Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > FÁJL KEZELŐK

Dropbox 2.6.7

Dropbox 2.6.7 ingyenes letöltése Megesik, hogy valamiért nagyon szeretnénk felhőben tárolni egyes adatainkat. Lehet, hogy divatból, lehet, hogy mert felismertük mennyire hasznos tud lenni, ha képeket, videókat, dokumentumokat nem kell pendirve-okon, vagy még rosszabb esetben DVD-ken szállítani ide-oda?
A Dropbox szoftverrel a helyi tárolónkon található fájljainkat, adatainkat szinkronizálhatjuk egy ingyenes 2GB tárolókapacitást biztosító online tárhely szolgáltatónál. A Dropbox szolgáltatását a telepítést követő ingyenes regisztráció után vehetjük használatba. Ezt követően a Tálcán megjelenő ikonra kattintva juthatunk el az online tárhoz, illetve az általunk kiválasztott helyi Dorpbox könyvtárhoz, amelynek tartalma szinkronizálóik a Dropbox szerveréhez.
Létrehozhatunk saját mappákat, amikre különféle jogokat, például megosztást is beállíthatunk. Ezen művelet során más Dropbox felhasználó barátinknak adhatunk betekintést a kívánt fájlok vagy mappák közé.
A Dropbox elérhető szinte minden platformon, így pl. a PC-telefon közti adatátvitelben is segíthet (ha nincs kéznél USB).

File:
Dropbox 2.6.7.exe
Méret:
34.6 MB
Licensz:
Feltöltve:
2014.02.06
Letöltve:
770x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások