Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7830 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 2011 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Ősrobbanás a nappalinkban - Big Bang AR ( iOS alkalmazás ) ingyenes letöltése A Big Bang AR ingyenes iOS alkalmazás a kiterjesztett valóságot segítségül hívva mutatja be az univerzum keletkezésének történetét. A big bang robbanása után saját környezetünk válik a világot felépítő elemek örvénylő masszájává, és végigkísér egy 13,8 milliárd éves virtuális sétán, amely során létrejön a ma ismert világ. A

Big Bang AR kiterjesztett valóság app

narrálva is van, így egy kis angol tudással Tilda Swinton színésznő elbeszélése alapján követhetjük az eseményeket. Melynek végén természetesen ott vagyunk mi is, és készíthetünk egy szelfit az univerzummal. A Big Bang AR használata során úgy érezzük magunkat, mintha egy tudományos múzeum kiállításán lennénk. A túra viszonylag gyors, de az alkalmazás ad további információ morzsákat olvasható formában, a mélyebben érdeklődők számára. Így az applikáció nagyszerű lehet kíváncsi gyerekeknek és minden felnőttnek aki egy kicsit tenyerébe venné az univerzumot. Az ingyenes virtuális ősrobbanás iOS rendszerű mobileszközre szánt applikáció az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Gitár, zongora, ukulele tanulás - Yousician ( Android alkalmazás ) ingyenes letöltése Manapság az emberek ugyanakkora valószínűséggel kapnak elő egy apró műanyag gitárt, mint az igazit. A Yousician ingyenes app előnyt farag a zene játékpiacra kerüléséből és gyakorlatilag a Guitar Hero népszerű PlayStation játékon még egyet csavarva, az igazi gitárt teszi meg kontrollerré. A

Yousician gitár és zongora tanító alkalmazással

gyakorlatokon keresztül lépésről-lépésre tanulhatunk akkordokat, pengetési stílusokat. Az app nyomon követi a fejlődésünket és mindig motivál a továbblépésre, gyakorlásra. Ez egy okos módja a tanításnak, így szórakozva tudjuk elsajátítani a gitározás alapjait, vagy akár szinten tartani a tudásunkat. Persze mindez érvényes zongorára is.
App indító az értesítési sávból - App Tiles  ( Android alkalmazás ) ingyenes letöltése Ha van olyan alkalmazás, ami szinte mindig kéznél kell legyen, akkor az App Tiles ingyenes Androidos applikáció érdekes lehet számodra, mivel segít meggyorsítani az elérését. Ez úgy lehetséges, hogy parancsikonokat rakhatunk ki az

App Tiles app indító alkalmazással

épp úgy, ahogy például a Bluetooth kapcsolóját vagy a fényerő szabályozót rakjuk ki. Az app segítségével legfeljebb hat ilyen gyorsindító parancsikont helyezhetünk el az értesítési sávban. Ezzel ahelyett hogy mindig visszatérnénk a kezdőképernyőre, egy suhintással és koppintással már válthatunk is egy előre beállított alkalmazásra. Az ingyenes app indító Android mobilra készült applikáció az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen és ingyenesen telepíthető.
Futás, kerékpározás, úszás követő - Strava (iPhone app) ingyenes letöltése Az ingyenes Strava iPhone applikáció mindamellett, hogy hasonló társai között az egyik legjobb futás, kerékpározás és úszás monitorozó, tartalmaz néhány szuper kompetitív és játékos formában tálalt funkciót. A sebességet, a megtett távot, az eltelt időt méri a

Strava fitnesz követő iPhone alkalmazás

és mindezeket ötvözve mutatja eredményeinket, melyet ranglistákon hasonlíthatunk össze, és teljesítmény célokat tűzhetünk ki magunk elé. Versenyezhetünk barátainkkal is, eredményeink megoszthatók a szociális média platformokon. A Strava támogat jópár fitnesz kütyüt az Apple Watch mellett, így kaphatunk pontos GPS adatokat, szívritmus adatokat is akár. Az ingyenes iPhone - iOS rendszerű mobileszközre szánt applikáció az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Kamu Office 365 weboldal terjeszti a legújabb TrickBot jelszó lopó trójai vírust Támadók létrehoztak egy hamis Office 365 weboldalt, amely Chrome illetve Firefox frissítésnek álcázott jelszó-tolvaj trójai vírussal, úgynevezett TrickBot-tal szerez illetéktelen hozzáférést adatainkhoz.
A jövő technológiái: dolgok, amik nélkül nem tudunk majd élni 15 év múlva Persze, a technológiában is vannak olyan területek, amelyek nem haladnak olyan gyorsan ahogy szeretnénk. A repülő autókat száz éve folyamatosan várjuk, és mindig 15 év múlva jön majd. De mégis, mik azok a fejlesztések, amelyeknek reális esélye van a mindennapjaink részévé válni belátható időn belül?
Élet a Google+ után - a Google következő szociális média platformja: Shoelace A Google sokadik nekifutását láthatjuk éppen kibontakozni a szociális média színterén. Ha még emlékszik rá valaki, az utolsó próbálkozásuk a Google+ volt. Ez ugyan nagy reményekkel és egészen ügyesen indult, a jól hangzó felhasználói számok csalókák voltak. A következő trónkövetelő a Google Shoelace szociális média alkalmazás...
Deepfake: jó vagy rossz lesz ez nekünk? A deepfake egy gépi tanulást felhasználó kép-, hang- és videóhamisításra használt technológia, amelyről egyre többet hallhatunk a számítástechnikát nyomon követő hírekben. Arról van szó, hogy az ezzel a technológiával fejlesztett alkalmazások mesterséges intelligenciát használva egyre profibb hamisítványokat tudnak készíteni...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Tisztító program - Adlice Diag 1.2.0 ingyenes letöltése Az Adlice Diag egy sokoldalú tisztító program, amivel jobbá varázsolhatod PC-d állapotát. A Diag program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

Az Adlice Diag egy fejlett

víruskereső

szekcióval bír, aminek segítségével gyorsan és nagyon alaposan át tudja vizsgálni a számítógépet. A kilistázott elmek között nem csak a vírusos elemek jelennek meg, így törölhetünk gyanúsnak tűnő fájlokat. A víruskereső programban a listát egyértelmű jelzésekkel jeleníti meg, így akár egy kevésbé jártas személy is könnyedén tudja használni a programot.

Az Adlice Diag víruskereső és takarító program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
Fájlok törlése - Eraser 6.2.0 ingyenes letöltése Az Eraser Windows program segítségével a fájlok törlése egy visszafordíthatatlan folyamat less. Az Eraser program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

Az Eraser

fájltörlő program

biztosít arról, hogy minden törölt fájl a törlés után tovább nem használható. A fájltörlő program a letörölt fájlok helyére gondosan megválogatott bit-mintákat ír többször egymás után, így minden törölt fájl felismerhetetlen lesz. A könnyű kezelőfelületnek köszönhetően a fájlok végleges törlése egy gyors és biztonságos procedúra less.

Az Erase fájltörlő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Privát böngésző - Avast Secure Browser 74.0.1376.132 ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy ingyenes, privát böngésző, amivel mindig teljes biztonságban érezheted magad az interneten. Az Avast Secure Browser telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

Az Avast Secure Browser egy kifejezetten

biztonságos böngésző

, amit direkt a felhasználók igényeire szabtak a fejlesztők. Az Avast Secure Browser az Avast vírusirtójával együtt települ a számítógépre, a maximális védelem érdekében. A biztonságos böngészővel az oldalak se tudnak követni, beépített jelszó kezelővel rendelkezik és még az adat lopás ellen is védve vagy szörfözés közben. Az Avast Secure Browser készítői szerint sikerült megalkotniuk ráadásul az egyik leggyorsabb böngészőt a piacon.

Az Avast Secure Browser ingyenes privát böngész Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Ingyenes vírusirtó - SUPERAntiSpyware 8.0.1038 ingyenes letöltése A SUPERAntiSpyware egy ingyenes vírusirtó program Windows számítógépekre. Az ingyenes vírusirtó telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A SUPERAntiSpyware egy

vírus kereső

program, ami közel a legalaposabb vizsgálatot hajtja végre a számítógépen, így olyan vírusokat is könnyen megtalál, amiket más programok egyáltalán nem. A SUPERAntispyware program megtalálja a reklámvírusokat, zsaroló vírusokat, kém vírusokat és a trójai vírusokat is. A vírus kereső segítségével már telepítés előtt kiderülhet egy programról, hogy vírusos-e, mert a valós idejű védelem azonnal letiltja a telepítőt.

A SUPERAntiSpyware ingyenes vírusirtó és vírus kereső program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszert futtató számítógépeken működik.
LibreOffice 6.2.5 (64-bit, magyar) ingyenes letöltése A legfrissebb LibreOffice letöltése, természetesen a szokásos magyar nyelven. A LibreOffice ingyenes irodai programcsomag a Microsoft Office teljes értékű ingyenes alternatívája, mely a legfontosabb Word, Excel, Power Point, stb hasonló modulokat is tartalmazza.
Nem csak átvenni képes a helyét a Microsoft csomagjának, hanem azzal kompatibilis is. A LibreOffice-szal készült fájlok megnyithatóak és szerkeszthetőek Microsoft Office-ban, és ugyanez igaz visszafelé is.

A LibreOffice magyar nyelvű ingyenes irodai programcsomag

az alábbi szerkesztőket tartalmazza:

Base - adatbázis kezelő, mely a Microsoft Office Access programjával kompatibilis
Calc - összetett táblázatkezelő, az Excel párja
Draw - Painthez hasonló rajzprogram
Impress - prezentációkészítő, ingyenes PowerPoint alternatíva
Math - függvény és egyenletszerkesztő
Writer - szövegszerkesztő, mely a Microsoft Word sajátosságaihoz igen hasonló megoldásokat használ

A

LibreOffice 64 bites Windows

Vista, 7, 8, 8.1 és 10 rendszereken működik.
Minimum hardverigény: Pentium-kompatibilis PC (Pentium III, Athlon vagy újabb rendszer ajánlott);
256 MB RAM (512 MB RAM ajánlott);
A teljes telepítéshez 1,5 GB hely a lemezen;
1024×768 felbontás (ennél magasabb felbontás ajánlott), legalább 256 szín.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése