Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > LEVELEZŐ-HÍROLVASÓ PROGRAMOK

Thunderbird 45.8.0-e-mail levelező program

Thunderbird 45.8.0-e-mail levelező program ingyenes letöltése Thunderbird levelezőprogram letöltés. A Mozilla levelezőszoftvere a Thunderbird, mely egyszerűen beállítható és kezelhető.

A Thunderbirddel egyszerű a beállítás, a legtöbb esetben csak alapadatok szükségesek hozzá, az IMAP, SMTP és SSL/TLS beállításokat automatikusan letölti a szoftver.
A Firefox böngészőhöz hasonlóan a Thunderbird is több lapot képes egyszerre kezelni, így gyorsítva a felhasználó e-mailezését.

A

Thunderbird levelező együttműködik más Mozilla termékekkel

is.

Szintén a Firefoxhoz hasonlóan a Thunderbirdhöz is elérhetőek 'personák', melyek, mint témák működnek, ezek által személyre szabható a program kinézete.
A külső átalakításán kívül a Thunderbirdhöz, közvetlenül a levelezőprogramból, kiegészítők is telepíthetőek, melyek további érdekes és hasznos funkciókkal bővítik a program alapból sem kicsi tárházát.

A

Mozilla Thunderbird frissítése

a következő újdonságokat tartalmazza (az oldalon levő utolsó verzióhoz képest):

- Több biztonsági frissítés,
- Több összeomlás, gombok működésének és funkciók működésének helyre hozása, melyek a program jobb használhatóságát és jobb működését szolgálja.

A Thunderbird levelezőszoftver saját levélszemét szűrője akár 'tanítható' is, de akár a felhasználó saját e-mail szolgáltatója által biztosított spam-szűrő is használható. Kis méretének és kicsi erőforrás-igényének köszönhetően régebb és gyengébb hardvereken kifogástalanul működik.
A magyar nyelvű Mozilla Thunderbird frissítése Windows rendszerekre ingyenes letöltéssel elérhető a letöltőközpont oldaláról.

File:
Thunderbird Setup 45.8..exe
Méret:
33.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2017.04.05
Letöltve:
748x
Osztályzat:
3.67
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások