Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7398 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1477 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A McDonald's hivatalos alkalmazásában sok, az étteremmel kapcsolatos információt tudhatsz meg, és még kedvezményke is várnak rád! A McDonald's alkalmazása egy

McDonald's étterem keresése

elképesztően könnyű dolog. Ám ezzel az alkalmazással meg tudjuk nézni, hogy milyen kuponok van jelenleg számunkra és le is tudjuk azokat vásárolni. Láthatjuk, hogy egy-egy itt forgalmazott étel milyen tápértékkel rendelkezik és még más információkat is. A McDonald's alkalmazás iOS 8 és újabb verziókon tud éttermeket keresni és kuponokat nyújtani.
A Vivino bor címke felismerő alkalmazás a telefon kameráját használva ismeri fel az éppen kezünkbe fogott bort, melyről több információt el is olvashatunk az alkalmazáson belül. A Vivino bor felismerő alkalmazás segítségével be olvashatunk borcímkéket és megkeresheted, hogy hol árulnak olyan

bort a közelben

. Ezen felül megnézheted mások véleményét az adott léről és még azt is, hogy ki, mihez ajánlja leginkább a kezedben lévő bort. Kövess más bor barátokat is és tudd meg, hogy ki szerint mi a legfinomabb, illetve mihez érdemes fogyasztani! A Vivino bor címke felismerő app Android 4.0.3 és újabb rendszereken működik.
A Vivino bor kereső alkalmazás a világ első helyezett alkalmazása, ahol kereshetünk borokra és mások kritikáit tekinthetjük meg. A Vivino alkalmazásban megtekinthetjük egy adott bor pincészetének weboldalát is, ha van, és beszerezhetjük az adott bort. Az alkalmazás ajánl nekünk különböző italokat, melyek egy jó

borkóstolás

alapjai lehetnek. De a boltban keresgélve ízlésünknek megfelelő bor után is bevethetjük az appot. A borkeresőnek csak meg kell mutatnunk a bor címkéjét és már láthatjuk is, hogy mit kell tudni az adott borról. A Vivino borkereső iOS 9 és újabb rendszereken kínál jó alapanyagot borkóstoláshoz.
Különleges élményt kínál a Mosaic from Steven Soderbergh IOS alkalmazása. Egy olyan kísérleti médiumot fogyaszthatunk vele, amire még nem volt példa a történelemben. Az appal egy több szálon futó,

interaktív sorozatot

nézhetünk meg. A három főszereplő körül keveredő bonyodalmakat nem a szokott módon egymás utáni részekben nézhetjük meg, hanem szálak, történetek, szereplők mentén a saját elgondolásunk alapján. A Mosaic from Steven Soderbergh ingyenes letöltésű iOS app. egészen új élményt nyújt a sorozatnézésben, ezért is érdemes kipróbálni.

Hírek

Egyre többször fordul elő, hogy angol nyelvű weboldalra tévedünk. Gyakran előfordul, hogy egy terméket az E-bay-ről, vagy valamelyik nagy kínai webáruházból lényegesen olcsóbban tudjuk megrendelni, mint itthonról.
Egy igazán különleges művészeti elgondolást valósított meg Steven Soderbergh legújabb művével, a Mosaic-kal. A sorozat csakis mobilon nézhető, de nem filmként, hanem valami egészen más formában.
A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni
A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Lucas Chess egy ingyenes sakk program Windows rendszerekre. A Sakk programban gyakorolhatunk és játszhatunk egyaránt, így fejlődésünkhöz nem szükséges társat találunk.

A Lucas Chess

sakk Windows rendszerekre

nagyszerű sakk élményt nyújt a képernyőn keresztül. A játékban lehetőségünk van gyakorolni és különböző rendszerek ellen játszani. A sakk játékban különböző kihívásokat teljesítve is fejlődhetsz, valamint összemérheted a tudásodat az összes rendszerrel egyszerre, a leggyengébbtől a legerősebbig és a meccsek eredményeit nyilvánosságra is hozhatod.

A sakk játék Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken egyaránt gond nélkül fut.
Az AVG Free Edition az AVG vírusirtó szoftvert gyártó cég ingyenes, otthoni terméke, melyet bárki telepíthet költségek nélkül és élvezheti a teljes védelmet számítógépén.

Az AVG

ingyenes Windows 10 vírusirtó

már a legújabb operációs rendszerrel is együttműködik, így nem kell majd kompatibilitási problémák miatt lemondanunk erről a nagyszerű programról. Az AVG ingyenes vírusirtó képes figyelni a teljes internet forgalmunkat , valamint gondoskodik az otthoni hálózat biztonságáról is. A Windows 10-es vírusirtó követés védelemmel is el van látva, így a weboldalak sem kémkedhetnek majd utánunk!

Az AVG Free Edition ingyenes Windows 10 vírusirtó Windows 7 és újabb rendszereken működik.
A PotPlayer egy multifunkciós médialejátszó Windows rendszerekre, amely a számos támogatott formátum és eszköz miatt, akadálymentes szórakozást kínál mindenkinek.

A PotPlayer

Blu-Ray és DVD lejátszó

ráadásul TV és HDTV eszközökkel is minden gond nélkül együttműködik. A DVD lejátszó Audio CD-ket is támogat, illetve az éppen lejátszott videókról készíthetünk pillanatképeket, melyeket JPEG-formátumban elmenthetünk. A médialejátszó DIVX és SUP feliratokat is támogat, így az idegennyelvű filmekkel sem lesz gondunk. A Blu-ray lejátszó könnyen kezelhető és átlátható, így ezzel sem lesz gondunk.

A PotPlayer multifunkciós médialejátszó Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé Blu-ray és DVD lemezek lejátszását.
A Firefox Quantum a Mozilla legújabb projektjének terméke, melynek célja a gyors és biztonságos böngészés lehetővé tétele. Az ingyenes letöltésű böngésző rengeteg újdonságot és javítást hozott magával.

A

Firefox Quantum

továbbfejlesztett privát webböngésző most még biztonságosabb lett és rendelkezik követés elleni védelemmel, így nem kell aggódnunk, hogy valaki kémkedhet utánunk, ha privát ablakot használunk. A Mozzilla Firefox Quantum böngésző gyorsaságát a motorháztető alatt történt változásoknak köszönheti, sokkal kevesebb kódsorból áll a Quantum névre keresztelt program és a memóriakezelésen is sokat javított a fejlesztői csapat! A biztonságos böngésző ezen felül lehetővé teszi, hogy eszközök között szinkronizáljunk jelszavakat és más adatokat.

A Firefox Quantum böngésző letöltés és telepítés után gyors és biztonságos böngészést biztosít, mely Windows 7 és újabb akár Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Az Ultra Virus Killer egy rendkívül egyszerű és kisméretű vírusirtó program, melyet már telepíteni sem szükséges ahhoz, hogy használni tudjuk és védelmet nyújtson Windows rendszereken.

Az Ultra Virus Killer

vírusirtó telepítés nélkül

is teljes mértékű védelmet nyújt a vírusok ellen, melyek az interneten leselkednek a felhasználókra. Az ingyenes vírusirtó emellett rendszer hibák javítására is alkalmas, így különböző problémákat küszöbölhetünk ki olyan eszközökkel, mint például a registry hibás bejegyzéseinek javítása. A telepítést nem igénylő vírusirtó emellett okos törlő szekciót is kapott, mely akár egyszerre több programot is képes törölni a számítógépről.

Az Ultra Virus Killer portable vírusirtó Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszerekkel is kompatibilis.
Első  Előző  Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése