Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZÁMÍTÓGÉP TUNING

Glary Utilities 5.72 - rendszer optimalizáló

Glary Utilities 5.72 - rendszer optimalizáló ingyenes letöltése A Glary Utilities ingyenes, magyar nyelvű és teljes értékű rendszer optimalizáló, tisztító, takarító és vírusirtó csomag, mely egyben tartalmaz szinte minden olyan eszközt, mellyel az operációs rendszer jobbá, rendezettebbé és biztonságosabbá tehető, a jobb felhasználói élmény érdekében.
A

Glary Utilities program

segítségével rendszerünk a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban működhet.
A 20 eszközt tartalmazó Windows rendszerekre fejlesztett programcsomag segítségével törölhetjük a felesleges szemetet, ezzel gyorsítva a számítógép működését, valamint rendbe hozható vele a rossz driver-állomány is. Így perifériás és minden egyéb eszközünk újra kiválóan működhet, a felesleges elállított beállításokat is vissza lehet vele állítani az eredeti, legkedvezőbb formába és képes kijavítani a registry hibáit is.


A

PC optimalizáló Glary Utulities frissítés

funkciói és tartalma:

A PC optimalizáló program segítségével pár kattintással rendbe tehető a regisztrációs adatbázis, merevlemezek megvizsgálására és tisztítására, töredezettség-mentesítésére is lehetőség van, de RAM vizsgálatra és tisztításra is lehetőség nyílik
A Glary tisztító program ezen kívül malware eltávolításra, a böngészők előzményeinek, és az oldalak által használt cookie-k törlésére, a rendszerindításkor automatikusan induló programok beállítására, lemez töredezettség-mentesítésre, driverek javítására, újratelepítésére és programok biztonságos és teljes eltávolítására.
Az 5.72-es verzió több stabilitási és biztonsági javítást kapott, a gördülékenyebb felhasználói élmény érdekében.

A PC tisztító program letöltése ingyenes.

Figyelem! A PC optimalizáló Glary Utulities magyar nyelvű szoftver telepítésénél lehetőségünk van a Malware Hunter használatának megakadályozására!
Pipát kivenni!

File:
gu572setup.exe
Méret:
16.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.04.06
Letöltve:
1912x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások