Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7763 db | Összes driver: 1129 db | Összes alkalmazás: 1904 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Humble Reminder - játék ajánlatok ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Ha szeretnél azonnal értesülni a Humble Bundle PC játékokat és e-bookokat árusító oldalának legfrissebb ajánlatairól, szerezd be ingyenes letöltéssel a Humble Remindert! Válaszd ki melyik kategóriákban szeretnél értesítést kapni a frissen megjelent

játék eladási ajánlatokról

, például Book Bundle, Monthly Bundle stb. és várj az app jelzésére, hogy azonnal lecsaphass az új lehetőségekre. A Humble reminder az eladási ajánlatokról részletes, rendezett információkat is ad, így biztosra mehetsz a vásárlásaiddal.
HungarianCardGames - kártyajátékok ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése A HungarianCardGames játékban a leghíresebb magyar kártyajátékokat megtalálod. Ha szeretnél egy jót kártyázni, akkor ne habozz és töltsd le most! A játékot természetesen magyarul tudod játszani. A HungarianCardGames

magyar kártya

gyűjteményben megtalálhatod a Huszonegy, Makaó, Zsír, Snapszer és a Lórum. Kedvedre válogathattok, hogy éppen melyik játékot szeretnétek játszani! A játékban a magyar kártya minden darabja megtalálható, minden szín és minden karakter hiánytalanul. Töltsd le most és kezdődjön a magyar kártya parti! Élvezzétek ki mindannyian a kártyázás örömét akár egyetlen telefon segítségével. A HungarianCardGames magyar kártyajáték alkalmazás iOS 10 és újabb eszközökön futtatható.
501 szint - szabadulós játék ( Android alkalmazások ) ingyenes letöltése Az 501 szint egy Android telefonokra készült szabadulós játék, ahol rejtvényeket kell megoldanod telefonod képernyőjén. Az alkalmazás használata magyar nyelven is lehetséges. AZ 501 szint

logikai játék

logikusan trükkös rejtvényekkel, kalandhelyekkel, rendetlen nyomokkal és elrejtett rejtett tárgyakkal lett megoldva, ami igazi fejtörőt okozhat! A logikai játék során szobákból kell kijutnod különböző eszközökkel, amiket neked kell megtalálnod magadtól. A játék igazi szórakozást nyújt a trükkös szabaduló szobákkal és bonyolultabbnál bonyolultabb kijutási módokkal! Nem is beszélve az izgalmasabbnál izgalmasabb zeneszámokról, amik a játékban vannak! Készen állsz egy rejtélyes világ felfedezésére a telefonodon? Az 501 szint logikai játék Android 2.3 és újabb eszközökön futtatható.
iMenetrendek - busz menetrend ( iOS alkalmazások ) ingyenes letöltése Az iMenetrendek a menetrendek.hu weboldal telefonra megírt változata, hogy így még kompaktabb módon tudd böngészni a menetrendeket. Az alkalmazás használata magyarul lehetséges. Az iMenetrendek

vonat menetrend

minden lehetséges útvonalat megkeres az úticél és a kiinduló állomás között, legyen szó buszról vagy vonatról. Ezeket az adatokat áttekinthető formában nézhetők meg az alkalmazásban és a megfelelő módon tájékozódhatunk a következő vonatról vagy buszról, ami célunkba elvisz majd. Az előzményekben pedig megnézhetjük korábbi kereséseinket, így bármikor megnézhetjük már megkeresett útvonalak busz vagy vonat menetrendjét. Az iMenetrendek alkalmazás iOS 9 és újabb rendszereken biztosít vonat és busz menetrendeket.

Hírek

Milyen lesz az új Samsung S10? Nem meglepő, hogy a legújabb 2019-es Samsung S10 készülék iránt igen nagy az érdeklődés, mind a vásárlók, mind a sajtó irányából. Habár csak a jövő héten rántják le hivatalosan a leplet a készülékről és annak pontos tulajdonságairól, a szemfülesek elkaphatnak már némi információt, ami kiszivárgott a Samsung háza tájáról.
Újabb brutális hackertámadás és a következmények Csaknem egy terabyte-nyi méretű adatbázis került az internetre, amiben több mint egy milliárd ellopott felhasználónév és jelszó található. Ezt az adatbázist évekig építgették a hackerek és komoly esély van rá, hogy a cikket olvasó jelszavai is benne lehetnek.
Lehet-e egy mesterséges intelligencia művész? Azt gondolnánk, ha a mesterséges intelligencia és a robotok helyettesítik is az emberiség feladatainak és szakmáinak nagy részét, azért valahol a sorban az utolsók között fog szerepelni a művészet. Hiszen hogyan is lehetne egy program művész? Nos, úgy tűnik ez az elmélet egyre inkább megdőlni látszik...
Önjáró mini kocsikkal szállít az Amazon Az amerikai nagyvállalat önjáró futárdrónjai egyre közelebb kerülnek a mindennapi életben történő használatukhoz. Az Amazon legújabb kísérletében hatkerekű, mini kocsik szállítják házhoz a megrendelt csomagokat, melyek a Scout névre hallgatnak

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

SuperAntiSpyware 8 - vírus eltávolító ingyenes letöltése A SuperAntiSpyware egy ingyenes vírus eltávolító program Windows rendszerekre. A program telepítése és használata rendkívül egyszerű, kizárólag angol nyelven elérhető.

A SuperAntiSpyware programmal mindenféle

kémprogram törlése

megoldható a PC-den. A kémprogram törlése minden esetben egy átfogó víruskereséssel kezdődik, amit szintén elindíthatunk a programból. Ha a vírusokat letörölted, akkor lehetőség van az operációs rendszer hibáinak javítására is, ami magába foglalja a regisztri bejegyzések hibáinak javítását is. A SuperAntiSpyware program legújabb verziójában új kezelőfelületet kapunk és a funkciók megújítását.

A SuperAntiSpyware kémvírus törlő Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken működik.
Subtitle Edit 3.5.9 - film feliratok ingyenes letöltése A Subtitle Edit programmal a film feliratok készítése otthon is egyszerű! Töltsd le a programot és készítsd el az első feliratosat most! A program telepítés és használata magyar nyelven is lehetséges.

A Subtitle Edit programban a

felirat készítés

egy igazán egyszerű folyamat. Létrehozhatsz új feliratot, de akár módosíthatsz egy meglevőt. A felirat készítése mellett képes a program különböző felirat formátumokat kezelni és ezek között konvertálást is biztosít. Ráadásul már azonnal a Subtitle Edit programban tesztelheted, hogy milyen munkát végeztél, meghallgathatod a hangot, illetve megtekintheted a film videó részét is.

A Subtitle Edit program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul és segít feliratok készítésében.
Google Chrome 72 - internetböngésző ingyenes letöltése A Google Chrome egy évek óta elérhető internetböngésző program Windows rendszerekre. A program használata és telepítése magyar nyelven is elérhető minden felhasználó számára.

A Google Chrome

böngésző leöltés

ingyenes a Letöltőközpont oldalán. A böngésző olyan hasznos funkciókkal bír, mint a beépített Google szolgáltatások a böngészőn belül vagy a garantált biztonság internetezés közben. Emellett beállíthatunk egyedi témákat a programban, teljesen személyre szabva kinézetet. A Google Chrome internet böngésző legújabb verziójában további biztonsági javításokat és újabb kényelmet szolgáló beállításokat találhatunk.

A Google Chrome internet böngésző letöltése Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre lehetséges.
Ashampoo AntiSpy 1.0.6 - biztonság ingyenes letöltése Az Ashampoo AntiSpy egy kifejezetten Windows 10 operációs rendszerre készült program, amivel a személyes biztonság növelhető a digitális világban. A program telepítést nem igényel, használata angolul lehetséges.

Az Ashampoo AntiSpy egy Windows 10-re készült,

adatvédelem

biztosítását szolgáló szoftver. Mivel a Windows legújabb verziója a reklámokhoz és más kényelmi szolgáltatásokhoz folyamatosan adatokat gyűjt a felhasználókról, ezért sokan nem érezhetik magukat biztonságba. Mivel az adatvédelem napjaink szerves részévé vált, a fejlesztők meg alkották az Ashampoo AntiSpy programot. A programon belül olyan Windows funkciókat kapcsolhatunk ki, amelyek adatot gyűjtenek rólunk.

Az Ashampoo AntiSpy adatvédelmet és biztonságot garantáló szoftver kizárólag Windows 10 rendszeren használható.
HandBrake 1.2.0 - videó konvertáló ingyenes letöltése A HandBrake egy videó konvertáló program, amivel videó fájlokat konvertálhatsz át tetszőleges formátumra. A videó konvertáló telepítése és használata angol nyelven elérhető.

A HandBrake

konvertáló program

ingyenesen letölthető. A HandBrake programban konvertálhatsz kedvedre, akár DVD filmjeidből is készíthetsz a számítógépen tárolható videó fájlt. A konvertáló program a H.265 (x265 és QuickSync), H.264(x264 és QuickSync), H.265 MPEG-4 és MPEG-2, VP8 és Theora az audió konvertáló része pedig az AAC / HE-AAC, MP3, Flac, AC3, vagy Vorbis formátumokat képes kezelni. A legújabb verzióban a videó és audió konvertálás több hibája is javításra került, illetve a konvertáló régebben nehezebben kezelte a felirat fájlokat - ezt is javították a fejlesztők.

A HandBrake videó konvertáló program Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik kifogástalanul.
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése