Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Számítógép gyorsító - IObit Advanced SystemCare 13

Számítógép gyorsító - IObit Advanced SystemCare 13 ingyenes letöltése Az IObit Advanced SystemCare 13 egy bárki számára ingyen letölthető program Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A

számítógép gyorsító programmal

egyszerűen gyorsabbá teheted a PC-det, helyet takaríthatsz meg rajta. Ráadásul egy szoftver telepítésével gyakorlatilag kettőt kapsz, hiszen egy beépített védelmet is tartalmaz a személyes adataidnak. A tisztítási funkciója az egyik legjobb a piacon, mélytisztítással végzi a munkáját, hogy az összes felesleges adatot kitörölje a gépedről. Egy kattintással akár az böngészési sebességedet is megnövelheted, hiszen a program ezt is tudja. A személyes adatokat is nagyon nagy biztonságban tartja, több mint 200 programmal együtt dolgozva védi azokat. A használatával hihetetlen sebességgel tudod bekapcsolni a géped, hiszen mindent megtesz, hogy semennyi időt se kelljen töltened felesleges várakozással.

Az IObit Advanced SystemCare 13 Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v13.7.0

File:
advanced-systemcare13-setup.exe
Méret:
47.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.08.28
Letöltve:
88x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások