Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > TUNING

Glary Utilities 5.75 - rendszergyorsító, karbantartó

A Glary Utilities egy gyors és egyszerű rendszergyorsító program, mely megkönnyíti a felhasználók számára a számítógép felgyorsításával és karbantartásával járó folyamatok elvégzését. Roppant egyszerű felépítésű és nyelvezetű felhasználó felületét könnyen át lehet látni és meg lehet szokni.

A

Glary Utilities rendszer gyorsító és karbantartó

funkciók előnye mellett a gyorsaságáról is híres. Csupán pár kattintás után hátra dőlve nézhetjük, ahogy a rendszer gyorsító program végzi helyettünk a szükséges takarítást és a számítógép feljavítását!

A

gyorsító program

használatával rendbe tehető a regisztrációs adatbázis, merevlemezek megvizsgálására és tisztítására, töredezettség-mentesítésére is lehetőség van, de RAM vizsgálatra és tisztításra is lehetőség nyílik. A rendszer karbantartó programmal ehetőség van még malware eltávolításra, a böngészők előzményeinek, és az oldalak által használt cookie-k törlésére, a rendszerindításkor automatikusan induló programok beállítására, lemez töredezettség-mentesítésre, driverek javítására, újratelepítésére és programok biztonságos és teljes eltávolítására.

Figyelem! A telepítéskor a Malware Hunter nevű program automatikusan települ, hacsak nem akadályozzuk meg! A szükséges ablakban a pipát kivenni!

A program kompatibilis Windows 7, Windows 8, 8.1 és Windows 10 rendszerekkel egyaránt.

File:
gu575setup.exe
Méret:
16.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.05.15
Letöltve:
590x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
32,7 perc
56k modem
19,4 perc
ISDN 64k
17,1 perc
ISDN 128k
8,6 perc
ADSL 384k
2,9 perc
ADSL 512k
2,1 perc
ADSL 1024k
1,1 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 5.00

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások