Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > VÍRUSKERESŐK - VÍRUSIRTÓK

Antivírus - RogueKiller Anti Malware

Antivírus - RogueKiller Anti Malware ingyenes letöltése A RogueKiller Anti Malware egy bárki számára ingyen letölthető antivírus program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Az ingyenes vírusirtó program segítségével

könnyen távol tarthatod

számítógépedtől a rosszindulatú programokat. A nagy teljesítményű motorjának köszönhetően a RogueKiller Anti Malware bármilyen ismert vagy ismeretlen betolakodó fájlt felismer, akár akkor ha még nem fertőzte meg a gépedet, de akkor is, ha már igen. A programban mesterséges intelligencia is dolgozik annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb biztonságot tudja garantálni. Ráadásul egy felhőben az összes olyan gépről elmenti az adatokat a vírusokról, amelyek használják a programot, így is növelve annak az esélyét, hogy kiszúrja a kártevőket. A szoftver arra is lehetőséget ad, hogy megvédd dokumentumaidat. Miközben egyre több rosszindulatú program van az interneten, nagyon fontos, hogy biztonságban tudd dokumentumaidat. Ne legyél egy zsarolóvírus következő áldozata, ahol akár több száz dollárt is kérhetnek azért, hogy visszanyerhesd az adataidat.

A RogueKiller Anti Malware Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v14.7.3

File:
RogueKiller14.7.3_setup.exe
Méret:
38.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.09.16
Letöltve:
9x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások