Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7215 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1149 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Biztonságos jelszókezelő, jelszó generátor és jelszótároló. Ez a Dashlane Free Password Manager ingyenes letöltésű android applikációja. Nagy segítség egy ilyen

jelszótároló alkalmazás

. Egyrészt nem kell sok jelszót megjegyezni fejből, másrészt ebből adódóan használhatunk bonyolult jelszavakat is, ezzel növelve a biztonságunkat, harmadrészt pedig nem kell sehová sem bepötyögni a bejelentkezési adatokat, hiszen ezt megteszi helyettünk a Dashlane Free Password Manager. A jelszavaidat a legbiztonságosabb kódolásokkal tárolja, és szinkronizálhatók több eszköz között is.
A Smash Bandits Racing-ben alkalmad nyílik rá, hogy mindenre elszánt gazfickóként száguldj keresztül a városon, magad mögött pusztulást és káoszt hagyva. A

látványos autós üldözések

et feldobja, hogy többféle járműt is vezethetsz, amik különbözőképpen viselkednek. A versenyek alatt nem elég az ellenfeleket lehagyni, figyelni kell a rendőrökre, barikádokra és egy szinten túl már az üldöző harci helikopterek is megizzasztanak a volán mögött. Az ingyenes letöltéssel elérhető Smash Bandits Racing, izgalmas, pörgős és látványos, mindenkinek ajánljuk, aki szeret néha elszabadulni.
Egy kellemes napfelkeltés jelenetet varázsolhatsz háttérképnek androidos készülékedre a Sun Rise Free Live Wallpaper ingyenes letöltést kínáló háttérkép applikációjával. Az

élő háttérképen

a felkelő nap finom sugarai jelennek meg egy árnyas fánál, közben a madarak suhannak el, az egész hangulata kellemes és megnyugtató a nap bármely szakában. A Sun Rise Free Live Wallpaper legutóbbi frissítéseivel újabb tájképeket is kapott, így téli havazós és szélmalmos élő háttérképei is vannak már.
Keltsd életre a meséket gyermekeid számára a BOOKR Kids Mesetár ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával. Egy egész könyvesboltnyi

interaktív mese

jár a programhoz, amelyek nem csak egy-egy animált történetet tartalmaznak, de különböző fejlesztő játékokat és kisebb feladatokat is. Így nem csak egy kedves mesével lesz gazdagabb a gyerkőc, de a képességeit is fejlesztheti, miközben hasznosan fogalja el magát. A BOOKR Kids Mesetárban megadható a kor is, így a legmegfelelőbb tartalmakat fogyaszthatjátok.

Hírek

Az első és igazi 1996-os Tomb Raider-t lelkes fejlesztő átültette a böngészők világába. A legegyszerűbb gépeken is stabil 60 FPS-en fut és ugrál Lara Croft.
Úgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.
Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Az Axcrypt ingyenes letöltésű program egy egyszerű, könnyen kezelhető és kis méretű fájltitkosító szoftver.

Szeretnél elrejteni valamit a gépeden vagy csak egyszerűen nem szeretnéd, ha illetéktelenek férnének hozzá féltve őrzött személyes fájljaidhoz? Akkor az

Axcrypt fájltitkosító

egy neked való program!

Az Axcrypt 2.0 segítségével AES-128 titkosítással védheted le a számítógépeden található fájlokat! Ezentúl csak saját jelszavaddal férhetsz hozzá az adatokhoz. Ezen felül másoknak is hozzáférést adhatsz a fájlokhoz- természetesen titkosított formában- , de továbbra sem kell kiadnod a saját jelszavadat, hiszen a többiek is a SAJÁT jelszavukkal fognak csak hozzáférni ahhoz, amiket megosztasz velük!
Az ImageResizer egy roppant egyszerű képméretező és képszerkesztő program, mely egy hasznos, új funkció hozzáadását teszi lehetővé operációs rendszerünkhöz.

Az

ImageResizer képszerkesztő

program egyszerű módon váltja valóra sok felhasználó kívánságát. Mint egy beépülő modul a Windows-on belül, a képszerkesztő program telepítése után bármely képre jobb egérgombbal kattintva a legördülő menüben láthatóvá válik egy új funkció! Az ingyenes letöltésű képszerkesztő program telepítés után egyből használható funkciói képessé teszi számítógépünket bármilyen kép egyszerű átméretezésére anélkül, hogy bármilyen nagyobb külön szoftvert kéne megnyitnunk vagy akár telepítenünk.

Az ImageResizer képszerkesztő program rendkívül hely - és erőforrás takarékos program, nagyon egyszerű működéssel!

A képméretező szoftver kompatibilis Windows XP-től a Windows 10-ig bármely Microsoft operációs rendszerrel.
A Process Explorer egy Microsoft által fejlesztett program , mely abban van segítségünkre, hogy lássuk, milyen programok futnak egy adott pillanatban a számítógépünkön. Megmutatja az aktuális folyamat sebességét és aktuális állapotát, csakúgy, mint a prioritási beállításokat. A Process Explorer folyamatellenőrző program tetszés szerint leállítható.

Emellett a

Process Explorer feladatkezelő

kis méretének és alacsony rendszerigényének köszönhetően, bármilyen Windowst futtató számítógépen - akár Windows 10-en is - könnyen elindítható (a .zip fájlban 32 - és 64-bites rendszerekre is megtalálható a kompatibilis fájl).

A Process Explorer feladatkezelő program megmutatja minden adott pillanatban futó program sebességét, erőforrás-igényét és más hasznos információkat is.
A Tixati ingyenes BitTorrent program, mely letöltés közben több adatokat is hozzáférhetővé tesz számunkra, mint a seed-források, peer-ek, és a fájlátvitel tulajdonságai. Új generációs sávszélesség-biztosítóval és gyorsítóval rendelkezik. Ezen kívül a

Tixati utorrent kliens

támogatja a teljes DHT végrehajtást is

A Tixati torrent program emellett könnyen és gyorsan telepíthető, nem igényel se java-t sem pedig semmilyen .NET keretrendszert. A kapcsolati titkosítás pedig a lehető legbiztonságosabb kapcsolatért felelős. NINCS se vírus, se reklám, se semmi értelmetlen dolog a Tixati torrent programban!

A Tixati torrent legfrissebb verziója több fontos frissítést és javítást is tartalmaz. A torrent program támogatja a legtöbb Windows (64 bit) verziót. (Windows XP-Windows 10, Windows Szerver 2008, 2012)
A ShareX egy letisztult és kevés lemezterületet foglaló program, mely képernyő felvételek készítésére, gyors szerkesztésére és megosztására használható képlopó.

A

Sharex képernyőrögzítő program

, bármely általunk készített képernyő-területről képes azonnali képet készíteni.

A kép elkészítése után egyszerű szerkesztési funkciók (vízjel, magyarázat, effektek stb.) használatára van lehetőségünk.
A ShareX képlopó több nagyobb kép megosztó oldalra is képes azonnal feltölteni ezeket a mentéseket! Az új képernyőrögzítő programverzió ezen felül teljes Mozilla Firefox támogatást tartalmaz, mely a feltöltés és kép készítés közben válik igazán hasznossá a felhasználó számára és magában foglalja a böngészőbe ágyazható bővítményt.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése