Letöltőközpont > Programok > INTERNET PROGRAMOK > LEVELEZŐ-HÍROLVASÓ PROGRAMOK

Thunderbird 24.4.0

Thunderbird 24.4.0 ingyenes letöltése A Mozilla által készített levelezőprogram legújabb változata megérkezett. Fő funckiói:

-A levélszemét kiszűrése
A Thunderbird a lehető leghatékonyabb eszközöket használja a levélszemét felismerésére. A beépített szűrő elemzi az e-maileket, és felismeri a valószínűsíthetően szemét kategóriájába esőket. A levélszemét automatikusan törölhető, vagy egy megadott mappába áthelyezhető későbbi áttekintés céljából.

-Testre szabható nézetek
A leveleit úgy tekintheti meg, ahogy jól esik. A levelek a Thunderbird új, háromoszlopos nézetében tekinthetők meg. Az eszköztárak testreszabhatók, a kinézet témák segítségével megváltoztatható, és a levélnézetek segítségével gyorsan áttekintheti a levelezését.

-Biztonságos
A Thunderbird vállalati és kormányzati szintű biztonsági tulajdonságokkal rendelkezik, például támogatja az S/MIME-ot, a digitális aláírást, az üzenetek titkosítását, a tanúsítványokat és az adatvédelmi biztonsági eszközöket.

-Rengeteg funkció
A Thunderbird eleve sok mindent tud, például: IMAP/POP támogatása, HTML-levelek támogatása, levelek felcímkézése, gyorskeresés, intelligens címjegyzék, tértivevények (értesítés a levél célba érkezéséről), fejlett szűrőrendszer, címkiegészítés LDAP alapján, importáló eszközök, hatékony keresés és több postafiók támogatása.

-Végtelen lehetőségek
A Thunderbird lehetővé teszi további tulajdonságok beépítését a kiterjesztéseket keresztül. A kiterjesztések olyan eszközök, melyekkel a levelezőkliens tudása az adott igény szerint kibővíthető.

File:
Thunderbird Setup 24.4.0.exe
Méret:
21.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2014.03.19
Letöltve:
788x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások