Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZÁMÍTÓGÉP TUNING

Glary Utilities 5.75 - rendszergyorsító, karbantartó

Glary Utilities 5.75 - rendszergyorsító, karbantartó ingyenes letöltése A Glary Utilities egy gyors és egyszerű rendszergyorsító program, mely megkönnyíti a felhasználók számára a számítógép felgyorsításával és karbantartásával járó folyamatok elvégzését. Roppant egyszerű felépítésű és nyelvezetű felhasználó felületét könnyen át lehet látni és meg lehet szokni.

A

Glary Utilities rendszer gyorsító és karbantartó

funkciók előnye mellett a gyorsaságáról is híres. Csupán pár kattintás után hátra dőlve nézhetjük, ahogy a rendszer gyorsító program végzi helyettünk a szükséges takarítást és a számítógép feljavítását!

A

gyorsító program

használatával rendbe tehető a regisztrációs adatbázis, merevlemezek megvizsgálására és tisztítására, töredezettség-mentesítésére is lehetőség van, de RAM vizsgálatra és tisztításra is lehetőség nyílik. A rendszer karbantartó programmal ehetőség van még malware eltávolításra, a böngészők előzményeinek, és az oldalak által használt cookie-k törlésére, a rendszerindításkor automatikusan induló programok beállítására, lemez töredezettség-mentesítésre, driverek javítására, újratelepítésére és programok biztonságos és teljes eltávolítására.

Figyelem! A telepítéskor a Malware Hunter nevű program automatikusan települ, hacsak nem akadályozzuk meg! A szükséges ablakban a pipát kivenni!

A program kompatibilis Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.

File:
gu575setup.exe
Méret:
16.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.05.15
Letöltve:
934x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások