Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

SpeakBoard - A beszélő számítógép

A SpeakBoard egy olyan egyedülálló program, aminek segítségével magyar nyelven, természetes hangzású női, vagy férfihangon, tudja felolvastatni Word dokumentumait, e-mailjeit, az Interneten található weblapokat, pdf dokumentumokat, szöveges állományokat és minden más a képernyőjén megjelenő szöveget.
A program hasznos társa lehet a tanulásban, a munkában és a szórakozásban egyaránt. Segítheti a tanulást azáltal, hogy a számítógépen tárolt szövegeket, mindig pontosan és jól érthetően olvassa fel, megkönnyítve a tanulást a diszlexiások számára is. A program a felolvasott szövegeket változatos felszínű ablakokban jeleníti meg, ahol pontosan tudja követni, hogy melyik szónál tart a szöveg felolvasásában.

Amennyiben gondot jelent Önnek a számítógépen megjelenő apró feliratok elolvasása, úgy használja ehhez is a SpeakBoard programot, amivel felolvasás közben a legmegfelelőbb méretben követheti a szöveget.Munka közben hasznos segítség lehet a szövegek ellenőrzésére, mivel sok hibát szemmel észre sem veszünk, meghallgatva pedig rögtön kitűnik. Ugyancsak hasznos funkció lehet, hogy a kimásolt szövegeket mindig felolvassa, így közvetlen visszajelzése van arról, hogy mit fog a dokumentumba beszúrni, valamint a billentyűzet segítségével bármikor megnézheti, illetve meghallgathatja újból a kimásolt szövegeket.

File:
SpeakBoard_demo.exe
Méret:
26.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2005.11.21
Letöltve:
57081x
Osztályzat:
1.36
Weblap:
Megosztás:
| Többi

LETÖLTÉS Letöltés


Letöltési idő
33.6k modem
52,8 perc
56k modem
31,3 perc
ISDN 64k
27,7 perc
ISDN 128k
13,9 perc
ADSL 384k
4,6 perc
ADSL 512k
3,5 perc
ADSL 1024k
1,7 perc
Osztályozd a programot!

Jelenlegi osztályzat: 1.36

kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Hozzászólások