Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7398 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1477 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A McDonald's hivatalos alkalmazásában sok, az étteremmel kapcsolatos információt tudhatsz meg, és még kedvezményke is várnak rád! A McDonald's alkalmazása egy

McDonald's étterem keresése

elképesztően könnyű dolog. Ám ezzel az alkalmazással meg tudjuk nézni, hogy milyen kuponok van jelenleg számunkra és le is tudjuk azokat vásárolni. Láthatjuk, hogy egy-egy itt forgalmazott étel milyen tápértékkel rendelkezik és még más információkat is. A McDonald's alkalmazás iOS 8 és újabb verziókon tud éttermeket keresni és kuponokat nyújtani.
A Vivino bor címke felismerő alkalmazás a telefon kameráját használva ismeri fel az éppen kezünkbe fogott bort, melyről több információt el is olvashatunk az alkalmazáson belül. A Vivino bor felismerő alkalmazás segítségével be olvashatunk borcímkéket és megkeresheted, hogy hol árulnak olyan

bort a közelben

. Ezen felül megnézheted mások véleményét az adott léről és még azt is, hogy ki, mihez ajánlja leginkább a kezedben lévő bort. Kövess más bor barátokat is és tudd meg, hogy ki szerint mi a legfinomabb, illetve mihez érdemes fogyasztani! A Vivino bor címke felismerő app Android 4.0.3 és újabb rendszereken működik.
A Vivino bor kereső alkalmazás a világ első helyezett alkalmazása, ahol kereshetünk borokra és mások kritikáit tekinthetjük meg. A Vivino alkalmazásban megtekinthetjük egy adott bor pincészetének weboldalát is, ha van, és beszerezhetjük az adott bort. Az alkalmazás ajánl nekünk különböző italokat, melyek egy jó

borkóstolás

alapjai lehetnek. De a boltban keresgélve ízlésünknek megfelelő bor után is bevethetjük az appot. A borkeresőnek csak meg kell mutatnunk a bor címkéjét és már láthatjuk is, hogy mit kell tudni az adott borról. A Vivino borkereső iOS 9 és újabb rendszereken kínál jó alapanyagot borkóstoláshoz.
Különleges élményt kínál a Mosaic from Steven Soderbergh IOS alkalmazása. Egy olyan kísérleti médiumot fogyaszthatunk vele, amire még nem volt példa a történelemben. Az appal egy több szálon futó,

interaktív sorozatot

nézhetünk meg. A három főszereplő körül keveredő bonyodalmakat nem a szokott módon egymás utáni részekben nézhetjük meg, hanem szálak, történetek, szereplők mentén a saját elgondolásunk alapján. A Mosaic from Steven Soderbergh ingyenes letöltésű iOS app. egészen új élményt nyújt a sorozatnézésben, ezért is érdemes kipróbálni.

Hírek

Egyre többször fordul elő, hogy angol nyelvű weboldalra tévedünk. Gyakran előfordul, hogy egy terméket az E-bay-ről, vagy valamelyik nagy kínai webáruházból lényegesen olcsóbban tudjuk megrendelni, mint itthonról.
Egy igazán különleges művészeti elgondolást valósított meg Steven Soderbergh legújabb művével, a Mosaic-kal. A sorozat csakis mobilon nézhető, de nem filmként, hanem valami egészen más formában.
A különböző böngészők rendszeresen frissülnek, ritkán kapjuk fel rá a fejünket. Általában kisebb javítások, optimalizálások történnek ilyenkor. A Firefox Quantum verziójára viszont érdemes figyelni
A gamerek által jól ismert márka, a Razer új piacon igyekszik megvetni a lábát, így hát előrukkolt a Razer Phone-nal, amely kenterbe ver minden más telefont teljesítmény szempontjából.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Hagyományos játékmenet jellemzi a Galaga stílusú akciójátékot, ahol egy függőleges mozgású pályán a felbukkanó ellenfeleket kell megsemmisítenünk. A játékban számtalan extra fegyvert és tárgyat vehetünk fel, melyekkel képességeinket bővíthetjük. A letölthető változatban egy szint, tíz pályával található.
Autótérkép, útvonalkeresővel.

Magyarország autótérképe, település kereséssel, irányítószámokkal és optimális út keresés két vagy több település között.
Az Adobe Reader PDF adatok on- és offline megnyítására alkalmas ingyenes szoftver. Az Acrobat 7 olyan specifikus verzió, amely a közép-európai nyelvekhez kiemelt támogatást nyújt: keresés, PDF űrlapok, Webrögzítő, Javítás és Megjegyzéskezelés.
Szép grafika és élethű szimuláció jellemzi a Chequered Flag programot, melyben egy autót próbálhatunk ki. A játékban a kameraállásokat a funkcióbillentyűkkel választhatjuk ki, míg a további lehetőséget a mellékelt dokumentációban találjuk.
Avi/Divx filmek szétdarabolására és összefűzése szolháló proram.
Magáncélra ingyenes szoftverrel nagyobb méretű avi/Divx filmeket darabolhatunk fel tetszőleges méretű adatokra, majd azokat ismét összefűzhetjük. A programban három funkciót találunk: splitter (darabolás), join (összefűzés), valamint Clip (időpont alapú kiválasztás).

Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése