Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > FÁJL KEZELŐK

IPhone biztonsági mentés - Snycios

IPhone biztonsági mentés - Snycios  ingyenes letöltése A Snycios program segítségével iPhone biztonsági mentés lehetséges Windows operációs rendszert futtató számítógépeken. A program telepítése és használata angol és más idegen nyelveken lehetséges.

A Syncios program segítségével

iCloud biztonsági mentés

felhasználásával is visszaállíthatod a telefonodat hiba esetén. Az iPhone biztonsági mentő átvizsgálja a telefonodat, megkeresi rajta a törölt és még rajta levő fájlokat és könnyedén átmásolja valamilyen Apple eszközödre vagy a PC-dre. Megnézheted az iTunes biztonsági mentésedet a Syncios programban és visszatölthetsz az iPhone, iPad vagy iPod készülékedre mindent vagy csak általad kiválasztott fájlokat. Az iCloud biztonsági mentésedből visszállíthatod a képeket, videókat, zenéket, névjegyeket, üzeneteket, hívási előzményeket, jegyzeteket, alkalmazásokat hangfelvételeket vagy akár a naptári bejegyzéseket is. A Syncios program legújabb verziójában javították a videók letöltését és több hibát is javítottak a fejlesztők.

A Syncios Iphone biztonsági mentéseket Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken tudja visszaállítani a telefonodra vagy a számítógépedre.

File:
setup_syncios667.exe
Méret:
155.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.06.04
Letöltve:
131x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások