Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7694 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1813 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A HotelTonight alkalmazásban kedvező szállás ajánlatokat kaphatsz a világ minden tájáról. Keresd meg a legjobb szállást a legjobb áron! Az alkalmazás használata angolul lehetséges. A HotelTonight az

olcsó utazás

egyik elmaradhatatlan kelléke, hiszen több helyre is elérhető az alkalmazásból kedvezmény, illetve alapvetően a legkedvezőbb szálláshelyeket listázza ki az alkalmazás. Lépj be az alkalmazásba, válaszd ki a kívánt várost, települést, a megszállás kezdeti dátumát és már válogathatsz az olcsóbbnál olcsóbb ajánlatok között! A HotelTonight alkalmazásban az utolsó pillanatos olcsó utazások vannak többségben, de akár három hónappal előre is foglalhatsz.
Az iPhone-ra elérhető Bear alkalmazás jól jöhet bárkinek, aki szeretne hatékonyan írni a készülékével. Az ingyenes applikáció kapóra jön, legyen szó akár blogírásról, web fejlesztésről, iskolai, vagy munkahelyi

jegyzetelésről

. Az írások, jegyzetek jól rendezhetők, címkézhetők, kereshetők, de a Bear-t a rengeteg apró plusz funkció és gyorselérésű lehetőség teszi igazán hasznossá, amelyeknek felfedezése is külön élmény.
Énektudásodat fejlesztheted a Learn to Sing androidos alkalmazással. Az app ingyenes letöltése után több funkciót kapsz. Letesztelheted a hangterjedelmedet, gyakorolhatod a pontos hangok megtalálását és kitartását. Az

énekes alkalmazás

megmutatja mennyire pontosan sikerült kiénekelni a hangokat. A gyakorló részek mellett dalokat is énekelhetsz, melyeknél szintén osztályozza a kivitelezés pontosságát. A Learn to Sing énekes alkalmazás egyaránt jó időtöltés annak aki csak szeret énekelni és annak is aki szeretné tökéletesíteni énektudását és a hangját.
A Google Classroom iskolai alkalmazás nagyszerű segítség lesz a mindennapokban, ha még iskolás vagy, vagy tanár. A Google Classroom alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. A Google Classroom

oktató alkalmazás

segítségével egy tanár könnyedén indíthat egy tantárgyat, a diákok pedig csatlakozhatnak a tantárgyakhoz és a házi feladatokat is le tudják adni. A modern, papírmentes oktatási rendszernek köszönhetően egy újabb lépést tehetsz a zöldebb jövőért a Google Classroom-mal. A Google Classroom alkalmazással Android rendszeren is részt vehetsz és indíthatsz online.

Hírek

A VR alkalmazások és játékok akár jók, akár rosszak, abban mind hasonlóak, hogy meglehetősen komoly hardverigényekkel rendelkeznek. A Steam által bevezetendő új technológiának köszönhetően azonban a kevésbé nagy teljeesítményű gépek is alkalmasak lesznek arra, hogy élvezhető minőségűen nyújtsák a VR élményt a játékosoknak.
Csütörtöki napon közölték a nagyérdemûvel a Facebook munkatársai, hogy ezentúl speciális térhatású fényképeket is meg lehet osztani a hírfolyamban. Egyelõre még csak az iPhone-osok villoghatnak az új képeikkel, de hamarosan mindenki máshoz el fog jutni a lehetõség (addig meg irigykedve nézhetik a többiek látványos képeit).
A streaming szolgáltatások aranykorukat élik. A zenék és filmek streamelése ma már teljesen megszokott és bevett szokás. A játékokat eddig még senkinek sem sikerült igazán behoznia ebbe a fajta szolgáltatási rendszerbe. Ha valakinek erre mégis van esélye, akkor az minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb tech vállalata, a Google.
A Facebook bejelentése alapján csaknem 50 millió felhasználói fiók eshetett áldozatául a héten kiderülõ biztonsági résnek köszönhetõen. A vállalat elmondása alapján a támadók a 'Megtekintés mint...' profil nézeti funkcióban találtak támadási lehetõséget, amit ki is használtak. A betörést kedden vették észre és azonnal értesítették a hatóságokat.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Audacity egy sokak által kedvelt zene szerkesztõ program, amivel profi feladatok ellátása se okozhat problémát. A zene szerkesztõ program használata és telepítése magyarul is lehetséges.

Az Audacity segítségével a

zenevágás

vagy finomhangolás is lehetséges a kívánt hang fájlokon, például kiszûrhetjük a zajokat, változtathatjuk a jelszinteket, de a hangszínt is kedvünkre átállíthatjuk másmilyenre. Ezen kívül a zene szerkesztõben ezred másodperc pontossággal kereshetünk egy-egy hangfájlban, így a zene vágás lehetõ legegyszerûbb lett ezzel az ingyenes eszközzel. Az Audacity program legújabb verziója új funkciókkal bõvült és hibajavításokon esett át.

Az Audacity 32-bites verziója Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is mûködik.
A Comodo Free Firewall egy ingyenes tûzfal program, amivel megvédheted számítógépedet az illetéktelen és káros behatolások ellen. A tûzfalat angolul tudod telepíteni és használni is.

A Comodo Free Firewall

tûzfal program

könnyû kezelõfelülete mellett zavartalan szörfölést biztosít az interneten. A tûzfal program ellenõrzi a számítógéped adatforgalmát, megállítja a támadásokat, biztosítja az összes kapcsolatot a külvilággal, miközben mindegyiket folyamatosan figyeli. A fejlett azonosításnak köszönhetõen támadásokat már a számítógépre se engedi a Comodo Free Firewall. Ingyenes léte ellenére rendkívül hatékony és kényelmes megoldást kínál az internetezõk számára.

A Comodo Free Firewall ingyenes tûzfal program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken biztosítja a kapcsolatot a világhálóval.
Az XMedia Recode egy rendkívül egyszerûen használható konvertáló program, amivel sokféle multimédiás fájlt lehet könnyedén konvertálni. Az XMedia Recode angolul és már idegen nyelveken elérhetõ.

Az

audió és videó konvertáló

bármilyen népszerûbb formátummal gond nélkül elboldogul! Ezek közt szerepel az MP3, MP4, AAC, WMA és még sok más formátum is. A videókat kedvedre finomíthatod, megvághatod, kivághatsz belõlük kisebb részeket vagy akár videók hangját ki is javíthatod a megfelelõ hangzás érdekében. A legújabb verzióban stabilabb program mûködést és néhány apróbb újítást kaphatunk a fejlesztõk jóvoltából.

Az XMedia Recode Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A BitDefender Free Edition a világhírû antivírus ingyen elérhetõ változata, aminek a terjesztésébe nem rég kezdett bele az informatikai biztonsággal foglalkozó cég. A Bitdefender ingyenes antivírus telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A BitDefender Free Edition egy olyan

ingyenes vírusirtó

, amivel könnyedén futtathatsz keresést számítógépeden és a folyamatosan frissen tartott adatbázisnak köszönhetõen biztos, hogy egy fertõzött számítógépen megtalálja a károkozót. Az ingyenes vírusirtó egyszerre ötvözi a felhõ-alapú védelem és a viselkedés analízis elõnyeit, amelyet folyamatosan, valós-idõben futtat a számítógépen, így egy igazán ütõs védelmet kaphatunk.

A BitDefender Free Edition ingyenes vírusirtó Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel kompatibilis.
A Clean Space programmal a tárhely felszabadítása igazán könnyû mûveletté válik. A Windows rendszerben egy idõ után felhalmozódnak a nem használt adatok, melyeket szükséges eltávolítani a rendszer gyorsításáért. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Clean Space programmal a

felesleges fájlok törlése

automatikusan mûködik. Mivel a használat folyamán az ideiglenesen használt fájlok nem minden esetben ürülnek a rendszerbõl, bizonyos idõközönként szükséges van a rendszer jelképes tisztítására. A Clean Space programban csak egy gombot kell megnyomni a fájlok törléséhez, a program pedig magától, biztonságosan törli a fájlokat, melyek nem szükségesek. A felesleges fájlok törlése hozzájárul a számítógép gyors és gördülékeny mûködéséhez.

A Clean Space program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken segít a tárhely felszabadításában a felesleges fájlok törlésével.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!