Kereső
Keres: Kategória:
Hol keressen: Név Leírás
Összes program: 7674 db | Összes driver: 1130 db | Összes alkalmazás: 1793 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

A Foodie egy kamera alkalmazás, amivel művészi fotókat készíthetsz, közösségi média profilodra, ételekről. Az alkalmazás angol és más idegen nyelveken használható. A Foodie

fotó alkalmazás

a mai trendekkel lépést tartva olyan minőségi étel képeket készít, amiket büszkén rakhatsz ki majd Facebbokra vagy Intagramra. A fotó alkalmazásban 30 különböző, élő filtert találhatsz, amik már a kép készültekor felfedik, hogy milyen is lesz majd a végeredmény a kívánt hatással. Foodie-val nemcsak gyönyörű képeket csinálhatsz, hanem mindezt gyorsan teheted meg, nem kell félned, hogy kihűl az ennivalód. A Foodei fotós alkalmazás iOS 8 és újabb verziókat támogat.
Telepítsd és használd fel ingyenesen a speciálisan gamereknek készült cross platform csevegő alkalmazást, a Discord-ot! Készíts privát vagy publikus saját csatornát, vagy csatlakozz a már meglévőkhöz, hogy

chatelj vagy beszélgess

a csatornán lévőkkel. Privát és csoportos beszélgetéseket egyaránt intézhetsz. A Discord rengeteg játékot támogat, így a chat és beszélgetés funkciók mellett az alkalmazáson keresztül akár az invitálást is megoldhatod vele.
A Radarbot ingyen: Traffipax-érzékelő & sebességmérő alkalmazás vegyíti a mobil állomások aktuális adatait és az állandó mérők helyzeteit, hogy a lehető legpontosabb és legteljesebb képet nyújthassa a söfőröknek. A Radarbot ingyen:

Traffipax-érzékelő & sebességmérő

használatához GPS-es mobilra van csak szükség, így vezetés közben minden közelben lévő traffipaxról időben értesülhet a használója. 4 féle témával és akku kímélő móddal is bír, kiírja az aktuális sebességet, motorosok számára pedig rezgő jelzésre is beállítható.
Fortnite játékosoknak jöhet jól a hasznos kiegészítő mobilalkalmazás a játékhoz, amely a Companion for Fortnite névet tölthető le ingyenesen a Google Play Áruházból. Az appal meccs közben figyelemmel követheted a statisztikáidat, vagy meccsek között vesd össze a többi játékoséval! Megnézheted a

Fortnite

fegyvereinek adatait, kapsz egy térképet az összes láda pontos helyével, kiválaszthatod a landolási helyedet, vagy vásárolhatsz a játék in-game boltjában. A Commpanion for Fortnite hasznos kiegészítő lehet minden játékosnak, aki szeretne kicsit felkészültebb lenni a többieknél.

Hírek

Sok-sok iPhone rajongó várva várt álmát teljesítették be az idei Apple Keynote rendezvényen, amikor lerántották a leplet az új iPhone X-ről. A cupertinói Steve Jobs arénában (hol máshol?!) tartott eseményen több új részlet is napvilágot látott a készülékről.
Teljes kört ír le a Final Fantasy XV játékok története. Az eredetileg számítógépre és konzolokra kiadott játék hatalmas sikerein felbuzdulva a fejlesztői elkészítették a Pocket Editiont, amely a játék egyszerűsített, mobilokon is élvezhető változata lett. Mivel utóbbi is igencsak szépen teljesített, most úgy döntöttek, a PC-sek és konzolosok is...
Sokaknak felkeltette a fantáziáját a tavaly tavasszal történt esemény, amelynek során Harry herceg és Meghan Markle egy teljesen elektromos Jaguar E-Type-pal hagyta egy az esküvőjük helyszínét. Most úgy tűnink a Jaguar nekiáll sorozatban gyártani a különleges darabot, amely egyszerre klasszikus és modern.
Los Angelesben speciális scannereket telepítenek a metrókba, amelyekkel az utasokat vizsgálhatják meg alaposabban. A scanner kijelez mindenféle fegyvert, vagy robbanóanyagot, taglalta a helyi biztonsági szóvivő. Ez lesz az első tömegközlekedési rendszer az Egyesült Államokban, amely alkalmazni fogja ezt a biztonsági intézkedést.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

A Bandizip tömörítő program nagyon jó megoldást nyújt akkor, ha szeretnél fájlokat egy közös könyvtárba rendezni vagy pedig kisebb helyen tárolni őket. A tömörítő program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Bandizip

kicsomagoló program

a legtöbb népszerű fájl kiterjesztéssel elboldogul, legyen szó akár tömörítésről vagy megnyitásról. Készíts Zip, ZipX, TAR, TGZ, LZH, ISO, 7Z, EXE fájlokat és nyiss meg RAR, ACE, AES, ALZ, APK, ARJ, BH, BIN, BZ, BZ2 vagy más formátumokat. A kicsomagoló program tömörítéskor képes az adatokat AES-256 titkosítással is ellátni, amely az eddig legkomolyabb titkosítási eljárás a számítógépes világban.

A Bandizip tömörítő és kicsomagoló program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
A Qbittorrent torrent letöltő program segítéségével ingyen tölthetsz le torrenteket a világhálóról. A torrent letöltő program használata magyarul is elérhető.

A Qbittorrent

torrent kliens

segítségével ingyenesen torrentezhetsz számítógépeden. A torrentezés egy közösségi fájlmegosztás, ahol mások számítógépéről tudod letölteni a kívánt fájlt. A Qbittorrent torrent kliens egy biztonságos program, ami folyamatosan frissítéseket kap, így mindig naprakészen tud fogadni. A program legújabb verziójában leginkább a háttérfolyamatokkal kapcsolatos hibák kerültek javításra. A felhasználó felületet érintő választás, hogy mostantól a torrent nevének kijelölésekor a torrent kiterjesztése nem kerül majd kijelölésre.

A Qbittorrent torrent kliens Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
Az Avant Browser egy ingyenes böngésző program Windows-rendszerekre, amivel egy viszonylag gyenge számítógép is képes teljes értékű böngészésre. Az Avant Browser böngésző program telepítése és használata magyar nyelven lehetséges.

Az Avant Browser

magyar böngésző

az eddig legkisebb memória-igénnyel érkezik a számítógépekre! Akár igen csekély RAM mérettel is kedvedre böngészhetsz gördülékenyen. A magyar böngésző lefagyás megakadályozó rendszerrel is rendelkezik, amely akár vészhelyzet esetén is nagy segítségedre lehet. Az Avant Browser programban könnyedén töltheted le az oldalakon megjelenő videókat, csupán egyetlen gombnyomással, de a böngésző a letöltést is gyorsítja, most még kevesebbet kell várnod!

Az Avant Browser Windows P, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.
A boot pendrive készítése az operációs rendszer telepítés vagy pedig a számítógép tesztelés egyik előkészületeként elengedhetetlen. A program használata magyar nyelven is lehetséges.

A Rufus magyar Windows programmal

bootolható USB készítése

gyerekjáték. Mivel manapság már a legtöbb számítógépben nincs CD/DVD-író/olvasó egység, ezért fontos egy bootolható USB készítése, ha a lemezt egy pendrive-val szeretnéd kiváltani. A legújabb verzióban a mobil processzorokat támogató Windows To Go rendszer készítésével kapcsolatos hibát hárítottak el a fejlesztők, de a DD lemezképek feldolgozása közben fellépő hibákat is sikerült kiküszöbölni a programban.

A Rufus magyar program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken teszi lehetővé bootolható pendrive készítését.
A K-Lite Codec Tweak Tool a Windows hibajavítást egy újabb oldalról közelíti meg. A program a K-Lite Codec Pack része is, de külön is elérhető, így nem szükséges a Codec Pack telepítése. A K-Lite Codec Tweak Tool telepítése és használata angolul lehetséges.

A K-Lite Codec Tweak Tool különösen olan helyzetekben jön jól, amikor a

videólejátszás

nem működik a számítógépünkön és a hiba oka egy kodek rossz működése. A Windows hibajavítás első lépéseként keresnünk kell hibás kodek bejegyzéseket a rendszer leíró táblában, majd ezeket javíthatjuk, illetve törölhetjük. A videólejátszás zavartalan működése érdekében kiválaszthatjuk a programban, hogy melyik kodeket szeretnénk használni. A program mindenről biztonsága mentést készít, így mindig teljes magabiztossággal ülhetünk le a gép elé filmet nézni.

A K-Lite Codec Tweak Tool Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut teljes értékűen.
Következő  Utolsó

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése