Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > LEVELEZŐ-HÍROLVASÓ PROGRAMOK

Thunderbird 45.8.0-e-mail levelező program

Thunderbird levelezőprogram letöltés. A Mozilla levelezőszoftvere a Thunderbird, mely egyszerűen beállítható és kezelhető.

A Thunderbirddel egyszerű a beállítás, a legtöbb esetben csak alapadatok szükségesek hozzá, az IMAP, SMTP és SSL/TLS beállításokat automatikusan letölti a szoftver.
A Firefox böngészőhöz hasonlóan a Thunderbird is több lapot képes egyszerre kezelni, így gyorsítva a felhasználó e-mailezését.

A

Thunderbird levelező együttműködik más Mozilla termékekkel

is.

Szintén a Firefoxhoz hasonlóan a Thunderbirdhöz is elérhetőek 'personák', melyek, mint témák működnek, ezek által személyre szabható a program kinézete.
A külső átalakításán kívül a Thunderbirdhöz, közvetlenül a levelezőprogramból, kiegészítők is telepíthetőek, melyek további érdekes és hasznos funkciókkal bővítik a program alapból sem kicsi tárházát.

A

Mozilla Thunderbird frissítése

a következő újdonságokat tartalmazza (az oldalon levő utolsó verzióhoz képest):

- Több biztonsági frissítés,
- Több összeomlás, gombok működésének és funkciók működésének helyre hozása, melyek a program jobb használhatóságát és jobb működését szolgálja.

A Thunderbird levelezőszoftver saját levélszemét szűrője akár 'tanítható' is, de akár a felhasználó saját e-mail szolgáltatója által biztosított spam-szűrő is használható. Kis méretének és kicsi erőforrás-igényének köszönhetően régebb és gyengébb hardvereken kifogástalanul működik.
A magyar nyelvű Mozilla Thunderbird frissítése Windows rendszerekre ingyenes letöltéssel elérhető a letöltőközpont oldaláról.

File:
Thunderbird Setup 45.8..exe
Méret:
33.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.04.05
Letöltve:
381x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
67,9 perc
56k modem
40,3 perc
ISDN 64k
35,7 perc
ISDN 128k
17,8 perc
ADSL 384k
5,9 perc
ADSL 512k
4,5 perc
ADSL 1024k
2,2 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 5.00

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások