Főoldal > Hirek > Hallgass zenét a YouTube Music-kal!

t: 1709

Hallgass zenét a YouTube Music-kal!Május 22-én hivatalosan is elkezd dübörögni a YouTube Music szolgáltatás, amely nem más, mint a Google saját zenét streamere. Körülbelül hasonló lesz mint a már jól ismert Spotify, vagy az Apple Music. Magyarországra feltehetően később érkezik majd csak meg, elsősorban az Amerikai Egyesült Államok a célközönségük, de persze ami késik, nem múlik.

Mitől más a YouTube Music zenéje?

Na de miért indítja el a Google a YouTube Music alkalmazást amikor már rengeteg ilyen van? Mitől lesz jobb? Mitől lesz másabb? Miért választanánk éppen ezt?
A válasz ott rejlik az összes Google szolgáltatásban. A Google-nek ugyanis nagyon sok szolgáltatását használjuk, akár már észre sem vesszük, hogy ez is, az is tőlük van. Kereső, térkép, fordító, videók, csak hogy párat említsünk. és a Google profiloz minket. Ezáltal ha majd elindítjuk a YouTube Music-ot, valószínűleg egyből egészen jó zenészeket fog nekünk ajánlani, hiszen már ismerősök vagyunk neki.

YouTube Music: Új szolgáltatás, új trükkök

Viszont az, hogy sok szolgáltatásába már így is be vagyunk jelentkezve, újabb lehetőségeket nyit a YouTube Music zenei összehangolására. Mire is gondolunk? Olyan személyre szabott tartalmakat kaphatunk, ami mondjuk a lokációnkkal kapcsolatos. Ha a tengerparton sétálunk, akkor könnyed melódiákat szólaltat meg, ha éppen maratont futunk, akkor valami ritmusosabbat és a többi.

Zenehallgatás mobilon

Ahogy említettük cikkünk elején a YouTube Music egyelőre nem érhető el Magyarországon a mai napi start ellenére, de aki egyszerre szeretne értesítést kapni a haza megjelenésről, az ezen a linket regisztrálhat.

A többieknek addig is ajánljuk a Spotify-t, amely jelenleg a legnépszerűbb mzenei streamer alkalmazás androidos és IOS-es mobilokra.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az okostelefonok már az autós navigáció terén is - gondolunk itt az Android autó apk-ra - megkönnyítik az életünket. A modern világunk svájci bicskájaként alkalmazhatók az okosmobilok mindenféle feladatra. Fényképeznek, lejátszanak filmet és zenét, játékokat futtatnak, idegen nyelvekről fordítanak és még sokáig sorolhatnánk a szinte véget nem érő
Azok akik lefrissítették iPhone-jukat az újabb iOS 11.3-as rendszerre, egy újabb iPhone hibának köszönhetően hamarosan kifejezetten kellemetlen tüneteket tapasztalhatnak meg majd a mobiljaikon. Az iPhone 7 és iPhone 7 Plus mikrofonjainak ugyanis a frissítés után komoly gondjaik akadnak, ezáltal lehetetlenné téve a telefonos kommunikációt.
Első publikált bevételi riportjával igencsak nagy büszkeségre tehetett szert a Spotify webes zenehallgató alkalmazás, amelyből a bevétel mellett sok más érdekes adat is kiderült. Először is, hogy 170 millió havi felhasználóval rendelkezik, valamint 75 millió előfizetővel. Ez 4 millióval több mint a tavalyi utolsó negyedévi kimutatások ábrázolták.
Hamarosan minden Snapchat felhasználója szembesülni fog az újdonsággal, miszerint meghívhatja barátait és ismerőseit az alkalmazásban egy kis kiterjesztett valóságos mókára és játékra. Az új funkciót Snappables-nek nevezték el az alkotói. A Snappables a Lenses kiterjesztéseként lesz majd használható, így az eddigi filterek mellett most már a...