Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

WPS Office Free 10.2.0.7439 - ingyenes dokumentum szerkesztő

WPS Office Free 10.2.0.7439 - ingyenes dokumentum szerkesztő ingyenes letöltése A WPS Office Free a Microsoft Office ingyenes verseny társa, amivel hasonló funkciókat érhetünk el, ugyanazokat a dokumentumokat szerkeszthetjük, de mindezt ingyen! A WPS Office Free program használata és telepítése angolul lehetséges.

A WPS Office Free

ingyenes irodai szerkesztő csomag

nem csak dokumentumokat szerkeszthetünk, hanem táblázatokat is, de diavetítéseket is készíthetünk prezentációkhoz. Az irodai szerkesztő csomagban a táblázatokban lehetőség van függvények használatára, de más, haladó funkciók is elérhetők a csomag mindegyik részében. A WPS Office Free programmal készített és szerkesztett dokumentumok és prezentációk teljes mértékben kompatibilisek a Microsoft Office program csomaggal és Google saját szerkesztőivel is. A WPS Office Free programhoz 1GB ingyenes felhőtárhely is tartozik, ahol a megszerkesztett, illetve elkészített dokumentumaidat tárolhatod.

A WPS Office Free ingyenes irodai dokumentum szerkesztő csomag Windows 7, Windows 8 és Windows 10 operációs rendszereken működik.

File:
setup_XA_en_10.2.0.7439_Free_100.103.exe
Méret:
67.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.07.20
Letöltve:
1068x
Osztályzat:
4.83
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások