Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK >

Mozilla Firefox v.60 64-bit - internet böngésző

Mozilla Firefox v.60 64-bit - internet böngésző ingyenes letöltése A Mozilla Firefox internetes böngésző 64-bites, legújabb változatának letöltése Windows rendszerű PC-re! A webböngésző jó tulajdonsága, hogy kis mérete miatt könnyedén futtatható minden számítógépen, akár régebbi Windows rendszeren is.

A

Mozilla Firefox 64-bit böngésző legújabb verziója

beállításaiban megtalálható a magyar nyelv is, így anyanyelvünkön kaphatunk figyelmeztetéseket és navigálhatunk a programban. A böngésző program fejlesztői szerettek volna az új trendeknek hódolni és a haladók kedvében járni ezért komoly erőfeszítéseket tettek a virtuális valóság kezdeti implementálására.

A szabad fejlesztésű

64-bites Mozilla

folyamatosan új funkciókkal bővül, melyek kifejezetten hasznosak a mindennapi és a professzionális felhasználók számára egyaránt. Egy ilyen javítás a böngészőben például ha csak a meglátogatni kívánt oldal nevének egy részét írjuk be, a böngésző alapértelmezetten az oldal biztonságosabb változatára irányít minket, így kevésbé kell attól félnünk, hogy bárki lehallgatja, figyeli vagy lopja adatainkat, valamint az oldalakat le tudjuk egyszerűsíteni a nyomtatási ablakban még a nyomtatás előtt. A fentebb említetteken kívül sok más újdonság és javítás jött az új verzióval, melyek miatt kiemelten fontos frissíteni!

A magyar böngésző a Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerek 64-bites verzióján működik. A program 64-bites változata ajánlott minden 64-bites rendszerhez a megfelelő memória felhasználás érdekében.

File:
Firefox Setup 55.0 64bit.exe
Méret:
35.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2018.05.20
Letöltve:
1923x
Osztályzat:
4.79
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások