Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK >

CareUEyes 1.1.1.6 - szemkímélő monitor beállítás

CareUEyes 1.1.1.6 - szemkímélő monitor beállítás ingyenes letöltése A CareUEyes program nevéből is látszik, hogy a szemünk egészségéért felelős programról van szó. A CareUEyes program szemkímélő monitor beállításokat alkalmaz szemünk védelmében. A CareUEyes program telepítése és használata angol nyelven lehetséges.

A CareUEyes programba épített funkciók közé tartozik az automatikus kék szín szűrő, amellyel elkerülhető a szem kimerülése hosszú idő alatt is. A

szemkímélő

ezen kívül képes egy bizonyos idő után figyelmeztetni a felhasználót arról, hogy túl sok időt töltött el a monitor előtt és ideje lenne pihenőt tartani. A szemkímélő program 15 napos próbaidővel rendelkezik, ezután fizetnünk kell a programért, ha minden funkciót használni szeretnénk, de lehetőségünk van ingyen is tovább használni, ha tovább ajánljuk 3 másik ismerősünknek Facebook vagy Twitter segítségével.

A CareUEyes szemkímélő beállításokat alkalmazó program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut.

File:
CareUEyes1116_setup.exe
Méret:
1.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.05.03
Letöltve:
165x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások