Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > BÖNGÉSZŐK

Internetböngésző - Google Chrome 78

Internetböngésző - Google Chrome 78 ingyenes letöltése A Google Chrome egy ingyenes internetböngésző program Windows operációs rendszert futtató számítógépekre. A Chrome böngésző telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A legfrissebb Google

Chrome letöltés

már elérhető a Letöltőközpont oldalán. A folyamatos Chrome frissítés mindig a legstabilabb és legjobb böngészőt garantálja a számítógépeden. A legújabb Google Chrome frissítés 37 biztonsági hibát orvosol és további javítások is érkeztek.

A Google Chrome keresőóriás sikeres böngésző programja, amivel minden Google felhasználó tökéletes Google szolgáltatás integrációt élvezhet. A böngészőben beépítve van Google Drive, YouTube, Google Fordító, Google Naptár és a Google Térkép is, így mindent könnyen megtalálhatsz egy helyen. A Chrome böngészőhöz tölthetsz le témákat a Chrome áruházból, hogy teljesen egyedivé tudd varázsolni a programot a számítógépeden. Ha telefonon is Chrome-ot használsz, a mentett jelszavak, előzmények és a megnyitott lapok is folyamatos szinkronban vannak!

A Google Chrome letöltés Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerekre elérhető.

File:
78.0.3904.70_chrome_installer.exe
Méret:
54.2 MB
Licensz:
Feltöltve:
2019.10.31
Letöltve:
581x
Osztályzat:
4.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások