Főoldal > Hirek > Hallgass zenét a YouTube Music-kal!

t: 1617

Hallgass zenét a YouTube Music-kal!Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetõen késõbb érkezik majd csak meg, elsõsorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

Mitõl más a YouTube Music zenéje?

Na de miért indítja el a Google a YouTube Music alkalmazást amikor már rengeteg ilyen van? Mitõl lesz jobb? Mitõl lesz másabb? Miért választanánk éppen ezt?
A válasz ott rejlik az összes Google szolgáltatásban. A Google-nek ugyanis nagyon sok szolgáltatását használjuk, akár már észre sem vesszük, hogy ez is, az is tõlük van. Keresõ, térkép, fordító, videók, csak hogy párat említsünk. és a Google profiloz minket. Ezáltal ha majd elindítjuk a YouTube Music-ot, valószínûleg egybõl egészen jó zenészeket fog nekünk ajánlani, hiszen már ismerõsök vagyunk neki.

YouTube Music: Új szolgáltatás, új trükkök

Viszont az, hogy sok szolgáltatásába már így is be vagyunk jelentkezve, újabb lehetõségeket nyit a YouTube Music zenei összehangolására. Mire is gondolunk? Olyan személyre szabott tartalmakat kaphatunk, ami mondjuk a lokációnkkal kapcsolatos. Ha a tengerparton sétálunk, akkor könnyed melódiákat szólaltat meg, ha éppen maratont futunk, akkor valami ritmusosabbat és a többi.

Zenehallgatás mobilon

Ahogy említettük cikkünk elején a YouTube Music egyelõre nem érhetõ el Magyarországon a mai napi start ellenére, de aki egyszerre szeretne értesítést kapni a haza megjelenésrõl, az ezen a linket regisztrálhat.

A többieknek addig is ajánljuk a Spotify-t, amely jelenleg a legnépszerûbb mzenei streamer alkalmazás androidos és IOS-es mobilokra.


| Többi

Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

!

Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekrõl fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érõ
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetõen hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Elsõ publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelybõl a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Elõször is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió elõfizetõvel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.
Hamarosan minden Snapchat felhasználója szembesülni fog az újdonsággal, miszerint meghívhatja barátait és ismerõseit az alkalmazásban egy kis kiterjesztett valóságos mókára és játékra. Az új funkciót Snappables-nek nevezték el az alkotói. A Snappables a Lenses kiterjesztéseként lesz majd használható, így az eddigi filterek mellett most már a...