Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7243 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1175 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A legismertebb pdf fájlkezelő az ingyenes Adobe Acrobat Reader androidos alkalmazás. A program professzionális megoldást nyújt, ha

pdf fájlok megnyitása, készítése és kezelése

a cél. Többféle olvasási mód áll rendelkezésre, a szöveghez kommenteket írhatunk, vagy kiemelhetjük a fontosnak tartott részleteket. A digitális aláírás is csak egy érintés. A kameránkat használva fotó alapján, vagy microsoft word fájlokból is készíthetünk pdf fájlokat az Adobe Acrobat Reader segítségével.
Ha téged is elkapott a Fidget Spinner láz, akkor neked való ez az android alkalmazás. A pörgettyű saját játékában minél nagyobb pontszámot kel elérned a rendelkezésre álló 5 pördítési lehetőségeddel. A pontszámaidból a

Fidget Spinner

edet fejlesztheted és a barátaiddal is versenghettek. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el, csak olvasd be a QR kódot!
A Telekom ügyfeleinek lehet nagyon hasznos a szolgáltató által kiadott hivatalos és ingyenes letöltéssel telepíthető alkalmazás. Segítségével bárhol és bármikor könnyedén bonyolíthatod a

Teleokom-os ügyintézést

. Egyenlegfeltöltés (saját, vagy más szám), adatforgalom ellenőrzés, számlafizetés, díjcsomag-váltás, mind-mind csak pár ujjmozdulat. A Kapcsolat Kártyások az appot is használhatják a kártya helyett azonosításra.
Nem csak PC-n, de androidon is ütős játék az Injustice 2, amelyben a DC szuperhősei és gonosztevői csapnak össze véres párharcokban. Mobilra ráadásul ingyenes letöltéssel érhető el a

akciódús verekedős játék

. Superman, Batman, Wonder Woman, Joker, Harley Quinn és még sok-sok hős irányítható. Ráadásul a harci stílusodat is te alakíthatod ki. Fejlesztheted a felszerelésedet is. A játék grafikája egyszerűen csodálatosan gyönyörű. Kidolgozott 3D-s karakterek és nyálelválasztást megindító effektek adják az Injustice 2 élményt, na meg az erőszakot sem nélkülöző brutális kombók. Kötelező darab!

Hírek

Egy gazdasági iskolában, Párizsban hamarosan bevezetnek egy új rendszert, amely a tanulók arcfelismerésével fogja megmondani, ki mennyire figyel az órán. A szoftver a Nestor nevet kapta és online kurzusokon alkalmazzák jövőre.
Első gondolatra talán furcsának tűnhet, hogy a háttérzajokat még több zajjal lehet hatékonyan kezelni, de a hangtanulmányokkal foglalkozó Plantronics pontosan ezt teszi, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy beválik a dolog.
Az információ hatalom. Ebben a korban hírből és álhírből sincs hiány. De vajon melyik hír igaz és melyik álhír és átverés? Hol ferdítenek és hol marad ki a lényeg a tudósításokból? A közösségi oldalak, a Facebook jó helyet kínálnak az álhírek terjedésének
Hiába a sok figyelmeztetés és felhívás, az internetezők nehezen fogadják el, hogy váltsanak át bonyolultabb jelszavakra, pedig nagyon fontos lenne a biztonságos jelszó választás. Minél egyszerűbb a jelszó, annál könnyebb feltörni a fiókot és visszaélni...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Google Chrome böngészője egy széles körben elterjedt webböngésző rengeteg hasznos funkcióval és rendkívül egyszerű felhasználói felülettel, Linuxra írt verzióval!

A

Google Chrome Ubuntus böngésző

már támogatja a Linux alapú operációs rendszereket anélkül, hogy bármilyen funkció tekintetében megalkuvást kívánna tőlünk. Ahjogy a Windows-ra való verzió, ez is alkalmas könyvjelzők szinkronizálására, téma beállítására és még sok minden másra is.

Ez az ingyenes letöltésű Google Chrome webböngésző támogatja a Dbian, Fedora és Ubuntu - Linux típusú rendszereket.
A Skype egy egyszerű működésű hasznos csevegőprogram videóhívások és szöveges üzenetek lebonyolítására. A Windows 10 kompatibilis program fejlesztői hónapról hónapra dolgoznak azon, hogy javítsanak a videó-és hanghívások minőségén, valamint különböző kényelmi funkciókat tudjanak a felhasználók rendelkezésére bocsátani.

A

Skype üzenetküldés és videóhívás

mellett hanghívások lebonyolítására is alkalmas. Az új Skype verzióban több minőség -és hibajavítás is megvalósul.

A Skype program kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is.
A Skype egy széles körben alkalmazott csevegő program, amely alkalmas szöveges, hang és videó általi beszélgetések lebonyolítására. A Linux rendszerre készített programot talán senkinek sem kell bemutatni, mindenki életében legalább egyszer találkozott vele már. Gyors működése és egyre stabilabb használata miatt egyre jobban elterjedt Linux programról van szó.

A

Skype videós csevegő program Linuxra

egyre több új funkcióval bővül évről évre. A mostani Linuxos verzió több hiba javítást is tartalmaz, valamint egy ingyenesen elérhető operációs rendszerrel működik együtt, amely kitűnő alternatívája lehet a Windowsnak.

Az új verzióban Electron 1.6.2 használata valósul meg, valamint a telepítő automatikusan integrálja számunkra a Skype frissítő tárhelyét, így azzal a felhasználóknak nem kell foglalkozniuk.
Mindig mással kezdesz el foglalkozni ha leülsz a gép elé? Emiatt határidőkkel maradsz el? Nem tudsz Így tanulni vagy dolgozni? Akkor a Cold Turkey programot neked találták ki!

A Cold Turkey figyelemelterelés megakadályozó program gyors, egyszerű és hatékony! Csak be kell írni a bolkkolni kívánt oldalak címét és már kész is! Töltsd le most!
A Comodo Internet security egy kivételes tűzfal nem minden napi funkciókkal. Kis méretének és egyszerű kezelőfelületének köszönhetően bármely felhasználó gyorsan megtanulhatja és nem kell méregdrága géppel rendelkezni hozzá.

A

Comodo Internet Security ingyenes tűzfal

felhő alapon működik. Kiszűri a számítógépen található malware-eket és kémprogramokat valamint más káros kódokat is. Emellett AutoSandbox technológiát tartalmaz, mely annyit tesz, hogy a gyanús programokat egy virtualizált környezetben futtatja, az eredeti rendszertől elzártan, így azok nem tudnak kárt tenni gépünkben.

A program támogatja a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereket is.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése