Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7708 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1831 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Szívesen adakoznál, vagy tennél a jó ügyért, te sem dúskálsz a pénzben? A Charity Miles IOS applikációval testmozgásoddal tehetsz a jó ügyért. Fuss vagy kerékpározz és a tracker alkalmazás minden megtett métered után egy általad kiválasztott

jótékonysági alapítvány

számára írja jóvá pénz formájában. Ha már használsz valamilyen tracker appot, mint például a FitBit, akkor azt is összekötheted a Charity Miles-szal. Kiváló motiváció és remek lehetőség hogy egyszerre légy jó formában és jótékonykodj is.
Jó volna, ha szót érthetnél a macskáiddal? Nos A Macska Fordító Szimulátor is így gondolták, ezért megpróbálkoztak egy olyan androidos applikáció létrehozásával amelynek segítségével kommunikálhattok. A

macska fordító

ajánl lehetőséget hang alapján történő fordításra oda-vissza, vagy általánosabb 'macskamondások' kiadására is. Ilyenkor csak meg kell nyomni a megfelelő ikont, hogy ételről, játékokról tudjuk meg a kedvenc véleményét. A Macska Fordító Szimulátor appot nem kell túlságosan komolyan venni, inkább tréfa, mint tényleges macska fordító, mindenesetre érdekes megfigyelni, hogyan reagál rá a kis kedvenc. Azért túlzásba ne vigyük, ha láthatóan zavarja a hangulatát, azonnal fejezzük be!
Hasznos androidos alkalmazás a Gyógyszer emlékeztető, amellyel biztosra mehetsz, hogy egy alkalommal sem felejted el bevenni a gyógyszereidet. Ha netán mégis elmulasztanád a mobilapp értesítését, akkor

Gyógyszer emlékeztetőben

bejelölheted a kimaradást. Így később a naptárban pontosan vissza tudod követni, mikor, miből és mennyit vettél be. Az app kezelése egyszerű, felvehető benne többféle gyógyszer és azok ütemezése, ezek később módosíthatók is. Kérhetsz egy emlékeztetőt. vagy hogy az alkalmazás addig jelezzen míg be nem vetted a gyógyszeredet.
A Find The Differences játékban egy nyomozónak kell segítened, hogy felgöngyölíthessen pár csúnya bűnügyet. Mindegyik nyomozás más témájú, más az elkövető, a kihívás és a meglepetések. Limitált idő áll rendelkezésre a

detektív játékban

ezért alapos megfigyelőképességre lesz szükség.A több mint 20 ügy több mint 1000 feladványt tartogat és ez a szám folyamatosan bővül. Szerencsére ha nagyon elakadnánk a detektív játékban, a Find The Differences tud pár segítő tippet is adni.

Hírek

Az okostelefonok megjelenésétől izgatta mindenki fantáziáját az összehajthatós okostelefonok fogalma. Ugyan az elképzelés elég homályos volt és többen többféleképpen értelmezték, úgy tűnik végre valósággá válik a képzelet, a Samsung ugyanis bemutatta a legújabb készülékét, amellyel akár megváltoztathatja a jövő telefonjait.
A túlzott közösségi média fogyasztása, mint a Facebook, Instagram vagy Snapchat, szoros kapcsolatban áll az illető mentális egészségi állapotával és magányhoz vagy akár súlyos depresszióhoz is vezethet, mondja el egy új kutatás eredménye
Kétes sikernek néz elébe az egyelőre csak spanyolul elérhető Follow JC GO névvel elindított mobilos alkalmazás. Habár a Pokémon GO-ra nagyon hasonlító katolikus tematikájú játék ellen a pápának sincsen ellenvetése, érdekes lesz az utcán Jézust üldöző mobilosokat látni a közeljövőben.
A nagy sikernek örvendő chat alkalmazás, a Snapchat a Hooked segítségével most egy új műfajt vezet be, a 'chat fiction-t'. Az alkalmazás egy többrészes, folytatásos történetet fog előadni, amely tematikailag ötvözi a science fiction, thriller és a misztikus hangulatot. A címe Dark Matter lesz és a Szilikon völgyben fog játszódni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Neked is gondot okoz a sok ugyanolyan fájl a számítógépeden, amik rengeteg hasznos helyet foglalnak el? A DiskBoss a duplikált fájlok törlésének mestere! A program telepítése és használata angolul lehetséges.

A DiskBoss

tárhely felszabadítás

terén egy igazi nagyágyú! Nem csak a dupla fájlok törlésére használhatjuk, hanem teljes analízist kaphatunk a merevlemezről, illetve annak változásairól, élőben! A tárhely felszabadítás mellet lehetőségünk van biztonságos másolásra is, nagyon kicsi hibaaránnyal, de több lemezt egymással össze is tudunk szinkronizálni a DiskBoss program segítségével. Ne késlekedj tovább és töltsd le most! A megfelelően elrendezett fájlok még jobb teljesítményt nyújtanak!

A DiskBoss program 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióin működik.
A TweakPower egy kisméretű Windows tuning eszköz, amivel számítógéped gyorsabb és megbízhatóbb lesz majd. A TweakPower telepítése és használata angolul lehetséges.

A TweakPower

számítógép tuning

nem csak letörli a felesleges fájlokat, így nem csak tárhelyet szabadít fel, de a Windows gyorsabb működéséhez is hozzájárul. A számítógép tuning program képes egy olyan módban is működni, ahol feleslegessé vált programokat és folyamatokat sokkal agresszívabban kezeli. A program legújabb verziója hibajavításokat, optimalizált rendszer takarítást és megújult felhasználói kezelőfelületet is tartalmaz.

A TweakPower számítógép tuning program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken hajt végre számítógép gyorsítást jelentős mértékben.
A Panda Free Antivirus az egyik legjobb ingyenes víurisrtó. Kis mérete és rendkívül jól megtervezett funkciói teszik annyira vonzóvá ezt a vírusirtót! A program telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A Panda Free Antivirus

ingyen vírusirtó

sokak kedvence. A vírusirtó működése sem a játékokat, sem pedig más erőforrás igényes folyamatokat nem befolyásol. A háttérben működő vírusirtó könnyűszerrel keresi meg és hatástalanítja a számítógépen található vírusokat. A Panda Free Antivirus ingyen vírusirtó legújabb verziójában a VPN szolgáltatás is bevezetésre került, így mostantól tudsz biztonságosan böngészni.

A Panda Free Antivirus Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Lassú a Windows? A Glary Utilities segítségével a Windows gyorsítás gyerekjáték lesz! Ha lassú a számítógép, töltsd le te is a Glary Utilities programot! A Windows gyorsító telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A Glary Utilities

rendszer gyorsító

megfigyeli a rendszer felállási idejét, majd a lassulást előidéző programokat és folyamatokat megkereshetjük és megoldhatjuk a problémát. Keresd meg a rendszer hibáit a Glary Utilities programmal és orvosold mindegyiket a gyorsabb számítógép működés érdekében! A Glary Utilities legújabb verzió a program eszközeinek néhány javítását és optimalizált működést hoz.

A Glary Utilities Windows gyorsítása Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken elérhető.
Az Ultra Adware Killer vírusirtó program legújabb verziójának letöltése. A reklámvírus eltávolító program telepítés nélkül indul, használni pedig angol nyelven lehet.

Az Ultra Adware Killer

vírus eltávolító

program csupán néhány perc alatt megvizsgálja a számítógépet reklámvírusok után kutatva, majd pedig törli a káros és zavaró programokat a számítógépről egy szempillantás alatt. A reklámprogramok véletlenül is települhetnek számítógépünkre, de eltávolításuk sokszor nagy macerát okozhat. Ilyen helyzetekben jön nagyon jóló a reklám vírus eltávolító.

Az Ultra Adware Killer Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken használható.
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése


!