Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK >

Mozilla Firefox 55 - magyar böngésző

Mozilla Firefox 55 - magyar böngésző ingyenes letöltése A Mozilla Firefox böngésző legújabb változatának letöltése már elérhető! A webböngésző 32-bites és 64 biter rendszeren is egyaránt futtatható! Legfrissebb verziójának is jó tulajdonsága, hogy beállíthatunk magyar nyelvet is, így anyanyelvünkön kaphatunk figyelmeztetéseket és navigálhatunk a webböngésző programban.

A

Mozilla Firefox böngésző legújabb verziója

egyre nagyobb mértékű támogatást nyújt azok számára, akik vonzódnak a virtuális valóság világához. A szabad fejlesztésű böngésző folyamatosan új és új funkciókkal bővül, melyek nagyon jól jönnek a mindennapokban. Egy ilyen javítás a Mozilla Firefox verziójában például ha csak a meglátogatni kívánt oldal nevének egy részét írjuk be, a böngésző alapértelmezetten az oldal biztonságosabb változatát nyitja meg, valamint az oldalakat le tudjuk egyszerűsíteni a nyomtatási ablakban még a nyomtatás előtt és még sok más, amikért megéri letölteni folyamatosan a böngésző legújabb, 32-bites és 64-bites mindkét rendszeren futtatható változatát.

A magyar böngésző Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken 32 és 64 bites architektúrán is működik.

File:
Firefox Setup 55.0.exe
Méret:
32.6 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.08.08
Letöltve:
3911x
Osztályzat:
4.54
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS Letöltés


Hozzászólások