Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7290 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1276 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Zombie Tsunami zombie-s videojáték a világ legjobb ingyenes zombi játéka telefonra. Az App Store-ból ingyen letölthető appot most már nálunk is megtalálhatod! A Zombie tsunami zombis app hamar lesz mindenki kedvence és pár menet után majd le se tudod tenni a telefonodat! A Zombie tsunami játékban

zombi invázió

van a földön és a feladatunk az, hogy minél több embert zombivá változtassunk. Mindezt különböző akadályok kikerülésével kell megtennünk, különben ha elfogy az összes zombi, vége a játéknak. A Zombie tsunami zombi inváziós játék iOS 7 és újabb verziókon elérhető.
A Timbre zene vágó alkalmazás egy új applikáció, melynek segítségével már a telefonunkon is tudunk zenét nem csak hallgatni, de mostantól akár vágni is! Mintha a zeneszerkesztő app-al a zsebünkben lenne egy mini számítógép az Audacity programmal előre telepítve. A Timbre zene szerkesztő alkalmazás segítségével könnyeden láthatunk el más feladatokat is, mint például a zene konvertálás

zene vágás

és több zene egymásba illesztése. Több kodeket is támogat a zene vágó app, így nem kell majd a számítógépen bajlódnunk a konvertálással minden egyes alkalommal. Ingyenes alkalmazások között is kitűnik a sorból ez a zene vágó és szerkesztő applikáció, hiszen nincsen alkalmazáson belüli vásárlás és egy teljesen reklámmentes felületet kapunk. A Timbre ingyenes hangszerkesztő program csak Android 4.1 és újabb rendszert futtató eszközökön működik.
Szeretsz a Mekiben enni? Szeretnéd ezt ezentúl minél olcsóbban megtenni vagy csak szimplán többet enni a pénzedért? Akkor a McDonald's találmánya pont neked készült! A Mymeki alkalmazás segítségével

kedvezményesen ehetsz bármelyik McDonald's étteremben

. Elfelejtheted a pénztárcában vagy nadrágban hordott gyűrött kuponokat, ezzel az alkalmazással elég csak a telefonodat felmutatni az étteremben, hogy megkapd a kedvezményeket. Ezzel nem csak egy kényelmes és gyors megoldáshoz jutunk, de egyben környezettudatosak is lehetünk. A kuponokat az alkalmazás segítségével iOS 8 és újabb verziókon élvezhetjük.
A Budapest 2017 az Antenna Hungária által kibocsátott hivatalos alkalmazás, mellyel a FINA vizes VB világkupa közben tájékozódhatunk és készülhetünk fel a játékokra és más programokra. A Budapest 2017 alkalmazással könnyedén nyomon követhetjük az

úszás és vízilabda eredmények

mindegyikét. Ezen kívül az appban láthatjuk a vizes VB híreket, a programokat, interjúkat, videókat és képeket, mindet ráadásul egyetlen helyen összegyűjtve, zsebünkben, egyetlen koppintásnyi távolságra tőlünk. A hivatalos FINA vizes VB 2017 alkalmazás iOS 8 vagy újabb rendszert futtató készülékeken elérhető.

Hírek

Dani Clode, a londoni Királyi Művészeti Főiskola (RCA) végzős diákja, és a legújabb alkotása az úgynevezett The Third Thumb, azaz A harmadik hüvelykujj: egy 3D-s nyomtatott protézis, amely pontosan azt takarja, amit a neve sugall.
Az egyik legnépszerűbb zenés streamer alkalmazás, a Spotify egy új, vezetőbarát módot tesztel éppen. Egyelőre csak keveseknek adatott meg a lehetőség a kipróbálásra, de ha a tesztkör véget ért, mindenkinek elérhetővé válik a funkció.
A Google Earth egy komolyabb ráncfelvarráson esett át még az idei év elején, így most már böngészőbarát és infókártyákat is tartalmaz a 3D-s földgömb alkalmazás. Legújabb frissítése után pedig a természetkedvelőknek kínál csemegét.
Folyton folyvást a minket körülölelő hatalmas űrt fürkésszük és igyekszünk minél többet megtudni erről a felfoghatatlanul hatalmas világról. Most okosabbak lettünk, a Szaturnusz egyik holdján ugyanis szerves anyagokra bukkantak a tudósok.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Jó szorakozást nyujthat a KAR és MID fájlok lejátszására alkalmas program.
Minden monitorral videókártyával rendelkező felhasználó nélkülözhetetlen segédprogramja, amely a grafikával kapcsolatos részegységeket finomhangolja, tunningolja.
Ez a szlovák származású program hirtelen robbant be a videólejátszó programok közé, remek szolgáltatásaival, és tetszetős felületével.
Az egyik legszínvonalasabb, legprofibb letöltés-vezérlő, amely több szálon tölt le, így növelve a biztonságot és a sebességet (akár 500%-kal), a fájlokat kategorizálhatjuk, képes tükörszervereket keresni, időpontot lehet beállítani, átlátható, átszabható, magyarul is tud!
Sheep vs. Gravity Screeansaver. A Bárány kontra Gravitáció címből mindenki kitalálhatja, hogy miről is szól ez a képernyővédő. Ingyenes letöltéssel több képernyővédőt is letölthetsz a letöltőközpont oldaláról a számítógépedre, PC-dre.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése