Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7243 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1175 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A legismertebb pdf fájlkezelő az ingyenes Adobe Acrobat Reader androidos alkalmazás. A program professzionális megoldást nyújt, ha

pdf fájlok megnyitása, készítése és kezelése

a cél. Többféle olvasási mód áll rendelkezésre, a szöveghez kommenteket írhatunk, vagy kiemelhetjük a fontosnak tartott részleteket. A digitális aláírás is csak egy érintés. A kameránkat használva fotó alapján, vagy microsoft word fájlokból is készíthetünk pdf fájlokat az Adobe Acrobat Reader segítségével.
Ha téged is elkapott a Fidget Spinner láz, akkor neked való ez az android alkalmazás. A pörgettyű saját játékában minél nagyobb pontszámot kel elérned a rendelkezésre álló 5 pördítési lehetőségeddel. A pontszámaidból a

Fidget Spinner

edet fejlesztheted és a barátaiddal is versenghettek. Az alkalmazás ingyenes letöltéssel érhető el, csak olvasd be a QR kódot!
A Telekom ügyfeleinek lehet nagyon hasznos a szolgáltató által kiadott hivatalos és ingyenes letöltéssel telepíthető alkalmazás. Segítségével bárhol és bármikor könnyedén bonyolíthatod a

Teleokom-os ügyintézést

. Egyenlegfeltöltés (saját, vagy más szám), adatforgalom ellenőrzés, számlafizetés, díjcsomag-váltás, mind-mind csak pár ujjmozdulat. A Kapcsolat Kártyások az appot is használhatják a kártya helyett azonosításra.
Nem csak PC-n, de androidon is ütős játék az Injustice 2, amelyben a DC szuperhősei és gonosztevői csapnak össze véres párharcokban. Mobilra ráadásul ingyenes letöltéssel érhető el a

akciódús verekedős játék

. Superman, Batman, Wonder Woman, Joker, Harley Quinn és még sok-sok hős irányítható. Ráadásul a harci stílusodat is te alakíthatod ki. Fejlesztheted a felszerelésedet is. A játék grafikája egyszerűen csodálatosan gyönyörű. Kidolgozott 3D-s karakterek és nyálelválasztást megindító effektek adják az Injustice 2 élményt, na meg az erőszakot sem nélkülöző brutális kombók. Kötelező darab!

Hírek

Egy gazdasági iskolában, Párizsban hamarosan bevezetnek egy új rendszert, amely a tanulók arcfelismerésével fogja megmondani, ki mennyire figyel az órán. A szoftver a Nestor nevet kapta és online kurzusokon alkalmazzák jövőre.
Első gondolatra talán furcsának tűnhet, hogy a háttérzajokat még több zajjal lehet hatékonyan kezelni, de a hangtanulmányokkal foglalkozó Plantronics pontosan ezt teszi, ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy beválik a dolog.
Az információ hatalom. Ebben a korban hírből és álhírből sincs hiány. De vajon melyik hír igaz és melyik álhír és átverés? Hol ferdítenek és hol marad ki a lényeg a tudósításokból? A közösségi oldalak, a Facebook jó helyet kínálnak az álhírek terjedésének
Hiába a sok figyelmeztetés és felhívás, az internetezők nehezen fogadják el, hogy váltsanak át bonyolultabb jelszavakra, pedig nagyon fontos lenne a biztonságos jelszó választás. Minél egyszerűbb a jelszó, annál könnyebb feltörni a fiókot és visszaélni...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Izléses számtalan kártyajátékot tartalmazó összeállítás demó verziója.
A linux felhasználok által kedvelt játék windows-os változat demója.
Közkedvelt CD/DVD-író alkalmazás, mely egyben képes az optikai meghajtók emulációjára is (néhány támogatott image-formátum: MDS, CCD, BIN, CUE, ISO, CDI, BWT, BWI, BWS, BWA stb.)
A 1.9.5.2722-es verzió néhány újdonsága
dupla rétegű DVD+R, DVD-R támogatása
- DVD-gyártójának megjelenítése
- DVD+R/RW bootolási beállítása DVD-ROM-ként (nem minden meghajtó támogatja)
- újabb drive-ok támogatása
- 16X-os DVD-írók támogatása
- kisebb hibák javítása
A SolSuite 2004 kistestvére, 10 kártyajátékot tartalmaz korlátozás nélkül, ingyenes letöltéssel elérhető remek kártyajáték. A főoldal keresőjében további remek játékokat kereshetsz!
Ingyenes terix klón.
Egyszerüségével arra hivatott, hogy munkaidőben szorakozzunk, viszonylag főnökbíztos megoldást alkalmazva: 1 kattintásál bezárható, vagy a taskbarra helyezhető.
Első  Előző  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése