Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8037 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2334 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Túra tervező – Természetjáró (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretsz a szabadban időt tölteni, de nincs új ötleted egy kiránduláshoz? A Természetjáró alkalmazás biztosan nem fog cserben hagyni Téged! Az alkalmazás magyar nyelvű és teljesen ingyenesen használható. Látnivalókat, túravonalakat, esetleg szállásokat keresel? Ezzel az applikációval megkaphatod ezeket. Gyalogosan, kerékpárral, futva, vagy akár a vízen is rengeteg kirándulási ötletet biztosít számodra ez a

túra tervező

iOS alkalmazás. Egy rövid regisztráció után 4 fő kategória közül lehet választani, melyek több lehetőséggel vannak felszerelve, így biztosan találsz a hétvégére programot. A túra tervezés során az applikáció minden információt megoszt a túrákkal kapcsolatban. Mennyi idő alatt lehet teljesíteni, milyen hosszú, legalacsonyabb és legmagasabb pontok, illetve egy rövid leírással is ellát. A túrákról lehet képeket feltölteni, véleményt írni és értékelni azokat, így visszajelzést adva másoknak. Az alkalmazásban külön van egy veszély funkció, mely figyelmeztet akár arra is, ha egy adott helyen éppen vadász szezon van, így veszélyes az ottlét. Útvonalaidat rögzítheted, így mérve saját teljesítményedet.
Mobilos navigáció – Google Maps (IOS applikáció) ingyenes letöltése Megbízható térképet keresel telefonodra? Nem kell tovább keresned, ugyanis a Google Maps alkalmazásnál nincsen jobb. A teljes alkalmazás ingyenes és elérhető magyar nyelven is. Ezzel a

navigációs útvonaltervező

applikációval megtervezhetsz bármilyen utazást. Ahhoz, hogy le tudjuk tölteni rendelkeznünk kell egy olyan IOS-es készülékkel, amin IOS 11.0, vagy annál nagyobb operációs rendszer fut, illetve a használatához a bekapcsolt helymeghatározás is szükséges. Azon kívül, hogy útvonalakat tervezhetünk vele, tudunk rengeteg más dolgot is csinálni rajta. Megmutatja a közelben levő éttermeket, melyek mellé a Google értékeléseket is beszúrja, így nem csak azt láthatjuk, hogyan juthatunk el oda, hanem azt is, hogy mások milyenre értékelték azt. Útjainkat négyféleképpen tudjuk megtervezni. Autós verzióban, tömegközlekedéssel, gyalogosan, illetve taxival. Az alkalmazás több utat generál nekünk attól függően, hogy merre rövidebb, vagy merre kerülhetőek el az útdíjas szakaszok. Az applikáció érdekességként ajánl nekünk a helyzetünkhöz közel helyeket, éttermeket, a hova ellátogathatunk, illetve ezeket kategóriák szerint is megteszi. Külön csoportba rakja nekünk az állatbarát helyeket, a szórakozóhelyeket és még sok más lehetőséget is, így ha valamihez kedvünk támadna, akkor a kívánt csoportból válogathatunk. A kívánt helyszínekről visszajelzéseket tudunk regisztrálni, mely publikussá válik, ezáltal bárki megtekintheti azokat.
Budapesti menetrendek – SmartCity Budapest (IOS APP.) ingyenes letöltése Szeretnél egy olyan alkalmazást, amely Budapest egész területén használható teljesen offline állapotban? SmartCity Budapest! Elérhető magyar nyelven és teljesen ingyen használható. A SmartCity Budapest olyan tömegközlekedési applikáció, amelyben akár elérheted a

menetrendeket offline

állapotban is. Letöltéséhez mindenképpen szükséged lesz internetkapcsolatra és egy olyan Apple készülékre, melyen iOS 8.0, vagy annál nagyobb operációs rendszer fut, viszont további használata nem igényel internetet. Fontos, hogy helymeghatározásod legyen bekapcsolva, ha a közeledben keresel járatokat, máskülönben eredménytelen lesz a keresés. Az alkalmazás használata roppant egyszerű. A közeledben levő járatok listáját megkapod a kezdőképernyőn, illetve rá is kereshetsz a kívánt járatokra. Elmentheted kedvenceid közé a sűrűn használt buszokat, héveket, vagy akár metrókat is, így nem kell külön rákeresned ezekre minden egyes alkalommal. Útvonalaidat meg is tervezheted az alkalmazásban, amely arra is külön figyelmet fordít, hogy kiemelje az átszállási pontokat számodra.
Raiffeisen mobil fizetés – RaiPay (Android Applikáció) ingyenes letöltése Unod már, hogy a pénztárnál mindig keresgélni kell a kártyádat? Ne aggódj! Itt van a megoldás. Fizess telefonoddal már ma! Az alkalmazás elérhető magyar nyelven és teljesen ingyenes, ellenben külföldön is használható. Amennyiben rendelkezel Raiffeisen bankkártyával és androidos telefonnal, amin elérhető az NFC funkció, megkönnyítheted az életedet, hiszen a

fizetés mobillal

nem is lehetne ennél egyszerűbb. Add hozzá bankkártyádat az alkalmazáshoz, kövesd a fizetési előzményeidet egyszerűen és biztonságosan. Az applikációba belépéshez beállíthatsz jelkódot, ujjlenyomatot vagy akár arcfelismerőt is, így adataid teljes védelemben maradnak. Használd vásárláskor, befizetéskor vagy pénzfelvételkor egyaránt. Igen, jól olvastad! Az alkalmazás segítségével pénzt is fel tudsz venni telefonoddal anélkül, hogy elő kéne venned bankkártyádat. Ahhoz, hogy regisztrálni tudj, kelleni fog egy 5.0, vagy annál újabb android operációs rendszerrel rendelkező készülék, az NFC funkció bekapcsolása és internetkapcsolat. Fizetéskor vagy pénzfelvételkor nem lesz szükség internetre, csak arra, hogy az NFC funkció biztosan be legyen kapcsolva, máskülönben sikertelen lesz a tranzakció. Az alkalmazáson keresztül fel tudod venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, ha bármi gondod vagy kérdésed akadna. Legyél Te a következő, aki telefonjával fizet!
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Újdonságok a YouTube reklámokban! A héten két újdonsággal jelentkezett a YouTube és mindkettő reklámokkal kapcsolatos. Az egyik változás a reklámok tartalmában, a másik a reklámokból való bevétel elosztásában fog lesz. A YouTube a nézők szokásait figyelve arra jutott, hogy sokan vannak akik a platformot zenék, podcastok, virtuális koncertek vagy hasonló hang alapú tartalmak...
A Google Maps intézkedései a COVID-19 idejére Napjainkban már-már megszokott, hogy a csapból is a Covid folyik, de találkozhatunk hasznos dolgokkal is ezzel kapcsolatban. Ilyenek például az új Google Maps funkciók, melyek között vannak kifejezetten remek újítások.
Megszűnik az ingyenes Google Fotók tárhely November 11.-én szerdán egy régóta várható bejelentést tett közzé a Google: 2021 Június 01.-től megszűnik az ingyenes végtelen tárhely. A Google Fotók tárhelye eddig túl szép volt ahhoz, hogy igaz lehessen, és úgy tűnik most el is érkezett a vége...
A Virgin Hyperloop első utasszállítása A Virgin Hyperloop hatalmas fordulatot vett a fejlesztésben. Mi is ez a Virgin Hyperloop? A hyperloop a vasúti tömegközlekedés egy futurisztikus elképzelése, melyben utasszállító kapszulák egy légritkított csőben haladnak, amiket egy lineáris motor hajt meg. Rengeteg cég kísérletezik ezzel a technikával, de a Virgin vállalat volt az első, aki...

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Vírusirtó - Avast Free Antivirus ingyenes letöltése Az Avast Free Antivirus egy bárki számára ingyen letölthető vírusirtó szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A vírusirtó program magyar nyelven is használható.

A program bizonyítottan megvéd a legújabb vírusoktól is, melyet az egyik legnagyobb cég vizsgált meg. Az

ingyenes antivírus

használatával szinte kizárt, hogy számítógéped megfertőződjön. Az antivírus program könnyen telepíthető és használható, ráadásul a számítógépedet sem lassítja. A szoftver automatikusan vizsgálja az otthoni Wi-Fi-t, és ha problémát észlel, azonnal megpróbálja kijavítani. Az úgynevezett 'Okos vizsgálat' funkció segítésével biztonsági réseket kereshetsz a számítógépeden, ahol a kártevő programok beszivároghatnak. Amennyiben egy kártékony szoftvert talál, feltölti a felhőbe, így az összes többi felhasználó is láthatja, hogy amit letöltött, az valószínűleg kártékony.

Az Avast Free Antivirus elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v20.9
Tömörítő program - PowerArchiver ingyenes letöltése A PowerArchiver egy bárki számára ingyen letölthető fájlok tömörítésére szolgáló program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program angol nyelven használható.

Több, mint 60 féle tömörítési formátumot támogat, mint például .zip, .zipx, .7z, .rar, .tar. A

tömörítő program

nagy segítséget nyújt abban, hogy minél több fájlt tudj tárolni minél kisebb helyen a gépeden. Ráadásul a piacon a lehető legjobb tömörítési eredményt éri el a .pa formátumban. Akár .iso formátumú fájlokat is importálhatsz, és virtuális meghajtókat hozhatsz létre a segítségével. Akár 6 különböző felhőszolgáltatóhoz férhetsz hozzá anélkül, hogy telepítenéd azokat. Teljes mértékben együtt működik a Microsoft Office szoftvereivel, és automatikusan tömöríti és levédi azokat a fájlokat, hogy neked ezzel már ne legyen gondod.

A PowerArchiver Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v20.00.58
Zeneszerkesztő - Nero WaveEditor ingyenes letöltése A Nero WaveEditor egyszerű zeneszerkesztő program segítségével könnyedén lehet hangfelvételeket készíteni és szerkeszteni Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépen.

Az

ingyenes zeneszerkesztő program

egyszerű kezelőfelületének köszönhetően rövid idő alatt megtanulhatod a használatát, ezért olyan felhasználóknak is megfelelő választás, akik nem jártasak a hangtechnikában. Pár kattintással létrehozhatsz, szerkeszthetsz, törölhetsz hangfájlokat. A zeneszerkesztő program használatával könnyen felveheted a saját hangodat is.

A Nero WaveEditor egyaránt működik Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerrel rendelkező eszközökön is. v2.1.1.7
Szövegszerkesztő - Sublime Text 3 ingyenes letöltése A Sublime Text egy bárki számára ingyenes letöltéssel elérhető szövegszerkesztő program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program használatával egyszerűen jegyzetelhetsz, vagy akár még programokat is írhatsz.

Az

ingyenes kódszerkesztő

szoftver nagyban megkönnyíti a programozók munkáját, hiszen rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amellyel sokkal produktívak lehetnek. A kódszerkesztő kezelőfelületét teljes mértékben testre szabhatod, saját gyors gombokat írhatsz, vagy akár makrókat is beállíthatsz. A program lehetővé teszi, hogy egyszerre akár 10 módosítást is tégy, így nem kell ugyanazt átírnod többször, elég csak egyszer. A szövegszerkesztő - kódszerkesztő szoftver gyorsasága sem utolsó, bármilyen módosítást végrehajthatsz akár azonnal, ráadásul nem kell hosszú perceket várni a betöltésére sem.

A Sublime Text elérhető Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerekre. v3.2.2
Asztali PC zenelejátszó - Jaangle ingyenes letöltése A Jaangle egy bárki számára ingyen letölthető zenelejátszó program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható. A zenelejátszó segítségével könnyedén témák, előadók vagy albumok szerint rendszerezheted a zenéidet, ráadásul egyszerre akár több mappából is lehet zenéket lejátszani vele, nem úgy mint más, kisebb tudású szoftverekkel.

Az

asztali zenelejátszó

az összes zeneformátumot ismeri, mint például .mp3, .avi, .wma. A program ráadásul képes a zene ikonjának, leírásának vagy akár a szövegének a kijelzésére is. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen kezelhető. Lehetőség van zenecímek, előadók vagy albumok alapján is keresni a zenéid között. Összeköt az ismerőseiddel, barátaiddal, így tudhatod, éppen ki, mit hallgat, vagy akár egyszerűen meg is oszthatod, hogy te éppen mit szeretsz.

A Jaangle Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v0.98i.977
Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése