Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7776 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1921 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Solar Walk Lite - Planetárium 3D ( IOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Solar Walk Lite IOS alkalmazást kifejezetten ajánljuk a csillagászat kedvelőinek, kortól függetlenül. Az applikációval a Naprendszer 3 dimenziós modelljét fedezhetjük fel, melyben a méretarányok és az égitestek elhelyezkedése mindig az aktuálisnak megfelelő helyzetet mutatják. A

3D-s planetáriumban

interaktívan fedezhető fel így a naprendszerünk, a különböző égitestekről további információkat, képeket kapunk, ha megvizsgáljuk őket közelebbről. A Solar Walk Lite 3D-s planetárium alkalmazás letöltése ingyenes.
Peel Universal Smart TV Remote - távirányító ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Miért kellene a távirányítót kutatnod, ha a mobilod úgyis mindig kéznél van?! A Peel Universal Smart TV Remote alkalmazással mobilodból készíthetsz villámgyorsan távirányítót. A legtöbb nagy márka okoskészülékével működő

univerzális távirányító alkalamzás

csatlakoztatható tévéhez, boxokhoz, streamer készülékekhez és az okosabb légkondicionálókhoz is. A csatlakoztatott eszköztől függően különféle funkcionalitásokat érhetsz el a mobiloddal ezentúl a Peel Universal Smart TV Remote univerzális távirányító alkalmazásnak köszönhetően.
Grim Defender - tower defense ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Állítsd meg a gonosz hordák végtelen ostromát a Grim Defender androidos játékban! Egy vár kapitányaként a te feladatod megvédeni embereidet a zombik, trollok, sárkányok és egyéb undormányok hullámokban érkező támadásaitól. Persze a

tower defense

típusú játékban ehhez jó pár eszköz áll rendelkezésedre. A mindig megbízható ballisztád mellett különféle, falak, csapdák, varázslatok és speciális fegyverek segítenek visszaverni a gonosz seregeit. A Grim Defender-ben a fegyvereket és a képességeket ráadásul fejlesztheted is, ezzel egyre érdekesebbé téve a tower defense játékot.
Spark - emailek ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A Spark egy modern alkalmazás emailek olvasására és válasz emailek küldésére. Az alkalmazás angol és más idegen nyelveken használható. A Spark

levelező program

fejlesztői azt ígérik, hogy ezzel az alkalmazással újra meg fogod szeretni az emailezést! A felhasználói vélemények is ezt tükrözik. Az intuitív felületnek köszönhetően az email program használata nem csak rendkívül egyszerű, de egyenesen egy élmény is! Minden alapvető e-mail funkció elérhető a Spark alkalmazásban, amit olyan kényelmes használni, mintha csak chatelnél! A Spark levelező program iOS 11 és újabb rendszereken segít az emailek elolvasásában.

Hírek

50 fős skype csoportos beszélgetések jönnek A Microsot azt tervezi, hogy a csoportos beszélgetések maximális létszámát a jelenlegi 25-ről 50-re tornázza fel. A Skype-os csoportos videóhívások 2014-től váltak ingyenessé a desktop alkalmazásban, mielőtt a webes appot, majd az Android, IOS és Windows 10 Mobile rendszereket is elérte volna. Nem sokkal később bejelentették a 25 fős felső határt..
Milyen lesz az USB 4? Az USB csatlakozótípus hosszú utat járt be az elmúlt években. Kezdetben egyszerűen egy jobb alternatívaként került bevezetésre a billentyűzetek és egerek csatlakoztatásához, az elavuló ps/2-es port helyett. Azóta már rengeteg mindenre használjuk az USB-t és annak alfajait, jövő évben pedig már érkezik a legújabb típus...
Sárkány az űrben: sikeresen dokkkolt a SpaceX Dragon Az SpaceX Dragon névre keresztelt asztronauta kapszulája sikeresen dokkolt a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) egy demonstrációs küldetés keretein belül. A Dragon-t a kaliforniai SpaceX vállalat szombaton lőtte az űrbe és a kapszula külső beavatkozás nélkül végezte el a bonyolult manővert.
Valóban működik az Oppo 10x optikai zoom rendszere Nemrég az Oppo telefongyártó a Mobile World Congress eseményén nem egy mobillal, hanem egy ígérettel érkezett. Azt állították, hogy egy olyan készüléket készítenek, amely veszteség nélkül képes 10-szeres optikai nagyítást végrehajtani az új, tripla lencsés megoldásuknak köszönhetően. Úgy tűnik, állták a szavukat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Comodo Antivirus 11 - ingyenes víruskereső ingyenes letöltése A Comodo Antivirus ingyenes víruskereső legújabb verziója. A vírusirtó program segítségével megvédheted számítógépedet mindenféle külső támadás ellen. A Comodo Antivirus telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Comodo Antivirus egy hatékony

vírusirtó ingyen

. Telepítés után manuálisan inított keresés esetén át tudja kutatni az egész számítógépünket a vírusok után és a káros programokat törli. Ha pedig egy fájlt szeretnél megvizsgálni, akkor csak egyszerűen húzd a vírusirtó megfelelő ablakába és már kezdődik is a víruskeresés! Az automatikus frissítéseknek köszönhetően az ingyenes vírusirtó legfrissebb változata lesz mindig PC-den, biztosítva ezzel a legjobb védelmet.

A Comodo Antivirus Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken biztosít víruskereső és vírusirtó szolgáltatásokat ingyen.
Spotify 1.1.1.348 - zenehallgatás ingyen ingyenes letöltése A Spotify Windows programmal a zenehallgatás ingyen is elérhető, anélkül, hogy le kéne töltened a zenéket! A program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Spotify ingyenes programmal az

online zenehallgatás

az egyik legjobb minőségben élvezhető szolgáltatás a világon. Telepíts fel a Spotify-t, jelentkezz be vagy regisztrálj és már kezdődhet is az online zenehallgatás. A zenéket 320kbps minőségben olvashatod. A Spotify a világ egyik legelterjedtebb online zenelejátszója! Ha nincs Spotify előfizetésed, onéline zenehallgatás közben reklámokra számíthatsz!

A Spotify Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken képes online zenelejátszásra.
WinRAR 5.70 - tömörítő program ingyenes letöltése A WinRAR a világ egyik leghíresebb tömörítő programja. A programot több millióan használják világszerte, telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A WinRAR programmal többek között

zip fájl kicsomagolása

lehetséges, de még más formátumokat is tud kezelni, mint például .rar, .iso, .tar és még rengeteg más formátum. A programban készíthetünk tömörített állományokat, akár helytakarékosság, akár egyszerűség kedvéért. A tömörítő program próbaverziójában minden indításkor felhívást kapunk a megvásárlásra, de mint funkció teljes értékűen működik. A WinRAR program legújabb verziójában biztonsági frissítések és teljesítménybeli javítások kaptak helyet.

A WinRAR tömörítő program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken segít több között zip fájl kicsomagolásában.
Wavepad 9.01 - zeneszerkesztő ingyenes letöltése A Wavepad egy ingyenes letöltésű zeneszerkesztő program Windows és más operációs rendszerekre, igazi profiknak! A Wavepad telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

A Wavepad

zene vágó program

segítségével kivághatsz a zenéből, hozzáadhatsz más hangsávokból és csak szimplán ki is törölhetsz részeket. A Wavepad program az mp3, wav, vox, gsm, wma, au, aif, flac, real audio, ogg, aac, m4a, mid, amr és még sok más formátumot támogat! A zenéket normalizálhatod, végezhetsz rajtuk finomhangolást, de akár különböző hanghatásokat is használhatsz a zene vágó programban.

A Wavepad zene vágó program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít zene vágásban.
DiskBoss 10.2.16 -tárhely felszabadítás ingyenes letöltése A DiskBoss programmal a számítógépen a tárhely felszabadítás egy igazán egyszerű feladattá válik. A program telepítése és használata angolul lehetséges.

A DiskBoss program kiváló a

duplikált fájlok törlése

területén. A programmal különböző fájltípusokra szűrhetsz rá akár adott könyvtárakban vagy egy egész lemezen akár. A program nagyon nagy segítséget nyújt a merevlemezünk karbantartásában is és állapotának figyelemmel kísérésében. A megtalált duplikált fájlokat pillanatok alatt törölhetjük is! A DiskBoss legújabb verziójában újabb szűrők kerültek hozzáadásra a duplikált fájlokat illetően, így hatékonyabb lesz a tárhely felszabadítás.

A DiskBoss duplikált fájl kereső Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin működik.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése