Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7290 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1276 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Zombie Tsunami zombie-s videojáték a világ legjobb ingyenes zombi játéka telefonra. Az App Store-ból ingyen letölthető appot most már nálunk is megtalálhatod! A Zombie tsunami zombis app hamar lesz mindenki kedvence és pár menet után majd le se tudod tenni a telefonodat! A Zombie tsunami játékban

zombi invázió

van a földön és a feladatunk az, hogy minél több embert zombivá változtassunk. Mindezt különböző akadályok kikerülésével kell megtennünk, különben ha elfogy az összes zombi, vége a játéknak. A Zombie tsunami zombi inváziós játék iOS 7 és újabb verziókon elérhető.
A Timbre zene vágó alkalmazás egy új applikáció, melynek segítségével már a telefonunkon is tudunk zenét nem csak hallgatni, de mostantól akár vágni is! Mintha a zeneszerkesztő app-al a zsebünkben lenne egy mini számítógép az Audacity programmal előre telepítve. A Timbre zene szerkesztő alkalmazás segítségével könnyeden láthatunk el más feladatokat is, mint például a zene konvertálás

zene vágás

és több zene egymásba illesztése. Több kodeket is támogat a zene vágó app, így nem kell majd a számítógépen bajlódnunk a konvertálással minden egyes alkalommal. Ingyenes alkalmazások között is kitűnik a sorból ez a zene vágó és szerkesztő applikáció, hiszen nincsen alkalmazáson belüli vásárlás és egy teljesen reklámmentes felületet kapunk. A Timbre ingyenes hangszerkesztő program csak Android 4.1 és újabb rendszert futtató eszközökön működik.
Szeretsz a Mekiben enni? Szeretnéd ezt ezentúl minél olcsóbban megtenni vagy csak szimplán többet enni a pénzedért? Akkor a McDonald's találmánya pont neked készült! A Mymeki alkalmazás segítségével

kedvezményesen ehetsz bármelyik McDonald's étteremben

. Elfelejtheted a pénztárcában vagy nadrágban hordott gyűrött kuponokat, ezzel az alkalmazással elég csak a telefonodat felmutatni az étteremben, hogy megkapd a kedvezményeket. Ezzel nem csak egy kényelmes és gyors megoldáshoz jutunk, de egyben környezettudatosak is lehetünk. A kuponokat az alkalmazás segítségével iOS 8 és újabb verziókon élvezhetjük.
A Budapest 2017 az Antenna Hungária által kibocsátott hivatalos alkalmazás, mellyel a FINA vizes VB világkupa közben tájékozódhatunk és készülhetünk fel a játékokra és más programokra. A Budapest 2017 alkalmazással könnyedén nyomon követhetjük az

úszás és vízilabda eredmények

mindegyikét. Ezen kívül az appban láthatjuk a vizes VB híreket, a programokat, interjúkat, videókat és képeket, mindet ráadásul egyetlen helyen összegyűjtve, zsebünkben, egyetlen koppintásnyi távolságra tőlünk. A hivatalos FINA vizes VB 2017 alkalmazás iOS 8 vagy újabb rendszert futtató készülékeken elérhető.

Hírek

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A GlassWire ingyenes tűzfal megbízható és hatékony védelmet biztosít számítógépünkre Windows rendszer alatt. A tűzfal program nem csak tűzfalként működik, hanem figyelni is tudjuk vele a hálózati forgalmat.

A GlassWire

ingyenes Windows tűzfal

kevés helyet foglal és gépigénye is alacsony, így a rendszer lassítása nélkül tudjuk gond nélkül futtatni. Az internet kapcsolatunkba beható betekintést nyújt a tűzfal program, így könnyedén meg tudhatjuk, ha valaki adatot akar lopni tőlünk. A felhasználói felület igen egyszerű és magától értetődő, ezért hamar bele fogunk jönni a program kezelésébe.

A Glasswire ingyenes tűzfal program kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
Az EssentialPIM egy személyes menedzser, mellyel bizalmas információinkat tarthatjuk biztonságos helyen, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá. Ezzel a kis méretű alkalmazással egyszerre kezelhetünk különböző információkat egy helyen!

Az EssentialPIM

biztonságos adattárolást

tesz lehetővé. Speciális import, export és szinkronizáció funkcióknak köszönhetően biztosítja a felhasználót az adatok teljes biztonságáról és folyamatos frissességéről. A programban készíthetünk tennivalókról listákat, találkozókat, eseményeket és jegyzeteket. Ezekhez hozzáadhatunk megjegyzéseket, fontossági jelölőt, emlékeztetőt és akár ismétlést is, ha emlékeztetőről van szó.

Az EssentialPIM program kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel is.
A Teracopy egy nagyszerű számítógépes program, melynek célja a gyors fájl másolási folyamatok biztosítása. A PC program kompaktsága garantálja számunkra, hogy sem a futtatás, sem pedig a telepítés nem okoz majd gondot

A Teracopy

Windows alatt gyorsabb másolást

tesz lehetővé. Egy különleges technológiának köszönhetően két merevlemez között gyorsabban tudunk másolni. A másolási folyamatot bármikor megállíthatjuk, ha máshova szeretnénk a számítógép erőforrásait használni, majd egy kattintás elég a folytatáshoz. Hiba esetén a program többszöri próbálkozás után ugorja csak át az adott fájlt, ezután pedig a másolás teljes leállítása helyett folytatja tovább a feladatot. A másolás végén láthatjuk a hibás másolási részeket és újra próbálhatjuk csak a hibás fájlokat.

A Teracopy 3.2 kompatibilis Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.
A Ronyasoft cég nagyszerű ingyenes poszter nyomtató szoftverének letöltése, mely segít a felhasználónak egyszerűen plakátokat szerkeszteni és nyomtatni otthonában mindenféle különleges eszköz nélkül. Grafikai szoftver létére kis gépigényének köszönhetően szinte minden számítógépen könnyedén elfut napjainkban.

A Ronyasoft Poster Printer az

ingyenes plakát nyomtatás

területét választotta szakterületévé és a fejlesztők minden erejükkel azon voltak, hogy a felhasználók számára egy minél érthetőbb poszternyomtatás területén profi programot tudjanak biztosítani, ami nem mellesleg teret biztosít kreativitásuknak is. Sokan Photoshopot használnak ilyen feladatok teljesítéséhez, ám ezzel a

poszternyomtatás programmal

teljesen kiváltható az Adobe megoldása.
A poszter készítés programmal csak egy képet kell kiválasztanunk, megadni a paramétereket, kiválasztani a nyomtatót és már indulhat is a poszternyomtatás! Ráadásul a nagy poszterekhez nem kell megvennünk a nagyméretű lapokat, elég ha A4 vagy levél méretű lapra nyomtatjuk a kép apróbb darabjait, majd később pedig összeillesztjük őket egyszerűen.

A Poster Printer program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereket is támogat 32 -és 64-biten egyaránt.
A Google Earth a Google keresőóriás térképalkalmazása, mely offline térkép böngészésre is használható. Könnyed tájékozódás és a megszokott Google Earth programfelület hamar gyorsan használhatóvá teszi ezt a nagyszerű programot.

A Google Föld program ezenfelül

ingyenes útvonaltervező és GPS

funkciókat is tartalmaz, így könnyedén navigálhatunk egy globális térképen. A 3D objektumoknak köszönhetően kifejezetten könnyű az útvonaltervezés és tájékozódás idegen nagyvárosokban, mivel láthatjuk az épületeket, mintha ott lennénk mi magunk is.

Az

új Google Föld

verzió több biztonsági javítást is tartalmaz, valamint különböző stabilitási hibákat is javít a biztonságosabb és gördülékenyebb használat érdekében.

A Google Earth program kompatibilis Windows 7, Windows 8, és Windows 10 rendszerekkel is, a legújabb Google Föld letöltése ingyenes.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése