic Home Cinema egy ingyenes videólejátszó program, amivel a legtöbb videó fájlt megnézheted. A program telepítése és használata 64-bites rendszereken, magyar nyelven is lehetséges.

A Media Player Classic Home Cinema

zenelejátszó

program több formátumot is felismer a fejlesztőknek hála, így nem kell aggódnod, hogy olyan multimédia fájlt töltesz le, amit nem tudsz majd megnyitni az ingyenes programmal. A videólejátszó tökéletesen kezeli a feliratokat is és akár utólag állíthatsz az időzítésen is, hogy teljesen passzoljon a videóhoz! A Media Player Classic Home Cinema videó és zenelejátszó program legújabb verziójában egy olyan hibát is javítottak, ami miatt a program könnyen összeomlott, így stabilabb videólejátszást kaptunk!

A Media Player Classic Home Cinema videó és zenelejátszó Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin fut.
VSDC Free Video Editor 6.3.2 - videó vágó ingyenes letöltése A VSDC Free Video Editor egy ingyenes videó vágó program, amivel könnyedén szerkesztheted videó felvételeidet a Windows számítógépeden. A videó szerkesztő program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A VSDC Free Video Editor

videó szerkesztő

programmal többféle effekttel dobhatod fel a felvételeidet, lehet ez szín korrekció, és a videóban szereplő tárgyak átalakítása. Ezen kívül készíthetsz saját effekteket is a már meglévő effekteket használva, így csak a kreativitásod szab határt! A videó szerkesztő program többek között AVI, MP4, MKV, MPG, WMV, 3GP, FLV videó formátumokat támogat, hang formátumok terén pedig MP3, WAV, WMA, FLAC, PCM, OGG, AAC, M4A, AMR és más formátumokat képes feldolgozni.

A VSDC Free Video Editor videó vágó és szerkesztő program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése