Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7215 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1149 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Biztonságos jelszókezelő, jelszó generátor és jelszótároló. Ez a Dashlane Free Password Manager ingyenes letöltésű android applikációja. Nagy segítség egy ilyen

jelszótároló alkalmazás

. Egyrészt nem kell sok jelszót megjegyezni fejből, másrészt ebből adódóan használhatunk bonyolult jelszavakat is, ezzel növelve a biztonságunkat, harmadrészt pedig nem kell sehová sem bepötyögni a bejelentkezési adatokat, hiszen ezt megteszi helyettünk a Dashlane Free Password Manager. A jelszavaidat a legbiztonságosabb kódolásokkal tárolja, és szinkronizálhatók több eszköz között is.
A Smash Bandits Racing-ben alkalmad nyílik rá, hogy mindenre elszánt gazfickóként száguldj keresztül a városon, magad mögött pusztulást és káoszt hagyva. A

látványos autós üldözések

et feldobja, hogy többféle járműt is vezethetsz, amik különbözőképpen viselkednek. A versenyek alatt nem elég az ellenfeleket lehagyni, figyelni kell a rendőrökre, barikádokra és egy szinten túl már az üldöző harci helikopterek is megizzasztanak a volán mögött. Az ingyenes letöltéssel elérhető Smash Bandits Racing, izgalmas, pörgős és látványos, mindenkinek ajánljuk, aki szeret néha elszabadulni.
Egy kellemes napfelkeltés jelenetet varázsolhatsz háttérképnek androidos készülékedre a Sun Rise Free Live Wallpaper ingyenes letöltést kínáló háttérkép applikációjával. Az

élő háttérképen

a felkelő nap finom sugarai jelennek meg egy árnyas fánál, közben a madarak suhannak el, az egész hangulata kellemes és megnyugtató a nap bármely szakában. A Sun Rise Free Live Wallpaper legutóbbi frissítéseivel újabb tájképeket is kapott, így téli havazós és szélmalmos élő háttérképei is vannak már.
Keltsd életre a meséket gyermekeid számára a BOOKR Kids Mesetár ingyenes letöltésű androidos alkalmazásával. Egy egész könyvesboltnyi

interaktív mese

jár a programhoz, amelyek nem csak egy-egy animált történetet tartalmaznak, de különböző fejlesztő játékokat és kisebb feladatokat is. Így nem csak egy kedves mesével lesz gazdagabb a gyerkőc, de a képességeit is fejlesztheti, miközben hasznosan fogalja el magát. A BOOKR Kids Mesetárban megadható a kor is, így a legmegfelelőbb tartalmakat fogyaszthatjátok.

Hírek

Az első és igazi 1996-os Tomb Raider-t lelkes fejlesztő átültette a böngészők világába. A legegyszerűbb gépeken is stabil 60 FPS-en fut és ugrál Lara Croft.
Úgy néz ki a nagy sikerű mikro Nintendo gépek sikerén felbuzdulva újabb aprócska gépet szerezhetnek be a konzol szerelmesei. Egy mini SNES-t fognak még ebben az évben piacra dobni.
Nem mindegy, mennyit tudunk böngészni, dúl a Microsoft és Google bögészőháborúja. A laptopok töltöttségi ideje egy kényes kérdés. Nehéz pontosan meghatározni meddig bírják, hiszen rengeteg változó befolyásolhatja. Az biztos, hogy minél tovább bírja a gép,
Már elérhető a legújabb nagy Windows 10 frissítés csomag, a legfrissebb Creator's Update, amely a második nagy frissítés a rendszerre az Anniversary Update után. Kapunk jó pár újdonságot és javítást is, érdemes lesz telepíteni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
Ha internetezés közben 1-2 spyware program a regiszteribe akarja irni magát, akkor ez a program megakadályozza.
Helyi hálózat számítógépeit figyelő és kezelő program amely magyar nyelvű.
Ez a különleges és egyben nagyon hasznos kis program lehetővé teszi a fájlok cseréjét két kliens között úgy mint egy ftp program, de ehhez kizárolag a 80-as (http) portot hassználja, ezért átengedik a tűzfalak.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése