Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 7993 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2288 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Windows 10 kapcsolat mobillal (Android app.) ingyenes letöltése A Microsoft Your Phone Companion – Link to Windows alkalmazása lehetővé teszi Android telefon és a Windows 10 PC-ről származó szövegek összekapcsolását. Bónuszként gyorsan hozzáférhetünk a fényképezőgépről származó fényképeinkhez, valamint kezelhetjük az eszköz értesítéseit. A

telefon és Windows 10 összekapcsoló

alkalmazás beállítása könnyű, és minden bizonnyal kényelmesebb gépelési élményt ad, ha hosszabb válaszokat írunk be a fizikai billentyűzeten, mint a telefon képernyő-billentyűzetén bepötyögni. A beüzemelés után a telefon értesítései is megjelennek PC-nken. Az app Android mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Guitar Simulator (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A Legjobb elektromos gitár névre hallgató android alkalmazás egy gitár szimulátor, mely segítségével a húrokba csaphatsz androidos okostelefonod, vagy tableted segítségével. A képernyőn megjelenő gitár húrjain pengetve te is könnyen előcsalhatsz dallamokat. Sőt, az ingyenes android mobil letöltést kínáló

gitár szimulátorban

válogathatsz a klasszikus, elektromos vagy basszus gitár között is. Mutasd meg barátaidnak a benned élő gitár virtuózt!
Origami: hogyan készítsünk papír repülőgépeket (Android app.) ingyenes letöltése Remek kikapcsolódás és játék kicsiknek és nagyoknak az origamizás. Az ingyenes letöltésű Origami repülő papír repülőgépek: lépésről lépésre mobil alkalmazás megmutatja, hogyan készítsünk papír repülőgépeket. Egyszerű, jól érthető, grafikus instrukciókat találhatsz ahhoz, hogy többféle

papír repülő hajtogatással

elkészítsd akár első papírrepülődet.. A papír repülők között vannak egyszerűbben és bonyolultabbak is, érdemes viszont mindet kipróbálni, mert a repülésükben is eltérnek. A Origami: hogyan készítsünk papír repülőgépeket androidos applikáció letöltéséhez kattints az ingyenes letöltés linkre, vagy olvasd be a QR kódot mobiloddal!
RPG játék - LEGO Legacy: Heroes Unboxedt (Android alkalmazás) ingyenes letöltése A LEGO Legacy: Heroes Unboxed egy bárki számára ingyen letölthető játék Android (4.4+) operációs rendszerű okostelefonokra. Az RPG játékalkalmazás angol nyelven használható. Az

ingyenes LEGO RPG játék

könnyed kikapcsolódást nyújt nem csak a minifigurák kedvelőinek. A játék fő eleme a stratégiára épülő harcok, melyek sikeres véghezviteléhez szükséged lesz mindegyik karakter pontos kiismerésére, hogy mik a gyengeségei vagy az erősségei. Lehetőséged van ikonikus hősöket is gyűjteni minden területről, mint például a Hot Dog Man-t, Lloyd-t a Ninjagoból és még sok mást is. Akár építhetsz is a játékban, sőt, még választhatsz is, hogy melyik LEGO szériából szeretnél építkezni, mely lehet akár a LEGO City, LEGO Ninjago vagy éppen a LEGO Space. Ráadásul még többjátékos mód is helyet kapott a szoftverben, így akár barátaiddal is csatázhatsz, vagy bárkivel a világon. A LEGO Legacy: Heroes Unboxed Android 4.4 vagy annál újabb operációs rendszerű okostelefonokon használható.

Hírek

A Samsung és a Microsoft szövetkezik Szorosabbra fűzi egymással az együttműködést a Samsung és a Microsoft. A két cégre egyszerre nehezedik nyomás az Apple integrált rendszere miatt, ezért összekapcsolhatóvá teszik a rendszereiket, így például a Samsung telefonunkkal több programot is irányíthatunk távolról a Windows 10-t futtató számítógépünkön
Facebookon már zenét is hallgathatsz Mostantól Facebookon is megtalálhatjuk a kedvelt zenéinket és a hozzájuk tartozó videóklipet, amivel Facebook ezzel egyértelműen a Youtube babérjaira tör. A szolgáltatás először csak az Amerikai Egyesült Államokban lesz elérhető, azonban mindenhol tervezik bevezetni.
High-tech fülhallgatóval és órával érkezik a Samsung A Samsung Galaxy Buds elnevezésű új bluetooth-os fülhallgatójáról és a Galaxy Watch 3 okosórájáról is kerültek ki információk még a megjelenés előtt. Ezt természetesen köszönhetjük különböző nem hivatalos szivárogtatásoknak is, de a koreai cég sem titkolózik, ugyanis még a piacra dobás előtt megjelent mindkét hordható okoskiegészítő hivatalos ...
Betiltják a TikTokot? TikTok már 900 millió felhasználó felett jár, ez a számadat azt jelenti, hogy minden idők második legtöbbször letöltött mobiltelefon alkalmazása a WhatsApp után. A kínai TikTok már 900 millió felhasználó felett jár (és ebből „csak” 150 millió jön Kínából), a felhasználóinak pedig több mint harmada tinédzser.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Lemezre író - DAEMON Tools Lite ingyenes letöltése A DAEMON Tools Lite egy bárki számára letölthető ingyenes virtuális meghajtó létrehozó program. A program magyar nyelven is használható.

A

virtuális meghajtó program

segítségével egyszerűen hozhatsz létre virtuális meghajtókat az összes közismert képből, hogy utána a rajtuk lévő adatokat kezelhesd. Akár létre is hozhatsz .mdx, .mds vagy .iso formátumú fájlokat. Meg is tarthatod, hogy ha esetleg később lenne szükséged rájuk, akkor is tudd használni azokat. Akár új képeket is hozhatsz létre, szerkeszthetsz vagy törölhetsz. CD-re vagy DVD-re is írhatsz adatokat vagy olvashatsz is belőlük, így akár a zenéket is a saját gépedre másolhatod. Lehetőséged van akár a mobiltelefonodról is adatokat vagy biztonsági mentést átmásolni a gépedre, vezetékmentesen.

A DAEMON Tools Lite Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.12.0
Program eltávolító - Ashampoo UnInstaller FREE ingyenes letöltése Az Ashampoo UnInstaller FREE egy bárki számára ingyen letölthető uninstaller program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

programok eltávolítását segítő szoftver

teljesen ingyenesen letörli amit csak szeretnél úgy, hogy semmilyen adat-maradványt nem hagy utána, így kímélve a tárhelyedet. Az Ashampoo UnInstaller FREE úgy lett megírva, hogy minden telepítéskor figyeli, hogy mit és hova telepít fel a telepítő, így amikor azt te el akarod távolítani, semmit sem fog hagyni maga után. Akár mély tisztítással is eltávolíthatsz programokat a gépedről, ami olyan szinten jól végzi a dolgát, mint semmi más hasonló szoftver. Az Ashampoo UnInstaller FREE-ben helyet kapott egy olyan funkció is amely a 'Startup-Tuner' névre hallgat, és a számítógép indítását segíti azzal, hogy nem engedi a felesleges programok elindulását, hogy gyorsabban és tisztábban induljon el a rendszer. Ráadásul az Ashampoo UnInstaller FREE a 'File Wiper' funkciójának köszönhetően képes arra, hogy a teljes mértékben felismerhetetlenre törölje ki a személyes adataidat a programok eltávolításakor, hogy azok ne tudjanak rossz kezekbe kerülni.

Az Ashampoo UnInstaller FREE Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v9.00.00
Database migration - ESF Database Migration Toolkit ingyenes letöltése The ESF Database Migration Toolkit is a free database software for PCs that run Windows (32 and 64 bit). This program can be used in English.

The

database migration toolkit

helps you to cut the effort of cost or the risk of anything goes wrong, and all of your data disappears. You can migrate to/from Oracle, MySQL, MariaDB, SQL Server, PostgreSQL, IBM DB2, IBM Informix, InterSystems Caché, Teradata, Visual Foxpro, SQLite, FireBird, InterBase, Microsoft Access, Microsoft Excel, Paradox, Lotus, dBase, CSV/Text formats. This software will migrate evrything such as data, schemas, table structures, indexes, comments and more. Also you can migrate between two different character sets, and you don't need to do anything, this software will do it. The technology which is used by this software is the best, so you just have to lay down, and let the program do its things.

The ESF Database Migration Toolkit can be used on Windows 7, Windows 8 and Windows 10.
Adatbázis átvivő - ESF Database Migration Toolkit ingyenes letöltése Az ESF Database Migration Toolkit egy bárki számára ingyen letölthető program adatbázisok konvertálására Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az

adatbázis átvivő

segítségével időt és pénzt spórolhatsz meg, hiszen a program mindent elintéz helyetted. Képes kezelni az Oracle, MySQL, MariaDB, SQL Server, PostgreSQL, IBM DB2, IBM Informix, InterSystems Caché, Teradata, Visual Foxpro, SQLite, FireBird, InterBase, Microsoft Access, Microsoft Excel, Paradox, Lotus, dBase típusú adatbázisokat is. A használata egyszerű, hiszen a program lépésről lépésre megmutatja, hogyan is kell használni, így bárki könnyen tudja kezelni. Nagy teljesítményének köszönhetően nagyon rövid idő alatt elvégzi a dolgát, több száz teszt alapján a program átlagos sebessége a legjobb a hasonlóak között.

Az ESF Database Migration Toolkit Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.1.21
Számítógép-gyorsító - Ashampoo WinOptimizer FREE ingyenes letöltése Az Ashampoo WinOptimizer FREE egy bárki számára ingyen letölthető PC tuning program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes PC gyorsító

tökéletes választás a számítógép lassulásának elhárítására. A program eltávolít minden olyan fájlt, amire már nincs szükséged, hogy azok se a helyet ne foglalják a gépeden, és még véletlenül se veszíts teljesítményt. Akár testre is szabhatod benne a Windowst, hogy a saját ízlésednek megfelelő legyen. A szoftverben helyet kapott egy 'Internet Cleaner' nevű funkció is, amely eltávolítja a böngészés és a letöltések által létrehozott adatszemetet. Akár a számítógépre telepített összes böngészőprogram gyorsítótárát egy kattintással törölheted, hogy időt és helyet takaríts meg magadnak. Köztudott, hogy a Windows nem híres a magánélet és a személyes adatok védelméről, viszont a szoftver ezeket a réseket próbálja kiküszöbölni, hogy a lehető legnagyobb biztonságban legyél.

Az Ashampoo WinOptimizer FREE Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v1.0.7
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése